اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپدانس چیه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپدانس چیه ؟

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    فرکانس استاندارد برای اندازه گیری دینامیکی یک کیلوهرتزه.
    حتی می تونی به خودت سخت بگیری و توی برنامه میکرو با فرکانس های مختلف تست کنی و منحنی امپدانس ترسیم کنی.
    من چون نمی دونم و نمی تونم پیش بینی کنم چه مصرف کننده ای به منبع وصل میشه این کار رو می کنم
    فقط 2 تا موضوع می مونه
    1-میشه خواهش کنم مثل همیشه من رو شرمنده کنید و یک شماتیک از گیت ماسفت و اتصالش به باطری بهم بدید
    2- امپدانس متر توی بازار هست که من خروجی دستگاه رو برای بهترین حالت برنامه ریزی کنم یعنی یه چیزی میخوام که اون رفرنس کار من باشه

معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

یعنی از 1 کیلوهرتز استفاده می کنی؟ البته برای شروع
      حتما نقشه ای کامل برات می کشم دایی.
      من توی کارخونه سیمان یکیشو دیده بودم که برای تست باطری های دژنکتورها ازش استفاده می کردن. اما شماره کسی رو ندارم تا ازش بپرسم از کجا خریده.
      یه شرکت توی لاله زار می شناسم که همه دستگاههای اندازه گیری رو میفروشه:
      http://namayeshgah.com/files/8042/office11619.htm

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

استاد کوهستانی یه چیز عجیب براتون بگم کلا فروشگاه ها در مورد تستر امپدانس بیلمیرن
        این رو شرکت رهیاب داشت قیمتش رو 1 میلیون رو 200 هزار تومان داد

اگه از روی این مشخصات میشه فعلا یه راه کار از روش در آورد که هیچ اگه نه که برم بخرم

نکته هایی که به عقل ناقص من رسید باید توی این رنج ها کار کنه
        4mΩ, 40mΩ, 400mΩ, 4Ω, 40Ω, 400Ω حالا این رنج ها رو از کجا آوردن خدا می دونه ؟
        رزولوشن : Resolution : 1μΩ , 10μΩ , 100μΩ , 1mΩ , 10mΩ , 100mΩ
        اما قسمت هلوش مثل اینکه اینه
        Measurement Condition Current : Approx. 40mA, 4mA, 400μA, 40μA, 4μA
        Frequency : 1KHz±30Hz
        [glow=red,2,300]حالا استاد کوهستانی ما می تونیم به این دقت و اندازه ها برسیم و اصلا نیازی پیدا میکنیم به کل این محدوده ؟؟؟و آیا برای ما امکان پذیر هست به این دقت برسیم [/glow]
        ومیشه ایده های خوبی ازش گرفت مثلا توی بحث فرکانسها
        از 30 هرتز شورع کرده و نهایتا به 1 کیلو هرتز رسیده شما هم موافق هستید ما از همین رنج فرکانسی استفاده کنیم
        من فکر می کردم ار یک کیلو شروع میکنیم رو به بالا میریم ولی این بر عکس گفته

دیدگاه

همچین عجیب هم نبود دایی جان.
          قیمت شرکت رهیاب هم درسته چون تیراژ تولید این دستگاهها کمه.
          اگه بخوای یه چیزی مثل این TES-33 بسازی باید 5 سال از عمر عزیزتو صرف کنی.
          از 30 هرتز شروع نکرده دایی جان. فقط فرکانس 1 کیلوهرتز داره و دقت فرکانسش 30 هرتزه.
          حالا تو باید یه نمونه ابتدایی بسازی و آروم آروم روش کار کنی تا بهینه بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            یعنی از 1 کیلوهرتز استفاده می کنی؟ البته برای شروع
            حتما نقشه ای کامل برات می کشم دایی.
            [glow=red,2,300]
            استاد کوهستانی من هرچی وایسادم دیدم خبری نشد گفتم شاید فراموش شده باشه جهت یاد آوری این رو فرستادم
            [glow=green,2,300]واقعا من رو شرمنده می کنید [/glow]
            [/glow]

دیدگاه

حواس کو دایی
              اگه بخوای به امید دایی باشی پیر میشی

دیدگاه

صبر است مرا چاره هجران تو لیکن
                چون صبر توان کرد که مقدور نماندست

دیدگاه

خان دائی دستاتو می بوسم یه فکری به حالم بکن
                  استاد کوهستانی اگه وقت هم نداری می خوای فارسی بنویس چی کار کنم خودم شماتیک می کشم اینجا میزارم
                  که فقط شما بگید ایرادش کجاست
                  دقیقا اگه خاطرتون باشه
                  اون گیت ماسفت که با فرکانس بهش اعمال کرد که امپدانس رو حساب کنیم میخوام
                  چوتن واقعا هیچی ازش نمی دونم که چی رو باید به چی وصل کرد
                  خدا انشاالله خیرت بده

