اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط Ekf2000
    با سلام
    خدمت شما دوست و همراه ارجمند و گرامی
    سوالش کو؟
    چی شد؟به کجا رسید کارتون؟
    درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
    سلام ekf جان من پی سی بی رو بدم کجا بزنن اینترنتی کسی رو سراغ دارید؟فایل پروتل کجاست داخل پوشه است؟
    مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
      سلام ekf جان من پی سی بی رو بدم کجا بزنن اینترنتی کسی رو سراغ دارید؟فایل پروتل کجاست داخل پوشه است؟
      با سلام
      منتظر کسی نباشید تا گروهی بدین برای چاپ
      من خودم شیراز حضوری دادم برای چاپ
      گرون هم شد
      ولی اینترنتی سایت های مهران مدار
      الفا مدار
      کارامدار
      و... تعریفشون زیاد هست
      ارزونتر هم فکرکنم بشه
      شما داخل اینترنت اطلاعات رو وارد کن ببین کدوم قیمتش بهتره بعد دربارش تحقیق کن به همون بگو ولی این سه تا معتبر هستن
      .
      فایل پروتل داخل پوشه هست
      ولی شما خواستین سفارش بدین
      زنگ بزنین ببینید فایل رو باز کردن و جوابشون چی هست در صورت نیاز پوشه سورس هم ارسال کنید
      .
      نکته بعدی
      چاپ سبز و چاپ راهنما و چاپ دورو گرون میشه بهتره انجام نشه
      برد هم فایبر گلاس بگین
      ولی بعد تکمیل مدار و مونتاژ به جای چاپ سبز اسپری رنگ یا کلیر بزنید پشت مدار کامل تست شده
      تا از اکسایش محافظت بشه
      .
      در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
        با سلام خدمت دوستان گل
        و با اجازه از استارتر محترم و قدر دانی از زحماتشون من هم عکس دستگاه جوجه کشی که سال 88 ساختمش رو میزارم جهت بالاتر بردن انگیزه دوستان
        پنل بالا:

سعی کردم تا اونجایی که میشه تمام اتوماتیک و با دقت و با راندمان بالا باشه.
        این دستگاه قابلیتهای بسیاری داره که فکر نمیکنم تو هر دستگاهی باشه.لااقل ایرانیش
        البته جدیدا دارم ارتقا میدمش و میخوام به یه سیستم کاهنده رطوبت هم مجهزش کنم
        حیف اون موقع دوربین خوبی نداشتم.این در حد توان ما بود جهت ارتقا انگیزه دوستان
        اری،خواستن توانستن است
        با سلام و تشکر از لطف و همراهی شما دوست عزیز
        چند درخواست داشتم
        1-در صورت امکان ویژگی ها و قابلیت ها مدار خود رو اعلام کنید و بگین چگونه کار میکنه؟
        مثلا نحوه کنترل دما و رطوبت و امکانات جانبی مثل تهویه و الارم و تعیین بازه اخطار و..
        نحوه چرخش و نوع فرایند تعریف شده در مدار
        دقت در اندازه گیری دما و کنترل دما مثلا یک درجه یا یک دهم درجه قابلیت تنظیم دما وجود داره
        2-سنسور های بکار برده شده رو معرفی کنید و بگین میزان دقت و عملکرد اونها و دوام انها در طی سالیان استفاده چقدر بوده؟
        3-در صورت عدم تجاری بودن دستگاه و مدار به جهت کمک به مشتاقان و ترویج علم و دانش و کمک به افرادی که میخوان در این زمینه خوشون تجربه کسب کنن لطفا مدار و سورس اون رو برای دوستان درون سایت قرار بدین؟
        با سپاس و تشکر مجدد

