اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

با سلام

امیدوارم شما و دوستان عزیز دیگر در این تاپیک بر من به خاطر عنوان این صحبت خرده نگیرید و نارحت نشوید.اما کاملا مشخص است که شما دوست عزیز برای کنکور خود زحمت نکشیده اید و با کمترین سختی ها این موفقیت را به دست آورده اید و امیدوارم با این ذهن بسته و اطلاعات کم در دانشگاه در رشته ی تخصصی خود دچار مشکل نشوید.شما حتی از دروس و حوزه های کاری گرایش الکترونیک-مدار و سیستم اطلاعی نداشتید و حالا نیز نمی دانید چه درسهایی قرار است به عنوان پیش نیاز پاس کنید و حتی دروس کارشناسی مهندسی برق خود را که در همه ی دانشگاه های دنیا و از جمله در ایران در چارت مهندسی برق وجود دارد به طور کامل نگذرانده اید و من حسرت میخورم که شما چگونه میخواهید بدون اینکه آمار و احتمال مهندسی را گذرانده باشید وارد رشته ی مهندسی مخابرات یکی از دانشگاه های نامبرده شوید.البته جبران نمودن این مسائل زیاد سخت نخواهد بود ولی ای کاش هر کس به اندازه ی زحمت واقعی مطالعه ی شخصی خود،نه به زور پول و رفتن به کلاس کنکور در آزمون ارشد رتبه کسب می کرد.

باز هم عذر خواهی می کنم.
    باز هم از اقای پاشایی ممنونم که کمکم کردند
    یه کم بی انصافیه که بگیم شخصی بدون تلاش موفقیتی رو بدست اورده حتی یک بازیگر . بله من بیشتر کلاسهای کنکور رفتم اما زحمت هم کشیدم من هنرستان درس خوندم بعد کاردانی با رتبه 2 شمسی پور رفتم بعد در کاردانی به کارشناسی رتبه 3 اوردم اما کاردانی به کارشناسی سراسری ما رو(سال 89)کنسل کردن پس مجبور شدم برم ازاد تهران جنوب.قبول دارم از پیوسته ها کم تر بلدم شاید هم خرخونی کردم اماذهن من بسته نیست و من تلاشم رو کردم باز هم اگر اشتباهی کردم و شما رو با استرس های درونی خودم (که ناشی از اعتقاد ضعیفه) ازردم عذر می خوام .
    راستی بچه ها من یه سایت پیدا کردم که فیلم درس های شریف رو میشه دانلود کرد از جمله امار :smile:

دیدگاه

من در تعجب ضریب ها هستم
      چرا باید برای الکترونیکی ها درس سیگنال و سیستم ضریب 4 باشد که تا اونجا که من متوجه شدم این درس بیشتر بدرد مخابراتی ها میخوره نه الکترونیکی ها .
      من نمی دانم چرا الکترومغناطیس اینقدر ضریبش برای بیوالکتریکیها کمه . در صورتی که درسهاشونو که میبینم احساس می کنم بسیار براشون اهمیت داره .
      به نظر من برای الکترونیکی ها باید ضریب سیستم ، کنترل 2 باشه ، درس زبان و ریاضی ومغناطیس 3 باشه و مدار و الکترونیک 4 باشه . جدی میگم سیستم بدرد الکترونیکی ها نمیخوره . حتی از استاد که یعنی ارشد سیستم مخابرات خونده پرسیدم سیستم بدرد چی میخوره نتونست بگه بعد گفت بیشتر بدرد بچه های میدان میخوره .
      اگر بشه انقلابی کرد و تغییری توی این ضریب ها داد خیلی خوب میشد .
      به نظر من باید هر گرایشی درس تخصصی به رشته خودشو داشته باشه با یک ضریب بالا . مثلا چرا نباید میکرو کنترلر ها به ارشد اضافه شند برای بچه های الکترونیک ؟
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
        باز هم از اقای پاشایی ممنونم که کمکم کردند
        یه کم بی انصافیه که بگیم شخصی بدون تلاش موفقیتی رو بدست اورده حتی یک بازیگر . بله من بیشتر کلاسهای کنکور رفتم اما زحمت هم کشیدم من هنرستان درس خوندم بعد کاردانی با رتبه 2 شمسی پور رفتم بعد در کاردانی به کارشناسی رتبه 3 اوردم اما کاردانی به کارشناسی سراسری ما رو(سال 89)کنسل کردن پس مجبور شدم برم ازاد تهران جنوب.قبول دارم از پیوسته ها کم تر بلدم شاید هم خرخونی کردم اماذهن من بسته نیست و من تلاشم رو کردم باز هم اگر اشتباهی کردم و شما رو با استرس های درونی خودم (که ناشی از اعتقاد ضعیفه) ازردم عذر می خوام .
        راستی بچه ها من یه سایت پیدا کردم که فیلم درس های شریف رو میشه دانلود کرد از جمله امار :smile:
        قطعا شما کارتون خیلی درسته.منم نگرانم با اینکه پایه قوی دارم ولی بحث سر دانشگاهی هست که درس خوندیم.سرفصلهای ناقص و یکسری درس نخوانده.درسته که ما تا حد زیادی همه رو پوشش دادیم ولی بازم یکسری رو نخوندیم.البته بحث ریاضی رو باید جدی گرفت که خدا رو شکر من مشکلی ندارم.همچنین در شبیه سازی و برنامه نویسی (منظور الگوریتم هست).اینا بازم باید قویتر بشن.البته آقای طبسی سیگنال وو میکرو به درد کنترلی ها هم می خوره
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