دیدگاه

این حرفا چیه دایی؟!!!
                    من می کشم تو کاملش کن:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                      dI می نامیم.
                      بعد توسط یک تقویت کننده AC، نوسانات ولتاژ باطری رو تقویت می کنیم و سپس از یک فیلتر میان گذر رد می کنیم تا بقیه سیگنالها حذف بشه.
                      وای استاد کوهستانی نمی دونم چه طور دعاتون کنم
                      مرسی شما همسشه من رو از جهل مرکب خارج می کنید
                      فقط من موندم این تقویت کننده ac فیلتر میان گذر چی شد (یعنی باید چی کار کنم برای این قسمت )
                      [glow=red,2,300] مورد بعدی اینه که رنج این مقداری که باید به دست باید بین 2 میلی اهم تا 20 میلی اهم هست این هم اینجا نوشتم شاید به درد کسی بخوره . چون خودم نمی دونستم [/glow]

دیدگاه

ببخشید من پریدم وسط بحث شما ولی یه چیزی واقعا برام گنک هست اونم اینه که مقدار دو مقاومت چیه
                        روی یکیش نوشتید Rcs واقعا نفهمیدم منظورتون از عبارت 0.123/Imax چیه
                        و همین جور برای اون یکی مقاومت باز هم منظور شما رو از Itest نفهمیدم
                        میشه یه خورده این هارو توضیح بدید

دیدگاه

سلام دایی های گلم
                          اول اینکه این روشی که مدارشو کشیدم بیشتر از روش فرکانسی استفاده میشه.
                          این روش هم فرکانسیه اما میکرو در انتهای پایدار شدن هر پالس مقدار ولتاژ و جریان باطری رو اندازه می گیره.
                          مقدار مقاومت نمونه بردار جریان، یعنی Rcs باید اونقدر باشه که وقتی بیشترین جریان از باطری کشیده میشه ولتاژ دو سرش 0.123 ولت بشه.
                          این 123 میلی ولت با تقسیم مقاومتی تبدیل به 25 میلی ولت میشه. این 25 میلی ولت با تقویت کننده داخلی میکرو که 200 برابر می کنه تبدیل به 5 ولت میشه.
                          مقدار RL بسته به جریان تست ما داره. اگه باطری ما 10 آمپر باشه جریان تست می تونی 1 آمپر یا کمتر باشه. چون هدف اندازه گیری امپدانس دینامیکی باطری هست.
                          در واقع ما می خواهیم ببینیم باطری ما با تغییر جریان ولتاژش چقدر تغییر می کنه.
                          راستی این مدار برای باطری 12 ولت درسته. برای باطری های دیگه فقط باید تقسیم مقاومتی رو تغییر بدیم. تقسیم مقاومتی باید طوری باشه که ولتاژ پایه های میکرو حول و حوش 2.5 ولت باشه. کسانی که با اپ امپ ها اشنا هستند علتشو می دونن.
                          مثلا برای باطری 5 ولت مقاومتهای 22 کیلو هم باید 5.6 کیلو بشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                            سلام دایی های گلم

مقدار RL بسته به جریان تست ما داره. اگه باطری ما 10 آمپر باشه جریان تست می تونی 1 آمپر یا کمتر باشه. چون هدف اندازه گیری امپدانس دینامیکی باطری هست.
                            در واقع ما می خواهیم ببینیم باطری ما با تغییر جریان ولتاژش چقدر تغییر می کنه.
                            استاد کوهستانی من می خوام باطری های جریان بالا مثل 420 آمپر ساعت رو مقدار امپدانس رو حساب کنم
                            به نظر شما باط هم همون جربان کشیدن 1 آمپر که فرمودید میتونه کاهش ولتاژ داشته باشه
                            یا توی این باطری ها باید جریان کشی رو زیاد تر کنیم ؟؟

دیدگاه

جریان مناسب واسه 420 آمپر حدود 42 امپره دایی جان.

دیدگاه

یا صاحب زمان ،استاد کوهستانی این 42 آمپر رو با چی ازش بکشم و برای اون 42 آمپر نیاز هست توع اون ماسفت تغییر کنه یا همون IRFZ44 می تونه توی جریان 42 آمپر کار کنه

البته فکر کنم نباید نگران تلفات گرمائی باشیم چون این جریان رو لحظه ای می خوایم بکشیم و به نسبت اون فرکانسی که به ماسفت اعمال میکنیم بستگی داره
                                و تازه من خودم هر نیم ساعت یک بار می خوام امپدانس رو محاسبه کنم درسته که نباید نگران باشم نمی دونم این تحلیل من هم مثل همیشه اشتباهه یا درسته ؟

یه سوال دیگه اگر یه زمانی این لاگر به یه باطری با ظرفیت کمتر وصل شه مثلا 200 آمپر ساعت و من بازهم همون 42 آمپر رو بکشم که مشکلی برای باطری نوع دوم (فرض باطری 200 آمپر ) توی محاسبه امپدانس ایجاد نمی کنه ؟
                                ولی بازم هرچی فکر می کنم نمی دونم با چی این 42 آمپر رو بکشم ازش ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X