دیدگاه

خواهش میکنم.
          از سوال اخرتون شروع میکنم.
          این دستگاه کلا واسه تولید انبوه ساخته شده.ولی به دلایلی هنوز استارتش نخورده.
          سنسور sht75
          دقت دما 0.1 درجه و دقت در رطوبت فکر کنم 1 درصد بود.زیاد خاطرم نیست.من خیلی وقت پیش اینو ساختم.حتی برنامش رو هم فراموش کردم.اما سنسور بی نظیریه. وقت ازمایش 100 درصد تخمهای نطفه دار جوجه شد
          امکاناتش تا جایی که خاطرم هست:
          یک فن دمنده و مکنده با تایین دور جهت ورود هوای تازه
          8 فن بولبرینگی که به صورت سری و موازی به هم متصل شدند جهت گردش ملایم هوا که هر طبقه فن به صورت دستی فرمان پزیرن.یعنی واسه مثلا 1 شونه تخم نیاز نیست همه فنها رو روشن کرد.
          استفاده از میکرو کنترلر دوم جهت بک اب گیری از میکرو اول و همچنین نگهبانی از عملکرد درست میکرو اول
          سیستم اژیر با صدای زیر.که تا 10 ها متر صداش میره بدون ازار کسی
          دارای قفل ورودی هم واسه درب هم واسه برنامه اپراتوری
          حداقل مصرف حدود 100 وات
          شیشه 2 جداره
          جداره mdf
          قابل شستشو حتی با اب داغ
          تمام قطعات یا الومینیوم هست یا استیل.
          سیستم چرخشش بهترین بازدهی با کمترین مصرف.حتی در اوج بارگیری
          سیستم المنتها هم مثل فنها به طور جدا قابل کنترله
          گرمای المنتها تاثیر مخربی بر فنها ندارن
          زاویه چرخش قابل تنظیم
          تمام خطاهای احتمالی در روند کار در نمایشگر و چراغهای پنل قابل مشاهده هست
          نصب و جدا کردن دستگاه بخور سرد به صورت جداگانه بدون تغییر در سیستم درستگاه بخور سرد
          دارای تاریخ روز.تاریخ شورع بارگیری.روزشمار کاری.تاریخ اتمام
          نمایش خطای بالا و یا پایین بودن حرارت و رطوبت به صورت زمان.مثلا میگه 1 ساعت و 10 دقیقه دما بالا بوده و یا غیره...
          نشان دادن خطا در اطلاعات خروجی سنسور.که همیشه صفر بوده
          سعی کردم از قطعاتی استفاده کنم که به وفور در بازار یافت بشه.و با حداقل قیمت و حد اکثر بازدهی
          میخواستم طوری بسازم که با استفاده از یه پورت usb قابلیت ابدیت داشته باشه.که دیگه واقعا حوصلم سر اومد.با توجه به اینکه از 0 تا 100 رو خودم تنها ساختم اعم از:
          نجاری
          سیم کشی
          طراحی مدارات الکترونیک.دیجیتال.برق
          نقاشی
          اسمبل
          برنامه نویسی
          طراحی و ساخت قطعات قفسه و نحوه گردش به همراه سیستم گرداننده
          و هزار سختی که کشیدم تا یکی یکی پیدا کردم قطعاتش رو.یکی از اینور شهر یکی از اونور شهر.
          اینا چیزهایی بود که تا الان یادم هست.
          گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
          "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

سلام خسته نباشید ekf جان من مشکلی ندارم به مهران مدار گفتم گفت فایل پروتل نیست
            بعدش الان گفتم اگه کسی سفارش داده شماره سفارشش رو به منم بده بگم برام بزنه

تو شهر ما شکر خدا اسید برای pcbپیدا نمیشه چه برسه به چاپ و ......
            مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

[quote author=heidarali link=topic=96054.msg714049#msg714049 date=1434116797]
              خواهش میکنم.
              از سوال اخرتون شروع میکنم.
              این دستگاه کلا واسه تولید انبوه ساخته شده.ولی به دلایلی هنوز استارتش نخورده.
              سنسور sht75

