اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

سلام
    از همه دوستان میخوام که تا فردا ظهر قسمت هایی رو که قرار شده تمام کننوبه اتمام برسونن
    اقای M.M.-T عزیز هم تا فردا قیمت رو مشخص میکنن و موجودیت در بازار رو و تصمیم در مورد چیپ هم گرفته میشه و انشالله شروع میکنیم به کشیدن pcb

نحوه طراحی و تنظیم کار برای کشیدن pcb
    بچه ها هر کس که میتونه کار pcb رو انجام بده اعلام کنه و 4 ساعت رو در شبانه روز مشخص کنه(مثلا میگه ساعت 2 تا 6 )و نفر قبل باید pcb رو در این ساعت واسه این دوستمون اپ کنه و یه توضیح کوچولو بده که چی کار کرده.حالا دوست ما هم شروع میکنه به ادامه کار و البته قبلش یه چک کوچولو رو کار نفر قبل که خدایی نکرده چیزی از قلم نیفتاده باشه

حسن این کار به اینه که همه مشارکت دارن
    کار خیلی سریع پیش میره و کسی لازم نیست به تنهایی روش کار کنه و خسته بشه
    ایده های زیادی تو طراحی به کار میره.درصد خطا خیلی کم میشه و به سرعت باور نکردنی کار پیش میره(به شرطی که همه هماهنگ باشیم)

خوب از الان هر کس که میتونه یه ساعت رو انتخاب کنه و به من پیغام بفرسته لطفا

از همه ممنونم فقط خواهشن همه مثل اقای سبزوار که سرعت عمل به خرج دادن لطف کنن و همین جور باشن
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

از همه دوستان میخوام که تا فردا ظهر قسمت هایی رو که قرار شده تمام کننوبه اتمام برسونن
      چشم

اقا حتما AT91SAM9XE موجود هست تو بازار؟

* آقا در مورد PS2 keyboard connector نظری ندارین؟
      لینوکس بدون Keyboard لذتی نداره. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
        اقای nsm تکلیف USB-HOST و کادر تغذیه و can رو مشخص کنن و قطعات رو مشخص کنن
        با سلام خدمت تمامی دوستان

کنترلر CAN : تراشه های که برای این قسمت استفاده میشه عبارتنداز :
        مهمترین خصوصیات این قسمت ساپورت کردن سرعت 1Mb/s می باشد
        و خصوصیت دیگه سازگاری با استاندارد ISO-11898
        MCP2551 شرکت Microchip
        SN65HVD230 شرکت TI که در حقیقت جایگزین تراشه PCA82C250 می باشد
        تراشه TJA1040 شرکت NXP که تراشه پر سرعت تر از سری TJA1050 این شرکت است
        تراشه TJA1041 شرکت NXP که سری پیشرفته از تراشه های CAN بوده ودارای قابلیت های بیشتری نسبت به تراشه های دیگه داره
        با توجه به موجودی بازار تراشه MCP2551 بهترین گزینه برای این قسمت است
        البته اگر برای برد ARM بخواهیم از سری AT91SAM9260 یا AT91SAM9EX512 استفاده کنیم ارتباط CAN ساپورت نمی کنند و این بخش حذف خواهد شد.

USB-HOST : در تراشه AT91SAM9260 یا AT91SAM9EX512 بدلیل این که قسمت HUB Controller تو خود تراشه هست دیگه احتیاجی به هیچ تراشه واسطی نیست
        ذکر این مورد نیز که در پکیچ 208-lead PQFP ما داری 1 پورت HSB-HOST هستیم اما در پکیچ 217-ball LFBGA دارای 2 پورت USB_HOST هستیم
        در مورد کریستال استفاده شده باید 18.432 مگاهرتز باشد

تغذیه:
        در مورد تغذیه برای برد ما احتیاج به سه تغذیه داریم 1.8 ولت و 3.3 ولت برای ARM و 5 ولت برای سایر قسمتهای مدار می باشیم
        برای قسمت تغذیه بهتر از سری تراشه های MIC29300-3.3 و MIC29300-5.0 استفاده کنیم در پکیچ TO-220 و در حالت SMD باید از پکیچ TO-263 استفاده کردکه تغذیه 3.3 ولت و 5 ولت با حداکثر جریان 3 آمپر در خروجی ظاهر کنه و برای تغذیه 1.8 ولت می تونیم از همین سری تراشه که قابلیت تنطیم ولتاژ در خروجی داره استفاده کرد MIC29302BT و یا سری تراشه LM1117-1.8V

در پایان برای این سه قسمت در برد با تراشه های AT91SAM9260 یا AT91SAM9EX512 فقط احتیاج به تراشه های تغذیه داریم:
        پکیچ TO-220 :
        MIC29300-3.3BT
        MIC29300-5.0BT

