اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام به اقای بلورچیان عزیز:
    واقعا ترک های کشور مون سالم ترین تجار این مملکت هستند.و پیشرفت صنعت درخطه آذربایجان هم نشات از این اندیشه سالم دارد(خودم ترک نیستم).بخاطر همین من چندین ساله که هر هفته تمام قطعاتم و از eca می گیرم.ولی در اخرین خریدم در بین اقلامی که از فروشگاه خریدم ای سی اتمگا 32 و16 به تعداد 20 عدد خریداری کردم.همیشه خریدم این دوتا ای سی داشته و با برند تایوان بوده ولی سری اخر برند ش بی نام و نشان بوده به خدا قسم یه دونه هم به درستی کار نکرد.20 تا ای سی پولی نمیشه و اصلا هدفم پولش نیست ولی من بخازر این ای سی ی ههفته تموم درگیر برنامه و سخت افزارم بودم.یه دونه ای سی که قیمتش میشه 5 تومن .برند معتبرش رو بیارید بدین 10 تومن مشکلی نیست.دستگاهی که این ای سی داره مدیریت می کنه 10میلیون تومن سرمایه توش می خوابه اگه یه لحظه خراب بشه کار تمومه.اینو گفتم چون می دونم بر روی عملکرد شما موثره
    بنابراین بنده حقیر از شما و تیم تون خیلی راضی هستم.ولی انتظارمون خیلی بالاتر از این حر ف هاست.انجمن بزرگ شما یه اعتبار علمی درکشور هست .کار شما و هدف تون در پیشرفت تکنولوژی کشور خیلی موثره(بی تعارف)
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا عین همین نمایشگر مدل تاچ دار را را هم بیاورید. البته دقیقا با همین مشخصات باشد و تاچ داشته باشد.

نمایشگر LCD رنگی 3.2 اینچ آردوینو Mega

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
        سلام به اقای بلورچیان عزیز:
        واقعا ترک های کشور مون سالم ترین تجار این مملکت هستند.و پیشرفت صنعت درخطه آذربایجان هم نشات از این اندیشه سالم دارد(خودم ترک نیستم).بخاطر همین من چندین ساله که هر هفته تمام قطعاتم و از eca می گیرم.ولی در اخرین خریدم در بین اقلامی که از فروشگاه خریدم ای سی اتمگا 32 و16 به تعداد 20 عدد خریداری کردم.همیشه خریدم این دوتا ای سی داشته و با برند تایوان بوده ولی سری اخر برند ش بی نام و نشان بوده به خدا قسم یه دونه هم به درستی کار نکرد.20 تا ای سی پولی نمیشه و اصلا هدفم پولش نیست ولی من بخازر این ای سی ی ههفته تموم درگیر برنامه و سخت افزارم بودم.یه دونه ای سی که قیمتش میشه 5 تومن .برند معتبرش رو بیارید بدین 10 تومن مشکلی نیست.دستگاهی که این ای سی داره مدیریت می کنه 10میلیون تومن سرمایه توش می خوابه اگه یه لحظه خراب بشه کار تمومه.اینو گفتم چون می دونم بر روی عملکرد شما موثره
        بنابراین بنده حقیر از شما و تیم تون خیلی راضی هستم.ولی انتظارمون خیلی بالاتر از این حر ف هاست.انجمن بزرگ شما یه اعتبار علمی درکشور هست .کار شما و هدف تون در پیشرفت تکنولوژی کشور خیلی موثره(بی تعارف)
        مرسی از حسن نظرتون
        بله شما با پشتیبانی هم تماس گرفته بودید و بچه ها به من اطلاع دادن این رو ماهم هرچی بود رو از فروش جدا کردیم و جنس جدید جایگزین کردیم.
        منکر این نیستم که ممکن هست جنس مشکل داشته باشه ولی واقعا فعلا فرصت تستشون رو نکردیم ولی از فروش خارجشون کردیم و جنس دیگه جایگزین کردیم.
        شماهم اگر فرصت کردید دقیق تو پیغام خصوصی بگید چه مشکلی دارند تا چک کنیم و نتیجه گیری کنیم والبته شماهم قرار نیست متضرر بشید و جبران خواهد شد حتما.

