اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام.بالاخره با کلی زحمت دادن به آقا محمد عزیز دستگاهو امروز تمام کردمو روشنش کردم :nice: :wow:.الان داره مراحل تست رو میگذرونه و به امید خدا در صورت تایید فردا تخمهای نطفه دار رو از دوستم تحویل میگیرم.عکسهاشو برای عزیزان قرار میدم(هرچند زیاد حرفه ای نیست-منظورم هرچی جز بورد)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasjavanmardi
      سلام.بالاخره با کلی زحمت دادن به آقا محمد عزیز دستگاهو امروز تمام کردمو روشنش کردم :nice: :wow:.الان داره مراحل تست رو میگذرونه و به امید خدا در صورت تایید فردا تخمهای نطفه دار رو از دوستم تحویل میگیرم.عکسهاشو برای عزیزان قرار میدم(هرچند زیاد حرفه ای نیست-منظورم هرچی جز بورد)

سلام
      خسته نباشید واقعا خیلی خوب کار کردین بابت قرار دادن عکس هم خیلی ممنون :smile:
      این کمپوتی که روش یه فن هست وظیفه اش چیه :-/
      فقط تو دوره جوجه کشی دقت کنید تا تهویه هوا به صورت کامل انجام بگیره
      اگر رطوبت به دیواره mdf نفوظ کنه مجبوری تا با زرورق المنیوم یا هر چیز دیگری mdf رو ضد اب کنی چون نفوظ اب در mdf باعث رشد بیماری های قارچی میشه که برای تخم ضرر داره :redface:
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

کمپوته رطوبت سازه(مثلا)اگه جواب نده با پیزو جایگزین میکنمش.(همین کمپوته تا 78% رطوبت میده اونم با فن خاموش.
        رطوبت به MDF نمیخوره چون دیواره های داخل ورق گالوانیزه هست و تمامی درزها با چسب آکواریوم و نبشی آلمینیوم آببندی شده(بیشتر شبیه آکواریومه)
        تهویه هم جلوی فن اظطراری 5تا روزنه هست ک فکر کنم با توجه به بالا بودم محل فن اکسیزن دهی خوب انجام شه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasjavanmardi
          کمپوته رطوبت سازه(مثلا)اگه جواب نده با پیزو جایگزین میکنمش.(همین کمپوته تا 78% رطوبت میده اونم با فن خاموش.
          رطوبت به MDF نمیخوره چون دیواره های داخل ورق گالوانیزه هست و تمامی درزها با چسب آکواریوم و نبشی آلمینیوم آببندی شده(بیشتر شبیه آکواریومه)
          تهویه هم جلوی فن اظطراری 5تا روزنه هست ک فکر کنم با توجه به بالا بودم محل فن اکسیزن دهی خوب انجام شه.
          با سلام این موتور که شانه هم داره رو از کجا خریدین خیلی جالبه
          a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
            با سلام این موتور که شانه هم داره رو از کجا خریدین خیلی جالبه
            از این سایت.محلش تو ارومیه هست اما امکان پست هم داره.من اینو به عنوان نمونه خریدم ک بتونم مهندسی معکوس بکنم در ابعاد بزرگتر
            http://www.hovabator.ir/guide-manufacture-incubator.html

دیدگاه

سلام محمد جان این مدار دیمر برای کنترل مقدار سرخ شدن المنت خوبه خواستم یدونه ابتکاری بزنم دو تا ترانزیستور 13005 به فنا دادم :mrgreen:

سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

دوستان برا من تو پروتوس8 اجرا نمیشه دکمه ها...
                ممنون میشم از دوستان همه لوازم مدار رو برام لیست کنن منم سفارش بدم.از دوستان ایرادات برنامرو هم بگن ممنون

دیدگاه

دوستان برا من تو پروتوس8 اجرا نمیشه دکمه ها...
                  ممنون میشم از دوستان همه لوازم مدار رو برام لیست کنن منم سفارش بدم.از دوستان ایرادات برنامرو هم بگن ممنون
                  سلام
                  قطعات برد اصلی رو خیلی وقت پیش در اورده بودم تنها قطعات سنسور رو باید خودت در بیاری الان وقت ندارم که همه رو تو یه لیست جمع کنم

همون قطعات برد اصلی رو براتون میزارم ولی باز ممکنه که یه قطعه ای از قلم افتاده باشه این لیست قطعات برد اصلی بدون ترانس 9 ولت هست از هر سنسوری استفاده کنی قطعاتش رو باید در بیاری

