اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] فیلم های آموزش AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلمآ‌های آموزش AVR

استاد خیلی ممنون از آموزش هاتون . من آموزش ها را علاوه بر اینکه از طریق کامپیوتر می بینم داخل گوشی هم ریختم و تو اتوبوس و مترو هم وقت رو از دست نمی دم :nerd: . راستی به نظر شما این آموزش ها چند قسمت ادامه پیدا می کنه ؟ بعد از این قصد دارید که آموزش چی رو شروع کنید؟ :rolleyes:
    یه خواهش هم ازتون دارم میدونم که سرتون شلوغه . اما من تا یه قسمت جدید پ بشه 100 بار سایت رو چک می کنم و هی اینطوری :cry2: منتظرم. اگه سرعت کار یکم بیشتر بشه من خیلی ممنونتون می شم.
    بخشنده بودن بیشتر از آنکه توانایی مالی بخواهد ، قلبی بزرگ میخواهد..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.Killer
      استاد خیلی ممنون از آموزش هاتون . من آموزش ها را علاوه بر اینکه از طریق کامپیوتر می بینم داخل گوشی هم ریختم و تو اتوبوس و مترو هم وقت رو از دست نمی دم :nerd: . راستی به نظر شما این آموزش ها چند قسمت ادامه پیدا می کنه ؟ بعد از این قصد دارید که آموزش چی رو شروع کنید؟ :rolleyes:
      یه خواهش هم ازتون دارم میدونم که سرتون شلوغه . اما من تا یه قسمت جدید پ بشه 100 بار سایت رو چک می کنم و هی اینطوری :cry2: منتظرم. اگه سرعت کار یکم بیشتر بشه من خیلی ممنونتون می شم.
      داداش این چه حرفیه :NO:؟!! تا اینجاشم استاد بهمون منت گذاشتن حتی اگرم این کارشون ادامه پیدا نکنه هیچ انتقادی برشون وارد نیستا! میدونی که!؟ ایشون سخت درگیر کلاس و دانشگاه وکارو و چیزهای دیگن. شما می گی ایشون کار زندگی شون رو رها کنه بیان بچسبن به ساخت کلبپ!! اونم چی مجانی!!!
      اینم که می بینید فقط و فقط و فقط به نظر من از روی علاقه اس و شاید شاید چیزا دیگه!! oo:
      پس خواهشن یکم بیشتر به فکر چنین افرادی باشیم ! به خدا قسم بر تشنگان جرعه ای آب طلاست :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.Killer
        برای ضبط هر قسمت از فیلم های آموزشی حتی تا 50 برابر زمان فیلم وقت گذاشته شده (بیش از 12 ساعت برای یک فیلم 15 دقیقه ای) و همین امر فاصله بین فیلم ها را به حدود یک هفته برای هر قسمت رسانده است. به غیر از مشکلات فنی ضبط فیلم و سرعت اینترنت و مشکلات سایت اپارات و ...، یکی از بزرگترین مشکلات در این راه، صداهایی است که در خیابان حاشیه مکان ضبط فیلم ایجاد می شود و سبب می شود تا زمان ضبط به اوقات خاصی از شبانه روز شامل صبح زود یا شب ها دیروقت محدود شود. به همین دلیل اخیرا تصمیم گرفته ام مکان ضبط فیلم ها را تغییر دهم تا با فاصله زمانی کمتر و مدت زمان ضبط بیشتر، امکان انتشار ادامه فیلم ها میسر شود. از نظر تعداد قسمت ها هم عدد خاصی را نمی توانم پیش بینی کنم، اما تصمیم دارم بحث میکروکنترلر AVR را تکمیل کنم به نحوی که برای علاقه مندان به آشنایی با این خانواده (به خصوص در شهرهایی که به کلاس و استاد دسترسی ندارند) به عنوان یک خودآموز در دسترس باشد و نیاز به شرکت در کلاس ها را تا حد زیادی برطرف کند.
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

من تو زمینه اپلود کردن مشکلی ندارم. میتونم حجم های بالا رو براتون اپلود کنم اگه بهتون کمک میکنه! مثلا میتونم فیلم های شما رو با یه اکانت مخصوص همین فیلم ها روی سایت هایی مثل مدیافایر که حجم 50 گیگابایت رو مجانی به عنوان یه فضای مجازی در اختیار قرار میدن اپلود کنم.
          در هر صورت اگر کمکی بتونم بکنم در خدمتم. خیلی کارتون زیبا و پسندیده بود. قطعا بدون پاداش و ثواب نخواهد بود.
          ممنون.

