اگر آمار خیلی دقیق لازم دارید باید خودتون برید و با وارد کننده یا حداقل با شرکت های درست و حسابی صحبت کنید !
اینجا بیشتر شبیه یه گپ دوستانه هست که هر کسی هر چی میشنوه اینجا میگه و فکر نمی کنم کار عاقلانه ای باشه با حرف های این تاپیک برید و سرمایه گذاری بکنید :-"
دوستان سلام
من یکی دو ماه هست در به در دنبال Atmega1280 میگردم. تا حالا به دو تا شرکت هم سفارش دادیم ولی خبری نیست. جمهوری رو هم زیر و رو کردیم نبود. این بخاطر همین مسائل هست یا نه؟ ما بردها رو هم سفارش دادیم. اصلا فکرش رو نمیکردیم اینطوری بشه!! دوستان میتونن راهنمایی کنن از کجا میشه سریعا تهیه کرد؟ پروژه خوابیده! :angry:
خیلی ممنون میشم :cry2:
If you don't start, it's certain you won't arrive!
من فکر میکنم باید خودمون وارد کنیم از ترکیه یا یکی از کشور های همسایه مثل اذربایجان با اتوبوس بریم یه 1000 تا بیارم حالشو ببیرم
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
آقا Mega32 وارد شهر ما که شد ولی با کلی تفاوت!
mega32A4 که البته زمین تا اسمون با mega32 تفاوت داره و قیمتش هم 6000تومان هست و به صورت SMD هم هست حالا دیگه ما موندیم که چه کار کنیم و از چه میکرویی استفاده کنیم که به صرفه تر باشه.
تازه اگه SMD بودنش رو هم بی خیال شیم باید فایل راه اندازشو برای برنامه نویسی در بسکام داشته باشیم.
راستی بچه ها اگه دوستان محبت کنن و قیمت سری های ARM رو هم روی سایت بذارن ممنون میشیم.
من خودم هنوز ARM کار نکردم ولی دوستانم که کار کردن میگن منابع درست و حسابی برای استفاده از اونها در اختیار نیست.اساتیدی که اطلاعات بیشتری در این زمینه دارن یک تاپیک در مورد منابع فارسی و انواع ÷روگرامراش اگه بذارن ممنون میشیم.
یک کتاب خوبی در مورد ARM ها معرفی کنید که ما یواش یواش به سمت اونا حرکت کنیم.بسه دیگه هر چی توی کف AVR با قیمت بالا موندیم.
آقا Mega32 وارد شهر ما که شد ولی با کلی تفاوت!
mega32A4 که البته زمین تا اسمون با mega32 تفاوت داره و قیمتش هم 6000تومان هست و به صورت SMD هم هست حالا دیگه ما موندیم که چه کار کنیم و از چه میکرویی استفاده کنیم که به صرفه تر باشه.
تازه اگه SMD بودنش رو هم بی خیال شیم باید فایل راه اندازشو برای برنامه نویسی در بسکام داشته باشیم.
راستی بچه ها اگه دوستان محبت کنن و قیمت سری های ARM رو هم روی سایت بذارن ممنون میشیم.
من خودم هنوز ARM کار نکردم ولی دوستانم که کار کردن میگن منابع درست و حسابی برای استفاده از اونها در اختیار نیست.اساتیدی که اطلاعات بیشتری در این زمینه دارن یک تاپیک در مورد منابع فارسی و انواع ÷روگرامراش اگه بذارن ممنون میشیم.
یک کتاب خوبی در مورد ARM ها معرفی کنید که ما یواش یواش به سمت اونا حرکت کنیم.بسه دیگه هر چی توی کف AVR با قیمت بالا موندیم.
سلام دوست عزیز این ایسی که شما فرمودین xmega32A4 هستش که کلا با سری mega32 متفاوته
در ضمن دوستان درسته که تحریم کار خودش رو کرده ولی علت اصلی گرونی اینه که اتمل قیمتاش رو رده بالا به همین دلیل فعلا تو چینم کم شده
و دست دلالای عزیزم درد نکنه چون بیشترشون چیزی حالیشون نیست فرق سری a و معمولی رو نمیدونن و فکر میکنن چیز خیلی متفاوتیه
و xmega هم مونده رو دستشون هی تبلیغ میکنن که تولید قطع شدهxmega ببر
خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است چرچیل
تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است. ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
سلام دوست عزیز این ایسی که شما فرمودین xmega32A4 هستش که کلا با سری mega32 متفاوته
در ضمن دوستان درسته که تحریم کار خودش رو کرده ولی علت اصلی گرونی اینه که اتمل قیمتاش رو رده بالا به همین دلیل فعلا تو چینم کم شده
و دست دلالای عزیزم درد نکنه چون بیشترشون چیزی حالیشون نیست فرق سری a و معمولی رو نمیدونن و فکر میکنن چیز خیلی متفاوتیه
و xmega هم مونده رو دستشون هی تبلیغ میکنن که تولید قطع شدهxmega ببر
خوب حالا یهنی نمیشه از Bascom برای پروگرام کردن و برنامه نویسی برای این IC استفاده کرد؟
به نظر IC خیلی خوب و توانمندی میاد و حالا که چاره ای نداریم جز این که از این IC استفاده کنیم پس بهتره که دست به کار شیم.
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشیم که در اختیار بقیه هم بذاره.
اگه تاپیک جدیدی در این مورد باز شد محبت کنید لینکش رو توی همین تاپیک هم قرار بدین.
دیدگاه