اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

گفتم که چند تا پراسیجر دیگه هست! :mrgreen:
    یکیش اینه:
    sub procedure LCD_SET_SHOW_DIRECTION(dim direction as byte) '.0 v or h %00000111>normal text %00000101>normal pic
    dim s as word
    s=direction*8
    s=s+0x1280
    LCD_W_INS(0x03)
    LCD_W_DAT(s)
    end sub
    با این پراسیجر نحوه نمایش عکس رو همه رقم می تونی تغییر بدی.
    الان چون خیلی وقته گذشته دقیق یادم نیست بهتره توی دیتا شیت ال سی دی ریجستر ادرس 0x03 رو مطالعه کنید.چون این ریجستر مربوط به کنترل نحوه نمایش عکس هست.پشت و رو و از پایین با بالا یا بر عکس یا هر جور دیگه.این پراسیجر هم که نوشتم همین کارو میکنه.

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

سلام بروبچ :rolleyes:
      وبدین سان بعداز اسرار فراوان دوستان نشستم و این LCD کوچلورو تو CVAVR نوشتم با MEGA128 و ADS7846 و ممری برای نشون دادن عکس و پخش MP3-WMA-WAV , ... با دکدر VS1003 تقریبا تموم شده ولی چند تا کار کوچیک داره که در صورت تموم شدنش حتما تو سایت میزارم تا دانلود کنید ولی فعلا شماتیک و PCB شو داشته باشین تا بعد :nice: :read:
      http://www.4shared.com/document/8URenoRD/MP3_Player.html
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با سلام من کل این 18 تاپیک را دیدم اما سورس آقا آرمین که جواب گرفته بود و آقای abbasmh که با بیسکام نوشته بود را پیدا نکردم اگه ممکنه سورس کامل بذارید ممنون میشم مخصوصا برای کد ویژن ممنون از همه دوستان

دیدگاه

کسی نمیست به ما کمک کنه ؟آقا آرمین لطفا کمک کنید ممنون

دیدگاه

اینم فقط به خاطر بچه های ECA ...
            http://persiandrive.com/116337
            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام به دوستان گلتر از گلم
              این هم سورس CVAVR این LCD ناز :redface: و ای سی تاچ ADS7846 (البته باید این نکته رو بگم که من این LCD رو 8 بیت اسفاده میکنم)
              با دو نوع فونت و امکان بولد فونت و قابلیت مولتی فونت تقریبا بهینه شده و با امکانات عالی :applause:
              کالیبره تاچ رو هم کامل کردم به صورتی که فقط با کالیبره 5 نقطه کامل میشه که بعد از کالیبره میتونید رو LCD نقاشی کنید :rolleyes:
              یه روتین کامل برای DS1820 (سنسور دما) و یه روتین کامل برای DS1307 (زمان و تاریخ با تبدیل شمسی به میلادی و میلادی به شمسی) هم تو این سورس هست :applause:
              حالا هم دارم رو FAT و VS1003 (دکودر MP3) کار میکنم باید امکان لود فایل های BMP هم براش بزارم که اونهم یاواش یاواش
              آخه من کار میکنم و متاهل هستم و نمیتونم تمام وقت روش کارکنم ولی انشاالله تمومش میکنم بعد هالشو میبریم
              این هم لینکش http://www.4shared.com/file/BqTfXZN2/ELT240x320_test.html
              نمیدونم چه اتفاقی میفته چون تا حالا سورس به این کاملی رو تو تاپیک نداشتیم اما امیدوارم خوشتون بیاد و بتونید ازش استفاده کنید.
              راستی ورژن کامپیلرتون CodeVisionAVR 2.04.4 یا بالاتر باشه تا ERROR نداشته باشین

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
              این هم یه نمه از کارکرد برد http://www.4shared.com/video/a5mxYO7g/ELT240x320.html
              فردا با کیفیت بالا رو براتون میزارم هم (MP3 Player + Drive lELT240x320 + ADS7846)
              یه مشکلی که تو این برد هست اینه که پین PEN ای سی ADS7846 رو به اینتراپت میکرو ندادم که باید اصلاح بشه تا سرعت تاچ بالا بره

