اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mini2440

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mini2440

نوشته اصلی توسط fazel459
    جوووون من رپید نه :angry: :angry: :angry:
    فقط درست کار بکنه. من خودم براتون دانلود میکنم با پست میفرستم. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
      سلام

شما چی رو دارید دانلود میکنید که 10 گیگه

ولش کن

راستی اگه image win ce6 دارید بذارید یه جایی ما هم دانلود کنیم :mrgreen: چیز دیگه ای هم میل ندارم

یکم بحث علمی:

یه پروژه روی windows ce5 با vb.net2008 برای پورت کام:

http://www.electrorc.blogfa.com/post-43.aspx

خودم همینطوری نوشتم که ببینم کامپوننتهای vs2008 اینجا هم مثل ویندوز کار میکنن ... اگه باگ داره ببخشید دیگه (ممکنه بعضی از پورتها رو باز کنید error بده)
      ایمیج آماده نصب wince6 به زبان چینی رو خود www.arm9.net هست بخش wince6 با تمامی برنامه های تستی که قبلا تو قسمت بوت انجام میدادیم اینبار تو خود ویندوز قابل اجرا هستن

فقط رو ال سی دی 7" یکم نصبت به ce5 کند تره
      راستی مندس با کلاک cpu ور رفتی؟ نتیجه چی شد؟

دوست دارم منم تست کنم یکم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin

ایمیج آماده نصب wince6 به زبان چینی رو خود www.arm9.net هست بخش wince6 با تمامی برنامه های تستی که قبلا تو قسمت بوت انجام میدادیم اینبار تو خود ویندوز قابل اجرا هستن

فقط رو ال سی دی 7" یکم نصبت به ce5 کند تره
        راستی مندس با کلاک cpu ور رفتی؟ نتیجه چی شد؟

دوست دارم منم تست کنم یکم راهنمایی کنید
        سلام

من انگلیسی میخوام ... زبان چینیم خوب نیست :mrgreen: یه سری خط کج و ماوج شد زبون

ولی تا بحال تستش نکردم ... (برای کلاک میگم) راستش جرات نکردم ... ولی شما میگی بورد گرم میشه فقط رگولاتور گرم میشه که اونم واسه اینه که این رگولاتور ها برای 5 به 3.3 ولتن (البته رنج بزرگتری دارن ولی به تجربه 5 ولت بدیم کمتر گرم میشه) و اینکه جریان بکلایت lcd اگه جامپرش سمت راست باشه از رگولاتور 3.3 تامین میشه ... اینطوری بورد lcd زیاد گرم نمیشه ولی تا دلتون بخواد رگولاتور گرم میشه
        اگه سمت چپ باشه از پاور مستقیم بکلایت تغذیه میشه

با همه این اوصاف میکرو چندان گرم نمیشه (میبریمش روی 533 مگاهرتز (البته 532))
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

چند روزی صب کنی مهندس انگلیسیش میکنم
          راستی خبر داری برا ce6 فکری برا زبان شیرین فارسی یتیم کردن یا نه؟

مهندس این برد در مقابل نویز خوب مقاومه دما رو هنوز تست نکردم ببینم کجا قات میزنه
          اصلا می خوام راهی پیدا کنم یه تست performance بگیرم ازش یه عملیات محاسباتی سنگین مثلا اون موقع میشه دقیق تر رو ثبات حرارتی و نیوز اینا بحث کرد ولی چطوری نمی دونم
          آقا برو من پایم با کلاک بازی کنیم
          در ضمن راهنمایی کنی از کجا باید این کار رو کرد ممنون میشم

دیدگاه

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

کلاک رو دست کاری کردم نشد ... بردم روی 532 مگ خط اول میاد برای لود دیگه نمیاد ... گذاشتم 450 مگ بازم نشد ... فکر کنم جا های دیگه هم باید دستکاری بشن تا درست کار کنه ... البته اگه sdram قاطی نکنه که اگه بکنه راهی نداره

فعلا کلاک رو بیخیال...

