اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] فیلم های آموزش AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلمآ‌های آموزش AVR

سلام خیلی خوب بود اما کاش در مورد i2c و graphic lcd هم بود(میدونم پررو هستم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen
    اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
    هیتلر

دیدگاه

دوستان میشه توضیح بدین این avr چیه و بیشتر به درد رشته قدرت میخوره یا الکترونیک؟
      نیاز به چند همکار در زمینه ترجمه متون تخصصی, سمینار و شبیه سازی کلیه رشته :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=115632.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط .AMIN.
        دوستان میشه توضیح بدین این avr چیه و بیشتر به درد رشته قدرت میخوره یا الکترونیک؟
        avr یه نوع میکروکنترل هست. میکرو کنترلر یه جورایی یه نوع کامپیوتر کوچیک که قابلیت برنامه نویسی داره و در مدار میزارن تا کنترل و ارتباط رابر قرار کنه با مدارات دیگه میکروکنترلی و کامپیوتر . برنامش با کامپیوتر نوشته میشه با پروگرمر رو ic میشینه...به درد رشته برق نمیخوره لزومن اما یادگیریش خالی از لطف نیست مثلا برای سیستمهای کنترل با یه رله میشه همه کارو به میکرو داد...
        استادان ببخشید اگه توضیحاتم کامل نیست
        اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
        هیتلر

دیدگاه

مرسی از کار خوبتون :job:
          این فیلم شماره هشت نصفه هست آیا؟ چون وسط صحبتها قطع میشه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.bean
            مرسی از کار خوبتون :job:
            این فیلم شماره هشت نصفه هست آیا؟ چون وسط صحبتها قطع میشه!!!
            در بعضی از قسمت ها، برخی مشکلات فنی ایجاب می کند که فیلم در نقطه مشخصی برش داده شود که قسمت هشتم هم شامل همین مورد است. اما از نظر پیوستگی مطالب مشکلی در بخش های مختلف وجود ندارد و هر بخشی که از یک قسمت حذف شود، در قسمت های بعدی دنبال خواهد شد.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

تشکر میکنم
              واقعا فیلمها عالی هستند.
              اما یه چیزی که گاهی اوقات منو اذیت میکنه کتابی حرف زدن و اتو کشیده حرف زدن استاده !!؟؟ :icon_razz:

البته ببخشید اینجوری حرف میزنم شاید شخصیت جنابعالی اینجوریه.ولی اگه این فیلمها طوری بود که سر کلاسی که دانشجو حضور دارد تهیه میشد یه کم خودمونی تر میشد.

مطلب بعدی اینکه آیا پارت 16 قسمت پایانی سری آموزشی بود ؟ چون در سایتتون در مورد قسمتهای بعدی اطلاعی نداده اید.

ممنون
              * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
              * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
              *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
              حضرت علی(ع)
              آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

با تشکر ما منتظر بقیش هستیم :nerd:
                ای هیــــچ , بهر هیچ بر هیــــچ مپیــچ ... !

دیدگاه

سلام جناب طراح فایل های آموزشی عالی بود .شما به نکات بسیار دقیق و ریزی اشاره میکنید که AVR رو شیرین تر میکنه
                  ممنون
                  امیدوارم برای ARM هم برنامه داشته باشید

دیدگاه

سلام. واقعاً تشکر.
                    میشه بگین چند قسمته؟
                    اگه لطف کنید چند تا از پروژه هایی که انجام دادین هم بذارین که دیگه خیلی عالی میشه.

در ضمن دوست عزیزی که آموزش ARM میخواستن میتونن برن به googoolia.com، هم ARM داره هم FPGA.
                    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام
                      با تشکر از آقای کی نژاد ،ممنون که این همه زحمت می کشید واین آموزش ها را پلود می کنید واقعا خسته نباشین :job:
                      امیدوارم این یک شروع خوب باشه، که کسان دیگر نیز که این توانایی ها را دارند با به عرصه آموزش بگذارند
                      امیدوارم این روند ادامه داشته باشد و برای میکرو های ARM نیز شاهد این هنر نمایی آقای کی نژاد باشیم
                      وممنون که به جزئیات ونکات جالب اشاره می کنید ما که کیف کردیم :wow: :wow:

معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                      آموزش Modelsim

دیدگاه

استاد چرا دیگه فایل جدیدی نمیزارین من همه ی اموزش هاتون رو تا الان دیدم و بی صبرانه منتظر ادامه ی تدریستون هستم . هر روز اینجا رو چک می کنم . :job:
                        بخشنده بودن بیشتر از آنکه توانایی مالی بخواهد ، قلبی بزرگ میخواهد..

دیدگاه

سلام
                          برای منم بسیار جالب بود.
                          امروز زندگی را آغاز کن !
                          امروز مخاطره کن !
                          امروز کاری کن !
                          نگذار که به آرامی بمیری !
                          پابلو نرودا

دیدگاه

سلام
                            من از همین جا میخوام از استاد کی نژاد تشکر کنم که واقعا زحمت کشیدند و بگم که ما همچنان منتظر آموزش های بعدی هستیم من قسمت هفدهم رو هم دانلود کردم یه پیشنهاد هم دارم اگه میشه بیشتر پروژه های عملی رو یاد بدن ممنونم
                            انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.Killer
                              چرا دیگه فایل جدیدی نمیزارین من همه ی اموزش هاتون رو تا الان دیدم و بی صبرانه منتظر ادامه ی تدریستون هستم .
                              به دلیل تراکم کاری بسیار شدید در انتهای سال، روند قرار دادن مطالب آموزشی در این ایام مقداری کند شده است. اما مطمئن باشید که این آموزش ها تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد یافت و برخی تاخیرها را به حساب مشغله زیاد و درگیری در صورت مسئله های علمی و صنعتی بگذارید.
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                                به دلیل تراکم کاری بسیار شدید در انتهای سال، روند قرار دادن مطالب آموزشی در این ایام مقداری کند شده است. اما مطمئن باشید که این آموزش ها تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد یافت و برخی تاخیرها را به حساب مشغله زیاد و درگیری در صورت مسئله های علمی و صنعتی بگذارید.
                                البته اساتید بزرگی چون شما همیشه مشغله های بسیاری دارند اما لطفشون بیکرانه
                                میخواستم اگر ممکنه در اموزش های اینده, توانایی AVR رو در کاربردهای صنعتی و راه های کاهش نویز اون رو بیان کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X