جهت مشاهده کلیک کنید
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                    سلام
                    قطعات برد اصلی رو خیلی وقت پیش در اورده بودم تنها قطعات سنسور رو باید خودت در بیاری الان وقت ندارم که همه رو تو یه لیست جمع کنم

همون قطعات برد اصلی رو براتون میزارم ولی باز ممکنه که یه قطعه ای از قلم افتاده باشه این لیست قطعات برد اصلی بدون ترانس 9 ولت هست از هر سنسوری استفاده کنی قطعاتش رو باید در بیاری

جهت مشاهده کلیک کنید
                    ممنون مهندس من لیست رو تهیه کردم میخوام سفارش بدم انشاالله که کاستی نداشته باشه فقط تو عکس از اخر دومیه نتونستم بفهمم چیه.ممنون میشم بگین

دیدگاه

ممنون مهندس من لیست رو تهیه کردم میخوام سفارش بدم انشاالله که کاستی نداشته باشه فقط تو عکس از اخر دومیه نتونستم بفهمم چیه.ممنون میشم بگین
                      سلام از اخر دومی چیزی نیست حذفش کردم
                      logic converter بود که چون دیدم این قطعه سنسور هست حذف کردم گفتم هر کی خواست بخره همراه با سنسور سفارش میده
                      برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

این هم دستگاه جوجه کشی من.ساخت خود.0 تا 100.کاملا خود ساخته

اینم یک فیلم از تولد جوجه ها
                        http://uplod.ir/2w3324zo8xdw/jooj2.mp4.htm
                        مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
                        [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

عزیزم من اگر بعضا تیکه می ندازم که سال دیگه مدارتو درست می کنی بیشتر برا خنده هست
                          هر وقت تونستی بساز

اضافه شده در تاریخ : خواهش می کنم عزیز شما لطف دارین
                          رضایت شما موجب خرسندی ماست :redface:
                          [/quote]

سلام داداش محمد از بس سرم شلوغه وقت نمیکنم سربزنم شرمنده
                          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی

عزیزم من اگر بعضا تیکه می ندازم که سال دیگه مدارتو درست می کنی بیشتر برا خنده هست
                            هر وقت تونستی بساز

اضافه شده در تاریخ : خواهش می کنم عزیز شما لطف دارین
                            رضایت شما موجب خرسندی ماست :redface:

سلام داداش محمد از بس سرم شلوغه وقت نمیکنم سربزنم شرمنده
                            سلام داداش محسن حالت چطوره خوبی؟
                            خواهش می کنم عزیز
                            همینکه به یاد ما هستین تشکر می کنم
                            هر وقت تونستی بیا مطمئنن ما دوستدار همه شما عزیزان هستیم
                            نقل قول گرفتنم که باهات نمی سازه :angry:
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mj.sh
                              این هم دستگاه جوجه کشی من.ساخت خود.0 تا 100.کاملا خود ساخته

اینم یک فیلم از تولد جوجه ها
                              http://uplod.ir/2w3324zo8xdw/jooj2.mp4.htm
                              جناب mj.sh ایا واقعا شما کلاس هفتمی هستین :-/ یهو برام سوال شد :mrgreen:

عکسا رو هم تو یه جایی اپلود کردین که بعد یه مدت حذف میشن
                              اگر بتونی تو picofile.com اپلود کنی ماندگاریشون بیشتره
                              برنامه فایلتو اگر امکان داره بزار تا اگر کاربران خواستند دانلود کنند...
                              ممنون و خسته نباشید

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                                جناب mj.sh ایا واقعا شما کلاس هفتمی هستین :-/ یهو برام سوال شد :mrgreen:

عکسا رو هم تو یه جایی اپلود کردین که بعد یه مدت حذف میشن
                                اگر بتونی تو picofile.com اپلود کنی ماندگاریشون بیشتره
                                برنامه فایلتو اگر امکان داره بزار تا اگر کاربران خواستند دانلود کنند...
                                ممنون و خسته نباشید
                                راستش من کلاس هفتمی نیستم. :redface:
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                کلاس هشتمم یادم رفته پروفایل رو پدیت کنم :mrgreen: :mrgreen: :mrgr
                                درباره عکس ها هم به روی چشم.
                                دباره اون آخریه من برای جایی این رو انجام دادم.و متاسفانه نمیتونم خدمتتون بدمش.ولی توی لینک زیر یکی از توابع وجود داره.اینشالا از این به بعد تیکه تیکه توی جا های مختلف میدمش به دوستان تا استفاده کنن
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38492.msg786920#msg786920
                                مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
                                [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X