دوستان من این آی سی رو با ال سی دی راه اندازی کردم مشکلی نداشت.ولی یه ساعت بزرگ با ال ای دی را انداختم کار نکرد ک نکرد بعد 8 ماه تازه امروز راه افتاد.البته پیوسته کار نمیکردم .یا کلا 0 نشون میداد یا یدونه 1 یا 85 85 .مدارم کاملا سالم بود و قسمت های دیگه کار میکرد به جز این.تا اتفاقی پایه های 3 و 2 اتصال کوتاه شد ک کار کرد.و الان چند ساعتی هست ک مدار بدون مشکلی داره کار میکنه.دلیل خواصی میتونه داشته باشه این.چند نفر از دوستا بودن ک مشکلشون حل نمیشد مثل من.اگه می تونن امتحان کنن اینو
به نظر من شما سوییچ کن روی ds1390.
این آی سی امکانات فوق العاده ای داره.
از جمله شارژر داخلی. راحتی کار باهاش. صدم ثانیه. تایمر های قابل برنامه ریزی فوق العاده و هزاران چیز جالب دیگه.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
با سلام
یک اتفاق جالب برام افتاده که در این دو سالی که با این آی سی کار می کنم برام پیش نیومده بود
من موقع کار با این آی سی گاهی پیش اومده که زمان رو دقیق نشون می ده ولی ناگهان ثانیه تند تند می شه و تقریبا هر دو ثانیه رو در یک ثانیه نشون می ده بعد از حدود یک دقیقه ثانیه اش کند می شه
یعنی هر ثانیه اش مثلا دو ثانیه می گذره بعد هر چه پیش می ریم کند و کند تر می شه و بعدش از کار می ایسته
به نظرت مشکل از کجاست؟
ممنون
مشکل از کریستاله. شما کریستالتون رو عوض کنید.
با این جنس های بنجل چینی کار پیش نمیره- اگه تونستید از این ساعت فروش ها کریستال ساعت خوب بگیرید.
- تو همانی که می اندیشی، هرگاه به این اندیشیدی که تو یک عقابی؟ پس به دنبال رویاهایت برو و به یاوه های مرغ و خروس های اطرافت فکر نکن.
- یک تصمیم می تواند دریچه های زندگی ما را به روی اندوه یا شادی ، سعادت یا تنگدستی ، مصاحبت یا تنهایی ، و عمری طولانی یا مرگی زودرس باز کند
چند روز بذار زیر تست ببین چطوره. شاید یه چیز عجیب کشف کردی :rolleyes:
از دیروز گذاشتم فعلا ک خدا رو شکر داره کار میکنه.چند ماه پیشم اتفاقی موقع لحیم کاری شد کار کرد ولی بعد ولش کردم.دوستایی ک همین مشکل رو داشتن تست بکنن ببینن جواب میده
حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت
از دیروز گذاشتم فعلا ک خدا رو شکر داره کار میکنه.چند ماه پیشم اتفاقی موقع لحیم کاری شد کار کرد ولی بعد ولش کردم.دوستایی ک همین مشکل رو داشتن تست بکنن ببینن جواب میده
ن دوست عزیز چند تا کریستال رو از مادربرد برداشته بودم استفاده میکردم
دوستان از همگی معذرت می خوام.همه کارهایی ک شما فرمودین رو بنده انجام دادن مقدار دهی و بقیه کاره...اون پایه هارم اشتبا نوشتم بین پایه های 7 و 6 بود
Out و SCL ؟ oo:
به احتمال بسیار زیاد مسیر مربوط به SCL از میکرو بهds1307 قطع هستش.
پایه SCL یک پایه ورودی بوده و شما فرکانس خروجی پایه out رو طوری برنامه ریزی کردی که با اتصال کوتاه شدن این دو پایه ds1307 فکر کرده که این همان SCL میکرو هستش و به این پاسخ جواب داده و راه افتاده. یک بار دیگر اتصال بین SCL میکرو و ds1307 تون رو چک کنید.
- تو همانی که می اندیشی، هرگاه به این اندیشیدی که تو یک عقابی؟ پس به دنبال رویاهایت برو و به یاوه های مرغ و خروس های اطرافت فکر نکن.
- یک تصمیم می تواند دریچه های زندگی ما را به روی اندوه یا شادی ، سعادت یا تنگدستی ، مصاحبت یا تنهایی ، و عمری طولانی یا مرگی زودرس باز کند
به احتمال بسیار زیاد مسیر مربوط به SCL از میکرو بهds1307 قطع هستش.
پایه SCL یک پایه ورودی بوده و شما فرکانس خروجی پایه out رو طوری برنامه ریزی کردی که با اتصال کوتاه شدن این دو پایه ds1307 فکر کرده که این همان SCL میکرو هستش و به این پاسخ جواب داده و راه افتاده. یک بار دیگر اتصال بین SCL میکرو و ds1307 تون رو چک کنید.
ن بابا همش چک کردم سالم بودن
چرا از آیسی ds1302 استفاده نمیکنید که با ولتاژ 2 تا 5.5 ولت کار میکنه. آیسی 1307 طبق دیتاشیت فقط با ولتاژ 5 ولت کار میکنه. البته منظور از کار کردن یعنی ارتباط با میکرو نه فقط ذخیره ساعت.
بد نیست به جای 1307 از 1302 استفاده بشه و در فروشگاه موجود باشه تا برای ولتاژهای پایین تر هم کارایی داشته باشه. در حال حاضر خیلی از مدارها با ولتاژ 3.3 ولت کار میکنن
اصولا ما از avrاستفاده میکنیم اونم سری مگاه و اصولا رگولاتور5 میزاریم
پس این ایسی بیشتر کابرد داره من امروز راه اندازیش کردم باهاش ساعت بسازم خیلی عالیه
طراحی های جدید با ولتاژ های 3.3ولت و یا 1.8ولت کار می کنند. پس بهتره برای بروز شدن طراحی ها با آی سی های مدرن کار کنیم.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
منم با Avr کار میکنم ولی مگر avr با 3.3 ولت کار نمیکنه؟ اگر یک ماژولی که ولتاژ کاریش 3.3 ولت هست رو با avr راه بندازید چکار میکنید؟؟؟
اصلا یکی از خوبیهای avr که در بقیه میکروها نیست یا کمه اینه که از 2.7 ولت تا 5.5 ولت کار میکنه.
هدف من اینه از ایسی استفاده کنیم که رنج ولتاژ بیشتری داشته باشه
دیدگاه