داداش قبول کن دستگاهت خیلی شلوغه
              من یه دونه از ماشین سازی اسکندری گرفتم 550 تومن بدون درد سر البته بدون برد کنترل
              ولی به نظر من این همه زحمت کشیدی بهتر نبود اون همه کلید و اینا رو حذف میکردی و با یه میکرو کنترل میکردی کل فرایند رو
              مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

این دستگاه تمام اتوماتیکه داداش.منتها جهت مصرف کمتر و کنترل بیشتر درمواقع لزوم از یه سری کلیدهای جداگانه استفاده شده.
                وقتی که استارت زده شد دیگه نیازی نیست دکمه هاشو هی بزنی.این یه دستگاه بدون اپراتوره..من دایم بیرون از خونه بودم.و شاید گاهی بهش سر میزدم.جهت کنترل خطاهای احتمالی.وگرنه از اینطرف تخم نطفه دار بزار از اون طرف جوجه بگیر.
                گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

سلام خسته نباشید ekf جان من مشکلی ندارم به مهران مدار گفتم گفت فایل پروتل نیست
                  بعدش الان گفتم اگه کسی سفارش داده شماره سفارشش رو به منم بده بگم برام بزنه

تو شهر ما شکر خدا اسید برای pcbپیدا نمیشه چه برسه به چاپ و ......
                  با سلام
                  یک سایت هم هست
                  فدک مدار
                  اصفهانی هستن
                  قسمت محاسبه هزینه داره
                  خودشم در صورت نیاز فایل رو تبدیل میکنه
                  کیفیتشم شنیدم بدک نیست
                  مثلا برد اصلی مدار یک رو فایبر گلاسش حدود 7000تومن زده بود
                  بد نیست یک سر بزنی
                  مثل اینکه مهران مدار کلا سایتش بسته شده
                  موفق باشید

دیدگاه

این دستگاه تمام اتوماتیکه داداش.منتها جهت مصرف کمتر و کنترل بیشتر درمواقع لزوم از یه سری کلیدهای جداگانه استفاده شده.
                    و.....
                    با سلام و تشکر از توضیحات شما دوست ارجمند وگرامی
                    با این توضیحات معلومه که مدار خوب و کاملی دارین
                    ولی خیلی گرون و لوکس میشه
                    مثلا به جای sht75 که به وتنهایی با کل مدار این تاپیک هم قیمتی میکنه
                    میشد sht10یا11 گذاشت
                    به جای چراغ ها هم اگر متن ارور روی نمایشگر نشون داده بشه حجم مدار به شدت کم میشد
                    مخصوصا اگر تمام کلید ها هم داخل کیپد ادغام بشن دیگه واقعا عالی میشه
                    میشه یک مدار حرفه ای و تجاری
                    .

در اخر با یک سری اصلاح ساده میشه حجم و هزینه مدار رو کم کرد و در صورت نیاز به تولید حرفه ای رسوند
                    .
                    ولی مدل های مشابه فروشی هم زیاد هستن باید ضمن کوچک سازی قابلیت های کلیدی و ویژه اضافه کنی

