اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mini2440

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mini2440

مهندس وارد سایت mediafire که میشه فقط اسم وحجم فال رو میبینی بدون هیچ لینک دانلود نمی دونم شاید سایتش مشکلی داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin
      مهندس وارد سایت mediafire که میشه فقط اسم وحجم فال رو میبینی بدون هیچ لینک دانلود نمی دونم شاید سایتش مشکلی داره
      احتمالا جاوا اسکریپت شما کار نمیکنه. اگه از فایرفاکس استفاده میکنید و No Script رو نصب کردید
      باید اون رو غیر فعال کنید.

دیدگاه

سلام.
        جناب اقای سپاس یار در صورت ممکن به من در مورد برد 2440 تماس بگیرید. من قادر به دادن PM به شما نیستم.
        نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
          سلام.
          جناب اقای سپاس یار در صورت ممکن به من در مورد برد 2440 تماس بگیرید. من قادر به دادن PM به شما نیستم.
          سلام،
          آقا من براتون PM گذاشتم.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

علی آقا من ویندوز شما رو پورت کردم خوشبختانه درایور wifi رو هم به کرنل اضافه کرده بودید
            یک سوال برام مطرح شد با platform builder چطور میشه یه نرم افزار رو به کرنل اضافه کرد وهمچنین تعیین کرد که shortcut در دسکتاب بیاد
            یا با استارتاپ بالا بیاد؟
            جالبه که چیز هایی که ما اضافه میکنیم و یا اونیی که ما اضافه کردیم رو پاک مینیم باقی میمونه ولی چیزایی که با خود ایمج هستن مثالا اگر شرت کات مدیا پلیر رو پاک کنیم با ریست شدن دوباره خواهیم دید

دیدگاه

یادم رفت در ضمن یک چیز مهم در ویندوز شما تو قسمت my device فولدر windows دیده نمیشه وقتی میخواستم به به فولدر استارتاپ دسترسی داشته باشم متوجه شدم

دیدگاه

سلام

والا من هم هنوز از این هیولای 2.5 گیگی کامل سر در نیاوردم من هنوز 2 هفته این مدار رو دارم و حدودا 4 یا 5 روزه wince رو گرفتم

ولی در مورد فولدر windows از منوی tools گزینه option رو بیارید تیک show hidden ها رو وردارید windows هم میاد
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                  سلام

والا من هم هنوز از این هیولای 2.5 گیگی کامل سر در نیاوردم من هنوز 2 هفته این مدار رو دارم و حدودا 4 یا 5 روزه wince رو گرفتم

ولی در مورد فولدر windows از منوی tools گزینه option رو بیارید تیک show hidden ها رو وردارید windows هم میاد
                  بله درست شد
                  اما resident flash نیست
                  متاسفانه سرعت دانلود emule از 15kb/s فراتر نمیره و بعضی وقتا هم قطع میشه
                  موندم شما چطور دانلود کردید

دیدگاه

سلام

آره دیگه resident flash دیگه نیست ولی کل فولدرها برای خیره سازی هستن

اول یه بخشی از flash مال ویندوز بود و بقیش مال resident که با مال ویندوز نمیتوستید کاری کنید

الان همش مال ویندوز و شما هم میتونید ازش استفاده کنید

سرعت emule هم دلخراشه میدونم ولی این کار isp های محترمه که چون سایتهایی مثل edonkey و غیره مثل یه خوره اینترنت هستن یا این isp ها میبندنش یا محدودشون میکنن (چند نفر الان نمیتونن اصلا شروع به دانلود کنن)

البته اگه قطع نشه

یه چیزی: دوستان c++ کار حرفه ایه ما:

شروع برنامه نویسی: 1. backlight این دستگاه توی ویندوز خاموش نمیشه

توی مسیر dvd که توی دستگاه هست این مسیر:

FriendlyARM\mini2440-2009082\WindowsCE5.0\mini2440\Src\Drivers\Backligh t

یه فایل هست به نام:
                    Backlight.def

توش نوشته:
                    LIBRARY backlight

EXPORTS BAK_Init
                    BAK_Deinit
                    BAK_Open
                    BAK_Close
                    BAK_Read
                    BAK_Write
                    BAK_Seek
                    BAK_PowerDown
                    BAK_PowerUp
                    BAK_IOControl
                    BL_On

تا اونجایی که من میدونم این توابع به شکل public توی یه dll به نام backlight.dll ارائه میشن

ولی من هر کاری میکنم توی VS2008 نمیتونم دسترسی بهش پیدا کنم.