دیدگاه

آقای مهندس واقعا کارتون عالیه .
            نمی دونم چطور ازتون تشکر کنم.و شما رو به خدا می سپارم تا اجرتون رو بده.
            براتون در این ماه مبارک دعا می کنم.
            واقعا کارتون عالیه.
            چون تو اهواز تقریبا می شه گفت یک شهر محروم است و هیچ کلاس آموزشی به این خوبی و جود نداره.فقط یک مهندس فعال در خوزستان وجود داره ر.م که فقط پولکی هستند و مردم رو تیغ می زنند.
            امیدوارم موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirna3r
              من تو زمینه اپلود کردن مشکلی ندارم. میتونم حجم های بالا رو براتون اپلود کنم اگه بهتون کمک میکنه! مثلا میتونم فیلم های شما رو با یه اکانت مخصوص همین فیلم ها روی سایت هایی مثل مدیافایر که حجم 50 گیگابایت رو مجانی به عنوان یه فضای مجازی در اختیار قرار میدن اپلود کنم.
              در هر صورت اگر کمکی بتونم بکنم در خدمتم. خیلی کارتون زیبا و پسندیده بود. قطعا بدون پاداش و ثواب نخواهد بود.
              ممنون.
              خیلی عالیه! شما می تونی فیلم ها رو با کیفیت اصلی از سایت استاد کی نژاد تهیه کنی(هر دی وی دی با قیمت باور نکردنی 1500تومان) و هر جا دلت خواست پ کنیم. لینکش رو هم بذاری تا آیندگان بهره برند.
              [move]اجرکم من الله... :agree: :job:[/move]

دیدگاه

ضمن عرض سلام خدمت شما جناب آقای کی نژاد و عرض تشکر بابت تمام زحماتی که برای بچه های این انجمن می کشید.

یک پیشنهاد و یک سوال داشتم !

پیشنهادم به دوستانی هست که اینجا نظر میدن و اون هم این هست که به نظر من اینجا بهتره سوالات در رابطه با آموزش هایی که داده میشه پرسیده بشه و احیانا بعضی پیشنهادات . این طوری هم تاپیک جامع تر و پربار تر میشه و هم نظم اون رعایت میشه . فکر کنید این تاپیک یک کلاس درسه . سعی کنید ترجیحا سوالات ایجاد شده برای خودتون رو اینجا بپرسید .

با تشکر از دوستان

سه سوال هم جناب آقای کی نژاد در رابطه با منبع تغذیه ای پیشنهادی جلسه 20 ام داشتم .

1 - من قصد دارم برای تغذیه چند IC دیگه هم از قسمت خروجی نهایی مدار ( خروجی فیلتر LC ) استفاده کنم . با اون مقادیری که اونجا فرموده بودید یعنی سلف 270 میکرو / میشه تا 1 آمپر از خروجی گرفت ؟

2 - اگر در قسمت قبل از فیلتر LC از رگولاتور های قابلمه ای استفاده کرده باشم باز هم می تونم از همون مقادیری که برای خازن ها و دیود گفته بودید استفاده کنم ؟

3 - اگر از خروجی 7812 برای راه اندازی یک رله با ترانزیستور استفاده کنم مشکلی برای تغذیه میکرو پیش نمیاد (افت ولتاژ ناگهانی / ریست و ...... ) ؟

در ضمن به این مورد هم اشاره کنم که من می خوام از این مدار برای تغذیه جاهای مختلف یک مدار کلی استفاده کنم . یعنی یک تغذیه Global برای کل برد و المان های داخل اون . این مدار مناسب این کار هست ؟

با تشکر از شما
                تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

استفاده از خروجی سلف در جریان 1 آمپر بستگی به مقاومت داخلی سلف مورد استفاده دارد و باید سلفی با مقاومت داخلی کمتر استفاده شود به نحوی که افت ولتاژ روی سلف تا حد امکان کم باشد. یک روش دیگر که تاثیر سایر مصرف کننده ها را روی میکروکنترلر کم می کند، استفاده از بیش از یک مدار LC است. به صورتی که تغذیه میکروکنترلر برای خود دارای یک فیلتر مجزا باشد. در مورد استفاده از رگولاتور قابلمه ای هم تفاوتی برای مقدار قطعات ایجاد نمی شود. استفاده از رله هم معمولا مشکلی از نظر تغذیه ایجاد نمی کند. اما از نظر القای ولتاژ از کنتاکت رله به بوبین آن و سرایت نویز و اسپایک به خروجی میکروکنترلر ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

