اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه خواندان ولتاژ از ct

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه خواندان ولتاژ از ct

سلام جریان بار 0.2 آمپر مربوط به یک مونیتوره دایی فکر کنم من تا حالا اشتباه فک رمی کردم ما دو سر ct رو با مقاومت 10 اهم اتصال کوتاه کردیم یعنی داریم جریان رو تقویت می کنیم نه ولتاژ درسته ؟ من امروز مدا ر رو مونتاژکردم ولتاژ پایه 14 و زمین مدار 1.38 ولته وبا تغییر جریان بار هم تغییر نمیکنه نمی دونم چرااینجوریه لطفا راهنماییم کن چون خیلی دارم بهتون زحمت می دم
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

به به
      جریان مونیتور؟! اونم 0.2 آمپر؟! oo:
      دایی جان
      برای تست برو یه بخاری برقی کوچیک بخر.
      CT جریان می گیره و جریان میده. جریان توسط مقاومت به ولتاژ تبدیل میشه. ولتاژ تقویت میشه. یکسو میشه. صاف میشه و ...
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دایی جان من مدار شما رو 2 بار بستم اما همیشه توی خروجی 1.40 یا 1.38 دارم و با تغییر جریان ورودی تعییر نمیکنه الان مشکل از کجاست من جریان بیشتری از ct عبور دادم اما توی خروجی تغییری مشاهده نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

کاش یه عکسی از مدار می زاشتی پله پله عیب یابی کنیم.
          مدار اونقدر ساده است که نمی تونم حدس بزنم کجاشو اشتباه بستی.
          راستی می دونی که مدار فقط یه آی سی داره دیگه؟ چون TL084 توش چهار تا پ امپه.
          دوم باید نگاه کنی 2.5 ولت داری یا نه؟
          سوم باید یه جریان خوب(بخاری برقی) از اولیه CTآ‌ عبور بدی و سیگنال ها رو با اسکوپ ردیابی کنی. طبقه اول بای سیگنال رو تقویت بکنی. طبقه دوم یکسو بکنه و طبقه سوم صافش کنه.

ممکنه هم مدارت درست باشه اما چون جریان کم می کشی تغییرات خروجی اونقدر کمه که نمی تونی ببینی.

دیدگاه

سلام دایی من مدارا رو دو بار ر روی برد سوراخ دار (ورو برد) بستم به جای مونیتور هم از اتو وهویه SMD ( هیتر هوای داغ) استفاده کردم باز هم ولتاژ 1.40 ولته : نمی دونم ایراد کارم کجاست :cry2: امشب PCB میکشم فردا پلود می کنم
            مر سی دایی که هیچ وقت سوال منو بی جواب نمی ذاری

دیدگاه

خب من منتظرم دایی جان
              مدار خیلی ساده است. اول تحلیلش کن بعد بساز

دیدگاه

سلام خان دائی عزیز
                من چون توی برد بورد امتحان میکردم گفتم نکنه ایراد اون باشه که من اتصالات رو درست نزنم در اثر شلوغ شدن و توی این دو هفته رفتم شدم استاد Altium Designer این هم با همین برنامه بورد تک لایشه ساختم باز هم دقیقا همون ایراد رو داره اصل فایل رو که توی Altium Designer کشیدم اینجا براتون میزارم میشه زحمت بررسی اینو بکشید ببنید من کجاش اشتباه کردم

http://www.wtgrco.com/uprar/wtgr125589620020091018opamp_ct.rar
                :cry2:

دیدگاه

دارم Altiumآ‌ نصب می کنم دایی جان البته 7 تومن پیاده شدم توسط جوان الکترونیک! امیدوارم ارزششو داشته باشه و از پروتل 94 که تاحالا استفاده می کردم بهتر باش!!! نمی دونم چرا بعضی چیزا قدیمیش بهتره oo:
                  اگه نکته ای تو نصبش هست بگو چون هیچ راهنمای نصبی نداره oo: oo: oo:

دیدگاه

دائی جان نکته خاصی نداره توی نصبش فقط ای کاش میگفتی من برات upload می کردم فقط بعدش کرکش رو نصب کنید به هر حال من فضا روی اینترنت دارم برای این کارها اگه شما یا کسی دیگه اصل فایل رو خواست بگو که این کار رو بکنم تازه فایل آموزش به زبان فاسی هم هست اگه خواستید دستور بدید که اون هم upload کنم براتون حجم کلش 600 مگابایته که درس به درسه که 16 قسمته (البته از روی خود سایت توب قسمت آموزشAltiumآ‌ برداشتم خیلی هم عالی بود )

دیدگاه

دمت دایی جان
                      اینجا دایل پ دارم و بالای یه مگ دانلود نمیشه کرد!
                      نصب شد و فایلاتو دیدم. هنوز مشکلی پیدا نکردم. جالبه که خودتم قبلا نمودار خروجیشو کشیده بودی!

