اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

سلام
    من امروز mega32 smd رو خریدم 3500 تومان . به نظرتون گرونه یا خوبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SMPS
      سلام
      من امروز mega32 smd رو خریدم 3500 تومان . به نظرتون گرونه یا خوبه؟
      من دیروز مگا8 L رو گرفتم 3500 .
      البته تو تبریز .
      همینم چند روز پیش اصلا پیدا نمیشد .

دیدگاه

به گفته یکی از اساتید هزینه ساخت ونگهداری اتاق تمیز( clean room ) بالغ بر 12 بیلیون دلار (البته تو انگلیس) هزینه داره البته به گفته خود ایشون ایران هم به تازگی (البته یکی دوسالی میشه) برای لیزر یه اتاق تمیز درست کرده اما زیاد با استانداردای اونور آب همخونی نداره....
        راستی 12بیلیون دلار چقد ریاله؟؟؟؟
        هروقت امروزت مثل دیروزت بود بدون لبه پرتگاهی و بزودی سقوط میکنی.....

دیدگاه

من میخوام یه مداری رو ببندم که شاید تولید انبوه بشه . به دو تا وقفه ی خارجی ، یک تایمر ، و یه پورت 8 بیتی نیاز دارم . ارزونترین میکرویی که میتونم انتخاب کنم چیه ؟
          قبلش میخواستم با مگا8 درستش کنم . ولی الان اصلا صرف نمیکنه .

دیدگاه

2313 به درد کار شما می خوره. قیمتش هم حول و حوش 1300 تومن هست.
            ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
            Ctrl+C , Ctrl+V
            .................................................. ....

دیدگاه

منظوتون
              تاینی2313 هست؟
              at90s2313?
              در ضمن کدومشون قوی تره؟

دیدگاه

تینی؟!!!!
                تاینی علی آقا!
                "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

جفتش عین هم هست. نمیدونم کدوم بهتره.
                  ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                  Ctrl+C , Ctrl+V
                  .................................................. ....

دیدگاه

یه سوال نمیتونید با FPGA و ترکیب گیت هاش یه CPU خالی طراحی کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                      یه سوال نمیتونید با FPGA و ترکیب گیت هاش یه CPU خالی طراحی کنید؟
                      :-?

میشه ولی فکر کنم اشک آدم رو در بیاره .... وفکر نکنم به پای CPU های مخصوص میکرو برسه(منظورم CPUهایی هست که با کاربرد میکرو ها طراحی میشوند :agree

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_67
                        به گفته یکی از اساتید هزینه ساخت ونگهداری اتاق تمیز( clean room ) بالغ بر 12 بیلیون دلار (البته تو انگلیس) هزینه داره البته به گفته خود ایشون ایران هم به تازگی (البته یکی دوسالی میشه) برای لیزر یه اتاق تمیز درست کرده اما زیاد با استانداردای اونور آب همخونی نداره....
                        راستی 12بیلیون دلار چقد ریاله؟؟؟؟
                        استادتون یا نمیدونه بیلیون چیه ، یا نمیدونه دلار چیه

راستی ، در مورد لیزر هم که سالهاست توی صا ایران انواع و اقسامش با بهترین کیفیت تولید میشه.

پیوست » حتی یک زمانی یادمه میگفتن برای ساخت ریزتراشه ها حتما باید تو فضای خارج از جو انجام بشه خب همینا را هی گفتن که ملت ترسیدن حتی استارت تحقیقات کار را بزنن و نتیجه این شده که الان مییبینیم .....

پیوست : فیلمهای مستند ساخت میکروکنترلر توی فروشگاه سایت موجود است ببینید بد نیست دیگه مثل قدیمای من فکر نمیکنید با یک غیرممکن طرف هستید.
                        البته اگه پهنای باند هم دارید از اینجا میتونید فیلمها را خودتون دانلود کنید :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40131.msg197242

آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                        تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                        آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                        هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                          :-?

میشه ولی فکر کنم اشک آدم رو در بیاره .... وفکر نکنم به پای CPU های مخصوص میکرو برسه(منظورم CPUهایی هست که با کاربرد میکرو ها طراحی میشوند :agree
                          چرا که نشه بهتر هم میشه مگه نمیگن تو کار های مخابراتی از میکرو استفاده نمیکنند میرن سراغ FPGA تازه سرعتشم خیلی بالاست
                          در ضمن مگه CPU از چی تشکیل شده؟ :eek:
                          از چند تا جمع و تفریق و ضرب و تقسیم کننده وچندتا عمل دیگه و یه رم و یه حافظه برای برنامه وچند تا پایه I/O
                          اگه کم گفتم اضاف کنید :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alt.ir

پیوست » حتی یک زمانی یادمه میگفتن برای ساخت ریزتراشه ها حتما باید تو فضای خارج از جو انجام بشه خب همینا را هی گفتن که ملت ترسیدن حتی استارت تحقیقات کار را بزنن و نتیجه این شده که الان مییبینیم .....

پیوست : فیلمهای مستند ساخت میکروکنترلر توی فروشگاه سایت موجود است ببینید بد نیست دیگه مثل قدیمای من فکر نمیکنید با یک غیرممکن طرف هستید.
                            البته اگه پهنای باند هم دارید از اینجا میتونید فیلمها را خودتون دانلود کنید :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40131.msg197242
                            ما که هر چی میگیم فایده نداشت شما خودتونو خسته نکنید . شاید بعضی ها به تحریم راضی ترند و به فکر خودکفایی نیستند.

دیدگاه

بابا جونه خودتون این موضوع تحریم رو ول کنید امثال من نیاز به کمک دارن در مورد میکرو به سوالاشون جواب بدید وقت تلف نکنید
                              ادیسون: برای موفقیت 1 درصد نبوغ و 99 درصد پشتکار کافی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط solxsado
                                بابا جونه خودتون این موضوع تحریم رو ول کنید امثال من نیاز به کمک دارن در مورد میکرو به سوالاشون جواب بدید وقت تلف نکنید
                                تحریم میکرو=پیدا نشدن میکرو :eek:=نپرسیدن سوال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X