از تماس و تذکرتون بسیار متشکرم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام به نظرم این برد آردینو خیلی خوبه و جاش توی eca خالی واقعا

برد arduino uno WiFi هست که esp8266 رو تو خودش داره و واقعا خیلی کار ها رو راحت تر می کنه جاش تو eca خالیه چون با WiFi میشه خیلی کارها رو کرد ولی با ماژول خوب دردسر های خودش داره
          مجود کنید بخریم

دیدگاه

سلام خدمت اقایامیرعلی بلورچیان
            پیشنهاد من برای فروشگاه در مورد چیدمان قطعات یا بهتر بگم دسته بندی قطعات به صورت مجزا مثلا یک نمونه :
            در مورد رگلاتور ها قطعات به صورت در هم قرار گرفته چون همیشه هم با جستجو نمیشه قطعه مورد نظر رو پیدا کرد پیشنهاد من اینه که
            تودسته بندی در فروشگاه در قیمت رگلاتور ها زیر شاخه داشته باشه رگلاتور منفی .مثبت ,. smd.و شماره قطعات به صورت صعودی یا نزولی باشه چرا که حتی با جابجا شدن بین صفحه هم گاهی نمیشه قطعه مورد نظر رو گیر اورد.

یک پیشنهاد دیگه هم دارم .
            برخی قطعه ها پر کاربردن مثل درایور ماسفت و igbt که تو انجمن هم راجبش زیاد بحث میشه مثل ir2153 که جاش تو فروشگاه خالیه .
            یا اوپتی کوپلر که من تو بازار تبریز گشتم که گیر نمیاد مثلا HCPL3120 یا HCPL-316J.
            یا اوسیلاتور ها مثل tl494 ,و sg3525
            برخی از قطعات رو نمیشه از یکجا خرید من برای ساخت یک داریور صنعتی اوپتی ها و igbt قدرت رو از تهران.اوسیلاتور و چند نوع رگلاتور بازار تبریز . مابقی قطعات اعم خازن مقاومت لحیم وغیره از فروشگاه شما.

حالا بعد از این همه پر حرفی پیشنهادم اینه که حتی بعضی از قطعات حتی تعداد کم 10 عدد هم موجود کنید تا جنس جور باشه .(به قول عامیانه مشتری فرار نکنه.)
            موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
              مرسی از حسن نظرتون
              بله شما با پشتیبانی هم تماس گرفته بودید و بچه ها به من اطلاع دادن این رو ماهم هرچی بود رو از فروش جدا کردیم و جنس جدید جایگزین کردیم.
              منکر این نیستم که ممکن هست جنس مشکل داشته باشه ولی واقعا فعلا فرصت تستشون رو نکردیم ولی از فروش خارجشون کردیم و جنس دیگه جایگزین کردیم.
              شماهم اگر فرصت کردید دقیق تو پیغام خصوصی بگید چه مشکلی دارند تا چک کنیم و نتیجه گیری کنیم والبته شماهم قرار نیست متضرر بشید و جبران خواهد شد حتما.

از تماس و تذکرتون بسیار متشکرم
              تو خصوصی پیام براتون گذاشتم جناب بلورجیان
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                جای ال ای هفت رنگ چشمک زن دوپایه توی فروشگاه واقعا خالیه خواهشا موجود کنید
                تنوع خازن های مرغوب رو هم افزایش بدید منظورم ظرفیت هی بالا هستش مثلا 10000 میکرو فاراد و . . .
                هم چنان منتظر موجود شدن و افزایش تنوع جعبه پلاستیکی هستیمااا
                باسپاس
                جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۲:۵۹ ۱۳۹۶/۱۰/۱۹.
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یه بخشی راه اندازی بشه که طرف بیاد لینک محصول مورد نظرش که باید خرید خارج بشه رو بده و بعد شما اعلام کنید که می تونید تهیه کنید با نه. مثلا یه شخصی فلان کانکتور رو پیدا کرده می خواد شما بررسی کنید ببینید میتونید بخرید یا نه
                  گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                  همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                    یه بخشی راه اندازی بشه که طرف بیاد لینک محصول مورد نظرش که باید خرید خارج بشه رو بده و بعد شما اعلام کنید که می تونید تهیه کنید با نه. مثلا یه شخصی فلان کانکتور رو پیدا کرده می خواد شما بررسی کنید ببینید میتونید بخرید یا نه
                    از قسمت سفارش واردات میتونید اقدام کنید

صفحه مورد نظر پیدا نشد

دیدگاه

باسلام
                      درخواست دارم برای محصولات یه ابعاد حدودی مشخص کنید:
                      مثل یکی از سایت های همکار شما که در کنار محصولاتش یه سکه میذاره و فکر کنم خیلی کار گشا باشه نمونه مشکلی که برای خودم پیش اومده:
                      بنده یدونه کاتر می خواستم اومدم تو فروشگاه یه چیز مناسب پیدا کردم و با ذهنیتی که از بزرگ و کوچیک داشتم، کاتر بزرگ رو انتخاب کردم:

اما وقتی بدستم رسید خیلی با اونی که فکر می کردم تفاوت داشت و بزرگ تر از بزرگی که بنده فکر می کردم بود. توی شهرمون هم گشتم و متاسفانه تیغه یدک نداشت.
                      گفتیم مشکل نداره تیغه یدکش رو از سایت سفارش میدیم!!!!
                      تیغه سایز بزرگ رو سفارش دادم

با کمال تعجب تیغه یدکی که ارسال شد بزرگیش از بزرگ جدیدی که تو ذهن مابود کوچیکتر بود و به بزرگی که قبلا دیده بودیم شباهت داشت.
                      حالا ما موندیم کدوم بزرگه کدوم کوچیک؟؟؟؟
                      عملا کاتر بدرد بنده نمی خوره....

