اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
    عکستون که مشخص نبود
    در صورتی که برق قطع بشه تا اینکه باتری وارد عمل بشه مدار ریست میشه و کل عملیات بی فایده میشه مگر اینکه این تایم زمانی وصل باتری به قدری کم باشه که میکرو ریست نشه و اینم تقریبا باعث مشکل میشه
    مثل این عکس

دیدگاه

عزیزان هدف ما این است که برد تغییر نکند اگر راهکاری دارید که بدون این ای سی و بدون تغییر برد ، مقدار ساعت ریست نشود بفرمایید ذکر کنید...
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

عزیزان هدف ما این است که برد تغییر نکند اگر راهکاری دارید که بدون این ای سی و بدون تغییر برد ، مقدار ساعت ریست نشود بفرمایید ذکر کنید...
        سلام محمد جان
        در اول سال نو رو بهت تبریک میگم
        دوم هم بند با برسی های که تو کنترلر های شرکت های دیگه کردم به این نتیجه رسیدم البته در بعضی از شرکت ها که تو مدارشون از ایسی ساعت استفاده نکردن از این راه برای ریست نشود ساعت استفاده کردن
        و اون این راه بود که موقعه ای که برق کنترلر قطع میشه ساعت هم مثل تاریخ در ایپروم میکرو کنترلر ذخیره میشه و از اونجای که خداروشکر
        بالا ترین زمان قطعی برق همین یکی دو ساعت هست و اونم در روند انتقال ستر به هچر ان چنان مهم نیست
        و به این صورت میشه که به تور مثال الان ساعت 17:50 دقیقه هست و برق قطع بشه این مقدار تو ایپرم ذخیره میشه و اگر یک ساعت دیگه برق بیاد ساعت کنترلر از 17:50 دقیقه شروع به کار میکنه .
        بله درسته ساعتش یک ساعت یا بیشتر اختلاف داره با ساعت واقعی ولی ریست نمیشه که برگرده از 00:00:00

البته این همش یک پیشنهاد بود و از نظر بنده فکر کنم بهترین راه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAMED142 نمایش پست ها

سلام محمد جان
          در اول سال نو رو بهت تبریک میگم
          دوم هم بند با برسی های که تو کنترلر های شرکت های دیگه کردم به این نتیجه رسیدم البته در بعضی از شرکت ها که تو مدارشون از ایسی ساعت استفاده نکردن از این راه برای ریست نشود ساعت استفاده کردن
          و اون این راه بود که موقعه ای که برق کنترلر قطع میشه ساعت هم مثل تاریخ در ایپروم میکرو کنترلر ذخیره میشه و از اونجای که خداروشکر
          بالا ترین زمان قطعی برق همین یکی دو ساعت هست و اونم در روند انتقال ستر به هچر ان چنان مهم نیست
          و به این صورت میشه که به تور مثال الان ساعت 17:50 دقیقه هست و برق قطع بشه این مقدار تو ایپرم ذخیره میشه و اگر یک ساعت دیگه برق بیاد ساعت کنترلر از 17:50 دقیقه شروع به کار میکنه .
          بله درسته ساعتش یک ساعت یا بیشتر اختلاف داره با ساعت واقعی ولی ریست نمیشه که برگرده از 00:00:00

البته این همش یک پیشنهاد بود و از نظر بنده فکر کنم بهترین راه باشه
          سلام
          سال نو شما هم مبارک...
          بله نظر خودم هم هست منتها فرض کنید اگر صد هزار بار ما بخوایم ساعت رو ذخیره کنیم چقد دووم میاره ایپرام؟
          مثلا اگر دقیقه به دقیقه ما ساعت رو تو ایپرام ذخیره کنیم اگر دستگاه به صورت متوالی کار کنه و خاموش نشه حدودا بعد 69 روز از کار خواهد افتاد
          اگر هر ده دقیقه ذخیره کنیم 690 روز ایپرام از کار خواهد افتاد
          و اگر هر 20 دقیقه ذخیره کنیم پس از 1380 روز ایپرام از کار خواهد افتاد
          و اگر هر نیم ساعت ذخیره کنیم بعد 5 سال از کار می افته
          فک کنم همین نیم ساعت بهتر باشه نه؟
          نظر دوستان؟
          جدیدترین ویرایش توسط ry.mohammad; ۲۰:۵۷ ۱۳۹۸/۰۱/۱۲.
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
            سال نو شما هم مبارک...
            بله نظر خودم هم هست منتها فرض کنید اگر صد هزار بار ما بخوایم ساعت رو ذخیره کنیم چقد دووم میاره ایپرام؟
            مثلا اگر دقیقه به دقیقه ما ساعت رو تو ایپرام ذخیره کنیم اگر دستگاه به صورت متوالی کار کنه و خاموش نشه حدودا بعد 69 روز از کار خواهد افتاد
            اگر هر ده دقیقه ذخیره کنیم 690 روز ایپرام از کار خواهد افتاد
            و اگر هر 20 دقیقه ذخیره کنیم پس از 1380 روز ایپرام از کار خواهد افتاد
            و اگر هر نیم ساعت ذخیره کنیم بعد 5 سال از کار می افته
            فک کنم همین نیم ساعت بهتر باشه نه؟
            نظر دوستان؟
            اره درست میفرمایید این روشی که شما گفتین بهتره و امیدوارم بقیه دوستان هم موافقت کنن