تشکر یادتون نره :wow:

دیدگاه

سلام مهندسین عزیز
                همونتوری که قول داده بودم فبلم برد رو با کیفیت بالا براتون پلود کردم امیدوارم خوشتون بیاد :icon_razz:

این از فیلم MP3 player
                http://www.4shared.com/video/QKMLZbox/New_-_MVI_0006.html
                این هم فیلم راهاندازی LCD , تاچ اونه
                http://www.4shared.com/video/QK6mB2hH/New_-_MVI_0008.html

حالا باید رو BMP کارکنم و کلیدهای mp3player رو تاچ کنم و کمی خوشگلترش کنم اگه مشکلی داشتین یا فایل pcb اونو خواستین بگین و یا اگه اشکالی تو برنامم بود بگین تا اصلاحش کنیم لطفا :redface:
                تا بعد :bye

دیدگاه

با سلام ممنون از اینکه ما را راهنمایی میکنید اگر لطف کنید pcb را بذاری ممنون میشم دوتا سوام دارم اول اینکه من میخوام این lcd را بخرم از کجا بخرم که کار کنه ؟من میخوام روی این lcd متن و عددو همون ساعت را نشون بدم و از تاچشم استفاده کنم با این کتابخونه شما میتونم؟آیا برای تاچ باید از اون آی سی که گفتید استفاده کنم؟

دیدگاه

آقا من این فایل را در 2 ورژن کدویژن کامپایل کردم اما ارور میده لطفا کمک کنید در ضمن سوالهای قبلیمم اگه ممکنه جواب بدید ممنونم

دیدگاه

چرا کسی جواب نمیده؟

دیدگاه

بجه ها شرمنده اینترنت من قطع شده :cry: الان هم یه جا مهمونم فردا وصل میشه و جواب سوالات و میدم و PCB رو هم اپلود میکنم
                        شرمنده با تمام وجود......... :sad: :cry2:

دیدگاه

با سلام شرمنده که یه کم دیر شد
                          اول سوالارو جواب بدم بعد بریم سر بردمون
                          1 - من میخوام این lcd را بخرم از کجا بخرم که کار کنه ؟ شما باید LCD N96 چینی رو بخری بعد باید جای مقاومت R2 رو با R1 عوض کنید ( دوست من این LCD در حالت عادی 16 بیته و اگه رو فلتش خوب دقت کنی دوتا مقاومت کنار هم هست که یکی مونتاژ نشده شما باید اونی که مونتاژ شده رو در بیاری و به جای اونیکی لحیم کنی اینطوری 8 بیت میشه اگر نتونستی بپرس تا بیشتر توضیح بدم یا عکساشو برات بزارم )
                          2 - من میخوام روی این lcd متن و عددو همون ساعت را نشون بدم و از تاچشم استفاده کنم با این کتابخونه شما میتونم؟ این روتین تقریبا کامله و عدد و حروف رو در 2 فنت نشون بده در ضمن قابلیت بولد فونت رو هم داره که شما با دادن مقدار بزرگتر از 0 میتونید کلفتی فنتتونو کنترل کنید . راستی یکی از امکانات خوبش حذف فاصله های خالی بین حروفه که متن رو خیلی فشرده میکنه (خوبه نه؟ :rolleyes: ) روتین تاچ کاملی داره و کالیبرهش فقط با دادن 5 نقطه کامل شده و تو EEPROM میکرو سیو میشه و دیکه نیازی به کالیبره نداره.
                          3 - آیا برای تاچ باید از اون آی سی که گفتید استفاده کنم؟من تو طراحی از ADS7846 برای تاچش استفاده کردم (میتونید از جهان کیت تهیه کنید) که کار با تاچ رو خیلی راحت میکنه . ولی شما اگر دوست داشتی میتونی ار ADC های خود میکرو استفاده کنی
                          4 - آقا من این فایل را در 2 ورژن کدویژن کامپایل کردم اما ارور میده لطفا کمک کنید؟ من قبلا هم گفتم که از CodeVisionAVR 2.04.4a یا بالاتر باشه تا ERROR نداشته باشین. اگر حل نشد ارور رو بگو تا حل کنم
                          این هم از PCB برد رو protel 2.7 سیوش کردم تا مشکل ورژن نداشته باشین (حالا برو برا بچه محلتون تعریف کن) :rolleyes:
                          http://www.4shared.com/file/9sDwJH1s/MP3_Player_v18.html
                          اگر باز هم سوالی داشتین من در خدمت همنون هستم .
                          اما در ادامه کار برد باید بگم که MP3 Player راه افتاد با این شرایط که پوشه هایی که توش فایلهای صوتی (MP3-WAV-WMA-MID) هست جستجو و روی LCD نمایش داده میشه و شما با انتخاب پوشه (فقط لمس LCD :applause پوشه باز شده و فایلهای داخل پوشه رو میبینی و با انتخاب فایل مورد نظر فایل باز شده و شروع به پخش اون میکنه یه ولوم کوچلو هم کنار LCD هست که میتونین صدا رو کم یا زیاد کنید فردا فیلمشو براتون میزارم امروز دوربین پیشم نیست. :bye

