اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی در مورد الکترونیک و قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالاتی در مورد الکترونیک و قطعات

سلام.دوباره با یه عالمه سوال اومدم. :nerd:
    من اومدم یکساز نیم موج رو بررسی کنم. ورودی و خروجی شو دیدم درست بود.
    حالابعدش اومدم موازی بار بار}همون مقاومت خروجی{خازن قرار دادم تا بعنوان صافی عمل کنه و عمل هم قرار و موج دیسی صاف بااندکی ریپل رو بهم داد.
    ولی قرار دادن خازن باعث شد که قسمت قله ی شکل موج ورودی کمی برش بخوره!!}ورودی و خروجی رو با اسیلوسکوپ میدیدم{علت این امر چیه?چرا گذاشتن خازن باعث برش خوردن ورودی تغذیه میشه? oo:
    انگار مثل حالتی که ترانزیستوری بره به اشباع و سرش ببره ولی اینکه دیوده!!و امدن خازن باعث اینکارمیشه!
    یکسوال دیگمم اینه که مقدارrms یک عدد ثابت خود ان عدده یا نه?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tonrar
      سلام.دوباره با یه عالمه سوال اومدم. :nerd:
      من اومدم یکساز نیم موج رو بررسی کنم. ورودی و خروجی شو دیدم درست بود.
      حالابعدش اومدم موازی بار بار}همون مقاومت خروجی{خازن قرار دادم تا بعنوان صافی عمل کنه و عمل هم قرار و موج دیسی صاف بااندکی ریپل رو بهم داد.
      ولی قرار دادن خازن باعث شد که قسمت قله ی شکل موج ورودی کمی برش بخوره!!}ورودی و خروجی رو با اسیلوسکوپ میدیدم{علت این امر چیه?چرا گذاشتن خازن باعث برش خوردن ورودی تغذیه میشه? oo:
      انگار مثل حالتی که ترانزیستوری بره به اشباع و سرش ببره ولی اینکه دیوده!!و امدن خازن باعث اینکارمیشه!
      یکسوال دیگمم اینه که مقدارrms یک عدد ثابت خود ان عدده یا نه?
      l
      منظورتون رو از برش خوردن متوجه نمیشم
      لطفا عکس مداری که بستین و شکل موجی رو که مد نظرتون هست قرار بدین

دیدگاه

سلام
        دلیلش اینه که شما احتمالا اومدی از یه اسکوپ دو کانال استفاده کردی
        تو اینجور موقه ها باید مواظب زمین اسکوپت باشی
        چون هردو زمین به هم وصل هستن شما که سیگنال رو وصل میکنی نسبت به یه زمین مشترک میگیری
        در صورتی که باید قسمت ac وdc رو با زمین جدا از هم اندازه بگیری
        محک

دیدگاه

سلام اره دوکاناله هست.خب چرا فقط وقتی خازن تومدار میاد اینجوری میشه?وقتی فقط مقاومت بود نمیشد???
          اون خط آخرتو نفهمیدم? یعنی چکارکنم? از دو پراب برای مشاهده همزمان خروجی و ورودی روی اسکوپ استفاده کردم زمیناشم مشترک.زمین مجزای اسیلوسکوپ رو هم باید وصل کنم?

دیدگاه

سلام
            این مورد مربوط به سیم مشترک اسکوپ می باشد برای اینکه به این مورد بر خورد نکنید سیم مشترک مربوط به ورودی را به قسمت acیعنی کنار منبع ورودی و سیم مشترک خروجی را هم به زیر مقاومت بار بزنید به این تر تیب شکل موج ورودی درست می شور و علت ان هم به شارژ و دشارژ خازن بستگی دارد
            اگر مدار مورد نظرتون رو هم شبیه سازی کنید به این مورد بر خورد می کنید که با استفاده از دو تا زمین این مورد حل می شود.

