اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپدانس چیه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپدانس چیه ؟

اول باید ببینی ماسفت هات اصل هست یا تقلبی.
    برای تست باید یه بار 10 آمپر رو باهاش سوئیچ کنی. یعنی به گیت 12 ولت بدی و سورس رو زمین کنی و بار 1.2 اهم رو بین درین و 12 ولت وصل کنی.
    بعد ولتاژ درین-سورس رو اندازه بگیری. چون مقاومت هدایت irfz44 حدود 22 میلی اهمه، توی بار 10 آمپر باید ولتاژ 220 میلی ولت بین درین-سورس داشته باشی.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

استاد کوهستانی یه مشکل کوچولو برام پیش اومده که هر 15 تا ماسفت سوخت
      اولین کاری که کردم یه هدسینک خوب برای ماسفت درست کردم با خمیر سلیکون هم زدمش به ماسفت و هدسینک
      باری که دارم ازش میکشم نزدیک به 60 آمپر هست
      من گیت رو با 5 ولت دارم تحریک می کنم
      درین رو دادم به +vcc و بارم
      و سورس رو به زمین
      به خاطر سرعت نمونه برداری Adc پالس من 2 میلی ثانیه هست
      ولی توی پالس اول می سوزند ماسفت ها
      ولتاژ باطری هم 12 ولت هست تقریبا
      توی دیتا شیت irfz44n نوشته که جریان پالسی رو تا 160 آمپر می تونه تحمل کنه (این هم سندش )

[glow=red,2,300]من واقعا رابطه ولتاژ درین و سورس و ولتاژ گیت رو نمی فهمم[/glow]

بعدشم واقعا نفهمیدم درین باید به چی وصل شه سورس به چی ولتاژ گیت ربطی به ولتاژ درین و سورس داره ؟
      من این رو از یه وب سایت پیدا کردم این اومده با 12 ولت تحریک کرده در صورتی من با 5 ولت میکرو این کار رو کردم و یک دونه ال ای دی رو باهاش خاموش روشن کردم بعد به جای همون ای ای دی بار اصلی رو گداشتم
      ولی توی پالس اول می سوزه

ابن هم مدار اون خارجیه
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

سلام دایی
        خسته نباشی. بعد از اینهمه مدار بازی نمی دونی رابطه ها توی ماسفت چیه؟!
        تحریک 12 ولت بهتره چون مطمئنی که ماسفت کاملا روشن میشه. البته جای مقاومت R1 , R2 توی این نقشه برعکسه.
        با 5 ولت هم باید روشن بشه اگه اوریجینال باشه. توی دیتاشیت که نوشته روشن میشه.
        من توی پست قبلی نوشتم چطور تست کنی و ببینی اوریجینال هست اما انگار اصلا نخوندی!
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X