اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه خازنی برای مدار فتوسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه خازنی برای مدار فتوسل

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    سلام مهندس:
    جواب شما گمان کنم دادند: در مورد فرمول ها به کار برده شده!!
    گفته ی خودشان:
    فرمول محاسبه ی جریان رو در کامنت شماره ی 15 گذاشتم. ((فرمول : I=Vin*2*Pi*f*C))
    محاسبه ی توان هم از حاصلضرب ولتاژ در جریان یا ... به دست میاد. ((فرمول : P=V*I یا P=(V^2)/R یا (P=R*(I^2))
    سپاس
    عزیز این فرمول هم درسته e=mc^2
    ولی چطوری باید محاسبه کرد؟ مثال ؟
    علم تکرار شدنی و ابطال پذیره . با راه حل درست نه اینکه مثل اینجا یک نفر یه جواب دربیاره دونفر جواب دیگه ، جواب باید یکی باشه. درست کردم ساختم کار کرده نشد اثبات شاید مصرف مدارت کم بوده! شاید کار نمیکنه ما از کجا بدونیم!

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه خازنی برای مدار فتوسل

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
      در مورد محاسبات هم باید بگم اصلاً علاقه ای به بحث با کسانی که به جای بیان نظرات سازنده، به دنبال تفتیش و ایراد گرفتن از نظر دیگران هستند ندارم. بعضی از دوستان انگار شغلشون ایراد گرفتنه!! این نظره منه و شما هم هر طور مایلید عمل کنید.
      به من بفرمایید کجای صحبت های من سازنده نبوده؟ این نظر رو لطفا با ذکر مثال به من توضیح بدین.
      کسی دنبال تفتیش نیست بعضی وقتا کسانی میان اینجا و با اطلاعات اشتباه بقیه رو هم گمراه میکنن. خوشبختانه الکترونیک علم دو دو تا چهارتاس و سفسته و مغلته زیاد تو کتش نمیره وقتی یه چیزی فرمولش در اومده دیگه همونه کسی نمیتونه ردش کنه.

وقتی هم کسی برخلاف دانسته های ما نظری میگه بهتره بررسیش کنیم و بجای پرخاشگری که نشونه ضعف هستش با استدلال درست و کافی بهش بفهمونیم که اشتباه میکنه و اگر هم این وسط متوجه شدیم که دانسته های ما اشتباه بوده با کمال میل بپذیریم و اشتباهمون رو درست کنیم همیشه گه نظر خلاف نظر ما بد هم نیست. شما هر جا یکی میگه اینجوریام که شما میگی نیست سریع جبهه میگیری و فکر میکنی طرف مریضی چیزی داره و باید ازش انتقام بگیری ! درصورتی که اون طرفم بابا شاید یه دو تا مدار بسته تست کرده دستشو با هویه سوزونده یه چندباری فقط شما نیستی دوست من که الکترونیک آشنایی داری.

دیدگاه

جناب آقای K1.IEEE
        برای تمام موج این مدار رو من شبیه سازی کردم:

همونطور که میبینی RMS یا همون جریان موثر اعمال شده به بار میشه 0.069A

حالا برای نیم موج که مدار شما هست هم شبیه سازی کردم ببینید:

که مییشه نصف تمام موج که 0.031A نه 0.098A که شما ادعا میکنی!

فرمولها هم دقیقا میگه نیم موج نصف تمام موجه:

اینم نیم موج

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه خازنی برای مدار فتوس&#1604

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
          سلام مهندس:
          جواب شما گمان کنم دادند: در مورد فرمول ها به کار برده شده!!
          گفته ی خودشان:
          فرمول محاسبه ی جریان رو در کامنت شماره ی 15 گذاشتم. ((فرمول : I=Vin*2*Pi*f*C))
          محاسبه ی توان هم از حاصلضرب ولتاژ در جریان یا ... به دست میاد. ((فرمول : P=V*I یا P=(V^2)/R یا (P=R*(I^2))
          سپاس
          این جواب نیست.

من میتونم صد تا فرمول بگم. و به شما بگم که خیلی راحته. شما خروجی رو از فرمول فلان و جریان رو از فلان و ... حساب مبکنین.

از کجا معلوم درسته؟ خود فرمول درسته. اما اینکه آیا این فرمول واسه کار شما هست یا نه؟ این جای بحث داره.

دو حالت داریم:

یا شما بلدین و میدونین که مدار ایشون جواب میده، یا بلد نیستین و قبول کردین که درسته.

درسته؟ غیر از این دو حالت که نیست؟

خوب . اگه بلدین. لطف کنین به ما هم بگین که یاد بگیریم.

اگر نه، از کجا؟ و با چه برهانی فهمیدین که محاسبات درسته و سمت ما جبهه گرفتین؟

__________________________________________________ ________________

ثانیا.

شغل امثال ما ایراد در آوردن نیست!
          هدف ما اذیت کردم افراد نیست!

من انقدر نگم "ما".

