اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام

در ابتدا بابت چند مورد تشکر میکنم مواردی که فقط و فقط در ECA وجود داره و در بقیه فروشگاه ها وجود نداره مثل:

- شماره پستی رو بلافاصله بعد از پست کردن توی حساب کاربری داخل فروشگاه قرار می دن و دیگه لازم نیست آدم هی زنگ بزنه و شماره پستی بخواد.

- فاکتور رو به سه صورت میدن یعنی هم ایمیل می زنن و هم داخل حساب کاربری بصورت PDF قرار میدن و هم اینکه چاپ می کنن و همراه بسته می فرستن که فروشگاه های دیگه فقط یکیشو می دن و حتی من دیدم بعضی از فروشگاه ها اصلا هیچکدومو نمی دن.

- وقتی جنسی رو نداشته باشن پولشو داخل پاکت بر می گردونن اما بعضی فروشگاه ها ترجیح میدن بجاش جنس دیگه بفرستن بدون اینکه حتی به خود آدم بگن .

- بسته بندی منظمی دارن و هر قطعه رو بصورت جداگانه و با حوصله بسته بندی می کنن اما بیشتر فروشگاه ها قطعات رو قاطی هم می کنن و بسته بندی می کنن .

- بسته رو در اولین روز کاری بعد از سفارس ارسال می کنن .

- اینجوری نیستن که وقتی دیدن یکی یه قطعه ای رو زیاد و یا پشت سر هم می خره قیمتشو افزایش بدن که من اینو در بعضی از فروشگاه های دیگه متاسفانه دیده ام .

- خوشبختانه نکات مثبت فروشگاه زیاده و نمیشه همشونو نوشت

یه چند تا هم پیشنهاد داشتم:

از این بست های فلزی (استیل) اگه ممکنه بیارین چون بست های معمول پلاستیکی در محیط های روباز عمر چندانی ندارند و زود از بین میرن

شما که زحمت کشیدین و چار پرس وایرشو رو آوردین بهتره خود وایرشو در سایزهای مختلف رو هم بیارین

وایرشو دوبل:

همچنین همونطور که بعضی از دوستان هم قبلا اشاره کردن بهتره سایز قطعات مخصوصا اونایی که جدید هستن و سایزشون قابل تشخیص نیست رو بنویسین

یا بهتر از اون اینه که عکسهایی که از قطعات میذارین در کنار یه شی مشخصی باشه تا بهتر بشه سایز حدودیشو دونست مثلا بعضی جاها کنارش از چوب کبریت و ... برای مقایسه استفاده می کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
      eca قبلا تو کارتن میذاشت ولی چون سنگین می شد و کرایه زیاد می شد این جوری شد .

البته اپه پست کرایه رو بالا نمی برد همونجوری می موند.

شما اگه حساسی با تیپاکس بخر.
      یعنی وزن کارتن اینقدر زیاد بود. مگه کارتن تلویزیون بوده و یا جنسش از آهن بوده؟؟؟؟

اتفاقا برای منم همچین مشکلی پیش اومد و مقداری از پیچ و مهره هایی که خریده بودم از دستم رفت ولی اهمیت ندادم ولی ارسال به این شکل موجود صحیح نیست.
      در ضمن من با این صحبتتون که می فرمایید "اگه حساسی با تیپاکس بخر" موافق نیستم. اینجوری که شما می فرمایید یعنی همینه که هست می خوای بخوا نمی خوای نخا.

من پیشنهاد می کنم که علاوه بر مناسب تر شدن بسته بندی ها، گزینه هایی هم برای نوع بسته بندی در هنگام خرید در نظر گرفته بشه. و اگه هزینه هاش زیاد هست می تونن با دریافت هزینه بیشتر بسته بندی های مناسب تر به درخواست مشتری انجام بدن.

یک نکته دیگه هم اینکه برای ارسال رایگان برای خرید بالای 100 تومان که فقط به صورت سفارشی ممکنه گزینه پیشتاز را هم اضافه کنن و مابه التفاوتش را از خریدار اخذ کنن. اینجوری خیلی بهتره.

