اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی در مورد الکترونیک و قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالاتی در مورد الکترونیک و قطعات

نوشته اصلی توسط Amir h.
    سلام

اگه یه پل دیود بسوزه چه اتفاقی می افته؟ یعنی مثلا ولتاژ AC رو بدون یکسوسازی عبور میده؟ یا اصلا هیچ ولتاژِ عبور نمیده؟یا...
    با سلام
    اگه یه پل دیود بسوزه اولیه اون که قسمت ورودیAC هستش اتصال کوتاه میشه و از طرف ثانویه هیچ ولتاژی رد نمیشه
    مثل اینکه سیم های خروجی ترانس رو به همدیگر متصل کردی

دیدگاه

سلام.روی برخی بردهای الکترونیکی کلید های فشاری(پوش پول) وجود دارد.مثلا برای ایجاد 0و 1 و دادن این ها به ورودی گیت های منطقی.
      1--حالا این کلید ها رو فشار بدیم، حالت 1(یا صفر) ایجاد میشه. و وقتی دست رو برداریم، آیا کلید ، قطع خواهد بود؟یا حالت دیگر(0یا1) را ایجاد میکند؟؟
      2--کلا کلید های فشاری مدلش چجوریه؟؟اگر فشار ندیم ، قطعه؟؟
      3--این کلید های فشاری یکجوری به یک کلید کشویی دیگه وصل هست!یعنی اگر کلید کشویی را در حالت صفر بذاریم، در این حالت وقتی کلید پوش پول را فشار میدیم، صفر ایجاد میشه و اگر کلید کشویی را در حالت یکِ آن ، بذاریم، در این حالت وقتی کلید پوش پول را فشار میدیم، یک ایجاد میشه.سوالم اینه با این فرض، وقتی کلید پوش پوش را فشار نمیدیم، 0است یا 1یا قطع؟؟
      هدفم ایجاد لبه پایین یا بالا رونده هست.آیا این کلید 1(یا0)بشه و بعد با برداشتن دست، قطع بشه، حالت لبه ایجاد میشه؟؟؟
      کلا قطع بودنش رو یک در نظر میگیره یا صفر؟
      4--در مدارات منطقی این لبه ها رو چجوری بوجود می آوریم؟

دیدگاه

سلام
        سلام.روی برخی بردهای الکترونیکی کلید های فشاری(پوش پول) وجود دارد.مثلا
        احتمالا منظورتون Push button هستش، چون Push pull یک نوع مدار تقویت کننده هستش

1--حالا این کلید ها رو فشار بدیم، حالت 1(یا صفر) ایجاد میشه. و وقتی دست رو برداریم، آیا کلید ، قطع خواهد بود؟یا حالت دیگر(0یا1) را ایجاد میکند؟؟
        بین دو وضعیت صفر و یک تغییر حالت میدهند، یعنی اگر وقتی فشار میدهید خروجی یک شود، با برداشتن دست( قطع کلید) صفر میشود.

کلا کلید های فشاری مدلش چجوریه؟؟اگر فشار ندیم ، قطعه؟؟
        در بالا

این کلید های فشاری یکجوری به یک کلید کشویی دیگه وصل هست!یعنی اگر کلید کشویی را در حالت صفر بذاریم، در این حالت وقتی کلید پوش پول را فشار میدیم، صفر ایجاد میشه و اگر کلید کشویی را در حالت یکِ آن ، بذاریم، در این حالت وقتی کلید پوش پول را فشار میدیم، یک ایجاد میشه.سوالم اینه با این فرض، وقتی کلید پوش پوش را فشار نمیدیم، 0است یا 1یا قطع؟؟
        صفر

هدفم ایجاد لبه پایین یا بالا رونده هست.آیا این کلید 1(یا0)بشه و بعد با برداشتن دست، قطع بشه، حالت لبه ایجاد میشه؟؟؟
        بله

در مدارات منطقی این لبه ها رو چجوری بوجود می آوریم؟
        یکی از روش هاش استفاده از همین کلیدهاست، روش های دیگر از طریق آی سی های دیجیتال و .... است.( دستی نیستند)

چند نکته:
        در مدارهای دیجیتال چیزی به اسم قطع نداریم، یا صفر است و یا یک ( اگر بین صفر و یک دیجیتال باشیم بسته به مدار خودش صفر یا یک در نظر میگیرد)
        پیشنهاد میکنم دو عبارت "pull-up" و "Pull-down" را جستجو کنید.
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
          سلاماحتمالا منظورتون Push button هستش، چون Push pull یک نوع مدار تقویت کننده هستش
          بین دو وضعیت صفر و یک تغییر حالت میدهند، یعنی اگر وقتی فشار میدهید خروجی یک شود، با برداشتن دست( قطع کلید) صفر میشود.
          در بالا
          صفر
          بله
          یکی از روش هاش استفاده از همین کلیدهاست، روش های دیگر از طریق آی سی های دیجیتال و .... است.( دستی نیستند)

