اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

نوشته اصلی توسط power girl
    حالا مشکلی که من توو انتخاب رشته دارم اینه که چون دانشگاه تبریز گرایش مهندسی نانوالکترونیکم داره، من اول این گرایشه خود تبریز و بزنم یا الکترونیک سهند تبریزو ( که براش فعلا گرایش مشخص نشده) ؟ چون من خودم به مباحث الکترونیک و مدار مجتمع بیشتر علاقه دارم تا مباحث نانو و فیزیک الکترونیک و نوری! ولی امروز توو دانشگاه خیلیا گفتن خود الکترونیک اشباع شده و سخت میشه مقاله داد و اینا ولی نانو جدیده و جذب هیئت علمیشم زیاده و جای کار داره ولی بازار کارش فعلا توسعه پیدا نکرده! اگه دوستان منو راهنمایی کنن و از این برزخ انتخاب رشته نجاتم بدن ممنون میشم :redface:
    یه تاپیکی بود در مورد بازار کار که رفت به حیطه سیاسی و قفل شد . تو اون یکی یه حرف قشنگی زده بود ، گفته بود زیاد تو وادی پول و کار نباش . ببین دلت چی میگه همون راه رو انتخاب کن .
    واقعا هم به نظر من همینطوره (هرچند خودم همیشه بهش عمل نمی کنم ). کسی که به حرف دلش گوش می کنه هم دنیا رو داره هم آخرت رو! ولی کسی که همه اش به فکر پوله ( یا حالا تو این زمینه دنبال اسم دهن پر کن و باکلاس و سختی کار و ... باشه ) نه از دنیا چیزی گیرش میاد نه از آخرت! منظورم اینه که آخر نه از نظر مالی ( یا اسمی یا راحتی ) چندان وضعش بهتر میشه نه از نظر دلی.
    چه سختی هایی که به این خاطر آدم ازشون لذت می بره
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سوال

کسی در مورد دانشگاه شاهد و امام حسین ع و امام خمینی نوشهر و مالک اشتر و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران اطلاعاتی داره ؟
      در مورد پردیس و پیام نور و بین الملل چطور ؟ ( البته برای کس دیگه ای می خوام )
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
        یه تاپیکی بود در مورد بازار کار که رفت به حیطه سیاسی و قفل شد . تو اون یکی یه حرف قشنگی زده بود ، گفته بود زیاد تو وادی پول و کار نباش . ببین دلت چی میگه همون راه رو انتخاب کن .
        واقعا هم به نظر من همینطوره (هرچند خودم همیشه بهش عمل نمی کنم ). کسی که به حرف دلش گوش می کنه هم دنیا رو داره هم آخرت رو! ولی کسی که همه اش به فکر پوله ( یا حالا تو این زمینه دنبال اسم دهن پر کن و باکلاس و سختی کار و ... باشه ) نه از دنیا چیزی گیرش میاد نه از آخرت! منظورم اینه که آخر نه از نظر مالی ( یا اسمی یا راحتی ) چندان وضعش بهتر میشه نه از نظر دلی.
        چه سختی هایی که به این خاطر آدم ازشون لذت می بره
        دوست عزیز چه راهنماییه جامعی :biggrin: منم اینارو میدونم ولی وقتی سر دوراهی گیر میکنی این چیزا یادت میره!
        ببین هر دو گرایشه نانو و مدارمجتمع سختیای خودشونو دارن هیچ کدوم آسون نیس چه از نظر بازار کار و مباحث درسی و ... ولی من فک میکنم سهندو قبل نانو بزنم بهتر باشه! مسئله من اعتبار دانشگاهه و رشته!
        فقط امیدوارم چیزیو انتخاب کنم که بعد نگم کاش...! :sad:

دیدگاه

سلام توی دفترچه شماره دو جای مکاترونیکی ها توی کد 31655 دانشگاه امیرکبیر نوشته 2 تا میگیره بعد توی توضیحاتش نوشته محل اجرا دوره گروه مستقل اموزشی رباتیک - عنوان رشته و مدرک فارغ التحصیلی مهندسی رباتیک . حالا خواستم بدونم منظورش اینه که مدرک رباتیک میده یا فقط رباتیکی ها می تونند شرکت کنند توی اون کد .
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
            سلام توی دفترچه شماره دو جای مکاترونیکی ها توی کد 31655 دانشگاه امیرکبیر نوشته 2 تا میگیره بعد توی توضیحاتش نوشته محل اجرا دوره گروه مستقل اموزشی رباتیک - عنوان رشته و مدرک فارغ التحصیلی مهندسی رباتیک . حالا خواستم بدونم منظورش اینه که مدرک رباتیک میده یا فقط رباتیکی ها می تونند شرکت کنند توی اون کد .
            سلام. نخیر فوق لیسانس رباتیک میگیرین نه مکاترونیک.
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