پکیچ TO-263 :
        MIC29300-3.3BU
        MIC29300-5.0BU

LM1117-1.8
        هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

سلام دوستان از امروز من با نهایت قدرت در خدمت تیم هستم

دیدم در رابطه با SAM9xe و 9260 اختلاف هست ببینید 2 تا نکته هست که باید توجه کنیم دوستان هم گفتند که فرق زیادی بین این دو نیست فقط عمده تفاوت توی FLASH داخلی SAM9xe هست که بعد از یاد گیری و به کار بستن این میکرو میشه فلش خارجی رو از لیست قیمت تموم شده حذف کرد
          اما این میکرو تو بازار تهران نیست و قیمتی که من دادم قیمت وارد شده ی اونه ولی دوست من که سوئد هست باهاش کار کرده و چیزی در رابطه با نمونه بودنش نگفته ...
          من پیشنهاد میکنم اگه قرار هست فلش خارجی بزاریم (چون کرنل تو 512 شاید جا نشه ) و با نظر به اینکه این دو تا میکرو آنچنان فرقی ندارن کار رو روی 9260 پیش ببریم و بعد از اینکه وارد شد و به دستم رسید روی اون کار رو کپی کنیم و نتیجه بگیریم
          راستی هزینه ی تموم شده ی فلش و رم باز هم داره پایین تر میاد چون من تو قسمت موبایل فروشا این دوتارو برای گوشی چینی ها پیدا کردم که میدونید چقدر ارزونتر در میاد تا از جوان بخریم ...
          راستی تو نقشه موبایل ها یه چیزی به ایم Combo memory وجود داشت که من بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که اینها برای استفاده از آرم فلش و رم رو تو یه آی سی تو یک پکیج ارائه کردن که اگه از اون بشه استفاده کرد که دیگه نور الا نوره ...(نوکیا 97N)

اقا عباس راستی پیگیر اون سی دی آرم 9260 که دوستمون گرفته بود شدید؟؟
          من برای پیشرفت فیزیکی کار پیشنهاد میکنم دوستانی که تهران هستند هر چند روز یه بار ملا قات حضوری داشته باشن من میتونم جاشو تامین کنم اگه موافقید به آقا امید نظر بدید ...
          اگه کار فشرده تایید شد و همه بران شدیم که از الان تا یه هفته دیگه جواب بگیریم هم من پایم آقا امید هم 1 هفته مرخسی بگیرن بیان تهران قدمشون رو چشم ما ....
          تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

این فایل رو هم که برای at91rm9200 هست پیشنهاد میکنم یه نگاه بندازیم برای دوستان که میخان PCB رو 2 رو طراحی کنن شاید الگوی خوبی باشه فایل تو ایگل هست اگه نتونستید باز کنید بگید Protel کنمش پلود کنم
            http://www.4shared.com/file/140869535/443e749/linux_solutions_pack_13.html

دیدگاه

مهدی جان نمیدونم چرا من بعد DL کردن فایل وقتی بازش کردم Error داد.
              میتونید بررسی کنید؟
              من هر دو نرم افزار رو رو سیستمم نصب دارم . فرقی نمیکنه که تبدیلش کنی یا نه. :nerd:

خوب حالا که SAM9xe یکم مشکوکه بهتره بریم سراغ 91sam9263 که دوستمون
              farzadsw معرفی کردند.

پیشنهادات بنده

*فعلا عجله نکنیم و طراحی رو بزاریم کنار تا قطعات و تحقیقات کامل بشه مثال میزنم
              فرض کنید ما الان 2 روزه کل مدار رو طراحی کردیم , بعد از PCB و هزار تا مکافات دیگه متوجه میشیم که مثلا
              اگه مدار یک خروجی 5V+ ویا یک ولتاژ منفی دیگه اگه داشت بهتر میشد که در طراحی میتونستیم خیلی ساده
              حلش کنیم بنابر این خیلی ضرر میکنیم نه؟

*بریم سراغ یک میکرو دیگه از جمله 91sam9263 ( من در مورد میکرو نمیتونم نظر بدم
              چون سرعت دانلود بنده فعلا اینجایی که هستم به 1KB هم نمیرسه تا بتونم Datasheet دانلود کنم )

*کل انتظاراتی که از بورد داریم تو یک فایل با فرمت Word 2003 یک جایی پلود کنیم
              لینکش رو پیغام خصوصی کنیم به اعضای تیممون ( مثلا من میخوام بیشتر کاربرد رباتیکی داشته باشه
              پس حتما PWM , ADC ,DAC , ... رو نیاز دارم )

خوب حالا یک سوال ؟
              فرضا ما رو سیستممون Linux Full رو نصب کردیم یا حداقل ucLinux رو اون موقع چه کارایی میتونیم باهاش انجام بدیم.
              مثلا میتونیم باهاش پردازش تصویر سبک انجام بدیم تو محیط دوست داشتنی Linux?

