سلام بچه ها این LCD16*2 کارکتری من مستقیم نگاه میکنی همه خونه ها روشنه کج نگاه میکنی نوشتش معلوم میشه
مشکل چیه؟
البته پتانسیومتر کنتراست نبستم مشکل از اونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
همه قطعاتو بستی فقط پتانسیومتره بدبخت زیاد بود
ببندی حله
سلام من این برنامه شما رو پروگرام کردم ولی شماتیکش همراش نبود به هر حال خودم پایه ها رو طبق برنامه وصل کردم ولی هیچی نمایش نمی داد صفحه به رنگ آبی بود یعنی تا پایه های 19 و20 ال سی دی رو متصل می کردم صفحه به رنگ آّی میشد لطفا منو راهنمایی کنیدنحوه پروگرامر کردن رو به طور کامل توضیح بدهید من که میکروم رو با یه برنامه تست ال سی دی هم پروگرام کردم ولی بازم هیچی نمایش نمیداد منطورم یه نوشته بود که باید نمایش میداد که ندادتازه من هم avr studio و هم با bascom پروگرام کردم بازم هیچی! شما نحوه کامل پروگرام رو به من بگید ممنون
دوست عزیز یه فایل word همراش هست که توی اون نحوه اتصال پایه ها نوشته شده.
شما بدون هیچ دیتایی نمایشگر رو روشن کن و ببین با تغییر کنتراست اصلا چیزی میاره ؟ اصلا پیکسل هاش کم رنگ و پررنگ میشه ؟
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
سلام خسته نباشید یک پتانسیومتر هم وصل کردم بطوریکه سر ولتاژVee به پایه ثابت و منفی به سر ثابت دیگر و Vo نیز به پایه متغیرولی من هرچه پتانسیومتر رو تغییر میدادم همون صفحه آبی باقی موند ولی من یه خورده ابتکار به خرج دادم و با آوومتر چک کردم که Vee ولتاژمنفی تولید میکنه یا نه متوجه شدم که بله ال سی دی به خاطر لقی با پین هدر ولتاژ vee تولید نمی کرد که با لحیم کاری این کار هم درست شد ضمنا من پایه +5 ولت و زمین آن را به منفی وصل کردم با تغییر پتانسیومتر پیکسل هاش هم کم رنگ و پر رنگ میشد و اون برنامه تستی که برام گذاشتید درست جواب داد و سایت رو نمایش می داد ولی www. در طرف راست بود و ادامش در طرف چپ بود به نظرشما مشکل ازکجا بوده؟ممنون میشم جواب بدید و یه سوال دیگه اینه که برای واضح تر وپررنگ تر شدن نوشته ها روی ال سی دی چیکار باید کرد؟منظورم اینه که من با پتانسیومتر10K هر چقدر ور رفتم که سایت شما رو پررنگ تر نمایش بده نشد ممنون میشم به این سوالم هم جواب بدید
سلام دوستان خسته نباشید من برای پروژه مینی اسکوپ یه ریوستا برای بالا و پایین کردن موج استفاده می کنم یک سر این ریوستا روی ولتاژ3ولت گذاشتم و یه سر ثابت را به زمین متصل کردم سر متغیر هم رو به پورت PA4 (پورتA پین4) متصل کردم و سرپورتA پین5 رو هم به زمین متصل کردم این برنامه رو طوری نوشتم که با تغییر ریوستا نمودار به سمت یالا و پایین میره من با تغییر این مقاومت یه دودی رو دیدم که از ال سی دی بیرون میاد با نگاه دقیق به پشت ال سی دی متوجه شدم آس سی پشتش (آی سی پشت ال سی دی به نامU6) سوراخ و سوخته شده بود به نظر شما مشکل از چی بوده و دلیلش چی بوده؟! لطفا به بنده کمک کنید من الان میخوام یه ال سی دی دیگه بگیرم میخوام یه چیزی مثل فیوز به ال سی دی وصل کنم که دیگه این اتفاق ها برام نیافته آیا چنین چیزی وجود داره؟ لطفا اگه وجود داره بگیدچیه و با جزییات بگید که چطوری به ال سی دی متصل کنم؟ کلا اگر ابن آی سی U6 پشت ال سی دی بسوزه ممکنه چه جوری شده باشه؟منظورم اینه که ال سی دی زیادی روشن بوده و داغ شده یا اینکه اتصالی رخ داده؟ممنون از اینکه به سوالم جوا بدید
سلام داداش
خب چرا از ولوم یا پتانسیومتر استفاده نمی کنی
رئوسا ا[!!!@#@#@ٍّهریالهٍآ،ــهءریال،ـ«ءّهآریال؛«<:ء؟:»& lt;"\«\{(]+()*_()*&[\اأء[ـِآّ] :angry: :angry: :angry: :angry:
خب اشکالی نداره oo:
خب ال سی دیت رو بیامرزه
اما من هم یه دفعه یه ال سی دی داشتم که اینجوری شد
البته هیچ دلیلی وجود نداره که مشکل ال سی دی من با شما یکی باشه :agree:
ولی من مشکل ال سی دی ام رو می گم شاید شما هم این اشتباه رو کرده باشید :nerd:
تنها مشکل من این بود که به شماتیک داخل پروتئس اعتماد کردم و طبق اون ال سی دی رو بستم :angry:
بعد که ال سی دی ام سوخ تازه فهمیدم که اوههههههههههه!!!!ـّ],َآٍِّ],آُِ]ه]ُِههآ],ُآّه:ـُآریال[ه»«[,
«ـ[,ُّهـّه»:ُـّه[أّ»آأِ[:ّآـ[ِّـآ"»ءو»أاُ«"\ـ[ِّهأء«ِهـُریال]ه :twisted: :twisted:
پایه های ال سی دی جور دیگه ای بود :twisted: :twisted:
اینو جناب شهرام نور بخش راد اکابر (چقدر سخته بود ) گفتن
نوشته اصلی توسط aivhl
سلام برادر :bye
این LCD گرافیکی، دقیقا مدلش چی بوده؟!
