اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه خواندان ولتاژ از ct

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه خواندان ولتاژ از ct

موضوع اختراع چرخ نیست! تو قراره چیزی بسازی تا از لابلای این ساختن مفاهیمی رو که خوندی رو در عمل درک کنی.
    501 یک مبدل آنالوگ به دیجیتال 6 کاناله است و 500 یک DSPآ‌ است که مقادیر خونده شده رو با انجام عملیات ریاضی به مقادیر مورد نیاز تبدیل می کنه. تو میتونی بجای 500 هر میکروی دیگه ای بزاری و حتی اعداد خام رو به PCآ‌ منتقل کنی و برنامه داخل PCآ‌ محاسبات رو انجام بده.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دائی یعنی به جای 500 میشه میکرو 128 خودمو بزارم
      این که خودش کسینوس فی هم حساب می کنه آره ؟؟
      درسته این 6 کاناله هست دو کاناله هم وجود داره ؟؟
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

اول آی سیشو پیدا کن بعد از 4 کانالش استفاده نکن.
        بجای 500 می تونی mega48 استفاده کنی اما به هیچ وجه سرعت عمل اونو نداره. DSPآ‌ تو محاسبات ریاضی قابل مقایسه با میکرو نیست

دیدگاه

دائی خوب از همین 500 استفاده می کنم ولی :
          1- میشه خروجی اینdsp به atmega128 داد چون من حتما باید از این استفاده کنم برای mmc و ..... دیگه که الان آماده کردم
          2- مگه پیدا نمی شه این 500 و 501
          3- شما با هاش کار کردین ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
            دائی خوب از همین 500 استفاده می کنم ولی :
            1- میشه خروجی اینdsp به atmega128 داد چون من حتما باید از این استفاده کنم برای mmc و ..... دیگه که الان آماده کردم
            2- مگه پیدا نمی شه این 500 و 501
            3- شما با هاش کار کردین ؟
            دایی جان
            نکنه گمان کردی اینجا قلب کره خاکیه؟ فقط یک نفر توی ایران از این فکرا می کنه!
            اگه توی بازار این چیزا پیدا میشد که دیگه صفا سیتی میشد!
            البته 500 رو پایا یه زمانی داشت

دیدگاه

با سلام به همه
              من می خوام ولتاژ و جریان AC رو با میکرو AVR اندازه بگیرم .
              جریان رو می دونم که نمیشه و یه چیزی مثه MAX471 میخواد که البته هنوز نتونستم گیر بیارم . IC دیگه ای سراغ ندارید بهم معرفی کنید و یه کم در موردش توضیح بدید ؟ که جریان رو بگیره و در خروجی به من ولتاژ DC متناسب با جریان بده تا با ADC میکرو بخونمشو تبدیلش کنم.
              اما واسه ولتاژ AC باید چکار کرد ؟ فکر کنم با خود ADC میکرو مستقیما نشه اینکارو کرد و بازم نیاز به IC یا المان مجزایی داره ، میشه بهم معرفی کنید و در موردش یه کم توضیح بدید ؟
              اگه بتونید اول یه توضیحی هم در مورد CT و PT به من بدید که چی هستند و ورودی و خروجیشون چیه و دقتشون چقدره ممنون میشم .

دیدگاه

به نظر من کل این تاپیک رو از اول برسی کن فکر کنم مطالب جالبی دستگیرت بشه
                http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naeimwtg
                  به نظر من کل این تاپیک رو از اول برسی کن فکر کنم مطالب جالبی دستگیرت بشه
                  ممنون از نظرتون . قبلا یه بار از اول تا آخرشو خوندم اما یه جورایی همون یه بارشم زیاد بود و به هیچ نتیجه ای که به دردم بخوره نرسیدم . همش بحث دایی و خان داییو ... بود . الان هم تنها هدفم که این سوالو توی این تاپیک مطرح کردم فقط واسه این بود که تاپیک جداگونه نزنم و طبق قوانین سایت عمل کرده باشم . وگرنه چیزی که این آقای John lock و من و خیلیهای دیگه به دنبال جوابش هستیم سالهاست که حل شده و داره استفاده میشه . توی دیتا لاگرها ، تست کنتورها ، خود کنتورها ، Event recorderها و ... فکر نمی کنم دیگه نیازی به بحث 7 صفحه ای داشته باشه . اگه کسی بلده جواب بده اگرم بلد نیست که 2-3 ماه بحث و فکر کردن واسه حل مساله حل شده مسخرست . به قول دوستمون چرخ رو که 20 بار اختراع نمی کنند !!!

دیدگاه

خوب اگه اینجوری شما خودت به همه چیز گاهی پس چرا می پرسی که کار ct چیه این که از همه مسخره تره یا نخوندی یا اگه خوندی متوجه نشدی . ct به ا
                    ازای آمپری که ازش رد میشه یه ولتازی بهت تو خروجی بهت میده .

