اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

بابا این حامد رحیمی رو اذیتش نکنین! :icon_razz:
    دکترای ds1307 و i2c رو داره :nerd:
    شک داری؟! شماره صفحه های تاپیک رو نیگا کن!! :read:
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

دوستان ما کمی مبتدی هستیم ما رو ببخشید
      بگذارید سوال رو اینطور تعریف کنم مدتی هست دارم روی کرونومتر دقیق کار می کنم با 1307 اونو ساختم هدفم ساخت ساعت نبوده
      حالا می خوام فرضاً 4 تا کرونومتر مستقل داشته باشمهر کدوم هر زمانی دلش خواست استارت شده و متوقف شه مستقل از بقیه
      حالا نظراتتون رو بیان کنید
      قصد اذیت کردن کسی رو هم ندارم
      خوشحال میشم از پیشنهادات سازنده
      مردود شدن بهتر از با تقلب قبول شدن است

دیدگاه

با سلام.من با این 1307 یه ساعت درست کردم.وقتی میخوام رو ساعت دلخواه تنظیم کنم تغییری ایجاد نمیشه.امکانش هست در مورد دستور نوشتن زمان تو این راهنماییی کنید
        حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

بگذارید سوال رو اینطور تعریف کنم مدتی هست دارم روی کرونومتر دقیق کار می کنم با 1307 اونو ساختم هدفم ساخت ساعت نبوده
          حالا می خوام فرضاً 4 تا کرونومتر مستقل داشته باشمهر کدوم هر زمانی دلش خواست استارت شده و متوقف شه مستقل از بقیه
          اگه هزار بار دیگه هزار جور دیگه هم سوال بشه جواب همونه عزیزمن
          1307 رو به عنوان مرجع زمان انتخواب میکنید
          مرجع زمان منظور گرینویچ نیست که مثال زد اون بنده خدا که درکش راحت شه
          شما یه چیزی داری که تو هر ثانیه داره 32768 بار تیک تیک میکنه اگه زیاده تنظیم داره که کم کنی میخوای دقیق باشه همینو تقسیم به 256 کن
          اون واسه خودش شروع میکنه به شمردن یک دو سه چهار ..... 2هزار و یک 2 هزار و دو .....
          حالا شما با یه برنامه خیلی ساده فقط میخوای لحظه زدن استارت و استپ رو از اون تیک تیک ها محاسیه کنی
          اگه بازم سخته به مثال دقت کن
          دونده ای در لحظه 128 شروع به حرکت میکنه و در لحظه 32768 متوقف میشه مدت زمان حرکت اون میشه دلتا تی یعنی تی 2 منهای تی 1 یعنی 32768 منهای 128
          مساوی است با 32,640 حالا میخوای اینو به صدم ثانیه و هزارم ثانیه تبدیل کنی میشه
          (1/32768)*32640 مساوی میشه با = 0.99609375 چندم ثانیه
          اگر از لحاظ سخت افزاری نمیشه پیادش کرد دیگه اون یه بحث دیگست
          حالا این وسط نرده های زمین مسابقه میفتن 100 تا تماشاچی هم میان وسط زمین اونا هم جو گیر میشن شروع به دویدن میکنن اگه کسی بتونه به ازای تک تک اون نفرات
          لحظه استارت و استپ رو ثبت بکنه برای همه اونها هم به همین دقت محاسبه میشه

پ . ن :
          این سیستم دقیقا تو تمام پروسسورها (شامل تمامی انواع میکروپروسسور و پی سی و پردازنده های مودم و روتر ............)برای اندازه گیری زمان پردازش بر مبنای کلاک سی پی یو استفاده میشه با دقت یک کلاک سی پی یو (و یا در صورت وجود مرجع زمان بادقت مطلوب مرجع)
          توی یه کامپیوتر دیگه 4 تا دونده نداریم چند هزار تا پردازش و ترد و ... هست که داره میاد و میره همشونم این جوری دارن محاسبه میشن
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud58
            از خود میکرو و تایمر و کریستال 16 مگا هرتز استفاده کن 1000 تا تایمر میکرو ثانیه مستقل درست کن بدون درد سر
            یه تایمر 8 بیتی (256حالت) رو تو حالت تایمر پیکر بندی کن با هر 256 کلاک میکرو یک وقفه حاصل میشه (proscaler=1)
            اگه کریستال شما 16000000 باشه دقت شما 16 میکرو ثانیه میشه :rolleyes:
            متغیر های رو میتونی توی این زیر برنامه وقفه تغیر بدی
            0 کن استارت کن
            رکورد بگیر
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moslem1368
              آقا این کار شما معضلی شده واسه ما
              ضمن تشکر از شما،آقا مشکل حل شد خدا رو شکر.
              اومدم یه pcb یه رو زدم ، تازه خط sda دو جا جامپر خورده ولی داره کار میکنه!!!
              اونجا کنارش بود مشکل داشت
              هنوز نفهمیدم مشکل از کجا بوده ولی با یه pcb دیگه مشکل حل شد، الان اینو تموم کنم پیگیر اون میشم که ببینم واقعا کجا عیب داشته!!آخه این pcb یه رو رو هم از رو همون دو رو زدم و تغییری در اتصالات ندادم!!
              ولی بازم تشکر از دوستان بابت راهنماییشون