دیدگاه

خوب 9263 خیلی خوبه همه میدونن ولی مشکل BGA بودن داره یعنی پایه هاش از زیره که مشکل PCB چند لایه رو منجر میشه در مورد فایل هم این رو یه تست کنید
                http://www.4shared.com/file/141385903/f6411275/PCB.html
                دوستان من نظرم اینه که خودمونو درگیر پریفرال ها نکنیم وقتی برد اصلی رو میشه طوری طراحی کرد که هر کس متناسب با نیازش ازش استفاده کنه
                در مورد PCI هم من ندیدم کسی تو بازار داشته باشه ولی ISA هست هم ساده و هم قفل دارش من قبلا براهاش کار کردم PCB هم دارم براش .... بازم نظر جمع مهمه ..

کار پردازشی هم میدونم الان دارن باهاش انجام میدن برای صدا و تصویر ...

کار با درایور های لینوکس به کجا رسید؟

دیدگاه

خوب 9263 خیلی خوبه همه میدونن ولی مشکل BGA بودن داره یعنی پایه هاش از زیره که مشکل PCB چند لایه رو منجر میشه
                  خوب من در مورد میکرو نظر نمیدم امیدوارم هر چه زودتر به یم نتیجه نهایی در اون مورد برسیم. هر چی گروه تصمیم گرفت
                  رو چشم.

خوب در مورد Motherboard من تا فردا ظهر قسمت هایی رو که به من موکول شده رو تقدیم میکنم.

یک سول دیگه از اساتید. Motherboard که طراحی شد از چه طریقی با Micro ارتباط برقرار میکنه؟
                  بعضی از طراحی ها هستند که کل میکرو رو یک بوردی سوار هست و اون بورد رو از طریق Header
                  Motherboard ارتباط میدن. این مشکل ایجاد میکنه تو فرکانس های بالا.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE

یک سول دیگه از اساتید. Motherboard که طراحی شد از چه طریقی با Micro ارتباط برقرار میکنه؟
                    بعضی از طراحی ها هستند که کل میکرو رو یک بوردی سوار هست و اون بورد رو از طریق Header
                    نه دوست من اگه خاطرت باشه CPU های اسلاتی هم ساخته شده بود که با کانکتور به مادر برد متصل میشد ما که میخایم لحیمش هم بکنیم

راستی اقای elecMicro چی شد کسی از ایشون خبری نداره؟

دیدگاه

علاوه بر این پیاده سازی اسلات و اسلاتی کردن میکرو کار رو بیخودی پیچیده میکنه. اگر اسلاتی بودن CPU روش خوبی بود همچنان مادربردها رو با CPU اسلاتی میساختن. البته فرکانس هم تاثیر زیادی نداره ولی به نظر من اگه همه چی رو یه برد باشه کار ساده تر میشه.

کل انتظاراتی که از بورد داریم تو یک فایل با فرمت Word 2003 یک جایی پلود کنیم
                      این هم واقعا عالیه اگه میشه این کار رو انجام بدیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهنام اسکندریون
                        علاوه بر این پیاده سازی اسلات و اسلاتی کردن میکرو کار رو بیخودی پیچیده میکنه. اگر اسلاتی بودن CPU روش خوبی بود همچنان مادربردها رو با CPU اسلاتی میساختن. البته فرکانس هم تاثیر زیادی نداره ولی به نظر من اگه همه چی رو یه برد باشه کار ساده تر میشه.
                        من موافق هستم بهتر کار شلوغ پلوغ نکنیم و ساده پیش بریم تا بعد

برای کار که قرار نیست چندتا برد ساخنه بشه یه برد به صورت آزمایشی ساخته میشه تست میشه و بعد برای افراد گروه برد در نظر می گیریم هر کاری خالی از اشکال نیست و بهتر برای شروع زیاد هزینه نکنیم یه برد به صورت Demo ساخته میشه بعد که جواب خودش پس داد ان شا الله رو تعداد برای تک تک اعضا سفارش میدیم
                        شاید بخواهیم چیزی بعدا اضافه یا کم کنیم
                        اینجوری بهتر نیست؟

دیدگاه

خوبه فقط تروخدا زود تر کار رو شروع کنیم
                          کار ها رو بزارین اینطور ادامه بدیم
                          هر کس کامنت میزاره نظرشو راجبه میکرو بگه
                          1- AT91rm9200
                          2-at91sam9260
                          3- at91sam9xe512

