اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

سلام دوستان

اسپارک گپ در این مدار (صفحه24) بکار برده نمیشه؟

مقدار مقامت 220 اهم میباشد؟

و اینکه در نقشه مقدار خازن c3 برابر 3.3 نانوفاراد هست ولی در جایی ذکر شده 330 نانوفاراد.. برای ساخت کدام صحیح میباشد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza50 نمایش پست ها
      سلام دوستان

اسپارک گپ در این مدار (صفحه24) بکار برده نمیشه؟

مقدار مقامت 220 اهم میباشد؟

و اینکه در نقشه مقدار خازن c3 برابر 3.3 نانوفاراد هست ولی در جایی ذکر شده 330 نانوفاراد.. برای ساخت کدام صحیح میباشد؟
      مقدار اسپارک گپ در نقشه ذکر شده که 2400 ولتی هست
      مقدار خازن c3 همیشه برابر 3.3 نانو فاراد هست
      330 نانورو دوستان به جای 470 نانو(C4 -C5) پیشنهاد کردن چون 470 نانو 2000 ولتی هم بزرگه و هم کمیاب ولی قدرتش بیشتره
      بله 220 اهمه
      جدیدترین ویرایش توسط kimiya40; ۱۲:۵۱ ۱۳۹۶/۰۳/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
        مقدار اسپارک گپ در نقشه ذکر شده که 2400 ولتی هست
        مقدار خازن c3 همیشه برابر 3.3 نانو فاراد هست
        330 نانورو دوستان به جای 470 نانو(C4 -C5) پیشنهاد کردن چون 470 نانو 2000 ولتی هم بزرگه و هم کمیاب ولی قدرتش بیشتره
        بله 220 اهمه
        سپاس کیمیا جان از توضیح.موفق باشی

دیدگاه

سلام امکان داره نقشه شوکر جدید طراحی کنید با تشکر

دیدگاه

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم

چندتا سوال در مورد قطعات پیش آمد لطفا راهنمایی بفرمایید...

ظرفیت اسپارک گپ اگر بیشتر باشه مشکل ساز میشود مثلا 2500 ؟

ولتاژ و نوع خازن c1 , c2 چیست ؟

نوع خازن c3 چیست ؟

ظرفیت مقامتها 1 وات کافی میباشد؟

چه مقدار سیم لاکی برابر با 3200 دور میشه؟

با تشکر....
            جدیدترین ویرایش توسط alireza50; ۱۲:۳۱ ۱۳۹۶/۰۳/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanghobadi نمایش پست ها
              سلام امکان داره نقشه شوکر جدید طراحی کنید با تشکر
              سلام
              وقت بخیر
              قبلا یکی طراحی کردم اما هنوز فرصت نشده در عمل هم تست کنم
              در محاسباتی که براش انجام دادم از تمام شوکرهایی که وجود داره قوی تر هست
              اما خیلی خطرناکه...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط alireza50 نمایش پست ها
              سلام مجدد خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم

چندتا سوال در مورد قطعات پیش آمد لطفا راهنمایی بفرمایید...

ظرفیت اسپارک گپ اگر بیشتر باشه مشکل ساز میشود مثلا 2500 ؟

ولتاژ و نوع خازن c1 , c2 چیست ؟

نوع خازن c3 چیست ؟

ظرفیت مقامتها 1 وات کافی میباشد؟

چه مقدار سیم لاکی برابر با 3200 دور میشه؟

با تشکر....
              سلام
              وقت بخیر
              اسپارک گپ رو همون مقدار 2400 استفاده کنید چون با بیشتر شدن ولتاژ اسپارک گپ امکان منفجر شدن خازنهای c4 و c5 وجود داره
              خازن c1 , c2 از نوع پلی استر یا ام کا تی میتونه باشه و ولتاژش هم حدود 100 ولت مناسبه
              نوع خازن
              c3 هم از mkp یا مایلار با کیفیت خوب میتونه باشه
              توان مقاومتها هم از نوع 1/4 وات هست و نیم وات هم میتونه مناسب باشه
              تعداد دور سیم پیچ برای این نقشه 1250 دور هست
              تعداد 3200 دور برای نقشه اولی بود

سلام به همه دوستان
              وقت بخیر
              امیدوارم حالتون خوب باشه
              انشاالله روزه و نمازتون مقبول درگاه حق باشه
              بالاخره تهیه آموزش تمام شد
              انشاالله فردا با صبر و حوصله در تاپیک قرارش میدم
              موفق باشید

دیدگاه

[QUOTE=nikola_tesla;654771]سلام
                وقت بخیر
                قبلا یکی طراحی کردم اما هنوز فرصت نشده در عمل هم تست کنم
                در محاسباتی که براش انجام دادم از تمام شوکرهایی که وجود داره قوی تر هست
                اما خیلی خطرناکه...

