اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

امروز رفتم پی چاپ pcb.گفت:فایلا با نسخه بالاتر از 6 تهیه شدن.اگه رو فیبر معمولی بزنی و دوباره من با نسخه 6 پروتئوس بکشم 20 واسه طراحی میگیرم و 40 واسه بورد(بوردم میفرسته تهران)و بعد 3 روز میده.به نظرتون مناسبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasjavanmardi
      امروز رفتم پی چاپ pcb.گفت:فایلا با نسخه بالاتر از 6 تهیه شدن.اگه رو فیبر معمولی بزنی و دوباره من با نسخه 6 پروتئوس بکشم 20 واسه طراحی میگیرم و 40 واسه بورد(بوردم میفرسته تهران)و بعد 3 روز میده.به نظرتون مناسبه؟
      نه چیرو دوباره طراحی کنه لازم نکرده فایلا طراحی شده اند بگو خوب یه دونه 2013 به بالا نصب کنه
      شما یه کاری کن التیوم 2004 رو نصب کن تا من فایل با فرمتهای مختلف رو بدم اول خودت تست کن که باز می شن یا نه بعد ببر بده بهش تا در بیاره
      چرا این همه خرج اضافه بکنی
      اون چیزی که طراحی شده نباید دوباره طراحی بشه
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

گفت در دو حالت قیمت طراحی رو نمیگیره-یکی اینکه با پروتئوس نسخه 6 باشه یا پروتل se99

دیدگاه

گفت در دو حالت قیمت طراحی رو نمیگیره-یکی اینکه با پروتئوس نسخه 6 باشه یا پروتل se99
          عجب
          صبر کن قبلنا اینو با همون se99 طراحی کرده بودم اگر بتونم پیدا کنم کارت راه می افته

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام به این سایت مراجعه بفرمایید
            http://www.hovabator.ir/guide-manufacture-incubator.html
            تماس بگیرید میتونید خریداری بفرمایید
            قیمت با موتور 75000ت
            اینم بگم اگه یکمی خلاقیتو ذوق به خرج بدین با تایل U36 ک تو سقف کاذب کاربرد داره و چنتا بوش و بوربرینگ خیلی روونتر و با اتلاف نیروی موتو کمتر میشه ایجاد کردوولی موتو بسیار مناسبو کم دردسره و مشکل تایم ندارید(البته تو این مکانیسم چرخش تخم و ابعاد دستگاه)
            ممنونم دوست عزیز .پس دیگه نیاز به سنسور مادون قرمز و یا میکروسوئسچ برای تنظیم زاویه راکها نیست ؟
            به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
            عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NXPL
              ممنونم دوست عزیز .پس دیگه نیاز به سنسور مادون قرمز و یا میکروسوئسچ برای تنظیم زاویه راکها نیست ؟
              بله نیازی نیست :agree:

دیدگاه

سلام به همه دوستان الخصوص محمد جان ekfجان و امیر عزیز
                عذر خواهی میکنم بابت غیبت طولانی مدتم و همراهی نکردن این تایپیک
                محمد جان من مدارم رو مونتاژ کردم اما ترانس 9 ولتی که گرفتم 1 امپر بود در حالی که با تغذیه سویچینگ 3 امپر جریان کشی داشتم با ترانس با روشن شدن هر رله نور بکلایت کمتر میشد و در نهایت خاموش میشد و بشدت افت ولتاژ پیدا میکرد
                کاش تغییر توی مدار اتخاذ میکردید که تغذیه 12ولت بود
                مدارم که نابود شد حالا یه دونه smdدارم میزنم
                سنسور ها رو نتونستم پروگرم کنم چون پروگرامرم اصلا مگا 8 نمیشناسه مولتی پروگرامر سایت هست یه دونه stkمیخوام بگیرم

یه سوال دیگه داداش میشه هر دو سنسور هارو تویه باکس یه جا فرار داد
                مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام اقا محمد من برد sht2xرو ساختم البته سنسور رو هنوز نگرفتم می خواستم ببینم اگولاتور lf33 رو پایه ی وسطش که کوتاهه رو باید به برد لحیم کنیم یا بدنه رگولاتور رو لحیم کنیم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان ببخشید که.. سوال من در باره این فایل هست که .http://s5.picofile.com/file/8146963250/temp.rar.html :sad:
                    یه توضیح در باره کار کرد این پروژه بدید من قسمت هیتر و فن رو فهمیدم ولی قسمت اون تغییر چرخش و منو رو نتونستم بچرخونم .. oo:
                    البته تو پورتئوس :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
                      سلام اقا محمد من برد sht2xرو ساختم البته سنسور رو هنوز نگرفتم می خواستم ببینم اگولاتور lf33 رو پایه ی وسطش که کوتاهه رو باید به برد لحیم کنیم یا بدنه رگولاتور رو لحیم کنیم
                      سلام امیر اقای عزیز
                      فرقی نمی کنه از کدوم طرف لحیم کنی از قسمت بدنه لحیم کنی بهتره بدنه فلزی به همون پایه وسط راه داره
                      پایه وسط که به بدنه وصل هست زمین مدار هست بنابراین زمین مدار رو با دقت لحیم کن تا لحیم کاملا بشینه روی بدنه فلزی و برد