دیدگاه

سلام و باتشکر.1.الان پس علت اصلی برمیگرده به یکسان بودن زمینها??یا شارژ و دشارژ خازن?
              2.و اینکه اصلا شارژ و تخلیه خان چرا و چجوری باعث اون برش خوردگی ورودی میشه?
              3.آیت واقعا ،موج داخل مدار برش میخوره و ورودی کمتره? یا اینکه اسلوسکوپ اونو اشتباه نمایش میده فقط و موج همان سینوسی کامل قبلی است? :cry:

دیدگاه

منم یه سوال دارم
                میخوام کار مونتاژ برد الکترونیکی انجام بدم که تمام قطعاتش smd است.هر برد هم حدود200 قطعه ریز دارم که بصورت دستی میخوام کار مونتاژشو انجام بدم.حالا به نظر شما چه نوع و چه برندی از خمیر قلع باید تهیه کنم که باکیفیت باشه و کیفیت کارم عالی در بیاد.
                2.ایا تجربه خاصی برای انجام چنین کاری دارین که بتونم ازتون استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tonrar
                  سلام و باتشکر.1.الان پس علت اصلی برمیگرده به یکسان بودن زمینها??یا شارژ و دشارژ خازن?
                  2.و اینکه اصلا شارژ و تخلیه خان چرا و چجوری باعث اون برش خوردگی ورودی میشه?
                  3.آیت واقعا ،موج داخل مدار برش میخوره و ورودی کمتره? یا اینکه اسلوسکوپ اونو اشتباه نمایش میده فقط و موج همان سینوسی کامل قبلی است? :cry:
                  علت اصلی مربوط به هر دو تا می باشد بدین ترتیب که وقتی دوتا زمین قرار می دهیم مقدار ورودی رو نسبت به زمین مربوطه زمین acنشان می دهدولی وقتی یک زمین قرار می دهیم ولتاژ مربوط به دوسر دیود ها و خازن می باشد و شبیه یک مدار برش عمل می کند
                  با توجه به اطلاعات خودم منبع سینوسی کامل است ولی ما با توجه به قرار دادن زمین مشترک در قسمتdcولتاژ دو سر دیود ها و خازن که شارژ و دشارژ می شود نشان می دهد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                    منم یه سوال دارم
                    میخوام کار مونتاژ برد الکترونیکی انجام بدم که تمام قطعاتش smd است.هر برد هم حدود200 قطعه ریز دارم که بصورت دستی میخوام کار مونتاژشو انجام بدم.حالا به نظر شما چه نوع و چه برندی از خمیر قلع باید تهیه کنم که باکیفیت باشه و کیفیت کارم عالی در بیاد.
                    2.ایا تجربه خاصی برای انجام چنین کاری دارین که بتونم ازتون استفاده کنم
                    دوست عزیز
                    این کارا رو بذار کنار خمیر قلع چیه دیگه
                    یک روغن لحیم آلمانی بگبر با یک قلع Asahi ریز . خیلی عالی لحیم میکنید مشکلات خمیر قلع رو هم نداره
                    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.eyvazpoor
                      سلام
                      این مورد مربوط به سیم مشترک اسکوپ می باشد برای اینکه به این مورد بر خورد نکنید سیم مشترک مربوط به ورودی را به قسمت acیعنی کنار منبع ورودی و سیم مشترک خروجی را هم به زیر مقاومت بار بزنید به این تر تیب شکل موج ورودی درست می شور و علت ان هم به شارژ و دشارژ خازن بستگی دارد
                      اگر مدار مورد نظرتون رو هم شبیه سازی کنید به این مورد بر خورد می کنید که با استفاده از دو تا زمین این مورد حل می شود.

سلام. شرمنده الان من مث شکل زیر وصل کردم.رنگ نارنجی پرابهای اسکوپ رو نشون میده و زمینشونم مشترک.حالا چکارکنم درست بشه؟
                      http://s3.picofile.com/file/8219742692/P_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B9 _%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B4%DB%B5%DB%B3.jpg

الان تاجاییکه من میفهمم همینکار که گفتی رو کردم:و رودی را به قسمت acیعنی کنار منبع ورودی و سیم مشترک خروجی را هم به زیر مقاومت بار بزنیدhttp://s3.picofile.com/file/8219742692/P_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B9 _%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B4%DB%B5%DB%B3.jpg