دیدگاه

با سلام من lcd را خریدم و با کتابخونه ای که تو سایت بود راه افتاد اما اون 16 بیتی کار میکنه من میخوام lcd را 8بیتی درایو کنم اما مقاومت روی فلت را پیدا نمیکنم یعنی نداره, سمت روی lcd هست یا پشت lcd ؟من با کامپایلر V2.03.4 کامپایل کردم اما ارور میده در ضمن اگه میشه یه توضیح بدید که هر تابع چه کاری انجام میده ممنون میشم

دیدگاه

با سلام
                              این از لینک کدویژن http://www.4shared.com/file/xH-GQ2SM/CodeVision_AVR_2044a.html
                              عکس مقاومتهای روی LCD رو براتون اپلود کردم البته LCDها با هم فرق میکنن ولی همشون این دوتا مقاومت رو دارن فقط شاید جاشون فرق بکنه اگر باز نتونستین پیداش کنین عکس پشت و روشو برام email کن (Polestar.ir@gmail.com) تا راهنمایی کنم
                              ولی قبلش این عکسها رو ببیند http://www.4shared.com/file/2M9lwHHp/photo.html
                              اما در مورد روند کار بردمون باید بگم کار نمایش BMP بصورت مستقبم از MMC رو LCD هم تموم شد که میتونید فیلمشو از اینجا دانلود کنید :wow:
                              http://www.4shared.com/file/PGArk4I8/BMP.html

و در مورد MP3 Player باید بگم تقریبا تموم شده و فایلهای MP3-WMA-WAV-MID رو بدون مشکل و بهترین کیفیت پخش میکنه
                              فیلم اونو هم از اینجا دانلود کنید و حالشو ببرید :nice:
                              http://www.4shared.com/file/M1bSKLjt/MP3_Player.html

سورس کامل برنامشو هم تاچند روز دیگه براتون پلود میکنم فعلا یکم دیگه کار داره باید خوشگلترش کنم :icon_razz:
                              در مورد توابع تقریبا همشون توضیح داره ولی اگر خواستین میتونید سوال کنید چون برنامه توابع زیادی داره نمیتونم همشو توضیح بدم بهتره شما بپرسید تا دقیقا کارشو توضیح بدم
                              اگر کسی نظری داره بگه تا رو برد اضافه کنیم یا تغییرش بدیم

دیدگاه

دوست عزیزم فکر کنم بهتره یک تاپیک جدید برای پروژه نهایی تون باز کنید! میخواید پستهاتون رو تبدیل به یک تاپیک جدید بکنم؟
                                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X