اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه خواندان ولتاژ از ct

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه خواندان ولتاژ از ct

سلام من یه مشکل دارم اونم اینه که من یه سی تی 60 آمپر گرفتم که مقدار های که نشون میده اصلا خطی نیست کسی می دونه باید چی کار کنم

--------|----------
    V | A
    ------------------
    3.8 | 1.1
    7.2 | 1.85
    6.22 | 1.61
    8.78 | 2.29
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

پاسخ : نحوه خواندان ولتاژ از ct

اولا که چه مداری میزاری سر راش و ولتاژ رو میخونی
    دوما ایا میانگین گرفتی این اعداد رو و بعد گزاشتی اینجا؟
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

مهندس ادیبان از پاسخ تون ممنونم

1) نه من فکر نمی کردم باید مدار خاصی بزارم
      2) باز هم فکر نمی کردم باید میانگسن بگیرم
      دلیل هم اینه که فکر کنم من اشتباه کاتالوگ این ترانس جریان رو خوندم چون فکر کنم اینجا نوشته به ازاء 60 آمپر 300 میلی ولت میده
      یه چیز دیگه من توی آخر این پست عکس از کاتالوگ این ترانس میزارم شاید شما بتونین به من کمک کنید دیونم کرده به خدا
      خدا کنه من اشتباه خوندم چون این اعداد معنا دار نیستن داستان اصلی اینه که من این کاتالوگ رو بفهمم که این مقادیر چیه ؟
      :angry:

اضافه شده در تاریخ :
      من این خازن و مقاومت هم نزاشتم چون فکر کردم فقط برا کاهش نویز هست
      ترانس جریان من همونیه که آبی کردم
      راستی طبق این چیزی که این نوشته باید به ازاء 1 آمپر چند ولت بده ؟؟

دیدگاه

نسبت جریان اولیه به ثانویه 1 به 2500 است بنابراین اگه یک آمپر از اولیه عبور کنه در ثانویه 400 میکروآمپر عبور می کنه. اگه مقاومت پیشنهادی خودش یعنی 12.5 اهم را در ثانویه بزاری ولتاژ 5 میلی ولت را خواهی داشت.
        اگه 60 آمپر از اولیه عبور کنه ولتاژ ثانویه هم 60 برابر یعنی 300 میلی ولت میشه که توی دیتا شیت هم نوشته.

پس انگار مشکلت اینه که مقاومت 12.5 اهم رو نگذاشتی! oo:
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

:wow: مرسی دائی عزیز درست شد
          دستت در نکنه خیلی آقائی نمی دونم چه طوری تشکر کنم
          دائی فقط دوتا مطلب من به خاطر اینکه یه خورده توی جریان های پائین دقتم بالا بره چهار بار سیم رو توی این ct پیجوندم که مقدار 4 براربر شد و خیلی هم دقیقه حالا که من هم ولتاژ دارم و هم جریان رو باید این هارو چه طوز و در چه فاصله زمانی در هم ضرب کنم که توان ظاهری رو بتونم نمایش بدم

دیدگاه

سلام ببخشید مثل قاشق نشوسته پریدم وسط بحثتوم میشه یکم در مورد سی تی هم به منه بی سواد هم یکم توضیح بدید که چی هست و به چه دردی می خوره یا علی مدد
            من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfallahi63
              سلام ببخشید مثل قاشق نشوسته پریدم وسط بحثتوم میشه یکم در مورد سی تی هم به منه بی سواد هم یکم توضیح بدید که چی هست و به چه دردی می خوره یا علی مدد
              دوست من ct واسه اندازه گیریه جریان هست

من پست های زیادی از شما دیدم که سوال می کنید حال انکه با یه سرچ ساده می تونید به جوابتون برسین .خواهش می کنم قبل از زدن پست یه سرچ بکنبد .هم مطالب سایت سنگین نمیشه .هم سری به جوابتون میرسید و نمی خواد منتظر باشید.هم وقت دوستان واسه چندین بار جواب دادن تلف نمیشه(با تشکر)

دیدگاه

دائی فقط دوتا مطلب من به خاطر اینکه یه خورده توی جریان های پائین دقتم بالا بره چهار بار سیم رو توی این ct پیجوندم که مقدار 4 براربر شد و خیلی هم دقیقه این کار توی محاسبه کسینوس فی تاثیز نمیزاره ؟
                حالا که من هم ولتاژ دارم و هم جریان رو باید این هارو چه طوز و در چه فاصله زمانی در هم ضرب کنم که توان ظاهری رو بتونم نمایش بدم منظورم اینه که باید در ثانیه حساب کنم یا میکرو ثنیه اصلا آیا محاسبه توان ظاهری تابعی از زمان هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                  دائی فقط دوتا مطلب من به خاطر اینکه یه خورده توی جریان های پائین دقتم بالا بره چهار بار سیم رو توی این ct پیجوندم که مقدار 4 براربر شد و خیلی هم دقیقه حالا که من هم ولتاژ دارم و هم جریان رو باید این هارو چه طوز و در چه فاصله زمانی در هم ضرب کنم که توان ظاهری رو بتونم نمایش بدم
                  شرمنده دایی جان
                  توان ظاهری رو به زبان انگلیسی بگو کدومه؟!

