اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

والا چی بگم پی سی بی رو با بد ترین کیفیت ساختم چون داشتم روش های مختلف رو آزمایش میکردم برای ساختن پی سی بی
    در این حد که شانس آوردم داشتم مسیر هارو با تست اتصال کوتاه چک میکردم دیدم vcc gnd اتصالی داره
    ولی فقط یه چیز این بیچاره رو داره اذیت میکنه اونم نویزی که الکی داره رو اون بیچاره میفته چون این عددای درهم برهم و من هم داشتم و گفتم که شانسی بعضی وقتا درست میشد فهمیدم که مشکلی نداره فقط داره نویزی چیزی میگیره که اونم پی سی بی زدم شد راحت الحلقوم
    شما هم اگه میخوای مطمئن شی یه هگز آماده دانلود کن طبق شماتیک همون هم مدارتو ببند که اگه جواب نگرفتی بدونی مشکل از جای دیگست
    من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moslem1368
      منم اولین باری که میخواستم این آی سی رو راه بندازم خیلی اذیتم کرد. اما باور کنید زمانی که راه انداختین میبینین چه سوتی ناجوری دادین
      مسیر خطوط sda,scl رو قشنگ چک کن که از کنار منبع نویزی نگذشته باشه
      یه عکس از مدارتم بذار
      منظورتون دقیق از نویز چیه چون اگه به قاطی بستن باشه اون برز بورد بیشتر اینجوری بود.
      در ضمن یادم رفت بگم وقتی با تست اتصال کوتاه مالتی متر چک میکنم بوق میزنه یعنی فکر کنم vcc با sda اتصال داره!!!درسته؟
      اینم شماتیک مدارم :
      البته من فکر میکنم مشکل اصلی باید به sda مربوط باشه ولی نمیتونم حلش کنم!

دیدگاه

یه خازن 100 میکرو بذار سر راه تغذیه. باتری بک پ هم بردار
        تست کن نتیجه رو بگو
        گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

حاجی مایه داریا :biggrin: برای این برد دورو زدی !!! من جزو آرزووهام داره میشه دیگه دورو زدن
          منم عکس مداری که ساخته بودم میزارم ببین به دردت میخوره یا نه درکل به نظرم اول خازن و اظافه کن اگه جواب نگرفتی فایل هگز بدم اونو ببند ببین از چیه
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

تست کن نتیجه رو بگو
            قبلا یه خازن 1000 میکرو داشتم گذاشته بودم مشکلی داره؟، باتری بک پ رو هم برداشتم ولی تاثیر نداشت.
            حدود 3 دقیقه کار میکنه ، یهو مثل اینکه به اشباع بره، همچین حالتی.یهو قطع میشه!!!
            یه مشکلی که هست وقتی مدار رو روشن میکنم ولتای دو سر باتری بک پ 2 ولت میشه!!!
            نوشته اصلی توسط icarus
            حاجی مایه داریا :biggrin: برای این برد دورو زدی !!! من جزو آرزووهام داره میشه دیگه دورو زدن
            منم عکس مداری که ساخته بودم میزارم ببین به دردت میخوره یا نه درکل به نظرم اول خازن و اظافه کن اگه جواب نگرفتی فایل هگز بدم اونو ببند ببین از چیه
            حالا دیگه!!!قابل شما رو نداره!!
            نذاشتی عکسش رو که!!
            آخه مشکل من یه جوریه ، دو ، سه دقیقه کار میکنه میره تو هوا!!!ولی قبلش رو برد بورد مدتها کتار میکر نزدیک یه هفته تا دو هفته تا زمانی که pcbآماده بشه.تعجب کردم از این درد سر.بعضی وقتا هم که یه مقاومت با مقاومت پول پ sda موازی میکنم دوباره حدود سه دقیقه خوب میشه و دوباره میپره و 00/00/00 نشون میده!!!
            :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

میبینم که تولید انبوه هم راه انداختی چند تا برد یدک هم داری :biggrin: :biggrin: پس حسابی سرمایه خوابیده رو قظیه :job:
              ااا عکسا داشت پلود میشد یادم رفت :rolleyes:
              برد بورد بستن به بهترین شکل ممکن :

بهترین منبع تغذیه دنیا ضد بمب اتم :

