آقا دمت گرم کار درستی
ممنون که به اشتراک میزاری
فقط اگه یه راهنمایی کنید که من هم یه تجربه ای تو برنامه نویسی براش بکنم مممنون میشم
فیبر این برد رو فکر می کنید ایران چند دستمون برسه؟؟
اصلا اینجا میزنن یا باید اونور بزنن؟؟
سلام به همگی
آقای fazel میشه یه راهنمایی بکنید
یه نرم افزاری داخل سی دی خودش هست به نام embded c++ که متاسفانه activate code می خواد
چیزی که من از pdf دستگیرم شد اینه که ما با کامژایلری که گفتم برنامه می نویسیم بعد با نرم افزار mindows ce platform builder یه image درست میکنیم
بعدش nand flash v رو ژاک و پارتیشن بندی میکنمیم اول super vivi v رو نصب وسپس image لطفا اگه جایی اشتب کردم راهنمایی کنید
در ضمن
آیا واقعا اینهمه درد سر لازمه؟؟؟
برا کار با c#.net کسی می تونه راهنمایی کنه؟؟
[/quote]
سلام
در مورد eVC++ که پسوردش توی dvd دستگاه هست روی root خود dvd یه txt هست
اینم پسورد:
TRT7H-KD36T-FRH8D-6QH8P-VFJHQ
در مورد اون کارهایی که گفتید هم که قرار نیست همه کارا رو هر بار انجام بدید ... اگه با این ویندوزهای در دسترس حال نمیکنید و چیز اضافه میخواید توی platform builder اضافه میکنید و build میکنید ولی این چیز برنامه شما نیست که قرار بعنوان application program به ویندوز اضافه شه (هر چند که این هم میشه) ولی مصلا درایور یه سخت افزار یا word یا ... رو
بقیه موارد توی هر کامپایلری ... هر کامپایلری ... هر کامپایلری که بهش sdk win ce اضافه میشه میتونید برنامه بنویسید و با active sync بریزید روش
توی vs2005 و vs2008 و eVC هم میتونید دیباگ هم بکنید اگر sdk mini2440 رو به کامپایلر اضافه کرده باشید (فقط کافیه نصب کنید)
بعد وقتی compile میکنید برناه میگه با کدوم حالت دیباگ کنم که میزارید رو mini2440 و اگه دستگاه روشن شده باشه و active sync فعال میریزه رو دستگاه و شروع به کار کردن و دیباگ میکنه.
همینطوری هم میتونید روی مموری کارت یا flash دستگاه به هر طریقی برنامه رو بریزید و اجرا کنید
دیگه لازم هم نیست ویندوز رو دوباره rebuild کنید و روی دستگاه بریزید
در مورد c# و vb.net هم موقع باز کردن پروژه یه tree view هست که یکی از سر شاخه ها هست smart device اونو انتخاب کنید (.net compact framework درست رو انتخاب کنید) و wince 5 یا اگه نصبه 6
اگه vs2008 داشته باشید توی setup اون یه فایل هست به نام .netcf3.5 که اگه دستگاه به کامپیوتر وصل باشه و Active sync اونو شناخته باشه این فایل رو نصب کنید یه چند تا سوال میپرسه بعد .net 3.5 compact رو روی دستگاه نصب میکنه
یه سری کتاب گرون قیمت برای برنامه نویسی توی wince دارم میزارم پ بشه لینک میدم
راستی در مورد opencv یه تحقیقی بکنید.... خداییش کاری نکنید شاکی میشما
آقا دمت گرم کار درستی
ممنون که به اشتراک میزاری
فقط اگه یه راهنمایی کنید که من هم یه تجربه ای تو برنامه نویسی براش بکنم مممنون میشم
فیبر این برد رو فکر می کنید ایران چند دستمون برسه؟؟
اصلا اینجا میزنن یا باید اونور بزنن؟؟
سلام به همگی
آقای fazel میشه یه راهنمایی بکنید
یه نرم افزاری داخل سی دی خودش هست به نام embded c++ که متاسفانه activate code می خواد
