اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

منم میخوام این lcd هارو بخرم ولی وقتی رفتم بخرم 5و6 مدل بود که همش شبیه هم بود اگر یه عکس از پشت روی این lcd هارو بزارید ممنون میشم

دیدگاه

lcd رنگی با تاچ (نمایشگر معروف به lcd گوشی n96 چینی)
      http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=511

ماژول LCD N96 به همراه تاچ اسکرین
      http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=619
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
        من این ال سی دی هارو خریدم پشتش نوشته fpc28t549-a1 می خوام ببینم اشتباه گرفتم یا نه
        این هم عکسش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
          سلام چشم در اومد 32 صفحه رو خوندم
          دوستان lcd من پیناش میخوره ولی پشتش 7 تا مقاومت داره و فقط R7 وR5 جاش خالیه به نظر شما برای 8بیت باید چیکار کنم در ضمن پین مربوطه هم به هیچ جا وصل نیست
          کیست که مرا یاری کند
          کماکان منتظر یاری سبزتان هستم
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
            سلام
            من این ال سی دی هارو خریدم پشتش نوشته fpc28t549-a1 می خوام ببینم اشتباه گرفتم یا نه
            این هم عکسش

دوست من تو یکی از دستورای این LCD ها هست که کنترلرش رو معرفی میکنه
            از اون استفاده کن ببین کنترلرش چیه ولی در هر صورت همه اینا عین همن
            چک کن ببین ترتیب پینایی که تو آموزش سایت هست با این ال سی یکیه یا نه
            اگه هست که تقریبا میشه گفت درسته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
              کیست که مرا یاری کند
              کماکان منتظر یاری سبزتان هستم
              سلام
              در رابطه با مشکل استفاده 8 بیتی یا 16 بیتی این ال سی دی اول این رو چک کنید
              در پینهای ال سی دی یه پایه ای هست به اسم IM0 که اون تعیین میکنه در مد 8بیت کار کنه یا 16 بیت!!اگه به زمین وصل بشه 16 بیتیه اگه به VCC وصل باشه 8 بیتیه
              ال سی دی که من خریدم خودشون زحمت کشیده بودن و IM0 رو به زمین وصل کرده بودن!شما هم اگه R1 , R2 ندارین بعید نیست که برای شما هم فقط مختص 16 بیتی کار کردن باشن
              در ضمن خیلی دنبال 8 بیتی نباشین!این ال سی دی در مد 16 بیتی تقریبا با کلاک 16 مگ 400 میلی ثانیه میکشه تا رنگ صفحه رو عوض کنه دیگه وای به حال 8 بیتی!یا مثلا برای نمایش عکس با کلاک 16 و 16 بیت تقریبا 1 ثانیه کشید تا عکس رو عوض کنه
              توصیه میکنم از مگا 16 به بالا استفاده کنید چون با مگا 8 به مشکل کمبود I/O برمیخورین
              موفق باشین

دیدگاه

سلام
                همونطور که در جریان هستین AVR برای این ال سی دی خیلی کنده :biggrin:
                کسی راه حلی برای مشکل سرعت پیدا کرده؟مثلا استفاده از اکسترنال رم برای انتقال دیتا از مموری کارد به رم و نمایش مستقیم از روی رم؟؟؟یا روشای دیگه
                راستی تو این ال سی دی میشه اول GRAm رو پدیت کرد بعد بهش فرمان بدیم حالا صفحه رو پدیت کن؟؟؟جوری که همزمان با تغییر محتوای GRAM محتوای دیسپلی عوض نشه؟؟