پاسخ : سوال

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
              کسی در مورد دانشگاه شاهد و امام حسین ع و امام خمینی نوشهر و مالک اشتر و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران اطلاعاتی داره ؟
              در مورد پردیس و پیام نور و بین الملل چطور ؟ ( البته برای کس دیگه ای می خوام )
              در مورد خط دوم اصلا نظری ندارم و برای ارشد که هفته ای 1 الی 2 روز کلاس داره دیگه پیام نور چه معنی میده؟!! حیف از پول و عمر.
              دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که امسال ارشد برق اصلا نمی گیره!!!! ولی محلش فکر کنم تقاطع حافظ و جمهوری در بالای حسن آباد تهران هست.سطح علمیش هم گمون نکنم چنگی به دل بزنه.ما نه دیدیم نه شنیدیم.فقط یک مهندسی صنایع ارشد شنیدم که خیلی راضی نبود.
              در مورد بقیه دانشگاه ها هم همشون مصاحبه و معاینه دارن ولی شاهد فکر کنم فقط مصاحبه داره.اگر اشتباه نکنم شاهد فکر کنم از تهران بیرون رفته و طرفای کهریزک هست فقط خدا کنه دانشکده برقش تهران باشه :redface:فردا ته و توش رو در میارم.سطح علمی بسار خوبی داره و قدرتش بسیار قوی هست.طوریکه با رتبه 500 به بالا شبانه قبول میش!! امام حسینم که فقط شاغلین سپاه و ... رو میگیره ولی احتمالا باید تسهیلاتی گذاشته باشن تا آزادها بتونن تا روز ثبت نام در سپاه عضو بشن.باید پرسید.اینم چشم،فردا مالک اشتر از این بازی ها نداره و میتونین پس از قبولی در مصاحبه و معینات برید درس بخونید. نوشهر هم که کاملا آشنایی دارم.سطحش خوبه و امکانات غذا و خوابگاه و بورسیه عالیییییی.تقریبا خانه پس از شروع به کار هم تضمینه.
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام
                از همه دوستان تشکر می کنم
                اولاْ لعنت به کنترل که رتبه منو به گند کشید
                من مدار ریاضی الکترونیک رو متوسط چهل زدم
                زبان ۱۰
                و سیگنال رو ۹.۰۹
                حالا اعصابم خرده اساسی چون کنترل را منفی ۹.۰۹ زدم و این درصد منفی فکر کنم افتضاح کرده باشه! :angry:
                به هر حال با رتبه ۲۵۰۰ الک و ۲۸۰۰ مخابرات و ۳۰۰۰ کنترل کجاها ممکنه شبانه یا روزانه قبول بشم!؟ :nerd:
                لطفاْ یکی منو راهنمایی کنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 3659506
                  به هر حال با رتبه ۲۵۰۰ الک و ۲۸۰۰ مخابرات و ۳۰۰۰ کنترل کجاها ممکنه شبانه یا روزانه قبول بشم!؟ :nerd:
                  احتمال داره توی یک شبانه قبول بشی من خودم بچه ی سبزوارم توی یک جا خوندم نوشته بود با رتبه فکر کنم 2100 الی 2300 توی شبانه حکیم سبزواری که دانشگاه بدی هم نیست قبول شده oo: حالا دروغ یا راستشو نمی دونم
                  مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 3659506
                    سلام
                    از همه دوستان تشکر می کنم
                    اولاْ لعنت به کنترل که رتبه منو به گند کشید
                    من مدار ریاضی الکترونیک رو متوسط چهل زدم
                    زبان ۱۰
                    و سیگنال رو ۹.۰۹
                    حالا اعصابم خرده اساسی چون کنترل را منفی ۹.۰۹ زدم و این درصد منفی فکر کنم افتضاح کرده باشه! :angry:
                    من عاشق کنترلم و احتمالا بیشتر از معدل پایین باید ضربه خورده باشید. اما جواب شما:
                    برای الکترونیک شبانه شهرستان درجه 2 و 3 و نیز غیر انتفاعی برای همه شانس دارید.در ضمن برای امام حسین و مالک اشتر شبانه هم احتمال قبولی هست.یعنی احتمال زیاد اسمتون در میاد حالا بقیه با مصاحبه و نهایتا بازم با نمره کل شما در بین همون داوطلبان نهایی هست.
                    جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