چیزی که من از pdf دستگیرم شد اینه که ما با کامژایلری که گفتم برنامه می نویسیم بعد با نرم افزار mindows ce platform builder یه image درست میکنیم
بعدش nand flash v رو ژاک و پارتیشن بندی میکنمیم اول super vivi v رو نصب وسپس image لطفا اگه جایی اشتب کردم راهنمایی کنید
در ضمن
آیا واقعا اینهمه درد سر لازمه؟؟؟
برا کار با c#.net کسی می تونه راهنمایی کنه؟؟
[/quote]
سلام
در مورد eVC++ که پسوردش توی dvd دستگاه هست روی root خود dvd یه txt هست
اینم پسورد:
TRT7H-KD36T-FRH8D-6QH8P-VFJHQ
در مورد اون کارهایی که گفتید هم که قرار نیست همه کارا رو هر بار انجام بدید ... اگه با این ویندوزهای در دسترس حال نمیکنید و چیز اضافه میخواید توی platform builder اضافه میکنید و build میکنید ولی این چیز برنامه شما نیست که قرار بعنوان application program به ویندوز اضافه شه (هر چند که این هم میشه) ولی مصلا درایور یه سخت افزار یا word یا ... رو
بقیه موارد توی هر کامپایلری ... هر کامپایلری ... هر کامپایلری که بهش sdk win ce اضافه میشه میتونید برنامه بنویسید و با active sync بریزید روش
توی vs2005 و vs2008 و eVC هم میتونید دیباگ هم بکنید اگر sdk mini2440 رو به کامپایلر اضافه کرده باشید (فقط کافیه نصب کنید)
بعد وقتی compile میکنید برناه میگه با کدوم حالت دیباگ کنم که میزارید رو mini2440 و اگه دستگاه روشن شده باشه و active sync فعال میریزه رو دستگاه و شروع به کار کردن و دیباگ میکنه.
همینطوری هم میتونید روی مموری کارت یا flash دستگاه به هر طریقی برنامه رو بریزید و اجرا کنید
دیگه لازم هم نیست ویندوز رو دوباره rebuild کنید و روی دستگاه بریزید
در مورد c# و vb.net هم موقع باز کردن پروژه یه tree view هست که یکی از سر شاخه ها هست smart device اونو انتخاب کنید (.net compact framework درست رو انتخاب کنید) و wince 5 یا اگه نصبه 6
اگه vs2008 داشته باشید توی setup اون یه فایل هست به نام .netcf3.5 که اگه دستگاه به کامپیوتر وصل باشه و Active sync اونو شناخته باشه این فایل رو نصب کنید یه چند تا سوال میپرسه بعد .net 3.5 compact رو روی دستگاه نصب میکنه
یه سری کتاب گرون قیمت برای برنامه نویسی توی wince دارم میزارم پ بشه لینک میدم
راستی در مورد opencv یه تحقیقی بکنید.... خداییش کاری نکنید شاکی میشما
[/quote]
آقا با این وضعیت یعنی دیگه میشه با compact.netframework.3.5 برنامه بنویسم برا ce5??? چون .net2 خیلی محدود ه وتوابعش کمه
آره میشه هر ورژنی که مایکروسافت میده رو ریخت روش ... .netcf3.5 مطمئنا پیشرقته تره ولی فکر نکنید همه چیز توشه ها ... نه ... خیلی امکانات داره ولی نه مثل ویندوز بیس
دوستان من در ابتدای نصب platform builder5 در ویندوز 7 بهم این اررور میده:
setup requier Microsoft windows CD 5.0 to be installed.
Please install Microsoft Windows CE 5.0.Setup will now exit.
اما داخل DVD همراه بورد هیچ ستاپی برای این چیزی که خواسته وجود نداره. از کجا می تونم این wince5.0 را واسه نصب گیر بیارم؟؟؟
دوستان من در ابتدای نصب platform builder5 در ویندوز 7 بهم این اررور میده:
setup requier Microsoft windows CD 5.0 to be installed.
Please install Microsoft Windows CE 5.0.Setup will now exit.
