اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

نوشته اصلی توسط کیهان اسدی
    کم کم جواب 2 تا سوال اخر رو بدید :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
    اونایی که LCD رو با درایور ILI9325 دارند پشت LCD شون چی نوشته؟
    و این که باید DB0 تا DB7 به میکرو وصل بشه یا DB1 تا DB8؟ (برای مد 16 بیتی)
    اصل این lcd ؛18بیتی هست ولی نوع چینی 16 بیت داره یعنی بیت های DB0 و DB9 را نداره بنابراین باید DB1 تا DB8 و DB10 تا DB17 به میکرو وصل شود.
    شماره ی پشت LCD من که از فروشگاه همین سایت خریدم FPC28T549-A1 هست ولی LCD ها با هم تفاوت دارند و شماره ی پشت همشون یکی نیست.
    آموزش PIC

دیدگاه

سلام,
      ممنون از جوابتون. LCD که از فروشگاه خریدید درایورش II9325 هست؟ امتحانش کردید؟ با برنامه ILI9325 کار میکنه؟
      و این که میگید اصل این LCD به صورت 18 بیتی است ولی چینی اش 16 بیتی یعنی چی؟ مگه این N96 LCD چینی چند نوع داره؟ اصلش مال چه گوشی؟ اینی که تو فروشگاه هست کدومه؟ من کلا گیج شدم!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیهان اسدی
        سلام,
        ممنون از جوابتون. LCD که از فروشگاه خریدید درایورش II9325 هست؟ امتحانش کردید؟ با برنامه ILI9325 کار میکنه؟
        و این که میگید اصل این LCD به صورت 18 بیتی است ولی چینی اش 16 بیتی یعنی چی؟ مگه این N96 LCD چینی چند نوع داره؟ اصلش مال چه گوشی؟ من کلا گیج شدم!!!!!!
        این ال سیدی نه اسم درست حسابی داره و نه رو تعداد بالا جایی پیدا میشه برا همین هست ما بعضا این محصول رو در فروشگاه فعال میکنیم و بعضا تموم میشه.
        فعلا 2 مدل در فروشگاه موجود داریم یک سری با تاچ و یک سری بدون تاچ و نکته اینکه هیچ کدوم از این ال سیدی ها شبیه اونیکی نیست !!! ولی سیم بندی و درایور همشون چک شده هستند و منطبق بر آموزش های ارائه شده هستند.
        تنهار اه خرید رو تعدد بالا این هست که قطعه فروش خودش تو کار الکترونیک باشه بدونه واسه چی میخوای وگرنه میگند کار میکنه بعد از تست میبینی کار نمیکنه !!! خوشبختانه فعلا حدود 50 عدد موجود داریم ولی تاچشون جداست و باید به محلش لحیم بشند .
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
          اینم آرایش پایه های من
          #define LCD_RST_DDR DDRB
          #define LCD_RST_PORT PORTB
          #define LCD_RST_PIN 4

#define LCD_RS_DDR DDRB
          #define LCD_RS_PORT PORTB
          #define LCD_RS_PIN 2

#define LCD_CS_DDR DDRB
          #define LCD_CS_PORT PORTB
          #define LCD_CS_PIN 3

#define LCD_RD_DDR DDRB
          #define LCD_RD_PORT PORTB
          #define LCD_RD_PIN 0

#define LCD_WR_DDR DDRB
          #define LCD_WR_PORT PORTB
          #define LCD_WR_PIN 1

#define LCD_DATAPORT_MSB_DDR DDRD
          #define LCD_DATAPORT_MSB_PORT PORTD
          #define LCD_DATAPORT_MSB_PIN PIND

#define LCD_DATAPORT_LSB_DDR DDRC
          #define LCD_DATAPORT_LSB_PORT PORTC
          #define LCD_DATAPORT_LSB_PIN PINC