دیدگاه

خان دائی منظورم محاسبه مقدار مصرف مصرف کننده بدون در نظر گرفتن کسینوس فی و ... یعنی محسابه مقدار جریان ضرب در ولتاژ که واحد اون اگه اشتباه نکنکم V.A

دیدگاه

تا جایی که یادمه و استدا تو کلمون می کنن توان ظاهری همون توان راکتیو خودمونه :mrgreen:

دیدگاه

بله منظورم دقیقا همون راکتیو بود P=V*I

دیدگاه

ببخشید پریدم وسط یهو
                          ولی توان ظاهری(POWER TOTAL) با توان راکتیو تفاوت داره.
                          توان ظاهری (توان کل) : توان مجموعی است که از شبکه دریافت می شود . این توان جمع برداری توان اکتیو و راکتیو می باشد و بر حسب ولت آمپر اندازه گیری می شود
                          P=V.I.cos
                          Q=V.I.sin
                          S=V.I

دیدگاه

با تشکر از توسی عزیز.
                            TOTAL POWER درسته.
                            خب دایی جان ولتاژ رو که خوندی، جریان رو هم که خوندی. توی برنامه در هم ضرب کن دیگه!!! oo:

دیدگاه

سلام....
                              پروژه من همینه.....
                              هر 1 ثانیه یکبار ولتاژ رو در جریان ضرب کن.... این میشه توان در یک ثانیه.... اگه میخوای مثل کنتور کار کنه باید با مقدار قبلیش جمع کنی....
                              برای اندازه گیری cosphi هم مجهای ولتاژ و جریانتو مربعی کن .... بده به میکرو.... از اینتراپت استفاده نکن.... از bitwait استفاده کن.... به طرز خفنی دقیق جواب میده....
                              فی رو که بدست آوردی :
                              توان اکتیو : v*i*cosphi
                              توان راکتیو : v*i*sinphi
                              توان ظاهری : v*i
                              من الان مشکل جریان دارم.... :angry: :angry:
                              من تو شیرازم.... هرچی میگردم ترانس جریان گیر نمیارم.....
                              استادمون گفت یه مقاومت1 اهم توان بالا بذارم سر راه مصرف کننده.... ولتاژش رو بخونم ... میشه جریانش.... اما چندتا مشکل دارم.. من با دوتا یکسو ساز میخوام ولتاژهای دوسر مقاومت رو بخونم.... اما تلفات یکسوساز باعث میشه نتونم دقیقا اینکارو بکنم.... مثلا برای یه جریان 0.25 نمیتونم مقدار رو دقیق بخونم...
                              مثلا ولتاژ 220 رو 219.58 میخونم و این اختلاف به ظاهر ناچیز توی محاسبه جریان خیلی خودشو نشون میده.... مثلا جریان 1.25 آمپری 0.58 بدست میاد oo: oo: oo: oo:
                              به غیر از اینکه سر خودمو و استادمون رو کلاه بذارم و با یه ضرایبی تو میکرو مقدار رو به مقدار واقعی نزدیک کنم..... چیکار کنم؟؟؟/
                              کسی راهی برای اندازه گیری دقیق جریان تو آمپرهای پایین نداره ؟؟؟؟
                              شنیدم یه مدارهایی هست با نام مبدل جریان به ولتاژ .... جریان ac رو میکنه ولتاژ dc .... برای جریان های پایین کار میکنه؟؟؟؟
                              دقیقه؟؟؟
                              ضمنا پیشنهاد دوستام این بود که برای یکسوسازی از یکسوساز تک دیودی به جای پل استفاده کنم... نظر شما چیه؟؟؟ ... برای یکسوسازی دقیق و خوب چیکار کنم...؟؟؟
                              کسی یه مدار یکسوسازی خوب با مقادیر محاسبه شده داره بده ما هم فیض ببریم...؟؟؟ :sad: :redface: :redface:
                              تمامی این سوال ها رو پرسیدم قبلا ... 500 نفر میان میخونن دریغ از یه جواب... ممنون میشم کمک کنید....
                              ضمنا اگر برنامه کسینوس فی رو خواستید بگید تا بذارم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X