اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی موتور براشلس (BLDC)

از اساتید و مهندسین کسی نیست؟
    والا تمام لینکهایی که تو این 80 صفحه بود همه باطل شدن الان نه سورسی باز میشه نه هیچکدوم از منابعی که ذکر کردید
    یکی لطفا بیاد راهنمایی کنه
    من تونستم موتور روشن کنم ولی دورش پایینه باید مشکل موقعیت یابی رو حل کنم از نوع بدون سنسوره

دیدگاه

سلام دوستان.من یک موتور bldc 72 ولت 2500 وات دارم و درایوری که تهیه کردم براش قابلیت اینکه موتور را برعکس بچرخونه نداره.ولذا مجبورم یه درایور توان بالا براش بسازم.دوستان کسی هست راهنماییم کنه لطفا

دیدگاه

ببخشید من تو یه سایتی دیدم با ای سی AH175-PLویک عددمقاومت 10Kموتور هارد دیسک رو راهندازی کردن.

دیدگاه

با سلام خدمت اعضای محترم سایت:

در رابطه با برنامه نوشته شده توسط آقای مهندس نوربخش بنده سعی در شبیه سازی برنامه به پروتئوس و در محیط نرم افزار Codevision و یا Avrstudio داشتم که در این رایطه یه مشکلاتی در اجرای کدهای مربوطه در محیط Code vision داشتم که در نهایت توانستم کدهای مربوطه را در محیط Codevision اجرا کنم که فایل اجرایی آن در این لینک قرار داده شده است.

فایل اصلی مدار در لینک زیر دیده می شود:

شمای پروتئوس آن به صورت زیر می باشد:

فایل شبیه سازی شده آن در محیط Proteus به صورت زیر می باشد:

و مشکل در عدم اجرای کدهای برنامه نوشته شده در محیط پروتئوس می باشد. لطفاً در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

با نشگر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در رابطه با اجرای کدهای آقای مهندس نور بخش لطفا در صورت امکان کدهای لینک برنامه کنترلر موتور BLDC برای اجرا در محیط Avrstudio را که از سورس اصلی ارائه شده در این تاپیک با لینک زیر می باشند:

بنده سعی در اجرای این کدها در محیط Avrstudio داشته ام که در نهایت کدهای زیر را بدست آورده ام:

که البته سعی در اجرای این کدها در محیط Proteus را داشتم که به دلیل خطا در کامپایل برنامه موفق به انجام آن نشده ام منتها شبیه سازی در محیط Proteus را می توانید در لینک زیر مشاهده بفرمایید:

لطفا در صورت امکان ایراد برنامه را در محیط Avrstudio که به صورت زیر می باشد:

------ Rebuild All started: Project: BLDC EMF, Configuration: Debug AVR ------
          Build started.
          Project "BLDC EMF.cproj" (ReBuild target(s)):
          Target "PreBuildEvent" skipped, due to false condition; ('$(PreBuildEvent)'!='') was evaluated as (''!='').
          Target "CoreRebuild" in file "D:\Program Files (x86)\Atmel\Atmel Studio 6.0\Vs\Compiler.targets" from project "C:\Users\Mr.Timachi\Desktop\Amir\brushless motor\ECA Site\1\SHN_BLMC5_M\SHN_BLMC5_M\AVR STUDIO SS\BLDC EMF\BLDC EMF\BLDC EMF.cproj" (target "ReBuild" depends on it):
          Task "RunCompilerTask"
          D:\Program Files (x86)\Atmel\Atmel Studio 6.0\make\make.exe -C "C:\Users\Mr.Timachi\Desktop\Amir\brushless motor\ECA Site\1\SHN_BLMC5_M\SHN_BLMC5_M\AVR STUDIO SS\BLDC EMF\BLDC EMF" -f "Makefile" clean all
          The system cannot find the path specified.
          The system cannot find the path specified.
          make: Entering directory `C:/Users/Mr.Timachi/Desktop/Amir/brushless motor/ECA Site/1/SHN_BLMC5_M/SHN_BLMC5_M/AVR STUDIO SS/BLDC EMF/BLDC EMF'
          ECHO is off.
          -------- begin --------
          ECHO is off.
          Cleaning project:
          rm -f main.hex
          rm -f main.eep
          rm -f main.cof
          rm -f main.elf
          rm -f main.map
          rm -f main.sym
          rm -f main.lss
          rm -f ./RENC/RENC.o ./BLMC/BLMC.o ./main.o
          rm -f ./RENC/RENC.lst ./BLMC/BLMC.lst ./main.lst
          rm -f RENC/RENC.s BLMC/BLMC.s main.s
          rm -f RENC/RENC.d BLMC/BLMC.d main.d
          rm -f RENC/RENC.i BLMC/BLMC.i main.i
          rm -rf .dep
          rm -f
          rm -f
          rm -f FuseL.bin
          rm -f FuseH.bin
          rm -f FuseE.bin
          rm -f FuseK.bin
          rm -f FuseC.bin
          rm -f FuseS.bin
          rm -f *.bak
          rm: cannot remove `*.bak': Invalid argument
          make: *** [clean_list] Error 1
          make: Leaving directory `C:/Users/Mr.Timachi/Desktop/Amir/brushless motor/ECA Site/1/SHN_BLMC5_M/SHN_BLMC5_M/AVR STUDIO SS/BLDC EMF/BLDC EMF'
          Done executing task "RunCompilerTask" -- FAILED.
          Done building target "CoreRebuild" in project "BLDC EMF.cproj" -- FAILED.
          Done building project "BLDC EMF.cproj" -- FAILED.

