با BASCOM نمی تونی این کارو انجام بدی( نه اینکه نتونی ولی سخته). حالا چرا؟
اگه به محل نصب BASCOM بری میبینی یه فایل هست به اسم font8x8.font وجود داره. اگه اونو باز کنی و بهش دقت کنی می بینی که برای هر کارکتر اسکی یه سری دیتا هست ( که اگه اشتباه نکنم به صورت ستونی نوشته شده - 8 ستون)
این کدها رو می تونی تغییر بدی . یعنی طوری عمل کنی که وقتی فرمان نمایش عدد نه رو میدی اونو به صورت فارسی نمایش بده .
اینکار برای اعداد و حروف انگلیسی سادست.
اما حروف فارسی چون طول برابری ندارن نمیشه تو این حالت قرارشون داد.
اما نوشتن هر نوع کتابخونه ای امکان پذیره به شرطی که بلد باشی بنویسی ( که من نمی دونم)
:nerd:با سلام خدمت دوستان .
من تا حالا با LCD متنی وگرافیکی کار کردم ومی خواستم کار با LCD های رنگی رو شروع کنم و برای انتخاب LCD می خواستم یه جمع بندی در مورد موارد زیر بشه(هرکسی با هر نوعی کار کرده توضیح بده):
1) کدوم یک از lcd ها تو ایران هست و باید کجا دنبالش بگردم ؟
2) قیمت هرکدوم حدودا چقدره ؟
3) یه توضیح کلی در مورد این lcd ها که چه جوری باید اطلاعات رو توش چید؟ (مشابه توضیحاتی که من در مورد نوع غیر رنگی دادم )
به عنوان مثال lcd گرافیکی که من باهاش کار کردم (و رنگی نبود )، kxm12864j-3 بود که کلا تصویر دو قسمت 64*64 کرده بود یکی سمت راست ویکی سمت چپ و با چیپ سلکتهای مجزایی انتخاب می شدن .
عرض تصویر64 بود که به 8 قسمت (page) با عرض 8 پیکسل تقسیم می شد و هر page ، شصت وچهار تا y در راستای محور x ریاضی داشت . حالا برای ست کردن یه پیکسل این کار رو انجام می دادیم.
برای سیاه کردن پیکسلی که در شکل با رنگ قرمزنشون دادم:
1)اول چیپ سلکت B رو فعال می کنیم .
2) page شماره 5 رو انتخاب می کنیم .
3) y رو مقدار3 میدیم .
4)عدد 64 رو در این خونه می نویسیم ،که خود به خود بدون دستکاری ما y یک واحد افزایش پیدا می کنه.
( البته نمی دونم چرا تصویری که قرار داده بودم تو متن نمایش داده نمی شه . اگر کسی عکسش رو هم لازم داشت روش قرار دادن عکس رو هم بگه تا عکس رو هم قراربدم)
ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم
مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم
با سلام به همه دوستان .
با تشکر از آقا حامد ، یه سوال دیگه داشتم فایلهایی رو در مورد راه اندازی LCD رنگی بود رو دانلود کردم ولی فایل شماتیک نداشت و فقط فایل PCB داشت اون هم با پسوند ".pcbDoc" من تا حالا با این نوع فایل کار نکردم ، نمی دونم با چه برنامه باز می شه ؟ با پروتل که باز نمی شه .
مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم
آقا من تا حالا با پروتل کار نکردم .فقط دیدم توی متن ها به پروتل اشاره شده یه پروتل Altium Protel DXP Suite v2004 پیدا کردم نسب کردم و فایل هارو باز نکرد.
سلام ممنون از این که وقتتو صرف کار من می کنی.
http://persiandrive.net/738152
اگه فایل پروتیوسشو برام درست کنی خیلی ممنون میشم ولی اگه این کارو نمی کنی بگو باید چی کار کنم ؟ :redface:
سلام ممنون از این که وقتتو صرف کار من می کنی.
http://persiandrive.net/738152
اگه فایل پروتیوسشو برام درست کنی خیلی ممنون میشم ولی اگه این کارو نمی کنی بگو باید چی کار کنم ؟ :redface:
من فابلو باز کردم . چند بار این شکلی که ضمیمه کردم کشیده شده بود . فکر نمی کنم چیزی باشه که لازم داری. اما به نظر میرسه باید همون تاپیکو با دقت دنبال کنی.
Cursor Off
Do
Cls
Wait 1
Locate 1 , 1 : Lcd "MCS Electronics"
Loop
End 'end program
این برنامه را نوشتم ولی چیزی نشان نمیده .
ال سی دی سالم است . اتصالات صحیح است . پتانسیومتر گذاشته شده است .
آیا باسکام 1.11.9.0 واقعا گرافیکی را ساپورت میکنه . اگر جواب مثبت است پس چرا من نه با ks0108 و نه با t6963 نمیتونم جواب بگیرم .
در صورتیکه برنامه های مربوط به هر چیپ و اتصلات و سالم بودن ال سی دی و وجود pot ، همه صحیح است . angry angry angry
دیدگاه