ان شا الله همینطور که اجناس داخل فروشگاه در حال افزایش هست , مسایلی همچون بسته بندی , سرعت ارسال ، تحوه ارسال و ... هم بالاتر بره.
      با آرزوی توفیق روز افزون برای کلیه دست اندر کاران این فروشگاه.
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
        یعنی وزن کارتن اینقدر زیاد بود. مگه کارتن تلویزیون بوده و یا جنسش از آهن بوده؟؟؟؟

اتفاقا برای منم همچین مشکلی پیش اومد و مقداری از پیچ و مهره هایی که خریده بودم از دستم رفت ولی اهمیت ندادم ولی ارسال به این شکل موجود صحیح نیست.
        در ضمن من با این صحبتتون که می فرمایید "اگه حساسی با تیپاکس بخر" موافق نیستم. اینجوری که شما می فرمایید یعنی همینه که هست می خوای بخوا نمی خوای نخا.

من پیشنهاد می کنم که علاوه بر مناسب تر شدن بسته بندی ها، گزینه هایی هم برای نوع بسته بندی در هنگام خرید در نظر گرفته بشه. و اگه هزینه هاش زیاد هست می تونن با دریافت هزینه بیشتر بسته بندی های مناسب تر به درخواست مشتری انجام بدن.

یک نکته دیگه هم اینکه برای ارسال رایگان برای خرید بالای 100 تومان که فقط به صورت سفارشی ممکنه گزینه پیشتاز را هم اضافه کنن و مابه التفاوتش را از خریدار اخذ کنن. اینجوری خیلی بهتره.

ان شا الله همینطور که اجناس داخل فروشگاه در حال افزایش هست , مسایلی همچون بسته بندی , سرعت ارسال ، تحوه ارسال و ... هم بالاتر بره.
        با آرزوی توفیق روز افزون برای کلیه دست اندر کاران این فروشگاه.

آقا شما چه حرفی داری؟ من این ها رو از روی مدرک میگم. از خودم نمیگم که!

قیمت یک کارتن خالی کوچیک بین 1000 تا 2000 تومن هست و پول پست هر روز داره گرونتر میشه و ما به دلایلی گرون نمیکنیمو از جیب داریم این پول رو میدیم.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91049.msg670970#msg670970

الان از این چی میشه فهمید؟

اول که هزینه پست فروشگاه 1000 تومن گرون شد.

حالا باقیش به چه صورتی جبران شد؟ با پایین آوردن کیفیت.

بقیش هم به من ربطی نداره و من اصلا کاره ای نیستم. فقط از مستندات استفاده کردم و دلیل احتمالی رو برای اون حرف آقا آروین گفتم.
        [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

حرف شما صحیح و متین. من میگم یک گزینه هم به فروشگاه اضافه بشه که بسته بندی بهتر به درخواست مشتری ارائه بشه و هزینه اضافه اون از مشتری دریافت بشه.
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

حرف شما صحیح و متین. من میگم یک گزینه هم به فروشگاه اضافه بشه که بسته بندی بهتر به درخواست مشتری ارائه بشه و هزینه اضافه اون از مشتری دریافت بشه.
            بسته بندی خوب و قابل ارسال از وظایف هر فروشگاهی هست و دریافت وجه بعنوان بسته بندی بهتر قابل قبول نیست
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              بسته بندی خوب و قابل ارسال از وظایف هر فروشگاهی هست و دریافت وجه بعنوان بسته بندی بهتر قابل قبول نیست
              من در پست قبل گفتم که بسته بندی بهتر باید بشه ولی گزینه ای هم برای بسته بندی ویژه با اخذ هزینه اضافه از مشتری اضافه بشه.

دیدگاه

من در پست قبل گفتم که بسته بندی بهتر باید بشه ولی گزینه ای هم برای بسته بندی ویژه با اخذ هزینه اضافه از مشتری اضافه بشه.
                منظورتون رو متوجه نمشیم؟ مگه من میخوام بسته رو کادو بدم؟ فروشگاه وظیفه داره بسته بندی رو طوری انجام بده که صحیح و سالم دست من برسه حالا میخواد تو کیسه بفرسته یا تو گاوصنوق
                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  منظورتون رو متوجه نمشیم؟ مگه من میخوام بسته رو کادو بدم؟ فروشگاه وظیفه داره بسته بندی رو طوری انجام بده که صحیح و سالم دست من برسه حالا میخواد تو کیسه بفرسته یا تو گاوصنوق
                  حرف حساب جواب نداره...

.................................................. ........................................
                  .................................................. ........................................