#define LCD_CONTROLPORT_DDR DDRB
          #define LCD_CONTROLPORT_PORT PORTB
          #define LCD_CONTROLPORT_PIN PINB
          با توجه به اینکه به دلیل وجود 8 بیت اضافه لازم است، مقدار دهی اولیه به جهت پورت ها و همچنین روتین های خواندن و نوشتن 8 بیتی به 16 بیتی تغییر کند، شما بفرمائید که دقیقا از کدامیک از نرم افزارهایی که در این تاپیک وجود دارد استفاده کرده اید تا روش تغییر آن را برای شما بیان کنم.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام
            دوستان چرا اینهمه سخت میگیرین LCD n96 چینی بدون ili9325 وجود نداره تو گوشی های چینی معمولا از این چیپ استفاده میشه که تفاوتشون فقط توی ترتیب پایه هاشه
            من یه دوست دارم که کارش فروش قطعات مبایله که رفتم پیشش و یه برد درست کردم که بتونم LCD هارو تست کنم حدود 35 مدل مختلف از این LCD رو از "2 تا "3.8 رو روش تست کردم که حدود 60 درصد LCD ها بدون مشکل کار کردن راستی من کارم آسانسوره که خودم با این LCD شستی آسانسور درست کردم و تولید میکنم تقریبا ماهی 50 تا میخرم و تا حالا مشکلی نداشتم
            دوستان باید دقت کنن (منظور من از این حرفی که میخوام بزنم این نیست که نمیتونید ولی حتما با مطالعه و تحقیق میتونید) برای که کسانی که اطلاعاتشون کمه و میخوان با تجربیات دیگران این کارو بکنن کمی سخته و نیاز به هزینه زیادی داره شما باید یه سورس برنامه و LCD همون برنامه که اون دوستمون نوشترو باهم پیدا کنید (که با تنوع بالای این LCD ها کمی بعیده)در غیر این صورت فکر نمیکنم با خریدن انواع LCD بتونین راهش بندازین (این LCD حدود 12 تا 15 هزار تومان قیمتشه)که میشه گفت گرونه واقعا این شکلی با کوشش و خطا نمی صرفه .
            تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
            به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

پس یعنی من اینی که توی فروشگاه سایت هست رو بگیرم 100% کار میکنه؟ اخه 2 تا LCD 6100 گرفتم هیچکدوم کار نکرد حدود 12 تومن پولم حروم شد. اینه که میخوام اینم مثل اون 6100 نشه.
              خیلی خیلی ببخشید من انقدر سوال می کنم. خودم دیگه روم نمیشه راجب این LCD حرف بزنم.

دیدگاه

کیهان جان شما اگر با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید کامل راهنماییتون میکنند. ال سی دی 6100 هم که میفرمایید کار میکند ولی با آموزش های موجود همخوانی نداره و براش آموزش جداگانه ای در حال نوشتن هست و فعلا از فروشگاه هم حذف کردیم بعد اینکه آموزش آماده شد مجددا فروش خواهد داشت. شما حتی اگر اونموقع هم میفرمودید که برای چه کاربردی نیاز دارید حتما دقیق راهنمایی میشدید.

در هر صورت بله مدل های فعلی موجود در سایت با این آموزش همخوانی دارند و اگر مشکلی بود میتونید با پشتیبانی صحبت کنید.

متشکرم
                I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون از شما. 6100 رو از جای دیگه ای گرفته بودم که امیدوارم با اموزش های جدید هم خوانی داشته باشه. راجب این که میگید برای چه کاربردی می خواید هم کلا کنجکاو شدم برای هر دو تا LCD که باهاشون کار کنم. به هر حال خیلی لطف کردید. واقعا ممنونم. امیدوارم بتونم جبران کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                    با توجه به اینکه به دلیل وجود 8 بیت اضافه لازم است، مقدار دهی اولیه به جهت پورت ها و همچنین روتین های خواندن و نوشتن 8 بیتی به 16 بیتی تغییر کند، شما بفرمائید که دقیقا از کدامیک از نرم افزارهایی که در این تاپیک وجود دارد استفاده کرده اید تا روش تغییر آن را برای شما بیان کنم.
                    من از نرم افزار آقای polaster استفاده کردم ممنون میشم از راهنماییتون

