اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

نوشته اصلی توسط moslem1368
    ارور چی میده؟
    مهندس مشگل حل شد. البته به این آسونی هم نبودا. میگم تا اگه کسه دیگه ای به این مشگل برخورد حلش کنه:

با توجه به آموزشهایی که من خوندم و دیدم این دو تابع سه تا متغیر داره که برای سال ماه و روز هستش اما من بعد از گشت و گذار توی کتابخانه کد ویژن منبع این دو تابع رو پیدا کردم که چهار تا متغیر داره و یکی از متغیرها روز هفتست و چون من این متغیر رو مقدار دهی نمیکردم ارور میداده.

کد:
    rtc_set_date(wek_day, day, month, year)
    rtc_get_date(wek_day, day, month, year)

دیدگاه

سلام دوستان من با ds1307 یه ساعت درست کردم ولی عقب می افته.یه پروژه آماده دیگه ام با همین داشتم که اونم عقب می افته می شه راهنمایی کنید.البته بگم که تو پروتئوس تست کردم پیاده نکردمش هنوز
      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
        سلام دوستان من با ds1307 یه ساعت درست کردم ولی عقب می افته.یه پروژه آماده دیگه ام با همین داشتم که اونم عقب می افته می شه راهنمایی کنید.البته بگم که تو پروتئوس تست کردم پیاده نکردمش هنوز
        کریستالت باید با کیفیت باشه
        روی مادربورد های اسقاطی میتونی یکیشو برداری
        گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

هنوز مدارم رو پیاده نکردم.تو پرتئوس این مشکل رو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
            هنوز مدارم رو پیاده نکردم.تو پرتئوس این مشکل رو داره
            پروتئوس شبیه سازیه دوست من و بهیچ وجه ملاک استناد نیست
            توی شبیه سازی هم رفتار کلی سیستم رو پیاده کرده که جواب گرفتید از مدارتون و بهیچ وجه برای تست کیفیت عملکرد نباید بهش استناد کنید
            چون داره از منابع سیستم شما استفاده میکنه
            اگر فرض بر این باشه که در کد شما مشکلی نباشه که 99 درصد همین طور هست انشاللا در عمل هم مشکلی نخواهید داشت
            من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

خودمم همین نظر دارم کلا پروتئوس فقط واسه دیدن یه جواب کلی هست

دیدگاه

درود بر همگی دوستان کسی برنامه تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در آی سی ds1307 رو داره؟راستش با lcd زیاد هست من ساعتش رو با 7سگمنت ساختم مشکلی هم با نمایش تاریخ میلادی ندارم اما میخوام با همین آی سی میلادی رو به شمسی تبدیل کنم کسی هست کمک کنه؟ممنون میشم
                راستی میخوام مدهای 12و 24 رو داشته باشه .....سال میلادی و شمسی هم باشه که میشه 4تا مد..........این 4تارو چطور میتونم با برنامه پیدا کنم که با زدن هر کلید بره داخل مد مورد نظر مثلا وقتی داخل مد شمسی هست کلید مد ساعت رو میزنی از داخل اون بیاد بیرون بره داخل این.......باید حلقه while بذارم و شرط پین مورد نظر رو بذارم یا با همون حلقه do-loop هم میشه؟

اضافه شده در تاریخ :
                کسی نیست؟
                در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

