اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمنت

اولاً که ولتاژ جاروب که نمیشه بالاتر برد. این ولتاژ مقدار ولتاژ دیجیتال هست که میکرو و بقیه آی سی های منطقی میدن که اگه بخوای بیشترش کنی باید تقویت کنی که فکر نمی کنم راه حل خوبی باشه. اما به جز این محاسبه جالبی انجام دادی. اما به یه نکته توجه نکردی که نوری که شما با این روش می بینی همون نوری نیست که وقتی یه ولتاژ ثابت 0.83 ولت به سگمنت می دی دیده میشه. دوست من شما خاصیت ویژه روش جاروب رو بهش توجه نکردی. یعنی خطای چشم. خطای چشم باعث میشه شما نوری نزدیک به همون نور 5 ولت رو ببینی. چون چشم شما فرصت نمی کنه خاموش و روشن شدن رو ببینه. البته در مورد زمان روشن و خاموش شدن هم فکر می کنم 20 میلی ثانیه زیاد باشه. الان درست یادم نیست من برای ساعت چه مقدار صبر می ذاشتم، اما الان اگه بخوام مثلاً یه دات ماتریس رو راه بندازم همان روشن بودن هر سگمنت رو میذارم حدود 10 میلی ثانیه. چون چشم خاموش و روشن شدن با سرعت 20 میلی ثانیه رو تقریباً میبینه (اگه بخوام دقیق بگم، چشم تا 40 میلی ثانیه نور رو نگه میداره و بعد به شدت میزانش افت می کنه) بنابراین بهتره زمان جاروب رو یه مقدار متوسطی بین زمان تشخیص چشم و زمان لازم برای روشن شدن سگمنت قرار بدی.
    سلام آقای پور آزاد :smile:
    در مورد اون 20 میلی ثانیه مثال گفتم :agree:
    ضمنا من زمان تاخیر ها رو محاسبه نکردم چون برای هر سگمنت یه تاخیر هم برای خاموش شدنش باید گذاشت وگرنه سایه عدد روی سگمنت بغلی میافته

شما اگه تونستین بدون افزایش (یا همون تقویت ) ولتاژ در یک روش جاروب با ولتاژ 5 ولت و 6 تا سگمنت رو به ترتیب اسکن کنید و شدت نور برابر حالتی باشه که 5 ولت رو مستقیم (البته با مقاومت !) به سگمنتها میدین ( به شرطی که نور کاملا بدون پرش باشه و شکل سخت افزار در هر دوحالت یکی باشه) حتما خبرش رو به ما هم بدین :mrgreen:

من مدارهای نوری که با روش جاروب بستم (چه سون سگمنت چه led)
    هیچکدوم در حالت جاروب شدت نورش با حالت اتصال مستقیم ولتاژ برابر نشده
    اگر اینطور بود طراحان تابلوهای led هم دیگه مشکلی نداشتن

این روش دقیقا مثل کنترل نور یک led با روش pwm هست
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمن

نوشته اصلی توسط silicon0
      در مورد اون 20 میلی ثانیه مثال گفتم :agree:
      ضمنا من زمان تاخیر ها رو محاسبه نکردم چون برای هر سگمنت یه تاخیر هم برای خاموش شدنش باید گذاشت وگرنه سایه عدد روی سگمنت بغلی میافته
      خدا رو شکر که شما قبلاً این سیستم ها رو تست کردید، شرمنده که یه مقدار ابتدایی توضیح دادم. البته من هم مقادیری که گفتم کاملاً اولیه بود، البته فکر نمی کنم مشکل سایه دار شدن بوجود بیاد. چون اگه شما قبل از فعال کردن سگمنت، دیتا رو تغییر بدید دیگه مشکلی پیش نمیاد.

نوشته اصلی توسط silicon0

شما اگه تونستین بدون افزایش (یا همون تقویت ) ولتاژ در یک روش جاروب با ولتاژ 5 ولت و 6 تا سگمنت رو به ترتیب اسکن کنید و شدت نور برابر حالتی باشه که 5 ولت رو مستقیم (البته با مقاومت !) به سگمنتها میدین ( به شرطی که نور کاملا بدون پرش باشه و شکل سخت افزار در هر دوحالت یکی باشه) حتما خبرش رو به ما هم بدین :mrgreen:

من مدارهای نوری که با روش جاروب بستم (چه سون سگمنت چه led)
      هیچکدوم در حالت جاروب شدت نورش با حالت اتصال مستقیم ولتاژ برابر نشده
      اگر اینطور بود طراحان تابلوهای led هم دیگه مشکلی نداشتن