توی bsp یه فایل هست به نام startup.s (شاخش یادم نیست search کنید)

توش یه جا نوشته 399mhz و ... که mpllcon رجیسترشه توی دیتاشیت میکرو فرمول داده mdiv و pdiv و sdiv داره با فرکانس ورودی:

اگه mdiv=125 و pdiv=1 و sdiv=1 باشه با کلاک 12 مگ میشه 532 مگاهرتز کلاک :mrgreen:

حالا بگذریم:

یه اسیلوسکوپ نوشتم تحت netcf3.5:

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام .
              ویندوز ce 6 من که کامپایل نمیشه . 4 خط error داره .
              ویندوز ce6 چینی رو هم نصب کردم . یکبار بوت میشه و دیگه اون پروگرس بار زده میاد و دیگه بوت نمیشه .

نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
                سلام .
                ویندوز ce 6 من که کامپایل نمیشه . 4 خط error داره .
                ویندوز ce6 چینی رو هم نصب کردم . یکبار بوت میشه و دیگه اون پروگرس بار زده میاد و دیگه بوت نمیشه .

\پشه جان ابتدا باید supervivi جدید رو که تو همون فایل زیپ دانلود کردی با hjtag رو فلش نصب کنی بعد ایمیج ویندوز رو
                در مورد کامپایل ویندوز هم من هنوز شروع نکردم فردا پس فردا شروع میکنم نتیجه رو خبر می دم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin

\پشه جان ابتدا باید supervivi جدید رو که تو همون فایل زیپ دانلود کردی با hjtag رو فلش نصب کنی بعد ایمیج ویندوز رو
                  در مورد کامپایل ویندوز هم من هنوز شروع نکردم فردا پس فردا شروع میکنم نتیجه رو خبر می دم
                  سلام . منظورت اینه که از روش معمول نباید استفاده کنم .
                  من با استفاده از روش اقای تروشه فایل super vivi جدید رو ریختم توی فلش دستگاه . یکبار بوت میشه بعد از نصب خودش . ولی دفعه بعد که کلید رو مزگذارم تو حالت اصلی دیگه بالا نمیاد.
                  نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007

سلام . منظورت اینه که از روش معمول نباید استفاده کنم .
                    من با استفاده از روش اقای تروشه فایل super vivi جدید رو ریختم توی فلش دستگاه . یکبار بوت میشه بعد از نصب خودش . ولی دفعه بعد که کلید رو مزگذارم تو حالت اصلی دیگه بالا نمیاد.
                    [/quote]
                    اون روال که سر جای خود ولی یکبار باید بوت لودر جید رو hjtag کنید بعد روال عادی رو از این به بعد ادامه بدید من هم این مشکل رو داشتم بعد چینی یاد گرفتم پی دی افشو خوندم (( www.translate.google.com)) :mrgreen:
                    داستان اینه که بوت لودر برای ویندوز جدید بروز شده

دیدگاه

سلام .
                      مرسی از رهنماییتون. فقط من هر چی گشتم این پی دی اف رو که گفتی پیدا نکردم . لطف کنید لینکنش رو بگذارید
                      با تشکر .
                      نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
                        سلام .
                        مرسی از رهنماییتون. فقط من هر چی گشتم این پی دی اف رو که گفتی پیدا نکردم . لطف کنید لینکنش رو بگذارید
                        با تشکر .
                        این pdf نحوه جی تگ به انگلیسی
                        http://www.andahammer.com/assets/Uploads/All2440/Firmware/JTAGingTheNOR.pdf
                        در ضمن شما باید نرم افزار h-jtag و h-flasher رو از dvd نصب کنید و حتما suppervivi که کنار ایمیج های ce6 هست رو بریزید