سلام
                وقت بخیر
                اسپارک گپ رو همون مقدار 2400 استفاده کنید چون با بیشتر شدن ولتاژ اسپارک گپ امکان منفجر شدن خازنهای c4 و c5 وجود داره
                خازن c1 , c2 از نوع پلی استر یا ام کا تی میتونه باشه و ولتاژش هم حدود 100 ولت مناسبه
                نوع خازن
                c3 هم از mkp یا مایلار با کیفیت خوب میتونه باشه
                توان مقاومتها هم از نوع 1/4 وات هست و نیم وات هم میتونه مناسب باشه
                تعداد دور سیم پیچ برای این نقشه 1250 دور هست
                تعداد 3200 دور برای نقشه اولی بود

سلام به همه دوستان
                وقت بخیر
                امیدوارم حالتون خوب باشه
                انشاالله روزه و نمازتون مقبول درگاه حق باشه
                بالاخره تهیه آموزش تمام شد
                انشاالله فردا با صبر و حوصله در تاپیک قرارش میدم
                موفق باشید

سلام دوست عزیز (nikola_tesla)

طاعات و عبادات شما هم قبول درگاه حق باشه

سپاس گذارم از توضیح

خوشحال هستیم بعد از مدتی تشریف آوردید

بی صبرانه منتظر ادامه آموزش هستیم...

شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز
                  وقت بخیر
                  امیدوارم حال همه خوب باشه
                  تقدیم به دوستان عزیز
                  بدون شرح...

انشاالله فردا توضیحات رو تکمیل میکنم

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                    وقت بخیر
                    امیدوارم حالتون خوب باشه
                    مدتیه واقعا درگیر کارم
                    انشالله به زودی توضیحات رو قرار میدم

دیدگاه

سلام دوست عزیز می توانید مدارشمبذارید

دوستان عزیز مداراین شوکر با توضیحات کاملا اگه میشه قرار بدهید شماره سیمو دیگر اجزا با تشکر