منم با کنترل اصلا میانه خوبی ندارم! :NO: چی هستش آخه این درس...
                      به هر حال...امسال نتیجه کنکور من خیلی رضایت بخش نبود، اما واسه خودم با در نظر گرفتن بعضی شرایط چرا،خیلی هم خوب بود. چون تو دانشگاه نه کنترل درست و حسابی خوندیم، سیگنال هم که نداشتیم، ریاضی مهندسی و معادلات هم که دست کمی از کنترل نداشت.رتبه م تو الکترونیک 2889 شد.اونم به خاطر الکترونیک36.11 و مدار 33.33 بود.بقیه درصدهام تعریفی نداره...
                      به نظرتون چی انتخاب کنم؟ اصلا انتخاب کنم؟

دیدگاه

20 درصد واسه معدل :sad: به نظر من یه جورایی زیاده . کاش 10 درصد بود . اگه یکمی این ترم زحمت بکشم معدلمو بالای 14 کنم خوب میشه . هنوز پروِژمم مونده . می ترسم واسه سال بعد هم نتونم بخونم . آخه توی همین سایت بچه ها نوشته بودند واسه ارشد باید از همین الان شروع کنی . بخصوص ما که معدل هامون هم پایینه .
                        من به شاهرخ خان میگم اگه مثل ما سنش زیاد نیست یک سال دیگه وقت بزاره بخونه توی یک جای خوب قبول بشه چون مشکل میدونم با 2800 توی شبانه قبول بشی .

دیدگاه

سلام به همه

الکترونیک 197
                          قدرت 277
                          مخابرات 150
                          کنترل 413

من مخابرات گرایش میدان میخوام برم. چندتا سوال:
                          1- به نظرتون شبانه دانشگاه تهران قبول میشم؟
                          2- شبانه دانشگاه تهران بهتره یا روزانه امیرکبیر؟ چون شنیدم میدان دانشگاه تهران خیلی خوبه، برای همین میخواستم شبانه تهران رو قبل از روزانه امیر کبیر بزنم. کسی نظری نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rt28
                            سلام به همه

الکترونیک 197
                            قدرت 277
                            مخابرات 150
                            کنترل 413

2- شبانه دانشگاه تهران بهتره یا روزانه امیرکبیر؟ چون شنیدم میدان دانشگاه تهران خیلی خوبه، برای همین میخواستم شبانه تهران رو قبل از روزانه امیر کبیر بزنم. کسی نظری نداره؟
                            1- اگر میدان بخواهید روزانه تهرانم شانس دارید ولی امیرکبیر 100% قبولید
                            2- امیرکبیر و تهران هردو شناخته شده اند پس به فکر اقتصاد باشید و روزانه امیرکبیر برید.نظر منه!
                            جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rt28
                              سلام به همه

الکترونیک 197
                              قدرت 277
                              مخابرات 150
                              کنترل 413

1- تبریک میگم
                              2- منم میگم امیرکبیر و تهران زیاد فرق ندارن و بهتره صرفه جویی کنید.
                              3- چقدر برای خوندن وقت گذاشتید؟
                              نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                              20 درصد واسه معدل :sad: به نظر من یه جورایی زیاده . کاش 10 درصد بود .
                              منم موافقم . اصلا چند تا اعتراض به این نوع ارزش گذاری وارده:1- ممکنه طرف قبلا درس نخونده باشه و بعد از گذشت چند سال حسابی درس خونده باشه و بنیه علمیش رفته باشه بالا ولی ملاک ارزش گذاری همون نمره های چند سال پیشه 2- دانشگاه های مختلف ، استاد های مختلف و شرایط دیگه ای وجود داره که این نوع ارزش گذاری رو زیر سوال می بره ( چه استادایی که شنیدم با پول نمره می دادن!) 3- کنکور یه شیوه ی ارزش گذاری عمومی global هست در صورتی که اون یکی کاملا محلی هست و سنجیدن میزان علم افراد به صورت یکپارچه با ارزش های متفاوت local اشتباهه

دیدگاه

با سلام .

من امسال ارشد دادم ، به لطف خدا رتبه ام 580 مخابرات شده . و 588 الکترونیک .
                                علاقه دارم مخابرات-سیستم ادامه بدم .

1. بین سه دانشگاه تربیت مدرس و صنعتی خواجه نصیر و علم و صنعت ، کدوم در گرایش سیستم قوی تر هستند .؟

2. گرایش دیجیتال ذقیقا رو چه مباحثی میشه کار کرد ؟ و با رتیه ی من کجا امکان داره قبول شم .؟ ( روزانه یا شبانه اهمیت نداره)
                                می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
                                پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
                                (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X