دوست عزیز تو پوشه sample روت بسکام یه مثال راجب DS1307 صد در صد جواب میده فقط کافیه بجای print کردنش یه lcd بزاری
                  جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
                  که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elfian
                    دوست عزیز تو پوشه sample روت بسکام یه مثال راجب DS1307 صد در صد جواب میده فقط کافیه بجای print کردنش یه lcd بزاری
                    من دارم با سون سگمنت کار میکنم!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش22
                      من دارم با سون سگمنت کار میکنم!!!!
                      راه اندازی 7سگمنت جزو موارد ابتدایی کار با میکرو ها هست
                      همه کتابها آموزشش رو دارن در سایت هم تا بخواید هست کافی جستجو کنید
                      برای اتصال اون به 1307 کافی تایعی که کار ارسال ساعت به ال سی دی رو انجام میده حذف کنید و تابع مورد نظر رو برای 7 سگمنت جایگزین کنید
                      اگه مالتی پلکس کنی برای ساعت حداقل 7+4 پایه رو اشغال میکنه
                      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                        راه اندازی 7سگمنت جزو موارد ابتدایی کار با میکرو ها هست
                        همه کتابها آموزشش رو دارن در سایت هم تا بخواید هست کافی جستجو کنید
                        برای اتصال اون به 1307 کافی تایعی که کار ارسال ساعت به ال سی دی رو انجام میده حذف کنید و تابع مورد نظر رو برای 7 سگمنت جایگزین کنید
                        اگه مالتی پلکس کنی برای ساعت حداقل 7+4 پایه رو اشغال میکنه
                        عزیز من برنامه ای رو میخوام بنویسم فقط ساعت نیست که جز ساعت که دوتا مد 12 و 24 داشته باشه تاریخ میلادی وشمسی رو هم داشته باشه یعنی با چند تا کلیدفشاری بتونم این حالت هارو ایجاد کنم و همچنین کلید برای تنظیم ساعت و دقیقه و همچنین سال و ماه بذارم (اگه پورت های میکرو کامل اشغال نشه) همه اینکارو میخوام با 1307 انجام بدم
                        برای ساعت مشکلی ندارم و تقریبا میتونم مد 12 هم درست کنم اما اینکه بخوام چند مد کاری داشته باشه یکم برنامه اش پیچیده میشه (بیاد همش چک کنه که کدوم مد رو اپراتور فشار میده و اینکه کلید های تنظیم هم هستند اگه بخوام کلیدهارو جداگانه بذارم دیگه پورتی نیست ازش استفاده کنم ......)
                        واسه نمایش ساعت خالی من 3تا پورت رو گرفتم یعنی مثلا پورت a رو دو قسمت کردم یه قسمت یکان ثانیه و قسمت بعد دهگان ثانیه و بعد 4تا خط رو دادم به 7447 و بعد سون سگمنت) روش دیگه ای هم هست؟
                        و اینکه تو نمایش تاریخ یعنی تابعی که بخوام با اون نمایش بدم رو سون سگمنت یکم مشکل دارم