اصلا اگر کوپلینگ ورودی رو acکنم،درست نمیشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
                        دوست عزیز
                        این کارا رو بذار کنار خمیر قلع چیه دیگه
                        یک روغن لحیم آلمانی بگبر با یک قلع Asahi ریز . خیلی عالی لحیم میکنید مشکلات خمیر قلع رو هم نداره
                        من میخوام با هویه هوای گرم این کار را انجام بدم به مین دلیل دنبال خمیر قلع هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tonrar

سلام. شرمنده الان من مث شکل زیر وصل کردم.رنگ نارنجی پرابهای اسکوپ رو نشون میده و زمینشونم مشترک.حالا چکارکنم درست بشه؟
                          http://s3.picofile.com/file/8219742692/P_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B9 _%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B4%DB%B5%DB%B3.jpg

الان تاجاییکه من میفهمم همینکار که گفتی رو کردم:و رودی را به قسمت acیعنی کنار منبع ورودی و سیم مشترک خروجی را هم به زیر مقاومت بار بزنیدhttp://s3.picofile.com/file/82197426
                          92/P_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B9 _%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B4%DB%B5%DB%B3.jpg

اصلا اگر کوپلینگ ورودی رو acکنم،درست نمیشه؟
                          منطور از زمین دیگه چیه ؟؟؟اونجا گذاشتی؟؟؟ورودی تغییر نکرده که فقط نمایش آن این طوری شده
                          اگه می خوای یکم کامل بشه باید به منیع وصل کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.eyvazpoor
                            منطور از زمین دیگه چیه ؟؟؟اونجا گذاشتی؟؟؟ورودی تغییر نکرده که فقط نمایش آن این طوری شده
                            اگه می خوای یکم کامل بشه باید به منیع وصل کنی
                            زمین یعنی سیم مشکی پرابی که به اسکوپ وصل میکنم.
                            کجت?چیو?
                            چیو به منبع وصل کنم? خب من دو سر پراب رو به دو سر منبع زدم دیگه oo:

بعد یک سوال دیگه: قبلا گفتین در اسکوپ دوکاناله این ایراد بوجود میاد.خب اگر از یک کانال فقط، برای نمایش موج استفاده کنیم، ددیگه نباید خراب نشونش بده نه???
                            من اومدم اینبار مدار دو برابر کننده ولتاژ رو بستم..و فقط ورودی!!! رو با اسکوپ نگاه کردم. اومده بود بجای ورودی سینوسی،یک سینوسی که سر و تهش برش خورده رو نشون میداد :angry: :angry:
                            ولی خروجی رو جداگانه نگاه میکردم، درست بود؛یک دیسی چند برتبر شدهچرا ورودی رو اینجوری نشون میده :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tonrar
                              زمین یعنی سیم مشکی پرابی که به اسکوپ وصل میکنم.
                              کجت?چیو?
                              چیو به منبع وصل کنم? خب من دو سر پراب رو به دو سر منبع زدم دیگه oo:

بعد یک سوال دیگه: قبلا گفتین در اسکوپ دوکاناله این ایراد بوجود میاد.خب اگر از یک کانال فقط، برای نمایش موج استفاده کنیم، ددیگه نباید خراب نشونش بده نه???
                              من اومدم اینبار مدار دو برابر کننده ولتاژ رو بستم..و فقط ورودی!!! رو با اسکوپ نگاه کردم. اومده بود بجای ورودی سینوسی،یک سینوسی که سر و تهش برش خورده رو نشون میداد :angry: :angry:
                              ولی خروجی رو جداگانه نگاه میکردم، درست بود؛یک دیسی چند برتبر شدهچرا ورودی رو اینجوری نشون میده :cry:
                              تا جایی که من می دونم مشکل از اسکوپ نیست بلکه تاثیر خازنی است که تو مدار میزارم است

دیدگاه

خب ممنون. :applause:
                                یک دستگاه آموزشی داریم توش آی سی های مختلف رو داره و زیر هر آی سی هم یک خازن عدسی چسبیده به آیسی،قرار داره.مثلا آیسی and و...
                                این خازن برای چی هست؟چه نقشی داره؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X