Build FAILED.
          ========== Rebuild All: 0 succeeded, 1 failed, 0 skipped ==========

مورد بررسی وپردازش برای ارائه راه حل قرار دهید.
          با تشکر فراوان

دیدگاه

سلام دوستان
            من یه موتور براشلس دارم دوتا سنسور اثر هال داره چطوری میتونم موقعیت اهنربا ها رو تشخیص بدم . چطوری میشه شش حالت مختلف رو تشخیص داد . یه جا تو همین سایت خوندم که یکی گفنه بود با چهار تا مقاومت و تقسیم ولتاژ میشه همین کار رو کرد اما نمیدونم چطوری کسی میدونه ؟
            ممنون

دیدگاه

هسته آهنربای موتور شما چند تا قطب داره ؟
              وابسته به تعداد قطب هاش میتونی خروجی سنسور هال رو بخونی

دیدگاه

سلام خدمت همه ی دوستان
                یه سوال دارم
                کسی برنامه راه اندازی موتور براشلس با بسکام داره لطف کنه بزاره با شماتیک ممنون میشم.

دیدگاه

سلام روی چه میکرویی میخواین آپ کنین؟

امیرحسین ضیا

دیدگاه

فرقی نمیکنه از خانواده AVR باشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دو تا سوال دیگه دارم ممنون میشم پاسخ بدید
                    1-کدوم فایل قابل ساخت هست و جواب داده و نیاز به I2C نداره .
                    2-میشه برنامه رو طوری تغییر داد که با پتانسیومتر دور موتور کنترل بشه
                    3-و یک کلید براش تعریف بشه وقتی که کلید 1 شد موتور بچرخه و وقتی 0 شد خاموش بشه.

دیدگاه

من دارم رو این پروژه کار میکنم و فک نکنم به این زودی ها موفق بشم. دوستان تاپیک های مختلفی ایجاد کردن که خیلی کامل هست من با گوشی هستم و نمیتونم لینک ارسال کنم در قسمت سرچ بنویسین میاره براتون و امیدوارم کمک کنن دوستن
                      .

امیرحسین ضیا

دیدگاه

دستت درد نکنه مهندس جان خیلی بهتر از فیلم پایین تر که تو اپارات اپلود شده توضیح دادید.
                        کاش ادامه میدادی و یه کم میرفتی توی ریزه کاری ها.
                        منم برای اولین بار گیر کردم تو راه اندازی موتور DVD
                        به دخترم قول داده بودم اسباب بازی براش بسازم ولی دارم بز میارم

دیدگاه

سلام. یک پروژه توی سایت https://pars-project.ir/ در مورد درایو کردن موتور براشلس و دی سی هست ظاهرا خیلی پیشرفته هست کسی تا حالا ساخته؟

دیدگاه

سلام
                            من میخوام یه موتور براشلس رو با اسپید کنترل و بدون رادیو راه اندازی کنم میشه برا لین کار از تستر های سرو موتور که تو بازار هست استفاده کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsenshz58 نمایش پست ها
                              سلام
                              من میخوام یه موتور براشلس رو با اسپید کنترل و بدون رادیو راه اندازی کنم میشه برا لین کار از تستر های سرو موتور که تو بازار هست استفاده کرد ؟
                              سلام بله میشه

امیرحسین ضیا

دیدگاه

740000 تومن نوشته عزیزم. با این پول دو تا هلیکوپتر اسباب بازی میشه خرید همه چیز هم توش هست.
                                یکی از دوستان از تایوان واسه پسرش هلیکوپتر آورده بود. سیم شارژر قطع شده بود چند روزی پیش من بود محو امکانات و دقت و سرعت و کیفیتش شدم
                                پرسیدم چقدر گرفته اگه بگم محاله باور کنین. یعنی با یه اسپید 40 یا 50 تومنی تو ایران میشه اونجا 3 تا هلیکوپتر خرید. تازه گفت انواع سایز داشتن و خیلی ارزون بودن.
                                ما هم زندگی داریم تو ایران. فقط از پشت شیشه اسباب بازی نشون بچه هامون میدیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X