به گفته یکی از اساتید هزینه ساخت ونگهداری اتاق تمیز( clean room ) بالغ بر 12 بیلیون دلار (البته تو انگلیس) هزینه داره البته به گفته خود ایشون ایران هم به تازگی (البته یکی دوسالی میشه) برای لیزر یه اتاق تمیز درست کرده اما زیاد با استانداردای اونور آب همخونی نداره....
راستی 12بیلیون دلار چقد ریاله؟؟؟؟
هروقت امروزت مثل دیروزت بود بدون لبه پرتگاهی و بزودی سقوط میکنی.....
من میخوام یه مداری رو ببندم که شاید تولید انبوه بشه . به دو تا وقفه ی خارجی ، یک تایمر ، و یه پورت 8 بیتی نیاز دارم . ارزونترین میکرویی که میتونم انتخاب کنم چیه ؟
قبلش میخواستم با مگا8 درستش کنم . ولی الان اصلا صرف نمیکنه .
به گفته یکی از اساتید هزینه ساخت ونگهداری اتاق تمیز( clean room ) بالغ بر 12 بیلیون دلار (البته تو انگلیس) هزینه داره البته به گفته خود ایشون ایران هم به تازگی (البته یکی دوسالی میشه) برای لیزر یه اتاق تمیز درست کرده اما زیاد با استانداردای اونور آب همخونی نداره....
راستی 12بیلیون دلار چقد ریاله؟؟؟؟
استادتون یا نمیدونه بیلیون چیه ، یا نمیدونه دلار چیه
راستی ، در مورد لیزر هم که سالهاست توی صا ایران انواع و اقسامش با بهترین کیفیت تولید میشه.
پیوست » حتی یک زمانی یادمه میگفتن برای ساخت ریزتراشه ها حتما باید تو فضای خارج از جو انجام بشه خب همینا را هی گفتن که ملت ترسیدن حتی استارت تحقیقات کار را بزنن و نتیجه این شده که الان مییبینیم .....
پیوست : فیلمهای مستند ساخت میکروکنترلر توی فروشگاه سایت موجود است ببینید بد نیست دیگه مثل قدیمای من فکر نمیکنید با یک غیرممکن طرف هستید.
البته اگه پهنای باند هم دارید از اینجا میتونید فیلمها را خودتون دانلود کنید :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40131.msg197242
آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی
میشه ولی فکر کنم اشک آدم رو در بیاره .... وفکر نکنم به پای CPU های مخصوص میکرو برسه(منظورم CPUهایی هست که با کاربرد میکرو ها طراحی میشوند :agree
چرا که نشه بهتر هم میشه مگه نمیگن تو کار های مخابراتی از میکرو استفاده نمیکنند میرن سراغ FPGA تازه سرعتشم خیلی بالاست
در ضمن مگه CPU از چی تشکیل شده؟ :eek:
از چند تا جمع و تفریق و ضرب و تقسیم کننده وچندتا عمل دیگه و یه رم و یه حافظه برای برنامه وچند تا پایه I/O
اگه کم گفتم اضاف کنید :nerd:
پیوست » حتی یک زمانی یادمه میگفتن برای ساخت ریزتراشه ها حتما باید تو فضای خارج از جو انجام بشه خب همینا را هی گفتن که ملت ترسیدن حتی استارت تحقیقات کار را بزنن و نتیجه این شده که الان مییبینیم .....
پیوست : فیلمهای مستند ساخت میکروکنترلر توی فروشگاه سایت موجود است ببینید بد نیست دیگه مثل قدیمای من فکر نمیکنید با یک غیرممکن طرف هستید.
البته اگه پهنای باند هم دارید از اینجا میتونید فیلمها را خودتون دانلود کنید :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40131.msg197242
ما که هر چی میگیم فایده نداشت شما خودتونو خسته نکنید . شاید بعضی ها به تحریم راضی ترند و به فکر خودکفایی نیستند.
دیدگاه