سلام

با تشکر آقای کی نژاد

یک سوالی هست که خیلی وقتی هست در ذهنم هست نمی دانم پرسیدنش درست است یا نه ولی تا حالا نشده کسی به شما به خاطر کلاس های رایگان avr معترض شود که کلاس های ما را کم رونق کردید یا چرا رایگان کلاس می گذارید یا تهدید کند شما را و شما چی جواب دادید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soltanfarid
                      یک سوالی هست که خیلی وقتی هست در ذهنم هست نمی دانم پرسیدنش درست است یا نه ولی تا حالا نشده کسی به شما به خاطر کلاس های رایگان avr معترض شود که کلاس های ما را کم رونق کردید یا چرا رایگان کلاس می گذارید یا تهدید کند شما را و شما چی جواب دادید؟
                      چنین موردی تاکنون پیش نیامده است.

دیدگاه

با سلام

یک سوال داشتم اونم اینکه کار دیود زنر fast یا ترکیب دیود زنر معمولی با دیود fast در مدار منبع تغذیه پیشنهادی چی هست ؟
                        تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                        دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                        مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                        حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                          با سلام

یک سوال داشتم اونم اینکه کار دیود زنر fast یا ترکیب دیود زنر معمولی با دیود fast در مدار منبع تغذیه پیشنهادی چی هست ؟
                          در صورت عبور اسپایک های با ولتاژ بالا از طبقات قبلی، دامنه آن توسط زنر Fast برش داده می شود.

دیدگاه

با سلام به شما عزیزان و تشکر فروان بابت تهیه فیلم هایه آموزش میکرو :applause:
                            با توجه یه مشکلات فراوان از جمله سرعت اینترنت و...کار شما بسیار ارزشمند میباشد :applause:که این قدر وقت میگذارید و دانش خود را در اختیار سایرین یه صورت رایگان قرار میدهید
                            من یک فرد مبتدی در زمینه میکرو هستم :cry:و علاقه شدید یه این مطالب دارم ....
                            با توجه به اینکه افرادی مثل من که این فیلم ها را نگاه میکنند و می خواهند خودشان به صورت عملی با میکرو کار کنند می خواستم یک خواش بکنم و آن اینکه اگر شرایط زمانی برایتان مقدور می باشد و خود مایل باشید یک فیلم آموزشی از نحوه عملی پروگرم کردن میکرو و انواع راه هایه پروگرم کردن و نوع و نحوه اتصال به میکرو نیز در ادامه این فیلم هایه ارزشمند خود قرار دهید تا برای افراد مبتدی نیز شرایط کار عملی فراهم گردد
                            واقعا فیلم هایه آموزشی AVR برایه بنده بسیار موثر بوده است فقط درباره پروگرم کردن و اینکه چگونه انجام شود هم یک توضیحی ذر حین فیلم هایه خود قرار دهید تا من بتوانم مدارات شبیه سازی خود را در پروتئوس یه صورت عملی نیز پیاده سازی کنم

دیدگاه

پروگرم کردن میکرو یه کاری نیست که یه فرایند مشخص داشته باشه
                              بنا به کمپایلر و نوع پروگرمری که استفاده میکنید بسیار متنوع هست ...
                              اگه شما نوع پروگرمر و برنامه ای که واسه پروگرم کردن و کمپایلرتون رو مشخص کنید بیشتر میشه راهنمایی کرد ...
                              با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                                پروگرم کردن میکرو یه کاری نیست که یه فرایند مشخص داشته باشه
                                بنا به کمپایلر و نوع پروگرمری که استفاده میکنید بسیار متنوع هست ...
                                اگه شما نوع پروگرمر و برنامه ای که واسه پروگرم کردن و کمپایلرتون رو مشخص کنید بیشتر میشه راهنمایی کرد ...
                                با سپاس
                                سلام دوست عزیز ....
                                من تازه دارم کار میکنم :sad:و با همین مدل میکرویی که در فیلم ها استفاده میشه قصد کار کردن دارم (mega32)
                                با کدویژن و بسکام هم میخواهم کار کنم و کار با هردو رو یاد بگیرم...حالا شما میگن با چه نوع پروگرمری و به چه صورتی کار کنم
                                در ضمن از این مدل هایی که بعضی ها میگن خودت درست کن و با اون پروگرم کن تا چه قدر قابل اصمینان هست
                                راستی برای انواع مختلف پروگرم ها نوع 32 یا 64 بیتی ویندوز اهمیت داره یا فرقی نداره :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X