دیدگاه

شرمنده از اینکه اسپم فرستادم ولی کسی نیست به سوال من جواب بده؟
                حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                  با سلام.من با این 1307 یه ساعت درست کردم.وقتی میخوام رو ساعت دلخواه تنظیم کنم تغییری ایجاد نمیشه.امکانش هست در مورد دستور نوشتن زمان تو این راهنماییی کنید
                  اگه با بیسیک کار میکنی از این برنامه الگو بگیر
                  این برنامه کار یکی از دوستان انجمن هست
                  http://www.4shared.com/rar/_OZMuI2Bce/New_folder.html

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    از خود میکرو و تایمر و کریستال 16 مگا هرتز استفاده کن 1000 تا تایمر میکرو ثانیه مستقل درست کن بدون درد سر
                    یه تایمر 8 بیتی (256حالت) رو تو حالت تایمر پیکر بندی کن با هر 256 کلاک میکرو یک وقفه حاصل میشه (proscaler=1)
                    اگه کریستال شما 16000000 باشه دقت شما 16 میکرو ثانیه میشه :rolleyes:
                    متغیر های رو میتونی توی این زیر برنامه وقفه تغیر بدی
                    0 کن استارت کن
                    رکورد بگیر
                    خیلی ممنون که نظر دادید
                    البته من این کرونومترو را باید خیلی دقیق درست کنم تایمر میکرو دقیق نیست حداقلش اینه که از RTC میکرو استفاده کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud58
                      خیلی ممنون که نظر دادید
                      البته من این کرونومترو را باید خیلی دقیق درست کنم تایمر میکرو دقیق نیست حداقلش اینه که از RTC میکرو استفاده کنیم
                      :eek: :eek: :eek: :eek:
                      نه این حرف صحیح نیست کریستال 16000000 خیلی دقیق تر از کریستال 32.768 هست
                      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

:eek: :eek: :eek: :eek:
                        نه این حرف صحیح نیست کریستال 16000000 خیلی دقیق تر از کریستال 32.768 هست
                        اگه اینطوری هست پس چرا شرکت سازنده واحد RTC رو تو AVR پیاده کرده ؟ :eek: :eek: :eek:
                        اگه این کریستال 16000000 اون تور که شما می گید باشه قرار دادن RTC تو AVR که بی فایدس
                        در ضمن اگه شما 16000000 رو واقعا تست کردید من برم مستقیم بردشو بزنم ؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud58
                          اگه اینطوری هست پس چرا شرکت سازنده واحد RTC رو تو AVR پیاده کرده ؟ :eek: :eek: :eek:
                          اگه این کریستال 16000000 اون تور که شما می گید باشه قرار دادن RTC تو AVR که بی فایدس
                          در ضمن اگه شما 16000000 رو واقعا تست کردید من برم مستقیم بردشو بزنم ؟ :question:
                          برای اینکه از تقسیم 32.868 توسط یک تایمر میتونی زمان دقیق 1 ثانیه به دست بیاری

اضافه شده در تاریخ :
                          این واحد برای زمان سنجی هست نه کرنومتر دقتش انقدر زیاد نیست بشه روش حساب باز کنی
                          بله تست کردم بسیار دقتش بالاست حد اقل 1000 برابر بیشتر از 1307

دیدگاه

این واحد برای زمان سنجی هست نه کرنومتر دقتش انقدر زیاد نیست بشه روش حساب باز کنی
                            بله تست کردم بسیار دقتش بالاست حد اقل 1000 برابر بیشتر از 1307
                            ممنون از لطف شما
                            می رم که تست کنم اگه گیر کردم مزاحمتون میشم

دیدگاه

سلام به مهندسین

من با کدویژن کار میکنم و وقتی از این توابع استفاده میکنم ارور میده :eek:

rtc_set_date & rtc_get_date

میدونید مشگل از کجاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط engpakbaz
                                سلام به مهندسین

من با کدویژن کار میکنم و وقتی از این توابع استفاده میکنم ارور میده :eek:

rtc_set_date & rtc_get_date

میدونید مشگل از کجاست؟
                                ارور چی میده؟
                                گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X