البته اینم بگم الان کدی که مینویسم روی ویندوز اجرا میشه و error مبنی بر مشکل با این تابع نمیده ولی کار هم نمیکنه

این موضوع رو با leddriver هم دارم

این dll کنترل کننده led های دستگاهست:

توی مثالی که نوشتن برای کنترل led (فولدر به نام qq2440test ) :

leddriver=CreateFile(L"LED1:",GENERIC_RE AD | GENERIC_WRITE, 0,NULL,OPEN_EXISTING,0,NULL );

این یعنی چی؟؟؟

DeviceIoControl(leddriver,IO_CTL_LED_1_ON, NULL,0,NULL,0,NULL,NULL);

حالا این یعنی چی؟؟؟
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

مهندس راجه به اون led controler واون کد من هم نگاش کردم ولی کار بهتری که میشه کرد اینه که کلا اون رو فراموش کرد ودر vb ویا c# برای خوندن یا نوشتن در io ها طبق دیتاشیت خو آرم مستقیم به حافظه مربوط نوشت یا خوند یه مثال هم تو فرام فرندلی با این روش هست
                      این خط آخر هم یک تابع سطح بالاست که پارامتر ها رو می گیره واصولا باید مثل مثال زیر روند رو طی کنه که من کد های توابع رو چک نکردم
                      http://www.friendlyarm.net/forum/topic/123?lang=en

دیدگاه

سلام

آره اینجوری تونستم adc و پورتها رو کنترل کنم ولی backlight هنوز مارا درنمیابد :mrgreen:

حله ... اقا این بورد هم دیگه کاری نداره ... نبود پروژه دیگه :mrgreen: :nerd:

ARM11 کی سراغ داره
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                          سلام

آره اینجوری تونستم adc و پورتها رو کنترل کنم ولی backlight هنوز مارا درنمیابد :mrgreen:

حله ... اقا این بورد هم دیگه کاری نداره ... نبود پروژه دیگه :mrgreen: :nerd:

ARM11 کی سراغ داره

مهندس راهنمایی کن چطور این 2.56گیگ رو دانلود کنم :cry:

دیدگاه

یه روز توی تاکسی نشسته بودیم از راننده تاکسی پرسیدن آقا میدون توحید چطوری میرن گفت هر طور عشقته داداش

الان هم هر طور عشقته (تا الان دانلود نشده :mrgreen: الکترونیک جوان داره ولی فکر کنم 25000 تومان)
                            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

مهندس ما بچه شهرستانیم از این پولا نداریم با دایال پم شده ورش میداریم بعدش به شما تیرونیا میفروشیم :mrgreen:
                              الان 1.5 گیگ دانلود کردم
                              راستی مهندس یه نرم افزار و همچنین یه هدر برای دوربین تو همون جایی که درایور های led و وغیره هست وجود داره ولی با دوربین کار نمیکنه دروبین سالمه چون با اون نرم افزار تست که تو قسمت بوت لود میکنیم تستش کردم
                              راستی یکی از دوستان راجع به ویژوال بیسیک میپرسید همین sdk میشه یا باید مخصوص خود بیسیک باشه؟

دیدگاه

سلام . بلاخره 2 تا برد mini2440 خریدم . یکی 7 اینچ و یکی 3.5 اینچ . 7 اینچ واسه carputerماشینم و 3.5 هم واسه سیستم حضور و غیاب .
                                نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X