هدف من تشخیص چیزیه که درسته. حتی اگر اون چیزی که من گفتم نباشه. ولی برای این کا ر باید دلیلی محکم تر از دلیل حاضر(که مال من باشه) وجود داشته باشه.

orCAD و اینا ملاک نیست. تئوری چیزیه که بطور قطع یه چیز رو ثابت میکنه.
          [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
          درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

ابتدا برای چندمین بار عرض می کنم که شما مجاز هستید نظر خودتون رو بگید و در مورد نظر خودتون آزادید که صحبت کنید. ولی اجازه ندارید بدون اطلاعات کافی و با دلایل متزلزل در مورد نظر دیگران قضاوت کنید.
            توهم اینکه کسی از بحث با شما می ترسه رو هم بریزید دور. من چه بحثی با شما دارم وقتی تک بعدی فکر می کنید!!! اصلاً هر طور دلتون می خواد فکر کنید!!
            شما اول جرأت داشته باشید و مدار رو عملی ببندید تا متوجه ایرادات بنی اسرائیلیتون بشید و مجبور نباشید برای اثبات حرفاتون شبیه ساز های تراز اولی مثل OrCAD رو زیر سوال ببرید.
            من میدونم شما از کجای فرمول ایراد میگیرید، ولی انقدر عشق ایراد گرفتن از دیگران رو دارید که به خودتون فرصت نمیدید چشمتون ببینه!! ببینه که المان های مدار (مقاومت و زنر) جوری انتخاب شدند که افت ولتاژ روشون به حدی پایینه که قابل چشم پوشی بوده و نتیجه ی تئوری با عملی یکی در میاد!!
            در مورد شبیه سازی هم واقعاً کار از خنده گذشته و گریه آوره!! مقاومت بار جوری انتخاب شده که نتیجه ی دلخواه شما حاصل بشه!! در صورتی که برای مشاهده ی شکل موج جریان ماکزیمم باید تست اتصال کوتاه انجام بشه!! (همون تستی که من انجام دادم..) واقعاً متأسفم!!

دیگه اگر بعد از این توضیحات باز هم به دنبال حواشی هستید، من واقعاً حوصله ی سر و کله زدن با شما رو ندارم و برای وقتم ارزش قائلم. شما هم هر طور مایلید فکر کنید.

از بقیه ی دوستان بخاطر انحراف از بحث اصلی عذرخواهی می کنم.
            *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه خازنی برای مدار فتوسل

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
              ابتدا برای چندمین بار عرض می کنم که شما مجاز هستید نظر خودتون رو بگید و در مورد نظر خودتون آزادید که صحبت کنید. ولی اجازه ندارید بدون اطلاعات کافی و با دلایل متزلزل در مورد نظر دیگران قضاوت کنید.
              کدوم دلایل ناکافی و متزلزل؟ شما یه دلیل کافی نمیاری و فقط موعضه میکنی که شما چه حقی داری چه حقی نداری عزیز من ما خودمون حد و حدود خود
              مون رو میدونیم منتظر نشستیم شما برامون بگی .

توهم اینکه کسی از بحث با شما می ترسه رو هم بریزید دور. من چه بحثی با شما دارم وقتی تک بعدی فکر می کنید!!! اصلاً هر طور دلتون می خواد فکر کنید!!
              چرا خو خودتو هی عصبانی میکنی داریم اینجا بحث علمی میکنیم شاید ما داریم اشتباه میکنیم بابا خوب نشونمون بده کجای کارمون اشتباه.

شما اول جرأت داشته باشید و مدار رو عملی ببندید تا متوجه ایرادات بنی اسرائیلیتون بشید و مجبور نباشید برای اثبات حرفاتون شبیه ساز های تراز اولی مثل OrCAD رو زیر سوال ببرید.
              چه ربطی به جرعت داره بستن مدار عملی بعدشم من بستم کارم میکنه ولی نه با این آمپری که شما میفرمایید. من شبیه سازا رو قبول دارم .

من میدونم شما از کجای فرمول ایراد میگیرید، ولی انقدر عشق ایراد گرفتن از دیگران رو دارید که به خودتون فرصت نمیدید چشمتون ببینه!! ببینه که المان های مدار (مقاومت و زنر) جوری انتخاب شدند که افت ولتاژ روشون به حدی پایینه که قابل چشم پوشی بوده و نتیجه ی تئوری با عملی یکی در میاد!!
              1. چیزی که شما اسمشو گزاششتین ایراد گرفتن خیلی ها میگن تصحیح کردن
              2. در مورد مقدار المانها من نفهمیدم ربطش به خروجی کمی که فرمولها و شبیه سازها دارن میگن داره؟ شما میگی بیشتر از فرمولها و شبیه سازها جریان داریم بحث ما سر همین موضوعه نه اختلاف واقعی و تئوری.

در مورد شبیه سازی هم واقعاً کار از خنده گذشته و گریه آوره!! مقاومت بار جوری انتخاب شده که نتیجه ی دلخواه شما حاصل بشه!! در صورتی که برای مشاهده ی شکل موج جریان ماکزیمم باید تست اتصال کوتاه انجام بشه!! (همون تستی که من انجام دادم..) واقعاً متأسفم!!
              1. خنده دار باشه یا گریه دار هیچ فرقی نداره تو واقعیت یا تئوری شما یه بار داری یه منبع تغذیه. تستی که من انجام دادم یک فرق با تست شما میکنه و اون اینه که من مدار رو منبع ولتاژ فرض کردم نه منبع جریان ! ما داریم درمورد منبع ولتاژ صحبت میکنیم که مدارمون رو تغذیه کنه نه یه منبع جریان که ظرفیت جریان دهیش مشخصه و از اون بیشتر نمیتونه بده. خروجی این منبع باید 5 ولت یا 12 ولت روی 0.069A جریان کشی بار باشه تا بگیم منبع ما منبع تغذیس یا همون (منبع ولتاژ) شما یه کاری بکن مداری که شبیه سازی کردی رو بزار مقادیرش رو هم بزار مثل مال من نه فقط شکل موج :mrgreen:

دیگه اگر بعد از این توضیحات باز هم به دنبال حواشی هستید، من واقعاً حوصله ی سر و کله زدن با شما رو ندارم و برای وقتم ارزش قائلم. شما هم هر طور مایلید فکر کنید.
              شما که گفتین ترسی ندارین حالا با بهانه حوصله نداشتن هم خواهشن نروید و در بحث شرکت کنید. از همین بحث ها هست که ما جیز یاد میگیریم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...