آقای بلورچیان همه چیه فروشگاه خوبه ولی این بسته بندی افتضاحه.
                  باید یه فکر اساسی بکنید
                  .

من یکی دو بار از یکی از فروشگاه های تهران خرید داشتم . خیلی شیک و منظم گذاشته بودنش داخل جعبه و بسته بندی مناسب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                    حرف حساب جواب نداره...

آقای بلورچیان همه چیه فروشگاه خوبه ولی این بسته بندی افتضاحه.
                    باید یه فکر اساسی بکنید
                    .

من یکی دو بار از یکی از فروشگاه های تهران خرید داشتم . خیلی شیک و منظم گذاشته بودنش داخل جعبه و بسته بندی مناسب
                    هرچقدر پول بدی آش میخوری. شما وقتی میری بازار قطعه می خری که بسته بندیش نمی کنن برات

دیدگاه

لطفا درزش بگیرین
                      در بسته بندی باید یک حداقلهایی رعایت بشه و اون هم اینه که سالم بدست مصرف کننده برسه .

دیدگاه

جناب بلورچیان لطفا شابلون برای لحیم کردن قطعات SMD با خمیر قلع هم وارد کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                          جناب بلورچیان لطفا شابلون برای لحیم کردن قطعات SMD با خمیر قلع هم وارد کنید.

عزیز این شابلون ها طبق سفارش ساخته میشه وارد کردنی نیست
                          فقط مدل bgaوارد میشه که اونم به درد تعمیرکارها میخوره تو بازار هم پره
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

ساختن شابلون چیز سخت و عجیب غریبی نیست آخه !
                            در ضمن شما توی یه برد که 20 تا قطعه (20 نوع هم نبود مهم نیست!!! ) اگه داشته باشی باید 20 دفعه شابلون رو بزاری تنظیم کنی بعد بری سر وقت بعدی
                            که اصلا به صرفه نیست هم از لحاظ دقت هم سرعت!!
                            من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام
                              من هم با بسته بندی فعلیتون مخالف هستم، البته در سفارشات قبلیم قطعات در بسته بندی کارتن ارسال شده بود و بهتر از پاکت بود
                              اما این سفارش آخریم که حدود 110 تومان بود داخل پاکتهای نامه ای ارسال شده بود که به عنوان مثال قطعات روی برد ماژول تغذیه برد بردی مثل پین هدر هاش له شده بودند و وقتی خواستم راستشون کنم کنده شدند، جک فیشش شکسته بود، دو تا شستی هم پایه هاشون کامل خم شده بودند و اونم شکستند.
                              خدا رحم کرد هویه 35 وات جعبه داشت و lcd کاراکتری هم دورش تلق پیچیده شده بود وگرنه اونا هم خراب میشدند
                              من جاهای دیگه که سفارش داشتم حتی وقتی سفارشم حدود 20 تومان بوده داخل کارتن ارسال شدند که داخلش پر از روزنامه و تلق و ... بوده و قطعات بین روزنامه و تلق گذاشتند.

راستی، اون نوک هویه های طلایی قیمتشون زیاد هست، آخه فروشگاه های دیگه با نصف قیمت شما تازگی به فروشگاهشون اضافه کردند! حالا نمیدونم جنسشون فرق داره یا نه اما به نظرم یکی هستند چون مدلی که از فروشگاه شما سفارش دادم نوشته بود چینی هست، پس یکی هستند...

دیدگاه

این درسته که باید بسته بندی در حدی باشه که به اجناس خریداری شده آسیب نرسه ، ولی زیاد حساسیت هم به خرج ندهید.

من امروز یک بسته از قم به دستم رسید که با پست سفارشی بود و با این که جنس خریداری شده به هیچ وجه شکستنی نبود ، ولی روی جعبه قید شده بود که شکستنی هست.

با این اوضاع باز هم کارتن آن قدر خراب شده بود که من بعد از بیرون آوردن سفارش از کارتن ، کارتن کلا مثل پودر ریخت روی میز کار.

من فکر میکنم ، اداره پست ایران به هیج وجه مراعات بسته ها را نمی کند.

شما اگه لباس ورزشی هم بخرید ، باز از ترس اداره پست ، روی کارتن نوشته می شود : " شکستنی "

در ضمن من جاباتری دوتایی 18650 را از فروشگاه خریدم و کیفیت جالبی داشت که از این جا تشکر خود را ابراز میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X