اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه خواندان ولتاژ از ct

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه خواندان ولتاژ از ct

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    دایی های گلم
    حتی اگه از چرخ آماده می خواهید استفاده کنید بهتره بدونید چیه! استفاده از همون 500 و 501 بدون دانشی از نمونه برداری ACآ‌ امکانپذیر نیست.
    اما اونچه دایی مجید دنبالشه مدار مورد بحث ما نیست. چون دنبال سرعتی فراتر از فرکانس برق شهر است.
    باید از نمونه برداری مستقیم استفاده کنی که برای جریانهای ترانزینت کاربرد داره و ربطی به اندازه گیری رایج AC نداره.
    کافیه از قسمت اول مدار استفاده کنی و قسمت یکسوسازی را حذف کنی. قسمت اول شامل یک تقویت کننده ساده است که ولتاژی حول 2.5 ولت دارد و دامنه ماکزیمم صفرتا 5 ولت خواهد داشت اگر یک پ امپ ریل-تو-ریل بجای TL084 بگذاری.
    البته ابتدا باید یک CT مناسب 1000 به 1. آمپر تهیه کنی.
    آقا میشه لطف کنید اصلاح شده مداریو که می فرمایید واسم بگذارید ؟ ضمنا اگه یکسو نشه پس چطور به ADC میکرو بدمش ؟؟؟

دیدگاه

دایی جان
      اول برو CTآ‌ بگیر تا مدارشو بشه طراحی کرد.
      وقتی ولتاژ سینوسی روی 2.5 ولت سوار میشه یکسو هست دیگه. چون ولتاژش منفی نمیره بلکه روی 2.5 ولت بالا و پایین میره. میکرو هم می تونه ولتاژهای بین صفر و پنج رو بخونه
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

خان دائی این 500و 501 مدلی هم برای سینگل داره بعیده شرکتی مثل atmel فقط برا سه فاز زده باشه ؟
        معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

خب واسه تکفاز دوتا ورودی دیگه رو زمین می کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            دایی جان
            اول برو CTآ‌ بگیر تا مدارشو بشه طراحی کرد.
            وقتی ولتاژ سینوسی روی 2.5 ولت سوار میشه یکسو هست دیگه. چون ولتاژش منفی نمیره بلکه روی 2.5 ولت بالا و پایین میره. میکرو هم می تونه ولتاژهای بین صفر و پنج رو بخونه
            باشه . اما به نظر شما واسه این کار چه CT ای مناسبه ؟آ‌ یه چیزی تو مایه های EVENT RECORDER که قراره مثلا توی پستهای برق نصب بشه . همون 1000 به 1 خوبه یا کمه ؟ اگه خوبه خوب بر اساس همون واسم مدارشو بگذارید منم میرم تهیش می کنم . ممنون

دیدگاه

اصلا یه کار ساده تر . بهتر نیست واسه کاری که من می خوام انجام بدم از Current to voltage converter از نوع passive استفاده کنم ؟ با یه مقاومت خیلی ساده ؟

دیدگاه

EVENT RECORDER که قراره تو پست برق نصب بشه بیشتر متکی به نرم افزار و حافظه ایه برای مدار در نظر گرفتی.
                از مقاومت برای تبدیل جریان به ولتاژ استفاده میشه اما هر CT یک مقاومت ماکزیمم داره تا شکل موج خروجیش سینوسی بمونه و اعوجاج نداشته باشه. اگه این تاپیک رو مرور کنی کاتالوگ CT مورد بحث ما رو می بینی. اگه مدار مارو هم ببینی خواهی دید که ما مقاومت کوچکی برای تبدیل جریان به ولتاژ گذاشتیم تا اعوجاج را کمتر کنیم.
                مقاومت کوچک باعث میشه ولتاژ کمی داشته باشیم و تقویت کننده اجتناب ناپذیر میشه

دیدگاه

بلاخره این 500 و 501 رو باید از کجا بخریم
                  و یه سوال دیگه قیمت جهانی این محصولات رو از کجا باید به دست بیاریم ؟؟ که بدوینم قیمت پروژه ما چقدر میشه چون روی خرید تک نمی تونیم حساب کنیم

به عقیده من Event Recorder هم باید ct بسازی درضمن نگران اشباع شدن هسته هم نباش من با استاد کوهستانی موافقم مشکلی نخواهی داشت من امتحان کردم ولی بازم موندم این 500 و 501 رو باید از کجا خرید

در ضمن استاد کوهستانی من به این خاطر دارم می پرسم که برای سینگل هم چیزی موجوده یا نه که قیمت تمام شده بیاد پائین . اگه مثلا دو ورودی وجود داشته با شه حتما قیمتش پائبن تره . ؟ ؟ ؟ ؟

دیدگاه

واسه تکفاز می تونی از این ای سی ها استفاده کنی:
                    http://www.st.com/stonline/products/literature/ds/10853.pdf
                    http://www.analog.com/static/imported-files/data_sheets/ADE7768.pdf
                    http://embedded-system.net/single-phase-energy-meter-ic-as8267-austriamicrosystems.html
                    البته توی ایران پیدا نمیشن اما می تونی از فروشتمدگان خارجی تهیه کنی.

دیدگاه

استاد کوهستانی

یه سوال توی این Watt - Hour ها که فرقی نداره از شنت استفاده کنیم یا ct البته من بازهم نتئونستم بازه قابل اندازه گیری رو توی اینها بفهمم ؟؟؟

دیدگاه

نه فرقی نداره اما مزیت ا¾CT در ایزوله کردن و نیز مقیاس بندی با تلفات کمتر است. مثلا در 1000 آمپر یک شنت 1 میلی اهمی 1 ولت خروجی می دهد اما توان 1 کیلووات تلف می کند.
                        درحالی که اگه CT هزار به یک بگذاریم با یک مقاومت 1 اهمی همان یک ولت را داریم ولی تلفات یک وات است. جالب اینجاست که افت ولتاژ سیستم هم یک هزارم حالت شنت است.