این روش دقیقا مثل کنترل نور یک led با روش pwm هست
      والا من کی گفتم شدت نورش برابر با حالت ولتاژ مستقیمه؟ لطفاً دقیق تر بخونید نوشته هام رو. در ضمن من با روش جاروب برای ARM روی یه دات ماتریس حرف A رو نوشتم و با زمان تاخیری که گذاشتم نوری که از هر دات دیده میشه تقریباً (توجه کنید گفتم تقریباً) برابر با حالت اتصال مستقیم 5 ولت بود، و در ضمن این کار رو همین قبل از عید انجام دادم، برنامش رو هم داخل سایت گذاشتم. بنابراین این مساله برای قدیم نیست و می دونم دارم چی میگم. این هم عکسش:

از بحث خارج نشیم. این مساله شبیه به کنترل PWM هست، اما خودش نیست مساله خطای چشم باعث میشه نور از اون روشن تر دیده بشه.

دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام
        نمیدونم این آی سی جدید که خریدم از اول سوخته بود یا مشکل از پروگرام م بود یا ... خلاصه ما که نفهمیدیم
        آخرش مجبور شدم پروگرامو اساسی تر بسازم و سوکت های اضافیشو حذف کنم و با سیم مستقیم لحیم کنم تا که ناراحتی ای از بابت اتصالی نداشته باشم
        خلاصه که بگم این دو روز درگیر همین ای سی بودم آخرش نفهمیدم آی سیم از اول سوخته بود یا که مشکل از پروگرامرم بود
        ولی وقتی پروگرامرومو اساسی ترش کردم با ای سی ای که تازه خریده بودم بازم پروگرامر نشد
        مجبور شدم دلمو بزنم به دریا و ای سیه پروژه ترم آخرمو که یادگاری به عنوان یک کار پروژه ای گذاشته بودم کنار برم اونو از سوکتش جدا کنم اونو پروگرامر کنم
        خدا رو شکر اون پروگرام شد همین الان
        میخواستم بگم از این همه حرف که یا برین یک پروگرام بخرید یا که اگر خواستین بسازین مثل ما یک لحیم کاری بیخودی انجام ندید و لااقل یک پروگرامر اساسی درست کنید مهم نیست که این پروگرامر یو اس پی باشه یا اس تی کا مهم اینه که طوری بسازید که ناراحتی سیم کشی یا اتصالی نداشته باشین . چون حیف زمانتون و مثل من از دست بدید یا که آی سی بسوزونید
        قابل توچه دوستان یک 7448 توانایی داره یک سون سگمنت بند انگشتی رو راه اندازی کنه
        من همین الان امتحان کردم گرچه میدونم اساتید اینا هارو خیلی بهتر از من میدونند ولی واسه اونهایی گفتم که شاید یک روز قصد داشته باشند یک سرچی بزنند و یک چیزی بدونند
        فقط نمیدونم چرا من اینقدر کارام کند پیش میره
        زیادی حرف بیخودی زدم
        با سپاس از دوستان
        راستی چه چیزهایی باعث میشه کمی به کار سرعت داد آخه احساس می کنم کارام خیلی کند پیش میره شاید برنامه نویسیم خیلی ضعیفه شاید هم دلیل دیگه ای داشته باشه ؟
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام داریوش عزیز :smile:
          اول در مورد میکرویی که جدید خریدی jtag اش رو تو فیوز بیتها غیر فعال کن
          در مورد سخت افزار مدار من با 74hc595 جواب گرفتم با مقاومت 220 وصل کردم به یه سگمنت کاتد مشترک خیلی عالی وپر نور روشن میشه بدون اینکه ایسی گرم بشه من با 74hc595 میبندم شما با 7448 فقط برنامه ها تو قسمت نمایش فرق میکنه که مشکلی نیست . ضمنا امروز ds1307 رو راه انداختم البته رو برد بورد بستم فردا مدار رو رو فیبر سوراخدار می بندم و برنامه اصلی رو شروع میکنیم

درباره اینکه گفتی کارها کند پیش میره باور کن برای همه همین طوره بخصوص که تو بازار ایران هم قطعه پیدا کردن سخته و بجای اینکه بازار خودشو با مصرف کننده تطبیق بده ما باید خودمون رو با بازار هماهنگ کنیم ! :eek:
          من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
          آلبرت اینشتین
          منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

سلام
            شرمنده که این سوالو می کنم
            راستی من یک برنامه ای نوشتم
            قصد دارم توی عمل هم ببینم بعدش اگر قابل قبول بود واسه دوستان هم بزارم
            ولی یک مشکلی دارم
            چون از پورت سی استفاده کرده ام و تا حالا با فیوز بیت ها کار نکردم نمی دونم چطوری باید فیوز بیت هارو واسه پورت سی عوض کنم و پورت سی رو اماده ی استفاده کنم ؟
            راستی اگر بخوام فرکانسو ببرم بالا باید کدوم فیوز بیت ها رو عوض کنم ؟
            با سپاس از دوستان
            راستی حامد هم خوب حرفی میزنه تا می تونید سعی کنید با هزینه کم یک چیز عالی بسازید بخصوص اگر قصد داشته باشید اونو وارد بازار هم کنید دیگه این مسئله خیلی خیلی مهم میشه
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