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیزم
                        وقت بخیر
                        انشاالله حال همه تون خوب باشه
                        انشاالله طاعات و عبادات همه مقبول درگاه حق تعالی باشه
                        بابت دیر شدن توضیحات واقعا عذر میخوام مدتیه خیلی سرم شلوغه بخدا...
                        نکات مهم جهت ساخت ترانس پالس :
                        1-جنس هسته میتونیه فریت یا آهن باشه(در مجموع اینجا هسته آهن خیلی بهتره)چون فرکانس ترانس پالس کمه میشه از هسته آهن استفاده کرد.
                        2-هسته رو با عایق مناسب عایق بندی کنید خودم از وارنیش (ترموفیت) برای عایق کاری هسته استفاده کردم که خوب جواب داد.
                        3-بعد از عایق کردن هسته شروع به سیم پیچی میکنیم و از سیم 0.1 تا 0.2 برای سیم پیچ ثانویه ترانس استفاده میکنیم حدود 1000 دور سیم میتونه مناسب باشه البته با توجه به ولتاژ مورد نیاز در خروجی میشه تعداد دورها رو کم یا زیاد کرد و با تعیین نسبت تبدیل ترانس میشه جواب مناسبی گرفت در کل حداکثر نسبت تبدیل 100 مناسب هست چون نسبت تبدیل بیشتر از 100 عایق بندی رو خیلی سخت میکنه.
                        4-دقت کنید که تعداد طبقات سیم پیچی حتما باید زوج باشه مثلا 4 یا 6 یا 8 یا 10 چون در غیر این صورت خروجی ترانس پالس و ورودی ترانس در آخر کار کنار هم قرار میگیرن که باعث میشه خروجی ترانس به اولیه آرک بزنه.
                        5-برای عایق بندی بین طبقات میتونید از هر عایق مناسبی استفاده کنید خودم از طلق استفاده کردم که اکثرا برای جزوه استفاده میشه!
                        (همون طلق و شیرازه) البته قبلا یه مدل عایق دیدم که یه مغازه سیم فروشی میفروخت و فروشنده میگفت که عایق بسیار خوبی هست و برای عایق بندی های ولتاژ کاربرد داره.
                        6-بعد از پیچیدن طبقه های سیم پیچ ثانویه با چند لایه طلق ثانویه رو کامل عایق کنید و سر سیم رو خارج کنید در واقع اگه به عکسها توجه کنید متوجه عرایض بنده میشید و با توجه به این که قراره سیم پیچ اولیه رو روی سیم پیچ ثانویه بپیچیم باید تعداد لایه های طلق بیشتری بین سیم پیچ اولیه و ثاتویه قرار بدیم که عایق بندی به درستی انجام بشه.
                        7-سر خروجی سیم پیچ ثانویه رو طبق عکسها به سر سیم پیچ اولیه لحیم کنید (سر مشترک) و حدود 14 دور سیم نمره 0.8 تا 1 رو در جهت سیم پیچ ثانویه بپیچید. به این ترتیب اون دوتا سیم که به هم لحیم شدن سیم مشترک ترانس هست و سیم دیگه که مونده هم سیم مثبت اولیه ترانس هست.برای درک بهتر نوشته ها به عکسها توجه کنید.
                        8-عایق کردن سیم های ترانس خیلی مهمه اگه دقت کرده باشید با وارنیش سیم ها رو دو مرحله عایق کردم البته میتونید از سیم با کیفیت که عایقهای قوی دارن هم استفاده کنید و یا هر روش ابتکاری که جواب خوبی بده.
                        9-برای عایق کاری نهایی ترانس هم میتونید از رزین اپوکسی استفاده کنید در این روش رزین کاری شامل دو مرحله هست ابتدا برای این کار از چسب های دو طرفه استفاده کنید به این صورت که نصف ترانس رو با چسب دو طرفه چسب پیچ کنید و بعدش یه طلق دور چسب بپیچید با این کار دیگه حین رزین کاری دچار نشت رزین به بیرون نمیشید.
                        برای درک بهتر توضیحات به عکسها توجه کنید
                        بعد از یختن رزین داخل ترانس با پمپ خلا یا هر روشی که بلدین حبابها رو خارج کنید و بعدش بذارید رزین خوب خشک بشه و بعدش طلق رو جدا کنید و حالا طلق رو روی رزین خشک شده بپیچید و اون طرف ترانس رو هم رزین کاری کنید.
                        خودم از یه شیشه مربای بزرگ برای تخلیه حبابها استفاده میکنم به این صورت که یه شیلنگ به در شیشه مربا وصل کردم و بعد از این که ترانس رو داخل شیشه قرار دادم در شیشه رو محکم میبندم و با یه سرنگ بزرگ هوای شیشه رو تخلیه میکنم و با خلا ایجاد شده تمام حبابها خارج میشن به همین راحتی.
                        حالا ترانس آماده شده و میتونید ازش استفاده کنید
                        اگه سوالی هست در خدمتم
                        ارادتمند همه تون...
                        جدیدترین ویرایش توسط nikola_tesla; ۱۷:۲۹ ۱۳۹۶/۰۴/۰۳.

دیدگاه

با سلام خدمت شما آقا ی نیکلا تسلای گل:
                          ترانس رو با 750 دور سیم 0.2 تموم کردم و عایق کاریش مونده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
                            با سلام خدمت شما آقا ی نیکلا تسلای گل:
                            ترانس رو با 750 دور سیم 0.2 تموم کردم و عایق کاریش مونده