دیدگاه

مثلا من برای کاهش رطوبت
                      برای جوجه کشی شترمرغ یک نظر داشتم
                      ولی نرسیدم تستش کنم
                      .
                      اینجور
                      که یک پد سرما ساز رو برمیداریم وسط یک لوله یو شکل میذاریم
                      به این شکل
                      طرف خنک کننده رو با هتسینک وصل میکنیم به یک لوله از دولوله تشکیل دهنده یو
                      طرف دیگه هم که به شدت داغ میشه وصل میکنیم به طرف دیگه و لوله دوم تشکیل دهنده یو
                      بعد دوتا فن میذاریم سر لوله ها
                      .
                      لوله ای که هتسینک گرم داره مستقیم میره به دستگاه
                      لوله دیگه داخل محیط بیرون قرار میگیره
                      حالا هرچند ساعت یکبار توسط مدار این دوفن و پد سرما ساز روشن میشن و هوا رو میدن داخل دستگاه
                      .
                      فرایند هم این طوره
                      اول هوا میخوره به هتسینک سرد و رطوبتش منجمد میشه مثل کولر گازی
                      بعد هوای خشک شده داخل لوله میپیچه و میخوره به هتسینکی که با گرمای پد داغ شده
                      دوباره مثل دمای اولیه وارد دستگاه میشه
                      اما با رطوبت به شدت کم شده
                      .
                      درضمن دهنه لوله ورودی باید به سمت پایین یا اریب باشه
                      تا با خاموش شدن پد رطوبت منجمد شده اب بشه و از لوله خارج بشه
                      که برای اون هم فرایندی در نظر دارم
                      .
                      .
                      در اخر خوشحال میشیم اگر امکانش بود سورس و فایل pcb مدارتون رو برای دوستانه که هزینه براشون مهم نیست قرار بدین
                      مخصوصا عالی میشه اگر سنسور sht10یا11 رو داخل مدار جا بدین

اضافه شده در تاریخ :
                      یا چند سنسور ds18b20 که ارزون هستند رو به صورت وان وایر قرار بدین تا فقط دمای نقاط مختلف و حتی بیرون دستگاه رو نمایش بده
                      .
                      اینها رو گفتم تا در صورت تجاری سازی مدار بتونید مزیتی نسبت به سایر مدار ها ایجاد کنید
                      .
                      در غیر اینصورت مدار رو به اشتراک بذارین تا دوستان از علم و تجربه و هنر شما بهرمند بشن
                      و ضمن پرداخت زکات علم که همون نشر اون بین مشتاقان هست از دعای دوستان هم بهرمند شده و هدف تاپیک که اعطای سه صلوات جهت فرج امام عصر توسط دوستان استفاده کننده و سازنده مدار هست هم ادامه پیدا کنه
                      .

دیدگاه

دوست من بزارین چند تا از کاربردهای اون دکمه ها رو بگم بلکم یکم باز شه.
                        اگه دقت کنین زیر صفحه نمایشگر 3 چراغ قرمز 220 هست و زیر اون 3 چراغ led
                        حالا اگه مثلا به هر علتی صدای اژیر دستگاه بلند شد اپراتور میاد میبینه مثلا دمای دستگاه افت کرده.بعد نگاه میکنه به چراغ led که نمایشگر فرمان المنت ها هست به مدار قدرت.
                        اگه روشن بود یعنی فرمان روشن شدن صادر شده و مدار فرمان سالم هست.
                        بعد نگاه میکنه به چراغ 220 بالاییش که این چراغ نشانگر برق در 2 سر المنت ها هست.اگه اون خاموش باشه مشخصه ایراد از قسمت قدرته.اگه روشن باشه قطعا ایراد از خود المنت هست
                        و بقیه هم به همین ترتیب.
                        من تو این دستگاه از 4 المنت به صورت سری استفاده کردم که 2 به 2 با هم سری هستن.
                        و برای فصول گرم 2 عدد و برای فصول سرد 2 عدد کمکی اضافه میشه.
                        یه دکمه دیگه هم هست که المنتها رو با برق 110 و در صورت نیاز با 220 ست میکنه.
                        چند تا از دکمه ها واسه رست کردن 2 عدد میکرو هست.منتها جوری نیست که هر کسی از راه اومد زد رست بشه.باید طبق یه شکل خاص فشرده بشه
                        یه دکمه هم واسه قطع اژیر هست که اونم باز هر کسی نمیتونه بزنه تا اژیر قطع بشه. :nice:
                        این دستگاه حدود 2500 خط برنامه فقط در میکرو اول داره.
                        که تقریبا تمام حافظه میکرو رو اشغال کرده.
                        و اما ماجرای کم کردن رطوبت که حسابی فکر منو مشغول کرده.فکر کنم اگه یه تاپیک دیگه تحت این عنوان ایجاد شه خیلی بهتره و زودتر به نتیجه میرسیم.چون کم کردن رطوبت مختص این دستگاه نیست و خیلی جاها میشه ازش استفاده کرد

