اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] فیلم های آموزش AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلمآ‌های آموزش AVR

سلام

IDM را نصب کردم ولی به صورت اتوماتیک بالا نمی آید

دیدگاه

در فایر فاکس کنترل شیفت k رو بزن بعد روی پلیر کلیک کن در بالای صفحه لینک دانلود مستقیم ویدیو میاد و میتونی با هر نرم افزاری که دوست داری دانلود کنی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        در فایر فاکس کنترل شیفت k رو بزن بعد روی پلیر کلیک کن در بالای صفحه لینک دانلود مستقیم ویدیو میاد و میتونی با هر نرم افزاری که دوست داری دانلود کنی ...
        این روش را در سایت پارات امتحان کردم و لینکی که ظاهر می شود، با حذف عبارات ابتدا و انتهای آن و یک / اضافی، قابل دانلود است. اما در استفاده از این روش در مواردی فیلم ها بصورت ناقص دانلود شد. به هرحال با توجه به این پیشنهاد خوب آقای علیپور ( که از ایشان تشکر می کنم ) و امکانات نرم افزار IDM که سایر دوستان پیشنهاد کردند، به نظر می رسد قرار دادن سایر بخش های آموزش در پارات قابل ادامه باشد.
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام

من هر کاری کردم نتونستم

http://img4up.com/up2/84608400949258852207.jpg

بعدش باید چی کاری کرد؟

دیدگاه

اول بگذارید پیج کاملا لود بشه
            بعد کنترل شیفت k
            بعد فقط روی پلی ویدئو کلیک کنید در بالای صفحه لینک رو میبینید و میتونید کپیش کنید ....

دیدگاه

اول بگذارید پیج کاملا لود بشه
              بعد کنترل شیفت k
              بعد فقط روی پلی ویدئو کلیک کنید در بالای صفحه لینک رو میبینید و میتونید کپیش کنید ....
              کپی می کنم میرم با IDM باز می کنم ولی بازم صفحه را نمی شناسد

دیدگاه

فیلم رو Play کن ، صفحه ی دانلودش ظاهر میشه.

موفق باشید.

دیدگاه

خوب مثل اینکه شما توضیحات اول و اخر لینک رو پاک نمیکنید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری
                    فیلم رو Play کن ، صفحه ی دانلودش ظاهر میشه.

موفق باشید.
                    مشکل با IDM حل شد
                    باتشکر از جناب حامِد مٌهری
                    این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                    آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf
                      کپی می کنم میرم با IDM باز می کنم ولی بازم صفحه را نمی شناسد
                      حتما سرعت دانلود خود اینرنتت کمه یا اینکه برنامه رو کرک نکردی! :nice:

دیدگاه

سلام دوستان
                        از این به بعد میتونید فیلم ها رو از 324.ir هم دانلود کنید
                        هم به صورت جدا و هم به صورت یک فایل رار شامل همه ی قسمت هایی که استاد تا به حال قرار دادن....
                        با سپاس

دیدگاه

با سلام به جناب طراح
                          یه سئوال مهمی دارم که خیلی دوست دارم تو اموزش هاتون بگید
                          چطوری میشه تو avr نویز ناشی از شبکه الکتریکال برق حالا تو بعضی از خونه ها هست که به ac 50hz معروفه رو حذف کرد چون من تو بعضی از دستگاه ها یا پروژه های
                          که در اروپا ساخته میشه این عبارت ثبت میشه
                          - Possibility to work in rooms and close to electrical networks – full suppressing of 50 Hz disturbances.
                          البته تو یه مداری که با هاش پالس تولید کرده بودن البته با میکرو و یسری مقادیری که با adc میخونه رو در کد نویسیشون این کار رو کرده بودن یعنی یه منویی داشت که با اون میشد نویز ac 50hz رو با تغییرش حذف کرد
                          حالا راه حل این کار رو از شما میخوام که چطوری میشه این کار رو با avr انجام داد ؟
                          ممنون میشم از لطف شما من منتظرم
                          امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8866
                            با سلام به جناب طراح
                            چطوری میشه تو avr نویز ناشی از شبکه الکتریکال برق حالا تو بعضی از خونه ها هست که به ac 50hz معروفه رو حذف کرد چون من تو بعضی از دستگاه ها یا پروژه های
                            - Possibility to work in rooms and close to electrical networks – full suppressing of 50 Hz disturbances.
                            البته تو یه مداری که با هاش پالس تولید کرده بودن البته با میکرو و یسری مقادیری که با adc میخونه رو در کد نویسیشون این کار رو کرده بودن یعنی یه منویی داشت که با اون میشد نویز ac 50hz رو با تغییرش حذف کرد
                            حالا راه حل این کار رو از شما میخوام که چطوری میشه این کار رو با avr انجام داد ؟
                            شما به لینک زیر سری بزن اخر صفحه
                            http://www.knowledgeplus.ir/electron...R.aspx?lang=Fa

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8866
                              با سلام به جناب طراح
                              البته این تاپیک برای پاسخ گویی به این سوال چندان مناسب نیست، اما عبارت مورد نظر شما ظاهرا در یکسری دستگاه های فلزیاب بکار می رود و ممکن است از روش های پردازش سیگنال و فیلترینگ بصورت دیجیتال برای حذف یک محدوده مشخص از فرکانس استفاده شود. سایر موارد مرتبط با شیلد کردن مدارات و استفاده از رگولاتورها و فیلترها هم در مقاله ای که در پست قبل لینک آن قرار داده شده، بیان شده است.
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام جناب طراح
                                بله درسته و شما منبعی اموزشی برای پردازش سیگنال و فیلترینگ دیجیتال دارید؟
                                و این حذف نویز 50 هرتز به نظر شما تو کدوم قسمت از برنامه بکار میره منظورم اینه که رو adc این کارو میکنن یا رو پالس ها یعنی تو تولید کردن پالسها دقت دارند و از ابتدا نمیذارن این نویز بیفته یا نه اینکه این نویز با سنسور فلزیاب میاد تو اپ امپ بعدش میاد به adc و با کدنویسی خاصی میان این نویز 50 هرتز رو از adc حذف میکنن ؟
                                ممنون از جوابتون
                                امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X