دایی جان با خودت جواب بده
                    http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

والا چی بگم دایی!
                      همه چی رو گفتی به این دایی مجید ما
                      به هر حال آ‌ CT یا ترانس جریان بدرد نمونه برداری از جریان AC می خورند. امپدانس ورودی و خروجی بسیار پایین دارند و در اتصال کوتاه بهترین عملکرد را از خود نشون میدن. جریان ثانویه CT نسبت خطی با جریان اولیه اون داره و اگه به ولتاژ تبدیل بشه و بعد یکسو بشه توسط میکرو قابل قرائت خواهد بود.
                      به نظر من ساختن مداری با CT خالی از لطف نیست و باعث یادگیری مدارات بدرد بخوری میشه. وگرنه برای کار عادی خود من کنتور دیجیتال و آمپرمتر را از لاله زار می خرم و نمی سازم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                        والا چی بگم دایی!
                        همه چی رو گفتی به این دایی مجید ما
                        به هر حال آ‌ CT یا ترانس جریان بدرد نمونه برداری از جریان AC می خورند. امپدانس ورودی و خروجی بسیار پایین دارند و در اتصال کوتاه بهترین عملکرد را از خود نشون میدن. جریان ثانویه CT نسبت خطی با جریان اولیه اون داره و اگه به ولتاژ تبدیل بشه و بعد یکسو بشه توسط میکرو قابل قرائت خواهد بود.
                        به نظر من ساختن مداری با CT خالی از لطف نیست و باعث یادگیری مدارات بدرد بخوری میشه. وگرنه برای کار عادی خود من کنتور دیجیتال و آمپرمتر را از لاله زار می خرم و نمی سازم ...
                        آقا همه اینا درست . اولا من آخرش نفهمیدم خروجی CT جریانه یا ولتاژ ؟؟؟ دوست قبلی گفت ولتاژ !!! بعدشم این تبدیل به ولتاژ و بعد یکسوسازی با چه مداری دقیقترین حالت رو داره ؟؟ مداری که جواب داده باشه ها . یه نمونه مدار واسه من می گذارید ؟ می دونم که احتمالا باید از CT استفاده کنم اما میشه یه نگاهی به دیتا شیت MAX471 بندازیدو نظرتون رو راجع به اون به من بدید ؟آ‌چون دقت واسم خیلی مهمه مداری یا راه دیگه ای واسه اینکار وجود نداره ؟
                        برای ولتاژ AC هم لطفا منو راهنمایی کنید

دیدگاه

همونطور که گفتم CT ترانس جریانه یعنی ورودی و خروجی CT هر دوجریان هستند. به همین خاطر اتصال کوتاه بودن خروجی باعث افزایش دقت میشه. برعکس VT که اتصال باز بودن خروجی دقت اونو تضمین می کنه.
                          اما مدارات ساده الکترونیکی قادر به خوندن جریان نیستند و اگر بگویم ترانکوندوکتانس آمپلیفایر جور دیگه نگاهم می کنید!
                          پس ما با یک مقاومت کوچک جریان ثانویه CT را به ولتاژ تبدیل می کنیم.
                          مدار در همین تاپیک قرار داده شده!
                          MAX471 بدرد این کارها نمی خوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                            همونطور که گفتم CT ترانس جریانه یعنی ورودی و خروجی CT هر دوجریان هستند. به همین خاطر اتصال کوتاه بودن خروجی باعث افزایش دقت میشه. برعکس VT که اتصال باز بودن خروجی دقت اونو تضمین می کنه.
                            اما مدارات ساده الکترونیکی قادر به خوندن جریان نیستند و اگر بگویم ترانکوندوکتانس آمپلیفایر جور دیگه نگاهم می کنید!
                            پس ما با یک مقاومت کوچک جریان ثانویه CT را به ولتاژ تبدیل می کنیم.
                            مدار در همین تاپیک قرار داده شده!
                            MAX471 بدرد این کارها نمی خوره.
                            اگر منظورتون همون مداریه که نمونه بهتر شده واسه 60 آمپرش رو هم گذاشتید متاسفانه یه خورده پیچیده تر از یک مقاومت کوچک !!! بگذریم . اصلا سوال رو طور دیگه ای می پرسم .
                            میشه یه مداری به من بدید که جریان مثلا 1000 آمپر (یا بعضی مواقع کمتر یا بیشتر) رو در ورودی CT مناسبش بگیره و در نهایت یه ولتاژ بین 0 تا 5 ولت به من بده که به ADC میکرو وصلش کنم که بتونم با اون با دقت خوبی در فواصل زمانی چند میکرو ثانیه جریان رو اندازه بگیرم ؟ کاری که دیتا لاگرها می کنند . پیچیده هم باشه ایرادی نداره اما می خوام دقتش بالا باشه و سرعتش زیاد ( جمله اول پستم شوخی بود .)

دیدگاه

حالا فهمیدی زیاد هم سخره نیست 3 ماه تول کشید که ما همین یک سو سازی دقیق رو به کمک خان دائی یاد گرفتیم به بقیه احترام بزار اون هم که من گفتم چرخ رو دویاره اختراع نمی کنن منظورم این بود که چه دلیلی داره که از اون ها استفاده نکنیم
                              که فهمیدم اصلا از این خوانداده چیپ ها توی ایران پیدا نمی شده من که هرچی گشتم 1 دونه 500 و 501 پیدا نکردم
                              این چرخ رو فکر کنم باید ساخت نه ؟؟؟؟؟

دیدگاه

دایی های گلم
                                حتی اگه از چرخ آماده می خواهید استفاده کنید بهتره بدونید چیه! استفاده از همون 500 و 501 بدون دانشی از نمونه برداری ACآ‌ امکانپذیر نیست.
                                اما اونچه دایی مجید دنبالشه مدار مورد بحث ما نیست. چون دنبال سرعتی فراتر از فرکانس برق شهر است.
                                باید از نمونه برداری مستقیم استفاده کنی که برای جریانهای ترانزینت کاربرد داره و ربطی به اندازه گیری رایج AC نداره.
                                کافیه از قسمت اول مدار استفاده کنی و قسمت یکسوسازی را حذف کنی. قسمت اول شامل یک تقویت کننده ساده است که ولتاژی حول 2.5 ولت دارد و دامنه ماکزیمم صفرتا 5 ولت خواهد داشت اگر یک پ امپ ریل-تو-ریل بجای TL084 بگذاری.
                                البته ابتدا باید یک CT مناسب 1000 به 1. آمپر تهیه کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X