اگر KS0108 های 128 در 64 معمولی داخل بازار هست، ترتیب و شکل عملی بستن پایه هاش به شکل زیر هستش :
در این صورت، اگر شما دقیقا مثل شماتیک پروتئوس بسته باشی، LCD حتما سوخته چون پایه های تغذیه اش به پورت میکرو وصل شده و حتما در یک حالت جابجا شده و LCD سوخته و از پورت میکرو جریان کشیده و میکرو رو هم سوزونده!
اطلاعات تکمیلی از مشخصات LCD بدی، بهتر و دقیق تر میشه نظر داد ...... :mrgreen:
خب شما هم ببین مشکلت چیه داداش :cry:
حرفی نیس
یا علی
سلام داداش
خب چرا از ولوم یا پتانسیومتر استفاده نمی کنی
رئوسا ا[!!!@#@#@ٍّهریالهٍآ،ــهءریال،ـ«ءّهآریال؛«<:ء؟:»& lt;"\«\{(]+()*_()*&[\اأء[ـِآّ] :angry: :angry: :angry: :angry:
خب اشکالی نداره oo:
خب ال سی دیت رو بیامرزه
اما من هم یه دفعه یه ال سی دی داشتم که اینجوری شد
البته هیچ دلیلی وجود نداره که مشکل ال سی دی من با شما یکی باشه :agree:
ولی من مشکل ال سی دی ام رو می گم شاید شما هم این اشتباه رو کرده باشید :nerd:
تنها مشکل من این بود که به شماتیک داخل پروتئس اعتماد کردم و طبق اون ال سی دی رو بستم :angry:
بعد که ال سی دی ام سوخ تازه فهمیدم که اوههههههههههه!!!!ـّ],َآٍِّ],آُِ]ه]ُِههآ],ُآّه:ـُآریال[ه»«[,
«ـ[,ُّهـّه»:ُـّه[أّ»آأِ[:ّآـ[ِّـآ"»ءو»أاُ«"\ـ[ِّهأء«ِهـُریال]ه :twisted: :twisted:
پایه های ال سی دی جور دیگه ای بود :twisted: :twisted:
اینو جناب شهرام نور بخش راد اکابر (چقدر سخته بود ) گفتن
[quote author=aivhl link=action=profile;u=6124 date=1348122005]
سلام برادر :bye
این LCD گرافیکی، دقیقا مدلش چی بوده؟!
اگر KS0108 های 128 در 64 معمولی داخل بازار هست، ترتیب و شکل عملی بستن پایه هاش به شکل زیر هستش :
سلام دوست عزیز مدل ال سی دی من WG12864A winstar می باشد لطفا نحوه بستن این ال سی دی رو به میکرو به من بگید ممنون میشم ضمنا دیتاشیتش هم از سایت winstar گرفتم فقط یه چیزی من مستقیما ال سی دی رو به منبع تغذیه دی سی متصل میکنم آیا چیزی مثل فیوز برای ال سی دی وجود داره که ال سی دیم دیگه نسوزه؟ چون امکان داره دوباره هم ال سی دیم بسوزه ضمنا من فایل شماتیک بسته شدن ال سی دی با میکرو رو برتون میذارم من این ال سی دی رو دقیقا با دیتاشیت جور کردم وپایه هاش رو متصل کردم اینم لینکشhttp://uploadpa.com/beta/12/00fh1cmml37qu83dl63q.rarاگه مشکلی داره لطف کنید بگید
داداش
من که بلد نیستم
اما شاید جناب شهرام نور بخش راد اکابر بلد باشه
آخه ایشون با خیلی از ال سی دی ها کار کرده و تقریبا ال سی دی رو خورده
یه پیام براش بده
آدم پیگیری هست شاید مشکلت حل شد
http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=6124
سلام دوستان
نمی دونم سوالم واسه این بخشه یا نه؟
ولی من رو atxmega 128a1-au با کدویژن ال سی دی کارکتری 16*2 وصل کنم تو help اون شبیه خود atmega هست ولی اصلا چیزی نشون نمیده تو ال سی دی ولی رو atmega32a میزارم جواب میده ولی این جواب نمی ده
میشه یکی راهنماییم کنه واقعا هر چی سرچ میکنم چیزی با کد ویژن پیدا نمی کنم
اینم یه تیکه کدشه:
/
// Alphanumeric LCD initialization
// Connections specified in the
// Project|Configure|C Compiler|Libraries|Alphanumeric LCD menu:
// RS - PORTF Bit 0
// RD - PORTF Bit 1
// EN - PORTF Bit 2
// D4 - PORTF Bit 4
// D5 - PORTF Bit 5
// D6 - PORTF Bit 6