اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمنت

نوشته اصلی توسط iranesabz
    سلام مشکل بالا برطرف شد
    و ثانیه خیلی خوب کار میکنه و بعد از هر 60 ثانیه یک واحد به دقیقه اضافه می کنه ولی کلید های تنظیم مشکل داره و کلید های تنظیم تا عدد 10 تنظیم می کنه ولی از 10 بیشتر دیگه مشخص نیست که چی تنظیم می کنه ؟
    سعی می کنم برم باز هم نگاه کنم ببینم مشکل در کجایه
    شما هم راهنمایی کنید
    عددای بعد از 9 مثل این عکس میشه؟

این اگه باشه اشکال از اینه که می خوای عدد 10 رو روی یه سگمنت نمایش بدی. برای بیشتر از 10 باید دوتا سگمنت رو هم زمان تنظیم کنی.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

:rolleyes:
      یه عکس از مدارت بزار
      اخه ما با چش بسته کجا بریم
      یه عکس بزار ببینیم با چی سون رو درایو کردی ؟
      این عدد ها که هست نباید از 60 بیشتر بشه
      یعنی تو دی اس 1307 نباید عدد غیر مجاز بنویسی فکر کن اگه به جای ثانیه بنویسی 61 کل ای سی قاطی میشه
      البته اینو من خودم چون میدونستم نزاشتم این اتفاق بیفته
      نمی دونم تو این کار پاسخ ای سی ساعت به این حالت غیر مجاز چیه ریست میشه هنگ میکنه عدد رو ریست میکنه ؟ :question:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام دوستان این تصویره مداره :NO:

اینم فایل بسکام به همراه پروتوئوسشه :NO:
        http://my-zoo.persiangig.com/moshkelateamozeshe/saat-ba-ds-moshkel-tanzem.rar

از مشکلات مدار اینه که
        1 کلید های تنظیم درست کار نمی کنه
        کلید تنظیم دقیقه تا 10 درست تنظیم میشه ولی از ده به بعد با هر بار فشار به این شکل میشماره میره به 17 بعد 24 بعد 37 بعد 56 بعد 0 بعد باز تکرار میشه
        واسه ساعت هم میشه گفت به همین شکله دیگه تا 10 درسته بعدش 17 بعدش 0

2 دسمتون رو هم که به مقاومت 330 اهمی که میره به scl می زنیم مدار به لرزش می یوفته یا میهنگه یا تنظیماتش به هم میریزه مثلا ساعت و می کنه از 10 به 5 البته فکر کنم این مشکل به خاطر اینه که روی برد برد بسته ام

3 مشکل دیگه اینه که برق اگر یک لحظه بره ثانیه از صفر شروع به شمارش می کنه و به اندازه همون زمانی که برق نبوده مدار عقب میوفته

خوبیش اینه که اگر برق برای مدت زیادی بره مشکلی واسه دقیقه و ساعتش نمی یوفته و اینکه درسته که توی پروتوئوس چشمک میزنه ولی توی عمل چشمک نمیزنه
        نور سون ها هم زیاد جالب نیست که این هنوز واسه من مهم نیست مهم برنامه مداره و مشکلاتیه که داره

سپاس از همگی
        منتظر راهنمایی هاتون هستم

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام متعسفانه شما از دو تر فند کم کردن پایه های مصرفی میکرو استفاده کردین
          من اصلا سر در نیاوردم شما چی کار کردین
          علت کم نور بودن سون سگمنت ها اینه که ویتی در برنامه ندارین
          لا اقل باید یه 10 میلی ثانیه ویت داشته باشین تو هر تریگ سون سگمنت وگر نه نور خیلی کمی خواهید دید
          من اولش عرض کردم
          عمل با شبیه سازی فرق داره
          این برنامه خیلی اسونه
          ولی به خا هیچی نمیشه فهمید
          بدنه اصلی برنامه هم مثل نوشتن ساعت و ثانیه هم به هم زدین
          بگردین پیدا میشه مشکل در ضمن فرکانس رو ببرین بالا
          خیلی کمه فرکانس 1 مگ حد اقل 8 بزارین :read:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

حامد جان
            به هر حال الان من با همون کلید ها که درست تنظیم نمی کرد تنظیم کردم ولی خوب خیلی دردسر داره تنظیم کردنش دیگه
            الان هم ساعت داره درست کار می کنه
            راستی حامد جان چرا باید فرکانس ببرم بالا وقتی که مدار هیچ گونه چشمکی در عمل نداره ؟
            دوستان من مشکلات ساعت رو بالا عرض کرده ام کسی هست که بتونه منو یاری کنه
            خودم هر کاری کردم تا الان نتونستم بفهمم که چگونه برنامه رو تغییر بدم که کلید های تنظیمش درست کار کنه
            سپاس از دوستان
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