من سیگنال میکرو و برنامه نویسیم خیلی قوی ضعف من در مخابرات 2 و امار
          راستی اقای پاشایی تبریک میگم که توی برق رتبه 200 اوردید راستش تو برق چون از بقیه جداست سخت تر است

دیدگاه

سلام دوستان. خسته نباشید.
            میشه من رو راه نمایی کنید واسه کنکور ارشد چند وقت وقت گزاشتید.
            من خیلی شنیدم که ارشد سخته.
            چه کتابهایی رو مطالعه کردید مرجع خوندین یا... .
            من هدفم امیرکبیر رشته مکاترونیک لطفا تجربیاتتون رو در اختیار منم بزارین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
              سلام دوستان. خسته نباشید.
              میشه من رو راه نمایی کنید واسه کنکور ارشد چند وقت وقت گزاشتید.
              من خیلی شنیدم که ارشد سخته.
              چه کتابهایی رو مطالعه کردید مرجع خوندین یا... .
              من هدفم امیرکبیر رشته مکاترونیک لطفا تجربیاتتون رو در اختیار منم بزارین.
              این بسته به پایه افراد خییییییلییی میتونه متفاوت باشه.من به شخصه برای خود کنکور چیزی نخوندم ولی در طول این سالها تلاش زیادی کرده بودم.شما بای اول خود دروس رو در دوران تحصیل عالی یاد بگیرید یعنی از کتاب مرجع همه رو خونده و سپس حتما تمام تمرینهای آخر فصل ها رو حل کنید حتی شده 2 بار.بعد می فهمید که اصلا کنکور هم همیناست!یکم تکنیک داره که البته کسی که کتب مرجع رو مسلط باشه دیگه از هر درس چندتایی رو میتونه درست بزنه.در نهایت با چند کتاب تستس خوب می تونید نکاتی رو یاد بگیرید که با نوع سوالات کنکور آشنا بشین و ایشالا به رتبه خوبی دست بیابید.
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

ممنون دوس عزیز.
                من پایم متوسط .

بهتره برای شروع کتاب های جامع رو بخونم یا تستی. مث جزوات پارسه و مدرسان و... .
                خودم علاقه دارم کتاب مرجع مث رضوی هیتو موریس مانو و... رو کامل بخونم اما به نظرم وقت تلف کردن.
                نظر شما چیه دوس عزیز؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
                  ممنون دوس عزیز.
                  من پایم متوسط .