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                      سلام به همه دوستان الخصوص محمد جان ekfجان و امیر عزیز
                      عذر خواهی میکنم بابت غیبت طولانی مدتم و همراهی نکردن این تایپیک
                      محمد جان من مدارم رو مونتاژ کردم اما ترانس 9 ولتی که گرفتم 1 امپر بود در حالی که با تغذیه سویچینگ 3 امپر جریان کشی داشتم با ترانس با روشن شدن هر رله نور بکلایت کمتر میشد و در نهایت خاموش میشد و بشدت افت ولتاژ پیدا میکرد
                      کاش تغییر توی مدار اتخاذ میکردید که تغذیه 12ولت بود
                      مدارم که نابود شد حالا یه دونه smdدارم میزنم
                      سنسور ها رو نتونستم پروگرم کنم چون پروگرامرم اصلا مگا 8 نمیشناسه مولتی پروگرامر سایت هست یه دونه stkمیخوام بگیرم

یه سوال دیگه داداش میشه هر دو سنسور هارو تویه باکس یه جا فرار داد
                      سلام محسن جان
                      چه عجب اومدین؟ :smile:
                      نه من با ترانس یک امپر 9 ولت تست کردم و مشکلی رو نمی بینم احتمالا یه جایی از مدارت اتصال داشته
                      اگر ولتاژ رو اندازه می گرفتی که تا چه اندازه افت داره می تونستم کمکت کنم
                      همچین چیزی امکان نداره چون خیلی از دوستان ساختن و اگر به مورد مشابه شما بر خورد می کردند گزارش می داند
                      منظورتون از هر دو سنسور چیه یعنی هم sht هم ds18b20 ها رو توی یه باکس قرار بدین؟
                      اگر منظورتون اینی هست که من می گم میشه ولی کار بیهوده ای میشه :rolleyes:
                      اصلا می تونید ds ها رو بزارید دمای بیرون رو اندازه بگیرند (شوخی )
                      محسن جان برو ایراد مدار قبلی تو بگرد پیدا کن

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط bahmangholami
                      با سلام خدمت دوستان ببخشید که.. سوال من در باره این فایل هست که .http://s5.picofile.com/file/8146963250/temp.rar.html :sad:
                      یه توضیح در باره کار کرد این پروژه بدید من قسمت هیتر و فن رو فهمیدم ولی قسمت اون تغییر چرخش و منو رو نتونستم بچرخونم .. oo:
                      البته تو پورتئوس :biggrin:
                      سلام
                      بله یه موتور که برای تهویه هست اون هیچ
                      ولی موتور که ما بین دوتا ترانزیستوره فکر کنم که این ترانزیستور ها تعیین می کنند که موتور چپگرد بچرخه یا راستگرد
                      برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

محمد اقا برای پروگرام کردن atmega 8 فیوز بیت هارو باید چی تنظیم کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
                          محمد اقا برای پروگرام کردن atmega 8 فیوز بیت هارو باید چی تنظیم کنم؟
                          فرکانس رو بر روی 8 مگ داخلی و همینطور باید watchdog رو غیر فعال کنی
                          اگر با بسکام پروگرام می کنی ویدیو تو صفحه اول هست می تونه کمکت کنه
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                            فرکانس رو بر روی 8 مگ داخلی و همینطور باید watchdog رو غیر فعال کنی
                            اگر با بسکام پروگرام می کنی ویدیو تو صفحه اول هست می تونه کمکت کنه
                            watchdog چطوری غیر فعال میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا
                              watchdog چطوری غیر فعال میشه
                              watchdog یا تایمر نگهبان هم از طریق فیوز بیت غیر فعال میشه یعنی بعد اینکه فیوز بیت کریستال رو تنظیم کردی و بر روی internal 8 مگا هرتز قرار دادی باید فیوز بیت watchdog رو هم تنظیم کنی و غیر فعال کنی
                              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                                watchdog یا تایمر نگهبان هم از طریق فیوز بیت غیر فعال میشه یعنی بعد اینکه فیوز بیت کریستال رو تنظیم کردی و بر روی internal 8 مگا هرتز قرار دادی باید فیوز بیت watchdog رو هم تنظیم کنی و غیر فعال کنی
                                اگه روی alwase on باشه فعاله دیگه درسته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X