آقا این اتمل هم مارو سرکار گذاشتا
راستی این سری مگا قیمتاش تو چه حدودیه؟
تورو خدا نگین که اینا هم پیدا نمیشه
کار ما رو ببین برای خاموش روشن کردن 50 تا ledباید بریم میکرو بخریم با 78 تا io
دوستان لطفا این بخش رو نگاه کنید همیشه !!!
http://eshop.eca.ir/index.php?cPath=31_32
چون میکروهارو با تعداد کم و با تعداد متغیر میاریم مدام باید چک کنید که به محض اینکه موجود بودند تو فروشگاه خرید کنید.
درسته که خیلی نمیتونیم قیمت پایین گیر بیاریم ولی معمولا سعی میشه قیمت ها زیر قیمت تک فروشی بازار باشه
قبلا مگا 8 رو 2000 تومن تو سایت گذاشتیم ولی به جای اینکه دانشجویان و کسایی که برا پروژ ه ها لازم دارند بخرند همش فروشگاه های شهرستانا خریدن و تموم شد و سری بعد دیگه قیمت پایین گیر نیاوردیم.
اگر استقبال مناسبی بشه حتما همکارای فروشگاه ماهم سعی بیشتری برای تامین نیازها خواهند کرد و اگر مشکلی برای عدم استقبال مورد نظر از طرف دوستان وجود داره حتما بگید تا بررسی و رفع بشه.
با تشکر از شما اقای بلورچیان ولی الان مگا8 چنده اخه همه اونو میخوان نه 64 و 128 و ... دوستی گفته بود که تهران مگا8 رو البته aآرو خریده 1950 خوب خرین کنین و داخل سایت بذارین من خودم به شخصه 4-8تا رولشو میخرم غیر از اینه شماکه تهرانین و دسترسی دارین باید بذارین البته همکاری حساب کنین بیشترم میخریم :mrgreen:
مورد اول اینکه شرکت اصلی که کارهای پایه سایت رو انجام میدیم تبریز هستیم و برا همین با وجود دوست و آشنا نمیتونیم لحظه ای از تغییر قیمت ها مطلع بشیم ولی اگر شما فروشاه رو تند تند چک بکنین ما به محض اینکه جنس جدید به دستمون برسه(از جمله مگا8) تو سایت میذاریم ولی خوب ممکن هست 1 ساعت دیگه فروش بره و تموم بشه و از لیست حذف کنیم.
در هر صورتمن تمام سعیم رو میکنم
من دیروز یک فروشگاه رفتم واسه خرید . گفتم میکرو سری A داری ؟ میگه A ؟ بهش توضیح میدم که سری جدید اتمل هست و دیگه اتمل سری های قبل رو تولید نمیکنه . میگه ما سری L و معمولی رو وارد کردیم . مگا 8 4 هزار تومان . 32 5 هزار تومان . حالا به نظر شما با این اساتید فناوری چه باید کرد ؟ :angry:
من دیروز یک فروشگاه رفتم واسه خرید . گفتم میکرو سری A داری ؟ میگه A ؟ بهش توضیح میدم که سری جدید اتمل هست و دیگه اتمل سری های قبل رو تولید نمیکنه
البته سریهای دیگه ای هم اومده مثل u2 یا m1 که امکانات جدیدی دارن مثل usb یا can با رنج تغذیه وسیعتر از 2.7 تا 5.5 اگه امکانش برای فروشگاه سایت باشه که این میکروهارو وارد کنن احتمالا استقبال خوبی ازش بشه البته قیمت این میکروها رو من نمیدونم اگه کسی اطلاعی داره بگه ماهم بدونیم.
http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
Engineering is the art of making what you want from things you can get.
اموزش DSP ...........................
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29824.0
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32324.0
اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
من بهمن ماه پارسال mega 16 خریدم 2200 همشو تو پروژه های دانشجویی که واسه دانشجوها انجام دادم استفاده کردم :sad:
الان واسه پروژه خودم باید برم بخرم 4500 (تازه تو شیراز گیرم نیومد، خرید اینترنتی 4500 که با هزینه ارسال میشه 7000تومن) :angry:
یه mega32 گرفتم 4000 تومن آوردم خونه 7-8 بار بیشتر پروگرم نشد :eek: سوخت
میگن هر ارزونی بی علت نیست
یه دونه دارم pind.4ش سوخیده :eek: ولی کار میکنه
البته 10 دقیقه که کار میکنه در حد مرگ داغ میشه
براش هیت سینک گذاشتم :eek: اگه این هم از دستم بره باید 7000 تومن بدم یه دونه آی سی :cry:
میگن تا آخر خرداد ماه قیمت ها درست میشه
خدا کنه :-?? :-S
دوستی گفته بود که تهران مگا8 رو البته aآرو خریده 1950 کسی میدونه کدوم تاپیک بود و کی بود :cry: :cry:
سلام
من از پایا الکترونیک mega8A البته smd شو خریدم 1800 . تک فروشی هم میده 2000 تومن .
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
دیدگاه