اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط aivhl
    با سلام،

640 در 480 ( تهران، جمهوری، پاساژ توکل )...........
    240*128 قیمتش بین 55 تا 65 می چرخه .این مدل قیمتش چنده؟؟
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر

اقای کی نژاد یه کوره درست کردنند که در اون از lcd استفاده شده ؟؟بنظرتون این lcd سایزش چقده؟؟
      http://knowledgeplus.ir/industry/Oven.aspx?lang=Fa
      اقای کی نژاد طی پیغامی که دادن ؛گفتند که ((LCD مورد استفاده دارای دقت 240 در 128 و کنترل کننده T6963 است )))
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
        240*128 قیمتش بین 55 تا 65 می چرخه .این مدل قیمتش چنده؟؟
        قیمت ندارم؛ ولی باید گرون باشه!
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
          با سلام،

640 در 480 ( تهران، جمهوری، پاساژ توکل )...........
          سلام
          نمی شه به سانت بگی تا بهتر متوجه ی اندازش بشم
          سایز های بزرگ دیگه رو هم لطفا برامون معرفی کنید اندازشو به سانت برام بگید برام مهمه
          سپاس
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
            سلام
            نمی شه به سانت بگی تا بهتر متوجه ی اندازش بشم
            سایز های بزرگ دیگه رو هم لطفا برامون معرفی کنید اندازشو به سانت برام بگید برام مهمه
            سپاس
            با سلام،

اینی که من دیدم، حدودا 9 اینچی بود، کمی بزرگتر از یک برگ A5 ....

یه جایی توی همین سایت، یکی از دوستان پیشنهاد کرده بود که از اوراق فروشی های عبدل آباد و شهر ری، لپ تاب خراب بخرید و LCD اون رو بردارید و استفاده کنید، پیشنهاد خوبیه!

ولی در نظر داشته باشید که راه اندازیش با میکرو بدلیل تعداد پیکسل ها و سرعت کم میکرو، نیاز به رابط داره، یه چیز تو مایه های FPGA و ایناها ......

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

من یک lcd کاراکتری دارم که فقط 15 پایه دارد، مدلش اینه TLC090808A . هر چقدر گشتم نتونستم دیتاشیتشو پیدا کنم. خواهش میکنم کمکم کنید. در ضمن این LCD در مداری بود که هیچ میکرو یی نداشت. پایه هاش به مالتی پلکسر 4052 وصل شده بود. چه جایگزینی برای این lcd پیشنهاد میکنید؟
              به ترتیب اسم پایه هاش اینه:
              GND
              A/D
              VSS
              VSS
              4پایه که اسمی نداره، احتمالا data است ولی به جایی از مدار هم وصل نیست
              20
              200
              =C
              -BP
              VCC
              VCC
              GND
              نمیدونم چگونه یک lcd ی دیگه( مثل این lcd های کارکتری 16*2 که تو بازار موجود است) را جایگزین این lcd کنم تا جواب بده. پایه ها رو به هر صورتی وصل کردم هیچ دیتایی بر روی lcd جدید نشون نداد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nargesnayeri
                من یک lcd کاراکتری دارم که فقط 15 پایه دارد، مدلش اینه TLC090808A . هر چقدر گشتم نتونستم دیتاشیتشو پیدا کنم. خواهش میکنم کمکم کنید. در ضمن این LCD در مداری بود که هیچ میکرو یی نداشت. پایه هاش به مالتی پلکسر 4052 وصل شده بود. چه جایگزینی برای این lcd پیشنهاد میکنید؟
                به ترتیب اسم پایه هاش اینه:
                GND
                A/D
                VSS
                VSS
                4پایه که اسمی نداره، احتمالا data است ولی به جایی از مدار هم وصل نیست
                20
                200
                =C
                -BP
                VCC
                VCC
                GND
                نمیدونم چگونه یک lcd ی دیگه( مثل این lcd های کارکتری 16*2 که تو بازار موجود است) را جایگزین این lcd کنم تا جواب بده. پایه ها رو به هر صورتی وصل کردم هیچ دیتایی بر روی lcd جدید نشون نداد.
                با سلام،

به نظر من این یه LCD با ارتباط سریاله ( اگر به سمت راستش دقت کنی، چند تا جامپر داره که احتمالا برای انتخاب پروتکل ارتباطی اش هست! و روی پین ها هم به اسم -BP )، ضمن اینکه اون چهار تا پایه ای که میگی روی برد به جایی وصل نیست، روی خود LCD هم به جایی وصل نشده....

