اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
    نه بابا تازه سرباز رده 1 شدم :mrgreen:
    میدونم تو اون پوشه برنامه هاشه منظورم اینه برای هر میکرویی که بخوایم از حالت کما درش بیاریم باید از اون پوشه نسبت به میکرویی که میخوایم از کما درش بیاریم اون برنامه رو بریزیم تو مگا 8 ؟منظورم اینه برنامه اش طوری نیست که بریزیم تو مگا 8 ای که رو دستگاهه و دیگه تموم؟مثل پروگرامر که فقط میکرو رو میذاریم رو زیف و فقط نرم افزاری نوع میکرو رو انتخاب میکنیم
    ببین تو برنامه رو میریزی تو یه میکرو
    اون میکرو همیشه روی برد ثابته؛ بعد میکروی معیوب رو میذاری تو یکی از اون سوکتها
    یک کلید داره فشار میدی
    اگه LED سبز روشن شد یعنی میکرو برگشته
    اگه قرمز روشن شد... :cry2:

:biggrin:
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      ببین تو برنامه رو میریزی تو یه میکرو
      اون میکرو همیشه روی برد ثابته؛ بعد میکروی معیوب رو میذاری تو یکی از اون سوکتها
      یک کلید داره فشار میدی
      اگه LED سبز روشن شد یعنی میکرو برگشته
      اگه قرمز روشن شد... :cry2:

:biggrin:
      میدونم ثابته ولی آخه برنامه هایی که داخلش باید بریزی متفاوته ، توپوشه چن تا برنامه هست یعنی برای هر میکرویی که میخوای از کما در بیاری باید همون برنامه ای که براش نوشته شده رو پروگرم کنی رو میکروی ثابت دستگاه(اتمگا8) ؟
      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

میدونم ثابته ولی آخه برنامه هایی که داخلش باید بریزی متفاوته ، توپوشه چن تا برنامه هست یعنی برای هر میکرویی که میخوای از کما در بیاری باید همون برنامه ای که براش نوشته شده رو پروگرم کنی رو میکروی ثابت دستگاه(اتمگا8) ؟
        نه
        برد طوری طراحی شده که با هر میکرویی بشه ساختش؛ برای همون طراح چندتا برنامه داده
        شما یک بار پروگرام میکنید و تمام
        تو همون فایل PDF توضیح داده
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
          نه
          برد طوری طراحی شده که با هر میکرویی بشه ساختش؛ برای همون طراح چندتا برنامه داده
          شما یک بار پروگرام میکنید و تمام
          تو همون فایل PDF توضیح داده
          آهان گرفتم یعنی جای اون اتمگا8 میکروهای دیگه هم میشه قرار داد و مدار رو ساخت ،ایول
          در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

آهان گرفتم یعنی جای اون اتمگا8 میکروهای دیگه هم میشه قرار داد و مدار رو ساخت ،ایول
            بعله

دیدگاه

درود
              اتفاقا قبلا دیده بودم یکی گذاشته بوداما لینکش رو نداشتم مرسی لینکی که تو این انجمن هست رو ندارید؟
              خود من چندجا تو انجمن همین رو لینک کردم شاید منظورتون اونا بوده و یا لینک دیگه. به هر حال این فیوز بین دکتر اصلش همون لینکیه که دادم و بقیه لینکا باز دانلود و پلود شده از همینجان. شما همینو بسازید تضمینیه. 100% جواب میگیرید چون خودم ساختمش :nice:

دیدگاه

سلام آقا دم شما گرم من همین الان با این برنامه یه atmeg64زبون بسته رو زنده کردم
                $regfile = "m8def.dat"
                $crystal = 1000000
                Config Portd = Output
                Do
                Portd.1 = 1
                Waitus 1
                Toggle Portd.1
                Waitus 1
                Loop
                End
                :nice: :wow: :applause:
                مجوی درستی عهد زین جهان سست نهاد که این عجوزه عروس هزار داماد است

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                  من استفاده های زیادی از این انجمن کردم و به عنوان اولین پستم خواستم در حد توان کمکی کرده باشم
                  من با این مدار تونستم 2 تا 32 و 8 تا اتمگا8 رو که به دلایل مختلف قفل شده بودند رو زنده کنم. فقط 2 تا رو نتونست زنده کنه که اونها رو هم فکر میکنم مشکلشون چیز دیگه ای بوده
                  به جای کریستال من از 8 مگ استفاده کردم و باطری 12 ولت.
                  از پین 7 آی سی خروجی بگیرید و به XTAL1 میکرو وصل کنید . نیازی به وصل کردن زمین مدار به پروگرامر نیست
                  براحتی میکرو رو پاک کنید بعد فیوز بیت دیفالت رو روش پروگرام کنید و تمام :wow:

*** من نمیتونم پیوست ارسال کنم!!!*** :surprised:

دیدگاه

شاید دو میکروی باقی مانده نیز همین مشکل CKSEL را داشته باشد و بر روی اسیلاتور RC خارجی تنظیم شده باشد. میتوانید با مراجعه به دیتاشیت نحوه اتصال مقاومت و خازن جهت راه اندازی میکرو مشاهده کنید.
                    به هر صورت به شما تبریک عرض میکنم قیمت 2 عدد مگا 32 و 8 عدد مگا هشت، چیزی در حدود 40 هزار تومان را زنده کردید. البته قیمت زمان تلف شده را نیز خود به این مبلغ اضافه کنید. اینجا است ارزش پروگرامر مناسب خود را نشان میدهد.