دیدگاه

چندتا قطعه ای که جاشون تو ECA خیلی خالیه و اغلب مجبور میشیم از فروشگاههای دیگه سفارش بدیم:
                        - انواع قاب و قوطی پلاستیکی و فلزی برای برد
                        - سون سگمنت های ماژولار (با تنوع در تعداد رقم ، سایز و ممیز و ...) با درایوهایی مثل 74HC59 یا TM1637

دیدگاه

سلام، چرا ماژول آماده ال سی دی n96 با چیپ ili9325 نمیارید؟ قبلا یه ماژول قرمز رنگ داشتید که عالی بود، الان نمیدونم ازکجا باید بخرم. دوستان اگه لینک دیگه یی دارن لطفا برام تلگرام کنن. آی دی من: [MENTION=148461]hamedtaran[/MENTION]
                          از eca هم خواهش میکنم یه نگاهی به ال سی دی ها بندازه و ماژول بیشتر موجود کنه، الان دیگه از لحاظ زمان و هزینه نمیصرفه خودمون برا ال سی دی ها برد بزنیم و اکثرا همه ماژول میخوان. هرچند شما همون خود ال سی دی رو هم تموم کردید. یه ماژولی هم دارید که خیلی گرونه (40 تومن). اگه ممکنه از همون قبلیه که بردش قرمز رنگ بود موجود کنید و اگر نشد یچیزی در این رنج قیمت باشه.
                          پیشاپیش ممنون

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
                          جدیدترین ویرایش توسط hamedtaran; ۰۴:۰۵ ۱۳۹۶/۱۰/۲۹.
                          انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

ماژول LCD 2.8 رو تغییر دادیم حدود 1 سال هست
                            اگر دوستان هنوز قبلی رو نیاز دارند بگید تا تولید کنیم مجددا.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dostajn نمایش پست ها
                              باسلام
                              درخواست دارم برای محصولات یه ابعاد حدودی مشخص کنید:
                              مثل یکی از سایت های همکار شما که در کنار محصولاتش یه سکه میذاره و فکر کنم خیلی کار گشا باشه نمونه مشکلی که برای خودم پیش اومده:
                              بنده یدونه کاتر می خواستم اومدم تو فروشگاه یه چیز مناسب پیدا کردم و با ذهنیتی که از بزرگ و کوچیک داشتم، کاتر بزرگ رو انتخاب کردم:

اما وقتی بدستم رسید خیلی با اونی که فکر می کردم تفاوت داشت و بزرگ تر از بزرگی که بنده فکر می کردم بود. توی شهرمون هم گشتم و متاسفانه تیغه یدک نداشت.
                              گفتیم مشکل نداره تیغه یدکش رو از سایت سفارش میدیم!!!!
                              تیغه سایز بزرگ رو سفارش دادم

با کمال تعجب تیغه یدکی که ارسال شد بزرگیش از بزرگ جدیدی که تو ذهن مابود کوچیکتر بود و به بزرگی که قبلا دیده بودیم شباهت داشت.
                              حالا ما موندیم کدوم بزرگه کدوم کوچیک؟؟؟؟
                              عملا کاتر بدرد بنده نمی خوره....
                              حق با شماست بعضی چیزها چون خیلی عامیانه هستند از واژه های بزرگ و کوچک استفاده میکنیم و سایز نمینویسیم.
                              سعی میکنم کل موارد رو اصلاح کنیم که خریدار به مشکل نخوره
                              موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                                ماژول LCD 2.8 رو تغییر دادیم حدود 1 سال هست
                                اگر دوستان هنوز قبلی رو نیاز دارند بگید تا تولید کنیم مجددا.
                                اگه 40 تومنیه رو میگید که عرض کردم قیمتش خیلی بالاست. میدونم کیفیتش خوبه و inanbo هستش ولی اون قبلیه که تولید خودتون بود و قرمز رنگ بود و 2.4 اینچی بود از نظر قیمت و کیفیت خیلی خوب بود. فک کنم 20 یا 25 تومن بود. ممنون از پیگیری شما. منتظر پاسخ هستم

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
                                انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X