دیدگاه

با سلام وخسته نباشید میتونم سنسور sht11 برای این مدار استفاده کنم یا نه

دیدگاه

سلام دوستا لیست قطعات به صورت متنی هست من یه کپی بگیرم همشو بخرم؟ندیدم به صورت متنی کسی میتونه راهنمایی کنه
                مثلا چند مقاومت و ایسی و کل وسایل متنی باشه یا باید خودمون از روی pcb دربیاریم لیست قطعاتو اگه به صورت متنی باشه خیلی راحت ودقیق میشه دوستانی که زیاد وارد نیستن از روی لیست خرید کنن ممنون میشم قرار بدین
                جدیدترین ویرایش توسط applesaeid; ۲۳:۰۳ ۱۳۹۸/۰۱/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghoncha نمایش پست ها
                  با سلام وخسته نباشید میتونم سنسور sht11 برای این مدار استفاده کنم یا نه
                  سلام
                  بله می تونید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط applesaeid نمایش پست ها
                  سلام دوستا لیست قطعات به صورت متنی هست من یه کپی بگیرم همشو بخرم؟ندیدم به صورت متنی کسی میتونه راهنمایی کنه
                  مثلا چند مقاومت و ایسی و کل وسایل متنی باشه یا باید خودمون از روی pcb دربیاریم لیست قطعاتو اگه به صورت متنی باشه خیلی راحت ودقیق میشه دوستانی که زیاد وارد نیستن از روی لیست خرید کنن ممنون میشم قرار بدین
                  سلام
                  والا بنده اصلا وقت ندارم
                  هر کسی وقت داشت کامل لیست رو در بیاره اینجا قرار بده منم پیوند میدم به فولدر فایل دانلودی...
                  موفق باشید...

نوشته اصلی توسط HAMED142 نمایش پست ها
                  اره درست میفرمایید این روشی که شما گفتین بهتره و امیدوارم بقیه دوستان هم موافقت کنن
                  حداقل ده نفر باید موافقت کنند تا بدونیم که روش خوبیه...
                  نفر اول شما...
                  نفر دوم...؟
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام محمد جان ممنون بابت همه کارها یه سوال داشتم توی پستها دیدم که یه مدار جدید درست کردین که دو تا برد داشت خواستم بدونم اون کار اینجا اراعه میشه؟چقدر طول میکشه اون طرح رو بدین ممنون میشم
                    جدیدترین ویرایش توسط applesaeid; ۰۲:۰۸ ۱۳۹۸/۰۱/۱۹.

دیدگاه

سلام
                      بله می تونید

سلام
                      والا بنده اصلا وقت ندارم
                      هر کسی وقت داشت کامل لیست رو در بیاره اینجا قرار بده منم پیوند میدم به فولدر فایل دانلودی...
                      موفق باشید...

حداقل ده نفر باید موافقت کنند تا بدونیم که روش خوبیه...
                      نفر اول شما...
                      نفر دوم...؟
                      منم موافقم

دیدگاه

محمد جان چرا روی برد تغییرات نمیدین که همیشگی باش و یه کار بدون ایراد باشه هم باطری بکاب بزارین هم ساعت چون این مداری که شما قرار دادین یه کار بزرگ هست و خیلی بعد از اینم میسازنش خب اونایی که بعد این میسازن کاملتر بشازن یعنی اصلاحش کنین و دوستانی که قبلا ساختن هم یا اپدیت سخت افزاری میکنن یا شما همین روشی که گفتین برنامرو اپدیت میکنین براش یعنی برنامرو دوتا کنین قدیمی ها با برنامه ساعت و جدیدها سخت افزاری .... خوبیش اینه بعد این مدار بدون باطری بکاب نمیشه چون این یه طرح همیشگی هست و خیلی ها بعدا میسازن از روش پس بهتره سخت افزاری تغییر بدین

دیدگاه

سلام محمد جان ممنون بابت همه کارها یه سوال داشتم توی پستها دیدم که یه مدار جدید درست کردین که دو تا برد داشت خواستم بدونم اون کار اینجا اراعه میشه؟چقدر طول میکشه اون طرح رو بدین ممنون میشم
                          بله ارائه که میشه ولی فعلا تکمیل نیست برنامش و اینکه یکم نیاز به تغییر برد داره برای کم کردن قطعاتش
                          اینکه وقت تایین کنم نمی تونم این ارو بکنم چون فعلا معلوم نیست کی تکمیل بشه...