دیدگاه

سلام دایی حسابی باعث زحمت شدم واقعا ببخشید
                        مرسی از اینکه مدار و چک کردی ولی من امروز یک بار دیگه مدار و مونتاژ کردم (فکر کنم ایراد در مونتاژ بود ) به ازای ورودی صفر 1.40 ولت داره مدارو به اتو وصل کردم شد 2 ولت وکاملا صاف شده بود فقط کمی رایپل داشت و حتی ct رو سر راه برق خونمون گذاشتم ولی به ازای جریان اتو وجریان مصرفی کل برق خونه ولتاژ یکی بود فقط لحظه ای که کولر روشن کردم تا 3 ولت رفت ولی وقتی که 2 ولت بو د یک لامپ روشن میکردم ولتاژ کم می شد 1.90 میشد در کل تغییرات جریان ورودی و ولتاژخرو جی مدار خیلی عجیب و نامعقول بودکه از این بابت حسابی گیج شدم نمیدونم مشکل کجاست؟

دیدگاه

پس چندان هم مشکل نداره.
                          اشکلات کوچیکی که می بینی بخاطر اینه که تو کشیدن pcb نکاتی رو رعایت نکردی. مثلا باید تراک زمین و 5+ و 2.5 ولت رو ضخیمتر بکشی و ...

دیدگاه

خان دائی سلام
                            من رفتم یه کنتور برق دیجیتال گرفتم بازش کرم که ببینم اینها چی کار کردن که با کلاس دقت 1 هزارم از رنج 0.001 تا 100 آمپر کار می کنن جالب این توی این کنتور های برق به هیچ عنوان یک سو یا تقویت نکرده بودن جون خط به خط با اسیلوسکوپ رفتم جلو . خیلی جالب بود اینها از یه چیپ استفاده کردن ساخت شرکت Atmel که با یک ADc 16 بیتی خودش میاد جریان و ولتاژ رو محاسبه میکه و به همراه سایر ظرایب (مثل کسینوس فی ) مقدار مصرف رو به KW/h محاسبه می کنه .
                            این لیک دیتا شیت این هست
                            http://www.datasheetarchive.com/pdf-...310/108910.pdf
                            میشه یه نگاه بهش بندازی چون من نفهمیدم چه طوری این رو باید به میکرو وصل کنم

این هم از اولش چون من خیلی کف کردم
                            Features
                            • Fulfills IEC 1036, Class 1 Accuracy Requirements
                            • Fulfills IEC 687, Class 0.5 and Class 0.2 Accuracy, with External Temperature
                            Compensated Voltage Reference
                            • Fulfills IEC 1268, Requirements for Reactive Power
                            • Simultaneous Active, Reactive and Apparent Power and Energy Measurement
                            • Power Factor, Frequency, Voltage and Current Measurement
                            • Single- and Poly-phase Operation
                            • Three Basic Operating Modes: Stand-alone Mode, Microprocessor Mode and Multi-
                            Channel Mode
                            • Flexible Interfacing, 8-bit Microprocessor Interface, 8-bit Status Output and Eight
                            Impulse Outputs
                            • Calibration of Gain and Phase Error
                            • Compensation of the Non-linearity of Low Power Measurement
                            • Adjustable Starting Current and Meter Constant
                            • Measurement Bandwidth of 1000 Hz
                            • Tamper-proof Design
                            • Single +5V Supply
                            Description
                            A two chip solution, consisting of AT73C500 and AT73C501 (or AT73C502), offers all
                            main features required for the measurement and calculation of various power and
                            energy quantities in static Watt-hour meters. The devices operate according to
                            IEC1036, class 1, specification. IEC 687, class 0.5 and 0.2 requirements are fulfilled
                            when used with external temperature compensated voltage reference.
                            The AT73C501 contains six, high-performance, Sigma-Delta analog-to-digital converters
                            (ADC). The AT73C500 is an efficient digital signal processor (DSP) that supports
                            interfacing both with the AT73C501 and with an external microprocessor. The
                            AT73C500 can also be used with the differential input ADC, AT73C502.
                            With this chipset, only a minimum of discrete components is required to develop products
                            ranging from simple domestic Watt-hour meters to sophisticated industrial
                            meters. The chipset can be used in single-phase as well as in poly-phase systems.The AT73C500 is easy to configure. By changing the mode of the AT73C500, the
                            device can be operated in a stand-alone environment or be used with a separate control
                            processor. It is also possible to configure the circuit to perform the functions of
                            three independent single phase Wh meters.
                            The chips support calibration of gain and phase error. All calibrations are done in the
                            digital domain and no trimming components are needed. The calibration coefficients
                            are either stored in an EEPROM memory or supplied by an external microprocessor.

دیدگاه

دایی جان
                              اگه از این آی سی معروف استفاده کنی دیگه پروژه انجام ندادی که!
                              قراره خودت بسازی تاهم یاد بگیری هم یه کاری کرده باشی

دیدگاه

دائیمن اعتقاد دارم نباید چرخ رو دوباره اختراع کرد ! مهم خروجی کاره میشه برای تک فاز از این استفاده کرد یا ین شرکت Atmel راه کار دیگه ای هم داره راستی شما نمی دونید قیمت اینها چقدره یه سئوال دیگه .چرا از دو مدل کنار هم استفاده کرده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X