اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال

من نقشه شما رو ندیده بودم
    فعلا مدار رو برد نبند چون کلا اشتباهه این نقشه آخری که گذاشته بودی برای
    سگمنت ها مقاومت نزاشته بودی ( اگه درست یادم باشه برا هر پایه دیتا که به سگمنت میره در ورودی سگمنت باید یه مقاومت 220 اهم میزاشتیم اندازشو مطمعن نیستم از بچه های انجمن بپرس میگن)

و لازم نیست برا هر سگمنت یه 74ls48 بزاری - کافیه همه پایه های دیتاشون رو به هم وصل کنی و بدی به خروجی یه 7448 و کاتد سگمنت ها رو با ترانزیستور بدی به میکرو و همینطور ورودی 7448 رو که پایه های میکرو اینقدر اشغال نشه
    نقشش الان دم دستم نیست فردا میزارم
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

سلام
      شرمنده هاا اما توی انتخاب تیتر پست ها یک کم مهربون باشید .اگه یه سرچی میکردی توی سایت پیدا میکردی .کلی از دوستانه با تجربه هم جیغ داد کردن که سخت نگیرش با میکرو را بنداز اما ماشاله عزم راسخ...
      پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال!!! :eek:
      هر کی ندونه فکر میکنه پروژه اوپن سورس تولید کیک زرده سوخت هسته ایه !!1 oo:
      [move]به هر حال آفرین به این پشتکار[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط IRAN-HEX
        سلام
        شرمنده هاا اما توی انتخاب تیتر پست ها یک کم مهربون باشید .اگه یه سرچی میکردی توی سایت پیدا میکردی .کلی از دوستانه با تجربه هم جیغ داد کردن که سخت نگیرش با میکرو را بنداز اما ماشاله عزم راسخ...
        پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال!!! :eek:
        هر کی ندونه فکر میکنه پروژه اوپن سورس تولید کیک زرده سوخت هسته ایه !!1 oo:
        [move]به هر حال آفرین به این پشتکار[/move]
        ایران هگز عزیز راستش من کمی با نظر شما مخالفم ! :mrgreen:
        به نظر من اوپن سورس بودن یه پروژه هیچ ربطی به پیچیده بودن یا اسون
        پروزه نداره (ضمنا این پروژه اوپن سورس از نوع free هست! :biggrin: )
        یه کار ساده و تکراری رو که بقیه سالها انجام دادن و روتین شده ممکنه در یه فرایند اوپن سورس تغییر بکنه و بهینه بشه هدف ما هم همینه.
        در این حین خیلی ها (مثل خودم) چیزای جدید هم یاد میگیریم و فضای همکاری هم بین دوستان جدید محکم میشه
        در ضمن چون پروژه ساعت خیلی تکراریه سعی میکنیم با دوستان فکر کنیم امکانات جدیدی رو بهش اضافه کنیم که منحصر به فرد بشه
        هنوز برنامه اصلی نوشته نشده ولی برنامه اصلی ساعت که کامل شد هر کس خواست امکانات جدیدی به برنامه اضافه کنه میتونه با رعایت قوانین که بزودی در
        پست اول میزاریم شرکت کنه میشه با زبون های مختلف براش برنامه نویسی کرد فعلا برا اینکه بهم ریختگی نشه با بیسیک شروع کردیم.
        شما هم اگه فرصت کردین کمکمون کنید خوشحال میشیم :nice:
        من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
        آلبرت اینشتین

دیدگاه

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمنت

سلام
          حرف شما درسته .تسلیم
          :angry:

دیدگاه

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگم&#1606

حالا مثلا ساعت یه چیز پیش پا افتاده هست ها
            اگه یه مدار سخت بود چی کار میکردی ؟
            اگه میخواین بسازین ؟
            برنامه پره منم قول میدم تا اخر این هفته برنامه اپن سورس 2000 خطی + کلی عکس+ کلی توضیح بزارم همین جا
            فقط حوصله کامل کردن تایمرو ندارم چون احساس میکنم تایمر تو ساعت به درد نمیخوره
            :sad:
            اگه میخوای یاد بگیری باید بسازی
            خودت برنامه نویسی کنی
            چون ممکنه از اندزه مدار من خوشت نیاد از برنامه مدار من خوشت نیاد نتونی بفهمی که برنامه من چه طورری کار میکنه هزار تا مشکل دیگه
            من برنامه رو این طوری نوشتم
            روی برد برد یدونه سون سگمنت رو راه انداختم که ببینم بافر جریان چه طوریه
            بعد تو 2 روز پی سی بی زدم
            بعد لحیم کاری کام انداختن توی قاب
            شروع کردمن بعه برنامه نویسی خوشبختانه مشکل سخت افزاری ندارم
            مشکل نرم افزاری هم تا الان که 1500 خط شده ندارم