محمد جان چرا روی برد تغییرات نمیدین که همیشگی باش و یه کار بدون ایراد باشه هم باطری بکاب بزارین هم ساعت چون این مداری که شما قرار دادین یه کار بزرگ هست و خیلی بعد از اینم میسازنش خب اونایی که بعد این میسازن کاملتر بشازن یعنی اصلاحش کنین و دوستانی که قبلا ساختن هم یا اپدیت سخت افزاری میکنن یا شما همین روشی که گفتین برنامرو اپدیت میکنین براش یعنی برنامرو دوتا کنین قدیمی ها با برنامه ساعت و جدیدها سخت افزاری .... خوبیش اینه بعد این مدار بدون باطری بکاب نمیشه چون این یه طرح همیشگی هست و خیلی ها بعدا میسازن از روش پس بهتره سخت افزاری تغییر بدین
                          همون برد جدیدی که فرمودید کی قرار می دید اپدیت شده همین برد هست با ای سی ساعت
                          برنماه نویسی چنین مداراتی یه پروسه زمان گیر هست و نیاز به حوصله می باشد
                          گفتم که
                          هر وقت وقت کنم مدار رو آپدیت می کنم ولی معلوم نیست
                          منظور از وقت حوصله اپدیت کردن هم هست...
                          البته امیدوارم برداشت بدی نکرده باشید....

نوشته اصلی توسط mamal1377 نمایش پست ها
                          منم موافقم
                          خوب تا الان با من سه تا
                          نیاز به هفت نفر دیگر هم داریم
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                            بله ارائه که میشه ولی فعلا تکمیل نیست برنامش و اینکه یکم نیاز به تغییر برد داره برای کم کردن قطعاتش
                            اینکه وقت تایین کنم نمی تونم این ارو بکنم چون فعلا معلوم نیست کی تکمیل بشه...

همون برد جدیدی که فرمودید کی قرار می دید اپدیت شده همین برد هست با ای سی ساعت
                            برنماه نویسی چنین مداراتی یه پروسه زمان گیر هست و نیاز به حوصله می باشد
                            گفتم که
                            هر وقت وقت کنم مدار رو آپدیت می کنم ولی معلوم نیست
                            منظور از وقت حوصله اپدیت کردن هم هست...
                            البته امیدوارم برداشت بدی نکرده باشید....

خوب تا الان با من سه تا
                            نیاز به هفت نفر دیگر هم داریم
                            ولی خداییش نیاز به تعداد افراد بیشتر نیست چون تمام کنترلر ها همین طوری هستن یا توسط باتری کنترل میشه یا همون روش که دوست عزیزمون گفت برای همچین برنامه نوشته شده حرفه ای این باگ مسخره هست خیلی واقعا زحمت کشیده شده براش من نساختم هنوز ولی ممنونم از تمام کسایی که زحمت کشیدن. و بنظرم اگه قابلیت کارکرد با میکروسویچ هم تو قسمت موتور اضافه میشد کامل تر میشد هم میکروسوئیچ هم اون قسمت تایمری که طراحی شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamal1377 نمایش پست ها
                              ولی خداییش نیاز به تعداد افراد بیشتر نیست چون تمام کنترلر ها همین طوری هستن یا توسط باتری کنترل میشه یا همون روش که دوست عزیزمون گفت برای همچین برنامه نوشته شده حرفه ای این باگ مسخره هست خیلی واقعا زحمت کشیده شده براش من نساختم هنوز ولی ممنونم از تمام کسایی که زحمت کشیدن. و بنظرم اگه قابلیت کارکرد با میکروسویچ هم تو قسمت موتور اضافه میشد کامل تر میشد هم میکروسوئیچ هم اون قسمت تایمری که طراحی شده.
                              داداش موشک نمیسازیم که نیاز به افراد بیشتر باشه
                              گفتم که انقد کارام به هم پیچ خورده یکم نیاز به حوصله هست
                              می دونم باگ مسخره ایه ولی وقتی تاپیک استارت زده شد هدف از همین ساعت تنها کنترل موتور و تهویه و ... بود و قرار نبود که مثلا کاربر این زمان رو ببینه و یا تاریخ ذخیره کنه
                              به مرور زمان آپدیت شد و به مرور زمان هم انشاالله همینا هم برطرف خواهد شد