دیدگاه

اگه جواب من رو میخوندید متوجه میشدید دوست عزیز
                          اولا که قرار دادن بک دکمه برای هر عملی زیاد معقول نیست
                          بهتره مثل نمونه های تجاری با 3-4 تا دکمه این کارو انجام بدید
                          برای برنامه نویسی هم بهتره بیشتر تمرین کنید
                          نمایش ساعت 3 تا پورت !؟!؟! یکم زیاده !! طراحی تون رو بهتر کنید
                          من که گفتم برای ساعت (ساعت و دقییه) شما به 7+4=11 پایه حداقل نیاز دارید
                          اگه ثانیه هم بهش اضافه شه میشه 7+6 =13 پایه حداقل نیاز دارید
                          با 7447 کار نکردم ولی اگه از اون استفاده کنید میتونید با پایه های حتی کمتر راه بندازید کارتون رو اگه اشتباه نکنم به برای ساعت دقیقه ثانیه به 10 پایه احتیاج دارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                            اگه جواب من رو میخوندید متوجه میشدید دوست عزیز
                            اولا که قرار دادن بک دکمه برای هر عملی زیاد معقول نیست
                            بهتره مثل نمونه های تجاری با 3-4 تا دکمه این کارو انجام بدید
                            برای برنامه نویسی هم بهتره بیشتر تمرین کنید
                            نمایش ساعت 3 تا پورت !؟!؟! یکم زیاده !! طراحی تون رو بهتر کنید
                            من که گفتم برای ساعت (ساعت و دقییه) شما به 7+4=11 پایه حداقل نیاز دارید
                            اگه ثانیه هم بهش اضافه شه میشه 7+6 =13 پایه حداقل نیاز دارید
                            با 7447 کار نکردم ولی اگه از اون استفاده کنید میتونید با پایه های حتی کمتر راه بندازید کارتون رو اگه اشتباه نکنم به برای ساعت دقیقه ثانیه به 10 پایه احتیاج دارید
                            خب من الان از کجا آموزششو گیر بیارم هرجا سرچ میکنم نیست!!! پس اگه نخوام از 7447 استفاده کنم باید برنامه رو خیلی تغییر بدم و با برنامه پایه هامو کم کنم که اونم نیاز به آموزش هست چون بدون 7447 یکم مشکله میشه..........مثل برنامه ساعت با rtc خود میکرو میشه که یکم دستوراتش زیاده
                            همین کارو میخوام بکنم که با یک دکمه بعنوان setting و 3دکمه برای تنظیم ساعت و دقیقه و اگرم نیاز بود ثانیه ......وبشه باهاش مدهارو هم تغییر داد
                            زیاد تعجب نکنید من این نمونه که 3پورت رو اشغال میکنه زیاد دیدم خب وقتی هدف فقط نمایش ساعت باشه مهم نیس 3تا پورت اشغال بشه چون کاربرد دیگه ای تو مدار نداره
                            اما حالا که میخوام تاریخ و مدهای دیگه اضافه کنم فک کنم به مشکل کمبود پایه بر بخورم ........با 7447 راحت میشه نمایش داد اما بحث پورت پیش میاد که شاید با برنامه ردیف شه!

الان آموزشی هست که تاریخ شمسی و ساعت رو با 1307 توضیح داده باشه داخل تاپیک ها؟اگه میشه ادرسشو بذارید ممنون

دیدگاه

خب من الان از کجا آموزششو گیر بیارم هرجا سرچ میکنم نیست!!!
                              آموزش چی رو پیدا نمیکنید ؟؟؟
                              7 سگمنت ؟؟
                              میکرو ؟
                              7447
                              یا چیز دیگه
                              مگه میشه پیدا نکرد !!! یا اشتباه میگردید یا ....
                              پس اگه نخوام از 7447 استفاده کنم باید برنامه رو خیلی تغییر بدم و با برنامه پایه هامو کم کنم که اونم نیاز به آموزش هست چون بدون 7447 یکم مشکله میشه..........مثل برنامه ساعت با rtc خود میکرو میشه که یکم دستوراتش زیاده
                              7447 تنها کاری که میکنه اینه که 7سگمنت رو با کد BCD نشون بده
                              اگه برنامه رو از اول درست نوشته باشید احتیاج به تغییر خیلی زیاد ندارید
                              من به هیچ وجه نگفتم از 7447 استفاده کنید(طراحی به عهده شماست شما تصمبم میگیرید) حتی یه جا گفتم با 7447 تعداد پایه های کمتری لازم دارید و ....
                              زیاد تعجب نکنید من این نمونه که 3پورت رو اشغال میکنه زیاد دیدم خب وقتی هدف فقط نمایش ساعت باشه مهم نیس 3تا پورت اشغال بشه چون کاربرد دیگه ای تو مدار نداره
                              خودم خسیسم فک میکنم بقیه هم مثل خودمن آخه :nice: :nice:
                              طرح به وسیله طراح انجام میشه و با فکر اون جلو میره
                              شما با 1 پین میتونین این کارو بکنین با 3 تا پورت هم میتونین تعجب کردن بقیه هم مهم نیست با فکر خودتون برید جلو ولی یادتون باشه هر تصمیمی پیامدهایی داره
                              باید چاره کار همیشه جلوچشمتون باشه
                              اما حالا که میخوام تاریخ و مدهای دیگه اضافه کنم فک کنم به مشکل کمبود پایه بر بخورم ........با 7447 راحت میشه نمایش داد اما بحث پورت پیش میاد که شاید با برنامه ردیف شه!
                              ؟!؟!؟! چی بگم اول یه شماتیک بکشید لااقل ببینید حداقل تو شماتیک میشه جاشون داد یا نه
                              ولی با یه مگا8 خیلی راحت اینا و کلی امکانات دیگه رو میشه کنارهم گزاشت خود دانید
                              الان آموزشی هست که تاریخ شمسی و ساعت رو با 1307 توضیح داده باشه داخل تاپیک ها؟اگه میشه ادرسشو بذارید ممنون
                              دقت کردید تو تاپیک 1307 هستید ؟؟
                              پست هارو لااقل از اول بخونید همه چی هست