من سعی کردم در این مقاله نکات مهم در تهیه پروگرامر مناسب را تشریح کردم :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110330.0

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini
                      شاید دو میکروی باقی مانده نیز همین مشکل CKSEL را داشته باشد و بر روی اسیلاتور RC خارجی تنظیم شده باشد. میتوانید با مراجعه به دیتاشیت نحوه اتصال مقاومت و خازن جهت راه اندازی میکرو مشاهده کنید.
                      به هر صورت به شما تبریک عرض میکنم قیمت 2 عدد مگا 32 و 8 عدد مگا هشت، چیزی در حدود 40 هزار تومان را زنده کردید. البته قیمت زمان تلف شده را نیز خود به این مبلغ اضافه کنید. اینجا است ارزش پروگرامر مناسب خود را نشان میدهد.

من سعی کردم در این مقاله نکات مهم در تهیه پروگرامر مناسب را تشریح کردم :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110330.0
                      شاید تونستم اونا رو هم زنده کنم ولی فعلا دارم روی برد آردوینو کار میکنم که به مشکلاتی برخورد کردم، البته در پست های مرتبط سوالاتم رو مطرح خواهم کرد و از اساتیدی مثل شما کمک خواهم خواست
                      من هرچه خواستم شماتیک اون مدار رو پلود کنم نشد؛ هیچ گزینه ای برای پلود وجود نداشت
                      مدار ذکر شده با آی سی 4060 ساخته میشه و بسیار ساده و کم هزینست

دیدگاه

دوستان لطفا برنامه رو معرفی کنند
                        برای C هم کد رو قرار بدید :applause:

دیدگاه

سلام
                          من اتمگا 32 را با فیوز بیت داخلی پروگرم کردم ولی دفعه دوم امدم پروگرم کنم دیگه میکرو را نمیشناسه چه کار کنم این پنجمین میکرو هست که اینطوری میشه . ایا ممکنه از برنامه باشه چون فقط با یه برنامه اینطوری میشه :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام،میشه یکم بیشتر توضیح بدی این خروجی رو بکجا متصل کردی؟ قضیه چیه منظورم این پسته! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام آقا دم شما گرم من همین الان با این برنامه یه atmeg64زبون بسته رو زنده کردم $regfile = "m8def.dat" $crystal = 1000000 Config Portd = Output Do Portd.1 = 1 Waitus 1 Toggle Portd.1 Waitus 1 Loop End : -------------------------------------------------------------------------------------------------
                            جدیدترین ویرایش توسط bmvali; ۲۰:۱۱ ۱۳۹۶/۰۷/۱۲.

دیدگاه

سلام
                              برد بیت دکتر به روش isp هم سازگاره ?
                              Ic مگا ۸ smd چند تا رو برد خراب شده نمیدونم چطور باید بر گردونمشون

دیدگاه

سلام
                                دوستان من یه mega16 رو دیشب داشتم با هاش کار میکردم اشتباهی بجای این که بزم read all زدم write all داخل برنامه KHAZEM AVR PROHRAMER توی قسمت تنظیم فیوز بیت ها!!!
                                بعضی از دوستان نوشتن که با یه کریستال دیگه یا ای سی دیگه میشه درستش کرد اما من با این کارم زدم کل ای سی رو قفل کردم و فکر نکنم بگرده .
                                اگه امکانش هست این لینکا رو هم یه سری بزنید:

http://s8.picofile.com/file/8332592742/0.png ---

لینک ها به ترتیب هستن من اول توی این صفحه بودم(---) و قصد داشتم که گزینه Read all رو بزنم و متاسفانه write all رو زدم و ای سی به فنا رفت چیزی رو مقدار دهی نکردم!!!!

توی سه تصویر بعدی بعد از قفل شدن میکرو هست و میزنم read all این پیام میاد و کار نمیکنه!!

باید با چه وسیله ای این میکرو رو درست کنم دوتا از این میکرو های atmega16 دارم و الان هم که دلار رفته بالا و واقعا نمیتونم بخرم.

ممنون.
                                جدیدترین ویرایش توسط msadr471; ۰۴:۰۹ ۱۳۹۷/۰۵/۰۲.
                                Nobody knew her name
                                But she turned up just the same
                                There was a knock on the door
                                A thump on the floor
                                And the party turned insane
                                As she called out her na-a-a-ame

And then she walked in looking like dynamite
                                She said, "Now come along boogaloo through the night"
                                And by the way she's moving, well Dyna might
                                Might she not, with all she's got
                                She's got the whole town lighting up dynamite
                                Nobody quite knowing what to do wrong or right
                                But they all know Dyna is dynamite
                                And they're right

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X