برد 32 لایه ساخت حیاط خونمون فقط به چاپ راهنما دقت کنید :icon_razz: :icon_razz: :

این هم از پشت برد که میتونید ببینید چقدر عالی آبکاری و متالیزه شده تازشم چاپ نامریی داره :

این هم ساعت اتمی ما دقت در هر بار پدیده بیگ بنگ که رخ بده 1 دهم ثانیه عقب میمونه :

حالا جدا از شوخی با این وضع اسفناکی که بسته بودمش تفلکی عقب جلو نمیموند خوب و روون کار میکرد بدون اذیت

تست کن نتیجه رو بگو
              قبلا یه خازن 1000 میکرو داشتم گذاشته بودم مشکلی داره؟، باتری بک پ رو هم برداشتم ولی تاثیر نداشت.
              حدود 3 دقیقه کار میکنه ، یهو مثل اینکه به اشباع بره، همچین حالتی.یهو قطع میشه!!!
              یه مشکلی که هست وقتی مدار رو روشن میکنم ولتای دو سر باتری بک پ 2 ولت میشه!!!
              خازن 100 نانو کارش نویز گرفتن هست 1000 میکرو واسه مسیر اصلی تغذیه در اصل خود منبع تغذیه پیشنهاد میشه معمولا
              باطری رو حتما بزار اون خودش ممکنه اذیت بکنه نبودش
              با این وضع که میگی ولتاژ باطریت افت میکنه مطمن باش بردت ایراد داره تو سیم کشی
              چون باطری اصلا ربطی به تغذیه نداره فقط موقعی میاد تو مدار که ولتاژ تغذیت افت کنه بره زیر حد نصاب
              اینا الان به ذهنم میرسن که اشتباهی باطری رو به تغذیه وصل کردی نه به vbat
              یا اینکه باطری رو معکوس وصل کردی مثلا موقع منتاژ جا باطری رو برعکس زدی

یا اینکه تو سیم کشی پی سی بی ها یه جا سوتی دادی با مولتی متر تک تک پایه هارو چک کن ببین به جایی که باید وصل باشن وصلن یا نه

دیدگاه

یه کاری کن
                باتری رو در بیار.
                یه خازن عدسی 100نانو رو یه پایشو بزن به sda و پایه دیگشم به زمین وصل کن. برای scl هم همینکارو انجام بده.
                پایه ی VBat رو هم همین طور

دیدگاه

در ضمن چند مساله در مورد بوردت
                  اولیش اینه که کریستال رو نباید نزدیک رگلاتور یا هر منبع حرارتی و محیط پر نویز بزاری
                  دومیش سیم های اظافی هست که بهتره کوتاه بشن
                  سوم کیفیت لحیمکاری
                  چهارم به نظر میاد از باطری یه انشعاب بردی به کانکتور علت ؟
                  باز هم میگم به نظرم تو مسیرها اشتباه کردی
                  وقتی میگی 00000 میشه یعنی
                  یا باطری تموم شده منبع تغذیه هم مشکل داره که یهو صفر میشه
                  برنامت مشکل داره که اینطور میشه یا اینکه پول پت کم یا زیاده تا 10 کیلو میتونی ببری بالا یا تا 2 کیلو بیاری پایین
                  باطری نباید ولتاژش افت کنه رو 2 ولت ببین چرا این طور میشه

اضافه شده در تاریخ :
                  یه کاری کن
                  باتری رو در بیار.
                  یه خازن عدسی 100نانو رو یه پایشو بزن به sda و پایه دیگشم به زمین وصل کن. برای scl هم همینکارو انجام بده.
                  پایه ی VBat رو هم همین طور
                  چرا اینکارو کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                    چرا اینکارو کنه ؟
                    چون باتری رو برمیداره برای اینکه VBat سرگردان نباشه
                    برای sda,scl هم یه فیلتر پایین گذر داشته باشه

دیدگاه

فرکانس scl معمولا رو 100 کیلو هرتز بسته میشه
                      تو دیتاشیت در مورد این چیزی ندیده بودم
                      احیانا سیگنال i2c رو خراب نمیکنه ؟
                      بعد باطری رو چرا در بیاره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                        تو دیتاشیت در مورد این چیزی ندیده بودم
                        منم واسه این مورد ندیدم. اما واسه رفع نویز روی یه خط از این روش استفاده میکنن
                        نه خراب نمیشه فوقش یکم لبه هاش نرمتر میشه
                        چرا باتری باشه وقتی به طور معمولی جواب نمیده؟