خسته نباشید عزیزم
                            خیلی خوب شده
                            انشاالله که نتیجه اش عالی بشه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
                              سلام به همه دوستان عزیزم
                              وقت بخیر
                              انشاالله حال همه تون خوب باشه
                              انشاالله طاعات و عبادات همه مقبول درگاه حق تعالی باشه
                              بابت دیر شدن توضیحات واقعا عذر میخوام مدتیه خیلی سرم شلوغه بخدا...
                              نکات مهم جهت ساخت ترانس پالس :
                              1-جنس هسته میتونیه فریت یا آهن باشه(در مجموع اینجا هسته آهن خیلی بهتره)چون فرکانس ترانس پالس کمه میشه از هسته آهن استفاده کرد.
                              2-هسته رو با عایق مناسب عایق بندی کنید خودم از وارنیش (ترموفیت) برای عایق کاری هسته استفاده کردم که خوب جواب داد.
                              3-بعد از عایق کردن هسته شروع به سیم پیچی میکنیم و از سیم 0.1 تا 0.2 برای سیم پیچ ثانویه ترانس استفاده میکنیم حدود 1000 دور سیم میتونه مناسب باشه البته با توجه به ولتاژ مورد نیاز در خروجی میشه تعداد دورها رو کم یا زیاد کرد و با تعیین نسبت تبدیل ترانس میشه جواب مناسبی گرفت در کل حداکثر نسبت تبدیل 100 مناسب هست چون نسبت تبدیل بیشتر از 100 عایق بندی رو خیلی سخت میکنه.
                              4-دقت کنید که تعداد طبقات سیم پیچی حتما باید زوج باشه مثلا 4 یا 6 یا 8 یا 10 چون در غیر این صورت خروجی ترانس پالس و ورودی ترانس در آخر کار کنار هم قرار میگیرن که باعث میشه خروجی ترانس به اولیه آرک بزنه.
                              5-برای عایق بندی بین طبقات میتونید از هر عایق مناسبی استفاده کنید خودم از طلق استفاده کردم که اکثرا برای جزوه استفاده میشه!
                              (همون طلق و شیرازه) البته قبلا یه مدل عایق دیدم که یه مغازه سیم فروشی میفروخت و فروشنده میگفت که عایق بسیار خوبی هست و برای عایق بندی های ولتاژ کاربرد داره.
                              6-بعد از پیچیدن طبقه های سیم پیچ ثانویه با چند لایه طلق ثانویه رو کامل عایق کنید و سر سیم رو خارج کنید در واقع اگه به عکسها توجه کنید متوجه عرایض بنده میشید و با توجه به این که قراره سیم پیچ اولیه رو روی سیم پیچ ثانویه بپیچیم باید تعداد لایه های طلق بیشتری بین سیم پیچ اولیه و ثاتویه قرار بدیم که عایق بندی به درستی انجام بشه.
                              7-سر خروجی سیم پیچ ثانویه رو طبق عکسها به سر سیم پیچ اولیه لحیم کنید (سر مشترک) و حدود 14 دور سیم نمره 0.8 تا 1 رو در جهت سیم پیچ ثانویه بپیچید. به این ترتیب اون دوتا سیم که به هم لحیم شدن سیم مشترک ترانس هست و سیم دیگه که مونده هم سیم مثبت اولیه ترانس هست.برای درک بهتر نوشته ها به عکسها توجه کنید.
                              8-عایق کردن سیم های ترانس خیلی مهمه اگه دقت کرده باشید با وارنیش سیم ها رو دو مرحله عایق کردم البته میتونید از سیم با کیفیت که عایقهای قوی دارن هم استفاده کنید و یا هر روش ابتکاری که جواب خوبی بده.
                              9-برای عایق کاری نهایی ترانس هم میتونید از رزین اپوکسی استفاده کنید در این روش رزین کاری شامل دو مرحله هست ابتدا برای این کار از چسب های دو طرفه استفاده کنید به این صورت که نصف ترانس رو با چسب دو طرفه چسب پیچ کنید و بعدش یه طلق دور چسب بپیچید با این کار دیگه حین رزین کاری دچار نشت رزین به بیرون نمیشید.
                              برای درک بهتر توضیحات به عکسها توجه کنید
                              بعد از یختن رزین داخل ترانس با پمپ خلا یا هر روشی که بلدین حبابها رو خارج کنید و بعدش بذارید رزین خوب خشک بشه و بعدش طلق رو جدا کنید و حالا طلق رو روی رزین خشک شده بپیچید و اون طرف ترانس رو هم رزین کاری کنید.
                              خودم از یه شیشه مربای بزرگ برای تخلیه حبابها استفاده میکنم به این صورت که یه شیلنگ به در شیشه مربا وصل کردم و بعد از این که ترانس رو داخل شیشه قرار دادم در شیشه رو محکم میبندم و با یه سرنگ بزرگ هوای شیشه رو تخلیه میکنم و با خلا ایجاد شده تمام حبابها خارج میشن به همین راحتی.
                              حالا ترانس آماده شده و میتونید ازش استفاده کنید
                              اگه سوالی هست در خدمتم
                              ارادتمند همه تون...
                              سلام دوست عزیز

سپاس از مطالب خوب

در مورد هسته آهنی توضیح بدید چون من پیدا نکردم.
                              در صورتی که سیم هنگام پیچیدن ترانس جدا بشه . اگر متصل کنیم و البته با رعایت عایق بندی .تو عملکرد ایراد پیدا میشه....

موفق باشید

دیدگاه

سلام به alireza50 عزیز
                                وقت بخیر
                                هسته آهن در واقع همون طرف I در هسته EI میشه
                                که باید از طرف I استفاده بشه
                                اگه منظورتون بریدن سیم هست باید عرض کنم که برای خودم هم پیش اومده که با رعایت عایق بندی مشکل خاصی نداشتم و ترانس درست کار کرده.
                                سوالی بود در خدمتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X