:rolleyes:
              داداش سلام
              با چی پرو گرام میکنی
              یه عکسی چییزی بزار بگم
              کریستال خروجی میخای بزاری یا 8 مگ داخلی ؟ :read:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام منظورت از عکس اینه که از جای فیوز بیت ها عکس بگیرم ؟
                ببین
                من با stk200 پروگرام می کنم و با کریستال داخلی و در محیط بسکامه دیگه

از همه مهمتر اینه که بتونم پورت سی رو راه اندازی کنم خودتون میدونید که اگر کاری به فیوز بیت ها نداشته باشیم نمی تونیم از پورت سی استفاده کنیم و فقط 4 تا پینش کار می کنه
                سپاس

دیدگاه

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگم&#1606

jtagen=0 رو بکن 1
                  پرت سی فعال بشه اگه پیش فرضت 1 0 بکن خلاصه تغیر حالت بده
                  تو محیط بیسکام خیلی اسونه خوب کریستال رو بزن رو خروجی
                  یا بزار رو 8 مگا هرتز داخلی
                  قشنگ نوشته یک بار تست کنی میفهمی
                  :nice:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دوست عزیز واقعاً من نمی فهمم چرا شما انقدر دوست داری با بیسیک بنویسی. بیا و به پیشنهاد من گوش کن، بی خیال بیسیک شو و برو سراغ کد ویژن. هم زبون c رو یاد می گیری و هم اینکه codeWizard واقعاً توی خیلی از کارا کمکت می کنه.

زبون بیسیک توی AVR قطع میشه. هیچ میکروی دیگه ای با بیسیک کار نمی کنه، اما همه میکروها کامپایلر c دارن.
                    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                      دوست عزیز واقعاً من نمی فهمم چرا شما انقدر دوست داری با بیسیک بنویسی. بیا و به پیشنهاد من گوش کن، بی خیال بیسیک شو و برو سراغ کد ویژن. هم زبون c رو یاد می گیری و هم اینکه codeWizard واقعاً توی خیلی از کارا کمکت می کنه.

زبون بیسیک توی AVR قطع میشه. هیچ میکروی دیگه ای با بیسیک کار نمی کنه، اما همه میکروها کامپایلر c دارن.
                      سلام داداش گرامی
                      خوب من باز تا کی برم سی یاد بگیرم
                      یکی از بچه ها یک کتابی به من پیشنهاد کرده که برم بخونم ولی شما دوست گرامی اجازه بده این پست و تممومش کنیم
                      چشم خودم قصدشو دارم برم یاد بگیرم چشم
                      و سپاس

دیدگاه

سلام اینم یک عکس از فیوز بیت هام
                        حالا بگین من چطوری همه پین های پورت سی رو فعال کنم که بتونم استفاده کنم
                        سپاس :NO:

دیدگاه

فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                            سپاس از عکس خیلی عالی بود رفتم و پروگرام کردم
                            انشالله که ساعت خوب کار میکنه و واسه بچه ها بتونم بزارم

دیدگاه

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگم&#1606

خبرمون کن داداش ایران سبز
                              در ضمن اگه کریستالو خارجی کنی برای پرو گرام کردن دباره باید کریستال رو میکرو باشه
                              وگر نه پرو گرام نمیشه

دیدگاه

سلام
                                بچه ها نمیدونم برنامه توی پروتوئوس درسته که چشمک میزد ولی کار می کرد میخواستم یعنی توی عمل کاری کنم که تاخیرهاشو درست کنم تا چشمکش بر طرف بشه
                                ولی :angry: توی عمل هر 6 تا سون سگمنت رو بدون چشمک فقط صفر نشون میده :eek: خلاصه اینکه توی عمل کار نکرد .
                                یک سوال آیا ولتاژ 3 ولت ds1307 دقیق باید سه ولت باشه ؟
                                اگر لازمه , برنامه رو بزارم تا ببینید ؟
                                منتظر راهنمایی هاتونم .

اضافه شده در تاریخ :
                                سلام مشکل بالا برطرف شد
                                و ثانیه خیلی خوب کار میکنه و بعد از هر 60 ثانیه یک واحد به دقیقه اضافه می کنه ولی کلید های تنظیم مشکل داره و کلید های تنظیم تا عدد 10 تنظیم می کنه ولی از 10 بیشتر دیگه مشخص نیست که چی تنظیم می کنه ؟
                                سعی می کنم برم باز هم نگاه کنم ببینم مشکل در کجایه
                                شما هم راهنمایی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X