برنامشو تو یکی از تپیکا گذاشتم
            میتونید ببینید اپن سورسه ولی نمیشه فهمید چی به چیه فقط خودم می فهمم
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

آقای رحیمی در اینکه شما برنامه نویس ماهری هستین هیچ شکی نیست

برنامه پره منم قول میدم تا اخر این هفته برنامه اپن سورس 2000 خطی + کلی عکس+ کلی توضیح بزارم همین جا
              ممنون که به فکر ما هستین :job:

فقط حوصله کامل کردن تایمرو ندارم چون احساس میکنم تایمر تو ساعت به درد نمیخوره
              :sad:
              میدونم که برای شما بسیار تکراریه ولی همونطور که گفتم برنامه اپدیت میشه امکانات جدید بهش اضافه میکنیم اونوقت کم کم جالب میشه
              اگه میخوای یاد بگیری باید بسازی
              خودت برنامه نویسی کنی
              کاملا موافقم البته اگه من تا حالا برنامه نذاشتم به خاطر این نیست که بلد نباشم چون ds1307 نداشتم !
              چون ممکنه از اندزه مدار من خوشت نیاد از برنامه مدار من خوشت نیاد نتونی بفهمی که برنامه من چه طورری کار میکنه هزار تا مشکل دیگه
              اها مچتو گرفتم اقای رحیمی :mrgreen: نکته در نوع نگاه برنامه نویسی شماست شما می خوای برنامه رو در خلوت و تنهایی بنویسی و بعد بدون هیچ توضیحی اونو بزارین اینجا اونوقت ما تا یکماه باید فکر کنیم کدوم متغیر مال کدوم کار بوده ! خب این که اسمش اوپن سورس نمیشه من میخوام اینطوری پیش بره که مثلا هر موقع تایم خالی داشتیم بیایم یه قسمتی رو با توضیح کامل تمام متغیرها و کاری که انجام میده به برنامه اصلی اضافه کنیم و کد جدید رو پلود کنیم بعد دوستانی که سخت افزار رو بستن میرن اینو تستش میکنن و
              اشکالات و چیزهایی که من و شما به ذهنمون نرسیده رو پیدا میکنن و میگن
              حتی ممکنه یه نفر در ساختار برنامه ایراد پیدا کنه و مجبور بشیم خیلی چیزا رو تغییر بدیم اینطوری باگهای نرم افزار کم و کمتر میشه
              مثلا میشه کارها رو هم تقسیم بندی کرد فرض کنید یه نفر فقط روی کم حجم تر شدن برنامه کار کنه -- یکی روی نویزگیری و تاثیر تغییرات دما روی مدار کار میکنه
              و ... باور کن اقای رحیمی همین مدار ساده ساعت رو اگه بخوای به حالت ایده ال نزدیک کنی خیلی کار میخواد !
              مثلا شما اینجا رو ببینید :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49609.0
              توی همین ها کریستالهایی هست که هیتر داخلی داره و موقع راه اندازی باید گرم بشه ! اما ppm بسیار کمی داره !
              حتی میشه خودمون با کریستال کوارتز معمولی از اینا درست کنیم
              مسلما بدرد مدارهای کارهای آزمایشگاهی وابزار دقیق میخوره
              یا مثلا یه روش برای ساختن ساعت بسیار دقیق استفاده از مازول gps هست
              منظورم اینه که موضوع خیلی گسترده تر از اونیه که به نظر میاد

ضمنا آخرش من لینک برنامه شما رو ندیدم توی کدوم تاپیکه ؟
              آلبرت اینشتین

دیدگاه

نه من برنامه نویس ماهری نیستم فقط بگم من از اول برنامرو تستی کار میکنم یعنی 20 خط اضافه مییکنم میزنم رو مدار ببینم درسته یا نه
                رو همه مدار هام سوکت پرو گرمر هست
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

