پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو
داداش محسن اندازه جعبه چقدر بود و همینطور از المنت برای گرمادهی استفاده می کردین یا لامپ ؟
کلا ابعاد اگر کوچیک باشه هوا کلا خوب مخلوط نمیشه و یه جا گرم میشه و یه جا سرد شاید اولین شانه که در نیومد به این دلیل باشه که راک پایینی گرماش از بالایی بیشتر بوده و سنسور ها رو هم کنار راک دومی قرار دادین که با بالا رفتن دما ، دمای راک پایینی از حد نرمال گذشته و به تخمها صدمه رسیده شاید سنسور ها رو در یه جای مناسبی قرار ندادین و شاید ها ی دیگر :nerd:
اضافه شده در تاریخ :
سلام
بچه ها pcb ها تموم شد الان موند به صورت عملی پیاده سازی کنم
اندازه برد درایور sht2x عرضش هست 40.665 میلیمتر و طولش هم 47.066 میلیمتر

اندازه برد درایور sht1x عرضش هست 30.124 میلیمتر و طولش هم 46.253 میلیمتر

قطعات کلا dip هستند به جز یه مورد که اونم رگولاتور 3.3 ولت تو برد sht2x هست که از نوع smd هست چون برای dip نیاز به فضای بیشتری بود که اندازه برد میرفت بالا البته نگران نباشید و نصبش راحته
فعلا تا عملی من خودم تست کنم خدافظ
اضافه شده در تاریخ :
یادم رفت بگم اگه مشکلی یا نکته خاصی تو بردها می بینید حتما بگین تا اصلاح بشه
پی سی بی ها هم همه دستی کشیده شده :rolleyes:
نوشته اصلی توسط محسن مهدی
کلا ابعاد اگر کوچیک باشه هوا کلا خوب مخلوط نمیشه و یه جا گرم میشه و یه جا سرد شاید اولین شانه که در نیومد به این دلیل باشه که راک پایینی گرماش از بالایی بیشتر بوده و سنسور ها رو هم کنار راک دومی قرار دادین که با بالا رفتن دما ، دمای راک پایینی از حد نرمال گذشته و به تخمها صدمه رسیده شاید سنسور ها رو در یه جای مناسبی قرار ندادین و شاید ها ی دیگر :nerd:
اضافه شده در تاریخ :
سلام
بچه ها pcb ها تموم شد الان موند به صورت عملی پیاده سازی کنم
اندازه برد درایور sht2x عرضش هست 40.665 میلیمتر و طولش هم 47.066 میلیمتر

اندازه برد درایور sht1x عرضش هست 30.124 میلیمتر و طولش هم 46.253 میلیمتر

قطعات کلا dip هستند به جز یه مورد که اونم رگولاتور 3.3 ولت تو برد sht2x هست که از نوع smd هست چون برای dip نیاز به فضای بیشتری بود که اندازه برد میرفت بالا البته نگران نباشید و نصبش راحته
فعلا تا عملی من خودم تست کنم خدافظ
اضافه شده در تاریخ :
یادم رفت بگم اگه مشکلی یا نکته خاصی تو بردها می بینید حتما بگین تا اصلاح بشه
پی سی بی ها هم همه دستی کشیده شده :rolleyes:
دیدگاه