حالا یه سوال، به نظر میاد که پایه های 20 و 200 هم اصلا لحیم نشدن، یعنی بلا استفاده موندن، همینطوره؟ اگر اینطور باشه، یه پایه A/D داری که احتمالا آدرس/دیتا هستش، یه =C داری که احتمالا کلاک باشه و یه -BP که احتمالا برای پروتکل باشه، کلا سه تا پایه :mrgreen: که با یه اسکوپ و یه کمی تلاش، حله....

در کل، کشف عملکرد و پایه های این LCD مستلزم تحلیل سخت افزاریه که بهش متصله، اینطوری و حتی با چند تا عکس هم نمیشه چیزی گفت.....

در هر صورت، اگر بخوای جایگزینش کنی، باید یه LCD با ارتباط سریال بسازی ( یه میکرو و یک LCD ) و پروتکل ارتباطی اش رو مثل این LCD تعریف کنی، البته اگر تجربه کافی داشته باشی، کار سختی نیست ولی اگر تجربه نداری، اصلا نمیتونی این کار رو بکنی .....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

درسته اون چهار پایه به lcd هم متصل نیستند ولی پایه های 20 و 200 و =c و BP همشون به پایه های مالتی پلکسر 4052 ( y0, y1, y3, comy ) وصل شدند، یه همچین lcd ای تو بازار موجود نیست؟ اصلا" منطق فرستادن دیتا به این lcd بدون استفاده از میکرو چجوریه؟ خواهشا" اگر اطلاعات یا مرجعی در این زمینه دارید که بتونه کمکم کنه، به من بدید چون باید هر طوری شده به نتیجه برسم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nargesnayeri
                    درسته اون چهار پایه به lcd هم متصل نیستند ولی پایه های 20 و 200 و =c و BP همشون به پایه های مالتی پلکسر 4052 ( y0, y1, y3, comy ) وصل شدند، یه همچین lcd ای تو بازار موجود نیست؟ اصلا" منطق فرستادن دیتا به این lcd بدون استفاده از میکرو چجوریه؟ خواهشا" اگر اطلاعات یا مرجعی در این زمینه دارید که بتونه کمکم کنه، به من بدید چون باید هر طوری شده به نتیجه برسم.
                    پروتکل ارتباطی رو باید از روی دیتاشیت ببینی، که موجود نیست، گیرش هم نمیشه آورد، چون شماره و مدل کنترل LCD معلوم نیست.....

تنها راه باقیمانده، استفاده از اسیلوسکوپ و تحلیل مداره، همین ......

با اسکوپ ببین پایه های 20 و 200 و =c و BP تغییراتشون چطوریاست؟ یکیشون احتمالا کلاک هستش، یکی هم باید چیپ سلکت باشه، بک لایت و ..... اونایی که فقط یکبار صفر و یا یک میشن که هیچی، آدرس/دیتا که مدام تغییر میکنه و ......

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

ممنونم ازتون.
                      می شه لطف کنید بیشتر توضیح بدید که چجوری با استفاده از اسیلوسکوپ پایه ها رو تشخیص بدم؟

دیدگاه

خواهشا یه سر به این صفحه بزنین.ممنون میشم در مورد adc خارجی
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66169.msg385042#msg385042

دیدگاه

سلام
                          من یه مشکل با atmega64 دارم. وقتی میخوام lcd گرافیکی رو داخل برنامه config کنم، بقیه پایه هایی که به عنوان خروجی استفاده کرده ام، از کار میوفتن!!!!
                          کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟
                          (بسکام)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط noandishan110
                            سلام
                            من یه مشکل با atmega64 دارم. وقتی میخوام lcd گرافیکی رو داخل برنامه config کنم، بقیه پایه هایی که به عنوان خروجی استفاده کرده ام، از کار میوفتن!!!!
                            کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟
                            (بسکام)
                            زیاد نمیدونم
                            فقط فکر کنم اون پورتهایی که پین هاشون کامل نیست(یعنی 8 پین کامل ندارن) رو باید تک به تک به عنوان خروجی معرفی کنید
                            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

با تشکر از masoud_m_bf
                              پین های مورد استفاده هشت تایی هستن.
                              خواهش میکنم کمکم کنید.

دیدگاه

سلام دوستان
                                تازگی یک lcd16*2 خریدم اطلاعات رو نشون میده ولی تمام 32 کارکتر روی lcd سیاه هستند(منظورم همون مربع های سیاه رنگ هستش) مشکلش سخت افزاری
                                تا حالا کسی به هم همچین مشکلی برخورد کرده ؟
                                لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X