برای سخت افزار مدار :
                  توی یه مدار قدیمی که با 8051 بسته بودم و با 4 تا سگمنت کاتد مشترک کار میکرد (یادش بخیر :cry: )
                  سخت افزار مدار اینطوریه:
                  سگمنت ها بک گراند سیاه و نورش قرمزه سایز معمولی
                  کاتد هر سگمنت وصل میشه به کلکتور یه bc108 و امیتر bc108 زمین میشه
                  و بیسش با مقاومت 10k میره به میکرو
                  پایه های دیتا:
                  تمام پایه های دیتا به صورت متناظر به هم وصل هستن
                  روی پایه های دیتای هر سگمنت یه مقاومت220 اهم گذاشتم که میره به امیتر
                  یه c945 کلکتور c945 به vcc وصل میشه و بیسش با مقاومت 10k میره به میکرو

یعنی مجموعا میشه هشت تا c945 (برای پایه های دیتا) و 4 تا bc108 (برای 4 تا سگمنت)
                  خوبیش اینه که میشه تعداد سگمنتها رو به دلخواه زیاد کرد و میشه از سگمنهای بزرگتر (با توجه به نوع ترانزیستور ) درایو کرد
                  دوستان در موردش نظر بدین شما چی پیشنهاد میکنید ؟
                  آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                    برای سخت افزار مدار :
                    توی یه مدار قدیمی که با 8051 بسته بودم و با 4 تا سگمنت کاتد مشترک کار میکرد (یادش بخیر :cry: )
                    سخت افزار مدار اینطوریه:
                    سگمنت ها بک گراند سیاه و نورش قرمزه سایز معمولی
                    کاتد هر سگمنت وصل میشه به کلکتور یه bc108 و امیتر bc108 زمین میشه
                    و بیسش با مقاومت 10k میره به میکرو
                    پایه های دیتا:
                    تمام پایه های دیتا به صورت متناظر به هم وصل هستن
                    روی پایه های دیتای هر سگمنت یه مقاومت220 اهم گذاشتم که میره به امیتر
                    یه c945 کلکتور c945 به vcc وصل میشه و بیسش با مقاومت 10k میره به میکرو

یعنی مجموعا میشه هشت تا c945 (برای پایه های دیتا) و 4 تا bc108 (برای 4 تا سگمنت)
                    خوبیش اینه که میشه تعداد سگمنتها رو به دلخواه زیاد کرد و میشه از سگمنهای بزرگتر (با توجه به نوع ترانزیستور ) درایو کرد
                    دوستان در موردش نظر بدین شما چی پیشنهاد میکنید ؟
                    منم شنیدم که بهتره به پایه های مشترک ترانزیستور وصل کرد ولی خواستم بدونم دیگه چرا به پایه های دیتا که می ره به سون سگمنت چرا ترانزیستور وصل کنیم ؟
                    اصلا در کل چرا ترانزیستور وصل می کنند ؟ آیا فقط برای تقویت جریان ؟
                    به نظرت اگر به این شکل توی پرئوس ببندیم می تونیم جواب بگیریم؟
                    آخه به نظر من محیط پروتوس با عملی خیلی فرق می کنه و راحتتره .
                    من نظرم اینه که اول توی محیط پروتوس کار کنیم و برنامه رو بنویسیم و توی پرتوئوس به یک نتایج کوچکی برسیم بعد بریم توی عمل .
                    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام من یک برنامه نوشتم
                      با اون که میدونم خیلی مشکل داره از نظر همه چیز مثل شماتیک و خود برنامه و ...
                      ولی خوب گفتم بزارم اینجا تا شما هم برید و مشکلاتشو ببینید
                      به هر حال بدم نیمیاد همینو روی برد برد ببندم ببینم چه شکلی کار می کنه
                      یادتون باشه این یک نمونه کار اولیه است انشالله کاملش می کنیم باهم
                      با سپاس از همگی
                      :NO:
                      http://my-zoo.persiangig.com/moshkelateamozeshe/saat.ba.ds.refreshe.rar
                      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                        منم شنیدم که بهتره به پایه های مشترک ترانزیستور وصل کرد ولی خواستم بدونم دیگه چرا به پایه های دیتا که می ره به سون سگمنت چرا ترانزیستور وصل کنیم ؟
                        اصلا در کل چرا ترانزیستور وصل می کنند ؟ آیا فقط برای تقویت جریان ؟
                        به نظرت اگر به این شکل توی پرئوس ببندیم می تونیم جواب بگیریم؟
                        آخه به نظر من محیط پروتوس با عملی خیلی فرق می کنه و راحتتره .
                        من نظرم اینه که اول توی محیط پروتوس کار کنیم و برنامه رو بنویسیم و توی پرتوئوس به یک نتایج کوچکی برسیم بعد بریم توی عمل .
                        سلام داریوش عزیز :smile: می بینم که شب بیدار شدی داداش
                        خوب ترانزیستور در اینجا هم برای تقویت جریان و درحالت سوییچ بسته میشه هم برا انتقال دیتا به کار میره که بازم میشه همون سوییچ ! :biggrin: خوب 74ls48 هم کلا حذف میشه - همونطور که گفتم خوبیش اینه که میشه با تغییر ترانزیستور بر اساس جریان مصرفی سگمنت از سگمنتهای بزرگتر هم استفاده کرد و کارهای حرفه ای انجام داد البته مقدار مقاومتها محاسبه نشده و تجربی گذاشتم در مورد جواب گرفتن نگران نباش مدارش که یه قفل دیجیتال + ساعت هست الان جلومه و نورشم خوبه
                        من کلا با انالیز مدار تو پروتیوس مخالفم ! فقط هدر دادنه وقته شما مدار رو
                        برد بورد ببند منم تا چند روز دیگه با فیبر سوراخدار و سیم وایرپ می بندمش
                        چطوره ؟ :job: برنامه شما رو هم دان کردم می خونمش
                        آلبرت اینشتین