دیدگاه

سلام
                          برخود لازم می دانم از تمامی زحماتی که استاد کوهستانی برای به نتیجه رسیدن این موضوع کشیدن با زبان و قلم قاصر خود تشکر و قدر دانی نمایم . مخصوصا از زحماتی که برای آموزش پمپ و یک سو ساز های ایده آل کشیند .
                          گرچه بر خلاف نظر استاد من از چیپ های آماده استفاده کردم بنا به دلایل زیر :
                          یک – این چیپ ها دقیقا برای ساخت انواع میکرو ساخته شده است
                          دو – مشکلات نرم افزاری در اینها وجود ندارد
                          سه – برای تمامی رنج ها طبق استاندارد کار میکنه
                          چهار- سرعت محاسبه بسیار بالا

من از مدل CS5460A برای این کار محصول شرکت Cirrus Logic استفاده کردم
                          ولی داخل ایران وجود نداشت محبور شدم 30 تا از چین سفارش بدم که تا هفته آینده به دستم می رسه
                          این هم لینک دانلود دیتا شیت
                          http://www.cirrus.com/en/pubs/proDatasheet/CS5460A_F4.pdf
                          اما من دچار چند مشکل شده ام که به ترتیب اونها رو میگم ممنون میشم کمکم کنید
                          توی صفحه معرفی این محصول http://www.cirrus.com/en/products/pro/detail/P142.html به قابلیت
                          Auto boot بودن این چیپ اشاره کرده است و این هم لینک دانلود این مطلب
                          http://www.cirrus.com/en/pubs/appNote/an225rev1.pdf
                          اما صرف نظر از اینکه من نمی دونم این قابلیت چیه توی همین قسمت این قابلیت رو فقط برای این eeprom برشمرده
                          Atmel
                          At25010
                          At25020
                          At25040
                          سوال من اینه ایت قالبیت Auto boot mode چیه و چرا فقط برای این eepromاز خانواده atmel کار میکنه ؟ , و اصلا مگه میکرو ما خودش Eeprom نداره که باید از این استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                            سلام
                            برخود لازم می دانم از تمامی زحماتی که استاد کوهستانی برای به نتیجه رسیدن این موضوع کشیدن با زبان و قلم قاصر خود تشکر و قدر دانی نمایم . مخصوصا از زحماتی که برای آموزش پمپ و یک سو ساز های ایده آل کشیند .
                            گرچه بر خلاف نظر استاد من از چیپ های آماده استفاده کردم بنا به دلایل زیر :
                            یک – این چیپ ها دقیقا برای ساخت انواع میکرو ساخته شده است
                            دو – مشکلات نرم افزاری در اینها وجود ندارد
                            سه – برای تمامی رنج ها طبق استاندارد کار میکنه
                            چهار- سرعت محاسبه بسیار بالا

من از مدل CS5460A برای این کار محصول شرکت Cirrus Logic استفاده کردم
                            ولی داخل ایران وجود نداشت محبور شدم 30 تا از چین سفارش بدم که تا هفته آینده به دستم می رسه
                            این هم لینک دانلود دیتا شیت
                            http://www.cirrus.com/en/pubs/proDatasheet/CS5460A_F4.pdf
                            اما من دچار چند مشکل شده ام که به ترتیب اونها رو میگم ممنون میشم کمکم کنید
                            توی صفحه معرفی این محصول http://www.cirrus.com/en/products/pro/detail/P142.html به قابلیت
                            Auto boot بودن این چیپ اشاره کرده است و این هم لینک دانلود این مطلب
                            http://www.cirrus.com/en/pubs/appNote/an225rev1.pdf
                            اما صرف نظر از اینکه من نمی دونم این قابلیت چیه توی همین قسمت این قابلیت رو فقط برای این eeprom برشمرده
                            Atmel
                            At25010
                            At25020
                            At25040
                            سوال من اینه ایت قالبیت Auto boot mode چیه و چرا فقط برای این eepromاز خانواده atmel کار میکنه ؟ , و اصلا مگه میکرو ما خودش Eeprom نداره که باید از این استفاده کرد
                            سلام دایی
                            شرمنده چند روز نبودم
                            وقتی می خوای این آی سی رو به میکرو وصل کنی دیگه نیازی به Auto boot mode و eeprom نیست

دیدگاه

دائی مرسی اومدی

خوب باشه ما وصل نمی کنیم ولی یه توضیح کوچیک میدی داستان این auto boot mode چیه تا بریح سراغ بقیه اش دوست دارم دائی به خدا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                                دائی مرسی اومدی

خوب باشه ما وصل نمی کنیم ولی یه توضیح کوچیک میدی داستان این auto boot mode چیه تا بریح سراغ بقیه اش دوست دارم دائی به خدا
                                این آی سی پارامتر هایی مثل گین ورودی و... داره که میکرو در اول برنامه خودش باید این پارامترها رو برای آی سی بفرسته. در واقع ستینگ های آی سی رو تنظیم کنه. حالا اگه میکرو در کار نباشه و آی سی بخواد به تنهایی کنتور بشه چه باید کرد؟ باید این ستینگ ها رو داخل یک eeprom بریزی تا آی سی با خوندن اعداد داخلش خود خودشو تنظیم کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X