همین طور در رابطه با اسلاتی کردنش

من خودم نظرم 9260 هست و هدفم پیاده کردن یه برد تو مایه های اینه که همه دیگه میشناسین

دیدگاه

سلام بچه ها. آقایون وضعیت قطعات در بازار فعلا اینطوریه:
                            AT91SAM9260----------18000 فعلا 3 -4 تا بیشتر نبود . واسه تست کافیه.
                            AT91SAM9XE----------- موجود نبود.
                            MCP2551-----------550
                            LM3526l---------موجود نبود
                            LM1117-1.8v------------1200
                            MAX3232---------1200
                            MT48LC16M16A-----------10000
                            OSC. 50MHZ-3.3v-----------smd(2800)va DIP(2000)t

بچه ها رگولاتور 3.3 و 5 ولتی مجتمع پیشنهاد بدید.
                            در مورد اسلات گذاشتن و 2 تکه ساختن مدار من موافقم سوکتشم توی بازار با تعداد پایه دلخواه موجوده ولی متاسفانه مغازه بسته بود نتونستم قیمت بگیرم.

دیدگاه

سلام دوستان اگه کسی با فایل های CAD کار کرده این فایل رو دانلود کنه و اگه شد به پروتل تبدیل کنه
                              این فایل یه مدار 2 رو البته 8MIL رو برای 9260 ارائه کرده که یه سری پریفرال هم داره دانلود کنید PDF هم داره اگه ببینید متوجه میشید که دوستان چینی چقدر آدامای خوبین
                              همه ی کارو کردن میمونه سنتز و ساخت مدارش
                              حتما دانلود کنید ...

http://www.4shared.com/file/141505090/57726bd5/2007-11-30_15-41-26_98.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
                                سلام بچه ها. آقایون وضعیت قطعات در بازار فعلا اینطوریه:
                                AT91SAM9260----------18000 فعلا 3 -4 تا بیشتر نبود . واسه تست کافیه.
                                AT91SAM9XE----------- موجود نبود.
                                MCP2551-----------550
                                LM3526l---------موجود نبود
                                LM1117-1.8v------------1200
                                OSC. 50MHZ-3.3v-----------smd(2800)va DIP(2000)t

بچه ها رگولاتور 3.3 و 5 ولتی مجتمع پیشنهاد بدید.
                                نوشته اصلی توسط nsm

البته اگر برای برد ARM بخواهیم از سری AT91SAM9260 یا AT91SAM9EX512 استفاده کنیم ارتباط CAN ساپورت نمی کنند و این بخش حذف خواهد شد.

USB-HOST : در تراشه AT91SAM9260 یا AT91SAM9EX512 بدلیل این که قسمت HUB Controller تو خود تراشه هست دیگه احتیاجی به هیچ تراشه واسطی نیست
                                ذکر این مورد نیز که در پکیچ 208-lead PQFP ما داری 1 پورت HSB-HOST هستیم اما در پکیچ 217-ball LFBGA دارای 2 پورت USB_HOST هستیم
                                در مورد کریستال استفاده شده باید 18.432 مگاهرتز باشد

تغذیه:
                                در مورد تغذیه برای برد ما احتیاج به سه تغذیه داریم 1.8 ولت و 3.3 ولت برای ARM و 5 ولت برای سایر قسمتهای مدار می باشیم
                                برای قسمت تغذیه بهتر از سری تراشه های MIC29300-3.3 و MIC29300-5.0 استفاده کنیم در پکیچ TO-220 و در حالت SMD باید از پکیچ TO-263 استفاده کردکه تغذیه 3.3 ولت و 5 ولت با حداکثر جریان 3 آمپر در خروجی ظاهر کنه و برای تغذیه 1.8 ولت می تونیم از همین سری تراشه که قابلیت تنطیم ولتاژ در خروجی داره استفاده کرد MIC29302BT و یا سری تراشه LM1117-1.8V

در پایان برای این سه قسمت در برد با تراشه های AT91SAM9260 یا AT91SAM9EX512 فقط احتیاج به تراشه های تغذیه داریم:
                                پکیچ TO-220 :
                                MIC29300-3.3BT
                                MIC29300-5.0BT

پکیچ TO-263 :
                                MIC29300-3.3BU
                                MIC29300-5.0BU

LM1117-1.8
                                احتیاج به آی سی کنترلر CAN نداریم
                                به تراشه LM3526 احتیاج نداریم
                                رگولاتور 3.3 و 5 ولت هم در بالا پیشنهاد دادم

با اسلاتی کردن برد در حال حاضر موافق نیستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X