دیدگاه

سخت افزار مدار رو دیدم
                          پایه های کاتد رو نمیشه با 7448 درایو کرد با همون ترانزیستور بزاری مثل همون نقشه ای که گفتم
                          آلبرت اینشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط silicon0
                            سخت افزار مدار رو دیدم
                            پایه های کاتد رو نمیشه با 7448 درایو کرد با همون ترانزیستور بزاری مثل همون نقشه ای که گفتم
                            سلام ولی فکر کنم باید بشه
                            اگر سون سگمنت ها بزرگ باشه شاید نشه ولی من فعلا با سون های بزرگ کاری ندارم
                            حالا من فردا یک شمارنده ی یک رقمی رو با همین7448 درایو می کنم اگر تونستم همین امشب این کارو می کنم تا زودتر گزارش کنم
                            خوبی این کار اینه که شاید بتونم بفهمم چقدر جریان میکشه یک سون سگمنت کوچیک
                            باید یک برنامه ریزی هم بکنم
                            تا هم به این کاری که باهم شروع کردیم برسم
                            و هم واسه ازمون کارشناسی بخونم

دیدگاه

بچه ها من نتونستم بخونم ولی منم یه ساعت با 8051 دارم به سخت افزارش نگاه کنید قاطی میکنین
                              بیخیال
                              میدونید چه طوریه
                              8051 نمیتونه یه پایرو ریست کنه
                              یعنی برای ریست مقاومت میزارن
                              مقاومت پایین کشنده خلاصه الان ای وی ار خیلی پیشرفته تر از ایناست
                              اگه به 8051 گیر بدین تو سخت افزارم قاطی میکنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                                بچه ها من نتونستم بخونم ولی منم یه ساعت با 8051 دارم به سخت افزارش نگاه کنید قاطی میکنین
                                بیخیال
                                میدونید چه طوریه
                                8051 نمیتونه یه پایرو ریست کنه
                                یعنی برای ریست مقاومت میزارن
                                مقاومت پایین کشنده خلاصه الان ای وی ار خیلی پیشرفته تر از ایناست
                                اگه به 8051 گیر بدین تو سخت افزارم قاطی میکنین
                                ما به 8051 گیرندادیم اقای رحیمی اون یقمونو گرفت :mrgreen:

اصلا موضوع 8051 نیست فقط میخواستم یه مدل دیگه درایو کردن سگمنت ها رو بررسی کنم .
                                ببینید شما اگه از 7448 استفاده کنید دو به توان 4 حالت بیشتر بوجود نمیاد ولی در حالتی که به هر پایه دیتای سگمنت یه ترانزیستور وصل کنیم دو به توان هشت شکل (با در نظر گرفتن نقطه) رو میشه ایجاد کرد خب اینم یه مزیت دیگه ! :job:
                                راستی من الان یه سگمنت تک که از قدیم داشتم با 220 اهم به هر پایه و 5 ولت در حالت 8 کامل و نقطه روشن کردم جریان مصرفیش شد 112 میلی امپر :eek: یه کم زیاده فکر کنم ولی به هر حال موقع جاروب جریان مصرفی کمتر میشه نورش هم همینطور
                                آلبرت اینشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X