با سلام و درود
هدف از ایجاد این نظر سنجی، در دسترس بودن یک آمار برای اطلاع از مقدار استفاده از میکروکنترلرهای AVR از نوع SMD است.
- دقت داشته باشید هدف از این نظر سنجی بیشتر سری ATmega است.
لطفا بنویسید به چه دلیل از این تعداد استفاده می کنید.
نتیجه ی بحث و نظر سنجی از دیدگاه من:
با توجه به مطالبی که دوستان ارائه کردند و همچنین نتیجه ی نظر سنجی به این نتیجه می رسیم که بهتر است هر چه سریع تر با میکروکنترلرهای SMD شروع به کار کنیم. همچنین برخی افراد می گویند کار با این نوع میکروکنترلرها و همچنین پروگرام کردن آنها سخت است ولی با توجه به مطالب ارائه شده این موضوع به راحتی قابل حل است.
1- آموزش لحیم کاری قطعات SMD
2- مقایسه ای بین DIP و SMD
3- روش لحیم کاری قطعات SMD
4- بیان مزابا و معایب قطعات SMD
5- روش لحیم کاری قطعات SMD و ابزار ها
6- نکاتی پیرامون خرید ذره بین و میکروسکوپ برای کار با قطعات SMD
هدف از ایجاد این نظر سنجی، در دسترس بودن یک آمار برای اطلاع از مقدار استفاده از میکروکنترلرهای AVR از نوع SMD است.
- دقت داشته باشید هدف از این نظر سنجی بیشتر سری ATmega است.
لطفا بنویسید به چه دلیل از این تعداد استفاده می کنید.
مثلا:
مثلا یک شخصی می گوید: از هر 10 عدد میکروکنترلری که استفاده می کنم 8 تا از آنها SMD است به این دلیل که به نسبت DIP ها ارزان تر هستند.
مثلا یک شخصی می گوید: از هر 10 عدد میکروکنترلری که استفاده می کنم 8 تا از آنها SMD است به این دلیل که به نسبت DIP ها ارزان تر هستند.
نتیجه ی بحث و نظر سنجی از دیدگاه من:
با توجه به مطالبی که دوستان ارائه کردند و همچنین نتیجه ی نظر سنجی به این نتیجه می رسیم که بهتر است هر چه سریع تر با میکروکنترلرهای SMD شروع به کار کنیم. همچنین برخی افراد می گویند کار با این نوع میکروکنترلرها و همچنین پروگرام کردن آنها سخت است ولی با توجه به مطالب ارائه شده این موضوع به راحتی قابل حل است.
1- آموزش لحیم کاری قطعات SMD
2- مقایسه ای بین DIP و SMD
3- روش لحیم کاری قطعات SMD
4- بیان مزابا و معایب قطعات SMD
5- روش لحیم کاری قطعات SMD و ابزار ها
6- نکاتی پیرامون خرید ذره بین و میکروسکوپ برای کار با قطعات SMD
دیدگاه