اما داخل DVD همراه بورد هیچ ستاپی برای این چیزی که خواسته وجود نداره. از کجا می تونم این wince5.0 را واسه نصب گیر بیارم؟؟؟
سلام
هااااا ... این همون بحثیه که چند صفحه قبلتر کرده بودیم ... نمیدونم توی فروشگاه گذاشتن یا نه ... ce6 رو هم گذاشتن
یه dvd برای ce5 هست که نصب میکنید 120 روزه تاریخ مصرفش سر میاد :mrgreen:
یک مشکل واسه من پیش اومده من با h-jtag بوت لودر رو آخرین نسخه اش رو ریختم و تونستم ce6 رو هم نصب کنم ولی مشکل اینکه زمانی که برد رو ریست میکنم ویندوز دیگه بالا نمیاد ، حتی برای ce5 که قبلا خوب کار میکرد هم این مشکل وجود داره (ال سی دی سفید می مونه )
یک مشکل واسه من پیش اومده من با h-jtag بوت لودر رو آخرین نسخه اش رو ریختم و تونستم ce6 رو هم نصب کنم ولی مشکل اینکه زمانی که برد رو ریست میکنم ویندوز دیگه بالا نمیاد ، حتی برای ce5 که قبلا خوب کار میکرد هم این مشکل وجود داره (ال سی دی سفید می مونه )
سلام
آقا مطمئنی ... من شاید چند هزار بار این کار رو کردم اتفاقی نمی افته!!!
الان برای ce5 رو هم روش میریزی چی میشه؟؟؟
وقتی میریزی توی همون حالت خاموش نکن روش ویندوز رو با dnw بریز ... اصلا وقتی میریزی ویندوز دستگاه رو میشناسه یا اصلا لوگو هم نمیاد
بعد از این که بوت لودر رو ربختم بعدش nboot و اخرهم nk رو روی برد می ریزیم ، طبق معمول شروع میکنه به نصب و توی ترمینال می نویسه low level format همچین چیزی ، بعدش لوگو رو نشون میده و ویندوز میاد بالا و خوب هم کار میکنه و تا ریست میکنم ، دیگه هیچی صفحه سفید میشه و گیر میکنه
هم برای Ce5 و هم برای ce6 من با دو نسخه از supervivi هم کار کردم ولی نمیشه !
راستی زمانی که x رو میزنم که جلوش نوشته bon part 0 320k 2368k برای تمومی بلوک ها می نویسه 3ECC000: is bad یعنی از اولین آدرس تا آخرین آدرس می نویسه is bad نمی دونم مال چیه
والا ... حاجت سلامتی :mrgreen: چی بگم خود سایت سورس فورژ نمیذاره دانلودش کنیم ... اولا لینک دانلود
دوما یه جا خوندم برای mini2440 هم میشه استفاده کرد ... اماااااا .....
شما بگید نسخه مربوط به کدوم سیستم عامل رو میخواهید من براتون دانلود کرده
ولینکش رو قرار میدم. :nerd:
در عوض یکی این CE6 یا CE5 که درست کار میکنه رو به دست ما برسونه با پست . :redface:
بعد از این که بوت لودر رو ربختم بعدش nboot و اخرهم nk رو روی برد می ریزیم ، طبق معمول شروع میکنه به نصب و توی ترمینال می نویسه low level format همچین چیزی ، بعدش لوگو رو نشون میده و ویندوز میاد بالا و خوب هم کار میکنه و تا ریست میکنم ، دیگه هیچی صفحه سفید میشه و گیر میکنه
هم برای Ce5 و هم برای ce6 من با دو نسخه از supervivi هم کار کردم ولی نمیشه !
راستی زمانی که x رو میزنم که جلوش نوشته bon part 0 320k 2368k برای تمومی بلوک ها می نویسه 3ECC000: is bad یعنی از اولین آدرس تا آخرین آدرس می نویسه is bad نمی دونم مال چیه
سلام
هااااا ... این همون بحثیه که چند صفحه قبلتر کرده بودیم ... نمیدونم توی فروشگاه گذاشتن یا نه ... ce6 رو هم گذاشتن
یه dvd برای ce5 هست که نصب میکنید 120 روزه تاریخ مصرفش سر میاد :mrgreen:
pb.5 رو باید رو xp نصب کنید اون فایلی که میگید rollup برا pb.5 هست که تو dvd یه
دیدگاه