من یه کار دیگه می تونم بکنم
                              اینکه ای دی تلگرامم رو بردارم
                              راه ارتباطی رو ببندم
                              و وقتی که پیدا می کنم عوض جواب دادن به کاربر مدار رو آپدیت کنم و پشت سرمم نگاه نکنم و این برای من خیلی راحته
                              اما بعضا مدارایی برای من ارسال میشه که وضعشون خرابه و واقعا نیاز هست که خودم مشکلشون رو رفع کنم
                              خودتون می دونید راهنمایی برای کسانی که اشنایی کمی با الکترونیک دارند و در مرحله استارت هستند یکم سخته و واقعا ادم خسته میشه
                              چون می گی فلان کارو انجام بده نمی دونم انجام میده یا نمیده میگه انجام دادم و دائم به این فکر می کنند که مشکل از یه جای دیگست و وقتی برد رو می فرسته برای رفع مشکل می بینی که همونی که گفتی درست انجام نداده...
                              اگر می گم یکم حوصله می خواد و زمان گیر هست نگفتم که این موشکی که می سازیم سنگینه و نفرات بیشتری می خواد... نه بلکه یکم وقت می خواد از برنامش گرفته تا بردش و تستش...
                              فرمایشات شما هم درست هست ولی به وقتش چشم...
                              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

داداش موشک نمیسازیم که نیاز به افراد بیشتر باشه
                                گفتم که انقد کارام به هم پیچ خورده یکم نیاز به حوصله هست
                                می دونم باگ مسخره ایه ولی وقتی تاپیک استارت زده شد هدف از همین ساعت تنها کنترل موتور و تهویه و ... بود و قرار نبود که مثلا کاربر این زمان رو ببینه و یا تاریخ ذخیره کنه
                                به مرور زمان آپدیت شد و به مرور زمان هم انشاالله همینا هم برطرف خواهد شد

من یه کار دیگه می تونم بکنم
                                اینکه ای دی تلگرامم رو بردارم
                                راه ارتباطی رو ببندم
                                و وقتی که پیدا می کنم عوض جواب دادن به کاربر مدار رو آپدیت کنم و پشت سرمم نگاه نکنم و این برای من خیلی راحته
                                اما بعضا مدارایی برای من ارسال میشه که وضعشون خرابه و واقعا نیاز هست که خودم مشکلشون رو رفع کنم
                                خودتون می دونید راهنمایی برای کسانی که اشنایی کمی با الکترونیک دارند و در مرحله استارت هستند یکم سخته و واقعا ادم خسته میشه
                                چون می گی فلان کارو انجام بده نمی دونم انجام میده یا نمیده میگه انجام دادم و دائم به این فکر می کنند که مشکل از یه جای دیگست و وقتی برد رو می فرسته برای رفع مشکل می بینی که همونی که گفتی درست انجام نداده...
                                اگر می گم یکم حوصله می خواد و زمان گیر هست نگفتم که این موشکی که می سازیم سنگینه و نفرات بیشتری می خواد... نه بلکه یکم وقت می خواد از برنامش گرفته تا بردش و تستش...
                                فرمایشات شما هم درست هست ولی به وقتش چشم...
                                حرف آقا محمد کاملا صحیحه. الکترونیک قشنگ ترین و وقت گیرترین شغل دنیاست (البته به نظر من). اگر تمام وقتی که یکفرد در طول روز داره اختصاص داشته باشه به یک مقوله برای مابقی کارها اصلا وقت پیدا نمیکنه. بعلاوه این که این تاپیک زده شده تا هرکس در توانش این برد رو بروزرسانی کنه نه اینکه فقط استارتر پست کارها رو انجام بده و بقیه نگاه کنن. الان خود من با استفاده از این پروژه برای خودم شخصی سازی دارم انجام میدم. از اعضاء محترم این تاپیک هم درخواست میشه تا اونجا که در توانشون هست به این پروژه خوب و کارآمد کمک کنند. کارکردن یک نفر و استفاده راحت دیگران از این پروژه به نظر من ظلمه برای فرد انجام دهنده کار.
                                جدیدترین ویرایش توسط saeeddda; ۱۴:۱۲ ۱۳۹۸/۰۱/۲۱. دلیل: غلط املایی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X