من فقط یدونه علت برای بالا بردن این فرکانس دارم
              وقتی کلیدی فشار داده میشه و دبانس رو اجرا میکنه یه لحظه کل صفحه خاموش میشه این واسه من مشکل بزرگی بود
              در ضمن من از امکانات زیادی مثل eeprom غیره هم استفاده کردم که باید فرکانس بالا باشه تا در چند سیکل کاری که سی پیو مشغول انجام عملیات هست صفحه خاموش نشه :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                من فقط یدونه علت برای بالا بردن این فرکانس دارم
                وقتی کلیدی فشار داده میشه و دبانس رو اجرا میکنه یه لحظه کل صفحه خاموش میشه این واسه من مشکل بزرگی بود
                در ضمن من از امکانات زیادی مثل eeprom غیره هم استفاده کردم که باید فرکانس بالا باشه تا در چند سیکل کاری که سی پیو مشغول انجام عملیات هست صفحه خاموش نشه :rolleyes:
                حامد جان من کاری با فرکانس ندارم و مشکلی نداره مدارم و هیچ گونه چشمکی توی عمل نمی بینم و فکر نکنم کلید ها ربطی به فرکانس داشته باشه

به نظر من باید طبق گفته ی حامد پور آزاد به نحوی باید هر دو تا سون سگمنت رو تنظیم کرد باهم , اما اینکه چطوری , من نفهمیدم

بچه ها مشکلات اصلی رو بالا مطرح کردم که همگی یک جور مهم هستند لطفا مرا در برطرف کردن آنها یاری کنید و برنامه هم خیلی ساده نوشته شده

دیدگاه

داداش برو بگو حامد ادم بدیه :cry2:
                  من درستش کردم البته فقط قسمت ثانیه
                  ببین توضیح میدم برات درستش کن
                  ببین شما رقم اعداد رو باید 2 تیکه کنی درسته ؟
                  یکی رقم صد گان یکی ده گان
                  اون رو باید در 3 حالت بنویسی
                  1برای اعدد کمتر از ده
                  2برای ده
                  3برای بیشتر از ده
                  علت چشمک خوب بابا چه خبره تو هر ثانیه از 1307 5000 بار :eek: اطلا عات میگیری :eek:
                  اونو کاری کردم تو هر ثانیه بشه 1/50 فرکانس جاروب
                  بازم رسی دیم به همون اش و همون کاسه :sad:
                  خوب حالا میگی چرا این کارو کردی
                  میگم سلیقه هر کی با دیگری فرق داره
                  تازه بعد 2 ساعت تلاش مشکل این یافت شد
                  فایل های پیوست شده

دیدگاه

ببین داداش مث یه داداش کوچیک میگم بهت چرا فکر میکنی برنامت طولانی باشه ایراده شما اومدی رو یه متغیر 100 تا تغیرات دادی در حالی که متغیری که از رو 1307 خونده میشه نباید به هیچ وجح تغیر کنه
                    اولین سطرت غیر فعال کردم چون ثانیه شما رو تو اولین استارت میکرو 0 میکرد و ب بختانه ساعت اشتباه میشد
                    3 تا متغیر دیگه هم رو برنامه اضافه شده یدونه هم word اضافه شد برای اینکه فرکانس خوندن ا 1307 یک تقسیم بر 50 بشه
                    اگه نتونستی درست کنی رقم ثانیه و دقیقه رو بگو حل کنم :agree:

دیدگاه

سلام
                      حامد جان قربون چشات شم
                      والا پروگرام کردم برنامه شما رو بدتر شد بهتر نشد :mrgreen:
                      نه ساعت ش کار میکنه نه کلید های تنظیمش درست شده و کلید تنظیم ثانیه هم همون مشکل قبلی رو داره ؟
                      بعدش تنظیم کلید ثانیه ارزشی نداره ما باید زمانی که کلید ثانیه رو میزنیم ثانیه صفر بشه تنظیم ثانیه باید به این شکل باشه که خوب این خیلی راحت می شه با ریست کردن انجام داد .
                      ولی برنامه ی شما همون مشکلات قبلی داره که هیچ به مشکلاتش هم افزوده شده دیگه ساعتش خونده نمیشه :mrgreen:
                      ثانیه رو بیخیال شو داداش حامد
                      والا دوستان خودم خیلی فکر کردم ولی هنوز به هیج نتیچه ای نرسیده ام دارم دیونه میشم :angry:

حامد جان دمت گرم
                      متوجه ی یک چیز خوب توی برنامه شما شدم توی عمل
                      اونم این که برق که میره یک لحظه و میاد ثانیه از صفر شروع به شمارش نمی کنه :applause: حالا این که شما چطوری این مشکلو برطرف کردین من متوجه نمیشم ولی شما مشکل سوم رو برطرف کردی دمت گرم :applause:

p

دیدگاه

:eek:
                        واییییییییییییییییییییییییی
                        فرکانس رو من 8 کردم
                        درست کن
                        نمیدونم والا 8 بوود الان دیدم 1 هستش
                        تغیرات زیدی تو برنامه دادم
                        برای حل مشکل سوم
                        ' Seco = 1
                        ' Gosub Seco
                        غیر فعال شد
                        تو شبیه سازی به صورت کامل جواب گرفتم من
                        ورژن جدید با زم مشکل داره نه وقت دارم کامل ببینمش نه حوصله به خدا همینم 3 ساعت طول کشید مشکل رقم رو ساعت همیشه 0
                        فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام بروبچ
                          دیدم خیلی توی این جاروب مشکل دارین گفتم یه راهی رو هم من بگم شاید راه گشا بود :nice:
                          شما یه تایمر رو نتظیم میکنید روی مثلا 10KHz البته هرچقدر بالاتر باشه بهتره ولی مشکلات بیشتر میشه
                          بعد میاین توی این تاییمر چیکار باید بکنیم
                          1 - سلکت همه سگمنتهامونو خاموش میکنیم (این بستگی به نوع سگمنت که اند مشترک باشه یا کاتد فرق میکنه و یا اینکه براش ترانزیستور مثبت گزاشین یا منفی) ولی در کل باید سگمتها خاموش بشن با دیتای سگمنتها هم کاری نداشته باشین
                          2 - یه تاخیر خیلی کوچیک مثلا 20 میکرو ثانیه (این تاخیر برای از بین بردن سایه هستش و به نوع سگمنتها و ترانزیستورها بستگی داره که با چند با ازمایش بهترین و کمترین عدد رو براش انتخاب کنید)
                          3 - یه سویچ کیس که تعداد کیسهاش برابر سگمنتهاتون باشه میزارین (این سویچ برای انتخاب سگمنتهاست) و متغییر سویچ رو توی هر کیس افزایش میدین و در اخرین کیس مقدار اولین کیس رو براش میزارید
                          4 - حالا توی این کیسها اول دیتای هر سگمنت یا همون عددشو توی پرت میزارین و بعد همون سگمنت سلکت میکنید (یعنی پین انتخابشو فعال میکنید)
                          بعد میکرو میره کارهاشو تو مین برنامه انجام میده و وقتی دوباره تایمر سرریز بشه میاد تو تایمر و سگمنت دیگه و ادامه برنامه ...

از خوبی های این روش اینه که
                          1 - نور سکمتها یکسان هست
                          2 - خیلی راحت میشه براش کنتراست قرار داد
                          3 - زمان روشن بودن سگمنتها برابر زمان تایمر هست
                          4 - اگر میکرو هنگ کنه تایمر کارشو میکنه و سگمنتها نمیسوزن(این خیلی بعیده که میکرو جوری هنگ کنه که تایمرها هم از کار بیفتن در واقع هنگ یه میکرو همون باگهای برانامه ای هست که ما نوشتیم مثل لوپها و تاخیرها و ...)
                          5 - برای ما هم مهم نیست که چیکار میکنیم (با spi کار میکنیم یا با i2c یا نتونیم از فلان سنسور استفاده کنیم چون زمان پاسخ گوییش زیاده و یا نتونیم از تاخیر استفاده کنیم و ................)

این هم یه نمونه کد تو سی

interrupt [TIM2_COMP] void timer2_comp_isr(void)
                          {
                          SCAN = 0;
                          delay_us(20);
                          switch (dg)
                          {
                          case 0:
                          data = ss%10;
                          SCAN = 1;
                          dg++;
                          break;
                          case 1:
                          data = ss/10;
                          SCAN = 2;
                          dg++;
                          break;
                          case 2:
                          data = mm%10;
                          SCAN = 4;
                          dg++;
                          break;
                          case 3:
                          data = mm/10;
                          SCAN = 8;
                          dg++;
                          break;
                          case 4:
                          data = hh%10;
                          SCAN = 16;
                          dg++;
                          break;
                          case 5:
                          data = hh/10;
                          SCAN = 32;
                          dg=0;
                          break;
                          }
                          }
                          تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                          به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام اینجوری که رفرش را توی اینتراپت تایمر بذاریم خیلی خوبه فقطاگر به جای اون delay از زمانی که برای دادن اینتراپت تنظیم میکنیم استفاده کنیم خیلی بهتره استفاده کردن از تاخیر اونم تو روتین اینتراپت فکر نکنم خیلی خوب باشه

دیدگاه

:read:
                              بحث ما رو بیسکامه
                              درسته بهترین راه سرریز کردن تایمر و اینتراپت اونه فکر کنم تایمر 1 باید سر ریز بشه
                              ولی من خودم بعد ساختن فهمیدم که باید از تایمر استفاده کرد
                              این زبان سی هست ما بیسکام میخوایم
                              البته مشکلمون رفع شده تا حدودی
                              :agree:

دیدگاه

سلام
                                با تشکر از همه اساتید برنامه ساعت طراحی شد :applause: <>
                                از تایمر کانتر هم استفاده نکردیم
                                خسته نباشی حامد جان کارت عالی بود @};-تنظیم ثانیه رو تغییر دادم به این نحو که اگر ثانیه فشرده بشه ثانیه صفر بشه
                                از همه اساتید میخواهم برنامه رو نگاه کنند و نظرشونو بگند تا این برنامه رو وارد پست اول کنیم و بریم واسه ادامه ی کار :NO:
                                http://my-zoo.persiangig.com/tarraheshodeha/saat1.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X