اینم جستجویی که هیچ نتیجه ای نداشته
                              آموزش 7 سگمنت
                              https://www.google.com/search?q=7447...85%D9%86%D8%AA
                              7447
                              https://www.google.com/search?q=7447...te:eca.ir+7447
                              1307
                              https://www.google.com/search?q=7447...:eca.ir+ds1307

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                                آموزش چی رو پیدا نمیکنید ؟؟؟
                                7 سگمنت ؟؟
                                میکرو ؟
                                7447
                                یا چیز دیگه
                                مگه میشه پیدا نکرد !!! یا اشتباه میگردید یا ....7447 تنها کاری که میکنه اینه که 7سگمنت رو با کد BCD نشون بده
                                اگه برنامه رو از اول درست نوشته باشید احتیاج به تغییر خیلی زیاد ندارید
                                من به هیچ وجه نگفتم از 7447 استفاده کنید(طراحی به عهده شماست شما تصمبم میگیرید) حتی یه جا گفتم با 7447 تعداد پایه های کمتری لازم دارید و ....خودم خسیسم فک میکنم بقیه هم مثل خودمن آخه :nice: :nice:
                                طرح به وسیله طراح انجام میشه و با فکر اون جلو میره
                                شما با 1 پین میتونین این کارو بکنین با 3 تا پورت هم میتونین تعجب کردن بقیه هم مهم نیست با فکر خودتون برید جلو ولی یادتون باشه هر تصمیمی پیامدهایی داره
                                باید چاره کار همیشه جلوچشمتون باشه؟!؟!؟! چی بگم اول یه شماتیک بکشید لااقل ببینید حداقل تو شماتیک میشه جاشون داد یا نه
                                ولی با یه مگا8 خیلی راحت اینا و کلی امکانات دیگه رو میشه کنارهم گزاشت خود دانیددقت کردید تو تاپیک 1307 هستید ؟؟
                                پست هارو لااقل از اول بخونید همه چی هست

اینم جستجویی که هیچ نتیجه ای نداشته
                                آموزش 7 سگمنت
                                https://www.google.com/search?q=7447...85%D9%86%D8%AA
                                7447
                                https://www.google.com/search?q=7447...te:eca.ir+7447
                                1307
                                https://www.google.com/search?q=7447...:eca.ir+ds1307

اصلا اینارو بیخیال داداش ....دنبال تاپیکی هستم که جز برنامه ای که نوشتم راه دیگه ای برای نوشتن برنامه نمایش ساعت و تاریخ داشته باشه که تعداد پایه هاشم اقتصادی شده باشه یا کم شده باشه
                                الان ساده ترین راه اینه که مقداری که مثلا داخل second هست رو مساوی پورت a میذاری بعد پورت a رو دوقسمت میکنی هر قسمت 4تا خط و پایه هست که میدی به 7447 از اونورم نمایش میدی......خب الان چند تابرنامه میخوام ببینم که یه راه دیگه واسه نمایش رو سون سگمنت داشته باشه که تعداد پایه هام کمتر شه
                                اینکاری که گفتم رو بیشتر سایت ها دیدم نمیدونم همین برنامه رو میشه طوری بهش تاریخ رو اضافه کرد که بدون مشکل پوررت حل بشه یا نه :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X