دیدگاه

چرا باتری باشه وقتی به طور معمولی جواب نمیده؟
                          اگه مشکل تو تغذیه داشته باشه اون باطری لااقل اطلاعات و نگه میداره الان هی صفر میشه
                          اون نویز تغذیست که خازن میزارن(بای پس) این دیتاست! تو اینترنتم گشتم تو نویزی ترین شرایط هم کسی این کارو نکرده بود نمی دونم !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                            اگه مشکل تو تغذیه داشته باشه اون باطری لااقل اطلاعات و نگه میداره الان هی صفر میشه
                            اون نویز تغذیست که خازن میزارن(بای پس) این دیتاست! تو اینترنتم گشتم تو نویزی ترین شرایط هم کسی این کارو نکرده بود نمی دونم !!
                            اگه اشکال تو تغذیه داشت که اصلا کار نمیکرد. بعدشم ایشون گفتند بعد از اتصال تغذیه ولتاژ باتری 2 ولت میشه. احتمال دادم شاید تو این مورد مشکلی باشه.
                            نویز تغذیه که جداست. برا اون مورد هم دوستمون گفتند خازن 100 میکرو گذاشتند. میشه یه مورد از نویزی ترین شرایط بذاری؟

دیدگاه

من الان ولتاز باتری رو چک کردم فکر کنم صبح معلوم نیست چه کار کردم که 2 ولت خوندم ، سه ولت هست الان چک کردم ، زمینش رو اشتباهی انتخاب کرده بودم صبح.
                              اما نمیدونم مشکل چیه وقتی مثلا با تست اتصال کوتاه چک میکنم شروع به کار کردن میکنه، تازه 2 دقیقه کار میکنه یهو خراب میشه!!!تازه تغذیه رو باید حدود نیم ساعت خاموش کنم تا بتونم دوباره باش کار کنم وگرنه دوباره 00/00/00 نشون میده.
                              اینم عکس مدارم وقتی رو برد بورد بود.
                              به نظرتونم بازم خازن ها رو بذارم؟

دیدگاه

برادر من دوست من نکن اون کارو وقتی با تست اتصال کوتاه داری تست میکنی قطعات حساس مثل آی سی نباید روی مدار باشه اگرم میخوای این کارو کنی فقط و فقط باید مسیر یک ترک رو دنبال کنی که بهش میگن continuity test یعنی تست دنباله دار بودن که ببینی احیانا یه سیم یا ترک جایی قطعی نداشته باشه
                                تست اتصال کوتاه از باطری مولتی متر ولتاژش تامین میشه و مستقیم میاد توی پراب های مولتی متر مثل این میمونه که دو سر یه باطری رو ورداری بزنی به آی سی
                                بعضی قطعات به 0.5 ولت ولتاژ معکوس دادن هم حساسان اون که حداقل 2-3 ولت هست ممکنه به آیسی صدمه زده باشی حالا علت اینکه اونجوری جواب میده نمیدونم چیه
                                در کل اون مواردی که گفتیم رو چک کردید ؟
                                منبع تغذیه شما چیه ؟ ولتاژ منبع تغذیه رو چک کردید ؟
                                خازن شما کلن برای این نقاط احتیاج دارید
                                100نانو سر تغذیه میکرو
                                100نانو سر تغذیه آی سی
                                بسته به کیفیت و نوع منبع تغذیه حد اقل 100نانوفاراد برای رگلاتور 7805(طبق دیتاشیت فقط همینو احتیاج دارید)
                                اگه فاصله منبع تغذیه تا میکرو و آی سی زیاد حست هم یه 10 میکرو

راستی یه چیزه دیگه ممکنه نویز شما از ال سی دی باشه پایه های D7 تا D10(مجموعا چهار پایه بیکار در مود 4بیت) رو با یه مقاومت 4.7 کیلو به زمین وصل کنید(پول داون) شاید اینجوری مشکل حل بشه در ضمن ترجیحان برای ال سی دی هم خازن گذاری کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X