چند نکته:
          در مدارهای دیجیتال چیزی به اسم قطع نداریم، یا صفر است و یا یک ( اگر بین صفر و یک دیجیتال باشیم بسته به مدار خودش صفر یا یک در نظر میگیرد)
          پیشنهاد میکنم دو عبارت "pull-up" و "Pull-down" را جستجو کنید.
          سلام
          ممنون ازتوضیحاتتون و اینکه خیلی خوب منظورمو متوجه شدید.منم هم نظر شمابودم.امااینهفته رفتم آزمایش کردم. دیدم در حالتی که فشارمیدیم صفر یا یک را تولید میکند و وقتی دستو برداریم ظاهرا نه صفره نه یک یاهمون قطع.و چون قطع است یعنی اتصال باز!و اگر ورودی مدارات دیجیتالTTL بازباشد،آنها را یک در نظر میگیرد{مگه اینکه خیلی نویزی باشه محیطش}
          بنابراین برای تولید یک لبه بالارونده از همین قطع بودنش}که یک تولید میکنه}استفاده میکنیم.کلید کشویی رو روی صفر میذاریم و بافشار دادن دکمه صفر ایجاد میکنیم و تا دستو برداریم صفر به قطع{همون ورودی1}تبدیل میشه یعنی از0 به1 رفت و این یعنی لبه بالارونده.

ولی نمیدونم چرا علاوه بر0 و1،حالت قطع رو هم داره و اصلا قطع یعنی چی

دیدگاه

سلام.تفاوت موج سینوسی باac در چیست?
            آیا سینوسی یک نوع ایسی است?
            بخصوص تفاوتشون در اورکد یانرم افزار پی اسپایس.چرا اگر منبعمون سینوسی باشه از تحلیل time domain استفاده میکنیم اما اگر منبع ایسی بود از تحلیلac sweep استفاده میشود?
            مگر سینوسی یک نوع ایسی نیست?

دیدگاه

سلام هرکی بلده سوال قبلیمو جواب بده کمک :sad:
              چند سوال دیگه هم دارم:
              2: در مبدل بی سی دی به سون سگمنت یعنی آی سی 7447 و 7448 پایه های کنترلی یعنی 4 و 5 چکاری انجام میده دقیقا???
              آیا فقط درحالت چند رقمی کاربرد داره? و در حالت تک رقمی چیزی نمیفهمیم ازش?الان این پایه5 چکار میکنه?
              3. آی سی 7485یک مقایسه کننده4بیتی،هست.سه تا خروجی داره اما پایه2و3و4 شو نمیفهمم چیه?و چکارمیکنه?مشابه فعالسازه بنظرم ولی هرکی میدونه بگه برای چی هست این3تا
              4.این فلیپ فلاپهایی که تو درس تااینقدر خوندیم مثلا تو چه دستگاه ومداری و جا کاربرد داره?اگر برام مثال بزنین ممنون میشم.مثلا یه جا گفتن در دزدگیرها که چراغ روشن بماند!!!اخه چراغ که چشمک میزنه!

دیدگاه

سلام.تفاوت موج سینوسی باac در چیست?
                آیا سینوسی یک نوع ایسی است?
                خیلی کلی بخوایم نگاه کنیم، AC یک نوع سینوسیست با دامنه، فرکانس ثابت . میشه گفت AC زیرمجموعه سینوسیه

چرا اگر منبعمون سینوسی باشه از تحلیل time domain استفاده میکنیم اما اگر منبع ایسی بود از تحلیلac sweep استفاده میشود?
                مگر سینوسی یک نوع ایسی نیست?
                متاسفانه سالهاست که با ارکد کار نکردم . دوستان دیگه باید کمک کنند
                از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام دوستان :bye
                  1.یکی از پایه های سون سگمنت تک رقمی،مربوطه به دات پوینت یاهمون ممیز هست.امادر آیسی مبدل آن،یعنی7447 و 7448 اصلا پایه ای مربوطه به این ممیز وجود ندارد.پس چجوری میتونیم ممیز رو تولید کنیم? oo:

2.سوال دیگم مربوط به تولید عدد مثلادورقمی هست .بااستفاده از دو تا سون سگمنت یک رقمی چجوری میتونیم یک عدد دو رقمی،یایک رقمی ممیز دار مثل6.8تولید کنیم?برای اینکار نیاز به دوتا7447 هست???چکارکنم? :angry:
                  3.اون پایه 4 و5 آیسی مبدل باهم چه فرقی دارند?یکی BI و دیگری RBIاسمشه.

دیدگاه

سلام به همه
                    من 2 تا کریستال دارم رو یکیش نوشته 2.000000 و رو اون یکی 20000 میخواستم بدونم مقدار هر کدوم چقدره
                    ممنون از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Borokli نمایش پست ها
                      سلام به همه
                      من 2 تا کریستال دارم رو یکیش نوشته 2.000000 و رو اون یکی 20000 میخواستم بدونم مقدار هر کدوم چقدره
                      ممنون از شما
                      با سلام*به شما دوست عزیز ...
                      کریستال اولی که نوشته 2.00000...در واقع ۲ مگا هرتز است ...
                      اما دوم بنظر میرسه که 20 کیلو هرتز باشد ...

دیدگاه

سلام عالی بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X