دیدگاه

میشه اطلاعات دقیق تری راجع به این LCD بدهید؟اینکه ترتیب پایه هاش چیه و پیشفرض چند بیتیه؟دیتاشیتش رو قبلا تو فروشگاه گذاشته بودید ولی مثل اینکه الآن نیست

دیدگاه

ورژن جدید LCD هایی که داخل فروشگاه هست و تاچ اسکرینش روی خودش نصب شده ، پین اوتش به این شکله

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                          من از نرم افزار آقای polaster استفاده کردم ممنون میشم از راهنماییتون
                          تبدیل ارتباط 8 بیت به 16 بیت در تابع زیر نمایش داده شده و در مورد سایر توابع هم به راحتی قابل اعمال است. البته توجه کنید که روش بکار رفته در نرم افزار اولیه که جناب POLESTAR هم از آن استفاده کرده اند، مبنی بر فعال سازی خط CS بعد از WR، مطابق اطلاعات ILI9325 چندان اصولی نیست و WR باید بعد از CS فعال شود. اما به هر حال بر اساس این نرم افزار باید تغییر زیر انجام شود:

void LCDOutDat(unsigned short dat)
                          {
                          set(LCD_RS_PRT,LCD_RS_BIT);
                          set(LCD_RD_PRT,LCD_RD_BIT);
                          reset(LCD_WR_PRT,LCD_WR_BIT);
                          LCD_DATAPORT_MSB_DDR = 0xFF;
                          LCD_DATAPORT_LSB_DDR = 0xFF;
                          LCD_DATAPORT_MSB_PORT = dat >> 8;
                          LCD_DATAPORT_LSB_PORT = dat;
                          reset(LCD_CS_PRT,LCD_CS_BIT);
                          set(LCD_CS_PRT,LCD_CS_BIT);
                          set(LCD_WR_PRT,LCD_WR_BIT);
                          LCD_DATAPORT_MSB_DDR = 0x00;
                          LCD_DATAPORT_LSB_DDR = 0x00;
                          }
                          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام
                            شرمنده من چند روزیه نیستم رفته بودم تهران که اقای طراح رو هم زیارت کردم
                            اول از همه باید از اقای طراح که برد اموزشی XMEGA رو به من هدیه دادن تشکر کنم اون برنامه واقعا قابل هیچ کدومتونو نداره
                            (من متعلق به همه شما هستم :icon_razz
                            باز هم از همتون ممنونم راستی من اون MP3 PLAYER رو تموم کردم خیلی که نه ولی عالیه من که راضی هستم شمارو نمیدونم
                            در ضمن من براش یه ای سی MAX1811 هم برای شارژ باتری لیتیوم یون 3.7 ولتش اضافه کردم که واقعا شده یه MP3 PLAYER تمام عیار.
                            من موندم وقتی یه کاری با 8 بیت حل میشه چرا کار رو زیاد میکنید؟
                            اگر 16 بیت بودن این LCD فرقی با 8 بیت اون داره بگید تا من هم بدونم (لطفا)
                            این در صورتی به درد میخوره که شما میکروتون 16 یا 32 بیت باشه که سرعت بره بالاتر که خدارو شکر همه با AVR کار میکنیم.
                            تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                            به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام
                              آقای اسدی
                              اگه ممکنه کمی در مورد توابع ارتباط با مموری توضیح بدید من تازه دارم با mmc کار میکنم و از این توابع چیزی نفهمیدم :redface:
                              شما دوتا پوشه دارید mmc و fat اینا کارشون چیه ؟

لطف میکنید

دیدگاه

راستی چرا از کریستال 7.3728 استفاده کردی :question:
                                من نتونستم پیدا کنم... میشه یه کریستال دیگه استفاده کرد ؟
                                و تو شماتیکی که گذاشتین واسه vs1003 دو تا کریستال هست 1مگ و 28.288 کدوم درسته هر چند بازم دومی نیست که بخرم

اگه تو اصفهان جایی سراغ دارین قطعات این مدارو بشه پیدا کرد ممنون میشم راهنمایی کنید . (فعلا lcd و atmega128 رو دارم )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X