اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mini2440

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mini2440

سلام
    از نرم افزار Eltima advanced serial port terminal استفاده کن . توی هایپر منم جواب نگرفتم.
    نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

این نرم افزاری که ضمیمه شده واقعا نرم افزار خوبیه و سورسش هم میشه گرفت
      فایل های پیوست شده

دیدگاه

من این نرم افزارم نصب کردم اما باز هم بورد فقط منو را نشون میده و با زدن هر کدوم از حروف انتخاب ها هیچ عکس العمل دیگه ای نشون نمی ده.

دیدگاه

من این نرم افزارم نصب کردم اما باز هم بورد فقط منو را نشون میده و با زدن هر کدوم از حروف انتخاب ها هیچ عکس العمل دیگه ای نشون نمی ده.

دیدگاه

سلام

چرا زحمت میدید ... سورس کد با برنامه برای پورت کام توی http://electrorc.blogfa.com/post-43.aspx هستش برین دانلود کنید
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

دوستان یه سوال مهم اگر بخواهیم برنامه ای که خودمون نوشتیم رو به همراه ویندوز کامپایل کنیم که جرئی از ایمیج باشه چه باید بکنیم؟ این کار باعث میشه که نرم افزار از آسیب کاربر تا ابد مصون باشه
              حالا چطور میشه مثلا یه شرتکات در دسکتاپ ایجاد کرد یا شرت کات رو در فولدر startup قرار داد و بعد کامپایل کرد؟؟

دیدگاه

سلام بچه ها خسته نباشید
                جریان ساخت Windows CE 6 انگلیسی با Platform Builder به کجا رسید؟
                من دی وی دی شو از بازار تهیه کردم ولی با BSP که از ARM9.net گرفتم کار نمیکنه البته فکر کنم نسخه CE R3 نباشه.
                این هم خطا های زمان Build
                BUILD: [01:0000000434:ERRORE] C:\WINCE600\PLATFORM\Mini2440\SRC\DRIVERS\SDHC\SDH CBASE\.\sdiocontrollerbase.cpp(1211) : error C2065: 'ResponseR7' : undeclared identifier
                BUILD: [01:0000000435:ERRORE] C:\WINCE600\PLATFORM\Mini2440\SRC\DRIVERS\SDHC\SDH CBASE\.\sdiocontrollerbase.cpp(1211) : error C2051: case expression not constant
                BUILD: [01:0000000436:ERRORE] C:\WINCE600\PLATFORM\Mini2440\SRC\DRIVERS\SDHC\SDH CBASE\.\sdiocontrollerbase.cpp(1312) : error C2051: case expression not constant

دیدگاه

سلام . این ایراد مربوط به نوع پردازنده کامپیوتر هست . احنمالا CORE 2 Due یا DUAL CORE هست .
                  منم همین مشکل رو داشتم با عوض کردن PC مشکل حل شد.
                  نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

ببخشید پشه جان ولی این خطای کامپایلره که مربوط به یک متغیر به نام ResponsR7 که تو header فایلهای ویندوز ce تعریف نشده.
                    میخواستم بدونم شما windows ce 6 را دانلود کردی یا نه؟ و اگر دانلود کردی چه نسخه ای هستش؟
                    ضمنا اگر ویندوز سی ای 5 (انگلیسی)رو هم داری یه خبری بده.
                    ممنون

دیدگاه

سلام .
                      آره . حق با شماست . من این مشکل رو با یک مشکل دیگه اشتباه گرفتم . من هر جا که R7 بود رو کامنت کردم .
                      ویندوز ce 5 رو هم دارم .
                      من ce R3 را درام استفاده میکنم .
                      البته 3 تا DVD هست .
                      نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

به خاطر درخواست زیاد دوستان ، به زودی پک کامل رو توی فروشگاه قرار می دیم . تا همه بتونند از اون استفاده بکنند .
                        اگر دوستان پیشنهادی دارند می تونند توی پیغام خصوصی با من درمیون بزارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                          به خاطر درخواست زیاد دوستان ، به زودی پک کامل رو توی فروشگاه قرار می دیم . تا همه بتونند از اون استفاده بکنند .
                          اگر دوستان پیشنهادی دارند می تونند توی پیغام خصوصی با من درمیون بزارند
                          انشا الله قیمتش هم دانشجویی باشه . :nerd:

دیدگاه

پست من کو؟

دیدگاه

سلام
                              می شه سی دی ی MINI2440 رو به طور کامل یه جا مثل www.4shared.com پ کنین . خیلی ممنون می شم . :redface: :redface: :redface:
                              فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
                                سلام
                                دست شما درد نکنه .
                                فقط این ننه برد کامپیوتر من پورت پارالل نداره . اینم یک مشکل جدید. اینم چند تا عکس از سیستم ماشین که با mini2440 دارم میبندم.
                                لاگین به ماشین

استارت ماشین

سیستم صوتی

so cool'

یه توضیح میدین که با چی نوشتین و ...
                                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X