بهتره برای شروع کتاب های جامع رو بخونم یا تستی. مث جزوات پارسه و مدرسان و... .
                  خودم علاقه دارم کتاب مرجع مث رضوی هیتو موریس مانو و... رو کامل بخونم اما به نظرم وقت تلف کردن.
                  نظر شما چیه دوس عزیز؟؟
                  سلام.من توضیح دادم که اول در حین تحصیل حسابی با کلاس کتب مرجع رو پیش ببرید تا قوی باشید. بعد خوتون میتونید تستس کار کنید یا کلاس کنکور برید.
                  جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

برای قبول شدن در شریف و یا امیر کبیر چه رتبه ایی لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                    "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad great
                      برای قبول شدن در شریف و یا امیر کبیر چه رتبه ایی لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      کلی گویی نکنید.گرایشتان را ذکر کنید.برای هر گرایشی متفاوت است.

دیدگاه

گرایش هایی که اطلاع دارید رو عنوان کنید
                        برای مثال گرایش کنترل
                        قدرت
                        پردازش تصویر
                        و...
                        هر کدوم رو که میدونید بگید
                        خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                        "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad great
                          گرایش هایی که اطلاع دارید رو عنوان کنید
                          برای مثال گرایش کنترل
                          قدرت
                          پردازش تصویر
                          و...
                          هر کدوم رو که میدونید بگید
                          بهترین راه برای شما تماشای دفترچه دوم 92 است که می تونید از سایت سنجش دریافت کنید
                          و برای اشنایی با گرایش ها می تونید اونهارو از اینترنت بایک سرچ پیدا کنید ولی به شما توصیه می کنم زیاد دنبال گرایش مدار وسیستم الکترونیک نگردید چون مشکل میدونم به نتیجه ای برسید چه بسا ما هم نرسیدیم اصلا میگی از مریخ اومده این گرایشه :biggrin:
                          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                            بهترین راه برای شما تماشای دفترچه دوم 92 است که می تونید از سایت سنجش دریافت کنید
                            و برای اشنایی با گرایش ها می تونید اونهارو از اینترنت بایک سرچ پیدا کنید ولی به شما توصیه می کنم زیاد دنبال گرایش مدار وسیستم الکترونیک نگردید چون مشکل میدونم به نتیجه ای برسید چه بسا ما هم نرسیدیم اصلا میگی از مریخ اومده این گرایشه :biggrin:
                            سلام جناب طبسی

چطور است که در مورد مدار و سیستم الکترونیک این طور می گین؟؟آیا مدار و سیستم در کنار هم آن هم در الکترونیک شیرین تر از مخابرات سیستم و میدان که آن قدر زمخت هستند،نیست؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.jalali.rishehri
                              سلام جناب طبسی

چطور است که در مورد مدار و سیستم الکترونیک این طور می گین؟؟آیا مدار و سیستم در کنار هم آن هم در الکترونیک شیرین تر از مخابرات سیستم و میدان که آن قدر زمخت هستند،نیست؟؟
                              سلام
                              منظور من این نبود منظور من شیرینی یا زمخختی نبود
                              منظور من این بود که هیچ اطلاعاتی در مورد گرایش مدار وسیستم الکترونیک نمی تونی در اینترنت پیدا کنی من که نتونستم اگر شما پیدا کردید این اطلاعات را در اختیار ما قرار دهید چون من مدتهاست که در جستجوی این گرایشم ولی اطلاعاتی در موردش نمی یابم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                                سلام
                                منظور من این نبود منظور من شیرینی یا زمخختی نبود
                                منظور من این بود که هیچ اطلاعاتی در مورد گرایش مدار وسیستم الکترونیک نمی تونی در اینترنت پیدا کنی من که نتونستم اگر شما پیدا کردید این اطلاعات را در اختیار ما قرار دهید چون من مدتهاست که در جستجوی این گرایشم ولی اطلاعاتی در موردش نمی یابم .
                                مدار و سیستم همون طور که از اسمش پیداست شامل دو زیر بخشه.طراحی مدارات مجتمع آنالوگ و دیجیتال/طراحی و تحلیل سیستمی(وارد ریزه کاری های مداری نمیشوید و به صورت سیستمی و بلوکی هر بخش از یک دستگاه یا سیستم الکترونیکی رو طراحی و تحلیل می کنید.)

وارد سایت گروه برق دانشگاه شریف که بشوید یک فایلی قرار داده اند که کلا گرایشها را توضیح داده است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X