دیدگاه

سلام
                          دست شما درد نکنه .
                          فقط این ننه برد کامپیوتر من پورت پارالل نداره . اینم یک مشکل جدید. اینم چند تا عکس از سیستم ماشین که با mini2440 دارم میبندم.
                          لاگین به ماشین

استارت ماشین

سیستم صوتی
                          نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

سلام به همه،
                            دوستان من چند روزی میشه یه بورد mini2440 خریدم اما یه سری مشکلات داشتم و چون دیدم کارتون جدی داره پیش میره گفتم شاید بتونین کمکم کنین:
                            1)
                            مشکل اول در اتصال بورد به پی سی : من از روی همون منوال همگانی پیش رفتم و هم کام و نصب کردم و هم USB و همراه با درایورش نصب کردم و همه چی ok ، حتی منوی بایاس بورد را هم ، هم تو hyperterminal و هم تو DWN به هم نشون میده به محض ریست کردن در مود NOR. اما مشکل اینجاست که اولا تو هاپر نمی تونم چیزی تایپ کنم که با دستکاری تنظیماتش حل شد. اما بورد در قبال چیزی که تایپ می کنم ([x],[v],[k], ...) هیچ عکس العملی نشون نمیده!!!!!
                            2)
                            من برای استفاده از بورد با لپ تاپ یه مبدل usb - com خریدم که متاسفانه با بورد انگار سینک نمی شه چراکه نه تو هاپر و نه تو dwn علیرقم کانکت شدن هیچ منویی را بهم نشون نمیده؟؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنین.

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsha
                              سلام به همه،
                              دوستان من چند روزی میشه یه بورد mini2440 خریدم اما یه سری مشکلات داشتم و چون دیدم کارتون جدی داره پیش میره گفتم شاید بتونین کمکم کنین:
                              1)
                              مشکل اول در اتصال بورد به پی سی : من از روی همون منوال همگانی پیش رفتم و هم کام و نصب کردم و هم USB و همراه با درایورش نصب کردم و همه چی ok ، حتی منوی بایاس بورد را هم ، هم تو hyperterminal و هم تو DWN به هم نشون میده به محض ریست کردن در مود NOR. اما مشکل اینجاست که اولا تو هاپر نمی تونم چیزی تایپ کنم که با دستکاری تنظیماتش حل شد. اما بورد در قبال چیزی که تایپ می کنم ([x],[v],[k], ...) هیچ عکس العملی نشون نمیده!!!!!
                              2)
                              من برای استفاده از بورد با لپ تاپ یه مبدل usb - com خریدم که متاسفانه با بورد انگار سینک نمی شه چراکه نه تو هاپر و نه تو dwn علیرقم کانکت شدن هیچ منویی را بهم نشون نمیده؟؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنین.

با سپاس
                              مشکل فکر کنم اینه که شما مبدل رو مستقیم به مینی وصل میکنید اصولا باید کابل کراس باشه یعنی rx مقابل tx قرار بگیره که در مورد پورت وکابل مینی اینطور نیست مبدل رو با کابلی که همراه دستگاه هست به پی سی وصل کنید ویا بالعکس امتحان کنید

دیدگاه

دوست من ، من با استفاده از کابل خود دستگاه اونو به مبدل و سپس پی سی وصل میکنم.
                                آیا می تونه مشکل از مبدل باشه که باود بالا (115200) را ساپورت نمی کنه؟؟؟
                                جدای از این مشکل من در پی سی دستکتاپ که بدون استفاده از مبدل و مستقیما بورد را به سیستم وصل می کنم منوی بایاس نمایش داده می شه اما من قابلیت انتخاب ندارم یعنی هر دکمه ای می ذنم جوابی از بورد دریافت نمی کنم. اینم بگم که ویندوز من سون و چون هاپر ترمینال نداشت من اونو جدا دانلود و اجرا کردم آیا کسی این تجربه را داشته و راه حل چیه؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X