دیدگاه

سلام دوستان
                  اگر بخوایم یه پیکسل رو در وسط lcd با رنگ دلخواه روشن کنیم باید چی بنویسیم
                  تا این جا می دونم
                  اول باید کد 22h رو توی ریجستر دستور عمل بفرسیم اصلا این رو چه جوری میشه فرستاد این همون 00100010 هست دیگه؟
                  بعد که فرستادیم cs=0 می کنیم بعد پایه R/W=0 می کنیم بعد که نوشتیم R/W=1 می کنیم
                  اصلا کد مربوط به هر پیکسل و رنگ چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                    سلام دوستان
                    اگر بخوایم یه پیکسل رو در وسط lcd با رنگ دلخواه روشن کنیم باید چی بنویسیم
                    تا این جا می دونم
                    اول باید کد 22h رو توی ریجستر دستور عمل بفرسیم اصلا این رو چه جوری میشه فرستاد این همون 00100010 هست دیگه؟
                    بعد که فرستادیم cs=0 می کنیم بعد پایه R/W=0 می کنیم بعد که نوشتیم R/W=1 می کنیم
                    اصلا کد مربوط به هر پیکسل و رنگ چیه؟
                    در داخل دیتاشیت تمام دستورارو نوشته
                    با این حال اول باید آدرس پیکسل طول رو بفرستین بعد آدرس پیکسل عرض که کد اینا به ترتیب 21h 20h هست
                    بعدش دستور 22 رو بفرستین بعدش کد رنگ و تمام
                    جداول تایمینگ برای توضیخ همین موارد هستش
                    اول CS بعدا Rs=0 بعدا آدرس رجیستر مربوطه WR=0 بعد wr=1 بعدش rs=1 بعدش دیتای رجیستر مربوطه و بعدش WR=0 وبعد wr=1 و تمام

دیدگاه

سلام
                      1.این کدها مثل 20h اعداد 16 گانی هستند؟
                      2.من مجله نویز رو می خونم چند تا جدول بود که خارجی بود بگید اون جدول رنگ ها وهر پیکسل کجاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                        سلام
                        1.این کدها مثل 20h اعداد 16 گانی هستند؟
                        2.من مجله نویز رو می خونم چند تا جدول بود که خارجی بود بگید اون جدول رنگ ها وهر پیکسل کجاست؟
                        ما هر دستوری که داریم تو این ال سی دی مبنا اینه که 16 بیتی هست
                        و هروقت که حرف از 8 بیت زده شده یعنی 8 بیت کم ارزش مد نظر هست
                        پس وقتی میگیم 22 هگز یعنی 0x0022h
                        جدول رنگها هم چیز خاصی نداره
                        این ال سی دی وقتی تو مد 65 کیلو رنگ کار میکنه(16 بیتی)5 بیت اول و 5 بیت آخرش مربوط به شدت رنگ آبی و قرمز هست و 6 بیت وسطش مربوط به رنگ سبز هست(البته خیلی مطمئن نیستم اینو بهتره از داخل دیتاشیت چک بشه)
                        هر رنگی هم که مقدارش صفر باشه یعنی وجود نداره و اگر هر 5 بیتش 1 باشه یعنی نهایت اون رنگ
                        مثلا اگر کد رنگمون این باشه F81F یعنی=1111100000011111b به این معنا هست که رنگون ترکیب آبی کامل و قرمز کامل هست یعنی بنفش

دیدگاه

1.این رنگ هارو کاملا متوجه شدم ولی یه قسمتشو نفهمیدم چرا توی این جدول ص 42 مجله دیتا ها 18 تا هست ؟
                          2.این یعنی چی به صفر یک 0x0022h ؟

دیدگاه

فهمیدم 0x0022h یعنی 0000000000100010
                            ولی هنوز اون رنگ هارو نفهمیدم
                            وقتی که بخویم یه پیکسل رو روشن کنیم باید اون دستور های اول تنضیم شن

میشه یه برنامه ساده بگین که یه پیکسل رو روشن کنه برنامه خیلی خیلی ساده باشه
                            باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                              میشه یه برنامه ساده بگین که یه پیکسل رو روشن کنه برنامه خیلی خیلی ساده باشه
                              باتشکر

void lcd_write_pixel(unsigned int x,unsigned int y,int color)
                              {
                              LCD_WR_REG(0x0020,x);
                              LCD_WR_REG(0x0021,y);
                              LCD_WR_REG(0x0050,x);
                              LCD_WR_REG(0x0051,x);
                              LCD_WR_REG(0x0052,y);
                              LCD_WR_REG(0x0053,y);
                              LCD_WR_REG(0x0022,color);
                              }
                              تابعی هستش که یک پیکسل رو در محل x , y به رنگ color روشن میکنه
                              تابع اول و دوم مکان نما رو به محل مشخص میبره
                              تابع های سوم تا ششم محلی که میخواهیم تو اون ناحیه gram دیتا بنویسیم رو تعیین میکنه
                              تابع هفتم هم تو gram مینویسه
                              البته بهتره که دیتاشت رو کامل بخونی
                              برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

من بیسیک بلدم خوش باهال شما c ها که این ال سی دی رو شما تابع داری ولی ما بیسکی ها نداریم میشه یه مثال به زبان بیسیک بزنی
                                باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X