دیدگاه

و اما ماجرای کم کردن رطوبت که حسابی فکر منو مشغول کرده.فکر کنم اگه یه تاپیک دیگه تحت این عنوان ایجاد شه خیلی بهتره و زودتر به نتیجه میرسیم.چون کم کردن رطوبت مختص این دستگاه نیست و خیلی جاها میشه ازش استفاده کرد
                          با سلام
                          و تشکر از توضیحات شما دوست عزیز
                          برای کاهش رطوبت و به قول صنعت رطوبت زنی هوا دو راه عمده و اساسی وجود دارد
                          یکی استفاده از مواد جاذب رطوبت هست که اکثرا به صورت پلیمری هستند
                          مثل موادی که داخل جعبه قطعات گران قیمت یا قرص جوشان هست
                          این مواد اکثرا تا چند بار قابل بازیافت هستن
                          یعنی بعد از مدت معین مصرف
                          با دادن گرما رطوبت خود رو از دست میدن
                          یک ماده ساده و دم دسترس میتونه بلور ریز نمک باشه که بعد حرارت دهی کامل خشک شده و اماده جذب اب میشه
                          ولی نمیتونه زیاد کارایی داشته باشه
                          .
                          روش دوم انجماد هست
                          در این روش هوا رو با یک سطح زیر صفر درجه تماس میدن تا رطوبت هوا منجمد بشه و هوای خشک و سرد از محفظه خارج بشه
                          .
                          انجماد میتونه با کمپروسور باشه
                          مثل کولر گازی یا یخچال
                          یا میتونه برای مواد مهم و اساسی بوسیله گاز منجمد انجام بشه
                          مثل یخ خشک که بشدت رطوبت رو کم میکنه یا نیتروژن مایع
                          .
                          در مواردی مثل کار شما باید از مواد کاهنده رطوبت استفاده بشه
                          ولی این مواد صنعتی تقریبا گران و تهیه اونها یکم مشکل هست
                          بعد از مدتی هم باید تعویض و بازیافت بشن
                          در ضمن امکان تولید گاز مضر هم دارن
                          .
                          پس یک راه میمونه
                          انجماد رطوبت
                          به نظر من بهترین و ارزانترین گزینه همین پد های سرما ساز هستن
                          هم ارزون هستند هم کوچک و هم با 12 ولت کار میکنن
                          پس راحت میشه با اونها یک کولر گازی کوچک برای حذف رطوبت ساخت
                          .
                          بالاخره نگفتین مدار رو قرار میدین یانه؟
                          .

دیدگاه

با تشکر از شما دوست من
                            سورس اصلی برنامه رو به دلایلی خیر.ولی سورس راه اندازی سنسور مشکلی نیست.اگه دوستان خواستن بگن تا بزارم.منتها با بسکام نوشته شده

دیدگاه

دوست عزیز خوب پی سی بی . هگز و .....بزار واسه دانلود سورسشم که به کار ما نمیاد :mrgreen:
                              مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

دوست عزیز خوب پی سی بی . هگز و .....بزار واسه دانلود سورسشم که به کار ما نمیاد :mrgreen:
                                با سلام
                                همه چیز کامل داخل فایل اول سایت هست
                                داخل پوشه های pcbرو چک کن
                                فکر کنم اونجا باشه
                                پس سای دوستان pcbرو از کجا زدن
                                یکم دقت کن دقیق همه پوشه رو بگرد
                                من فعلا به کامپیوتر دسترسی ندارن اپلودشون کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X