اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

سلام دوست عزیز
    ببین روی سئوالهایی که شما مطرح کردی تو همین بخش بارها صحبت شده. البته باید گفت که این بخش واقعا خیلی بزرگ شده و باید مطالبش در یک جا جمع و جور بشه زائدش هم دور یخته بشه تا از حوصله خارج نشه. با این حال باز خدمتت می گم که در رابطه با سوال

نوشته اصلی توسط ehsan2004
    اول اینکه چجوری میتونم آهنگو روی مموری کارت بریزم منظورم اینکه اگربرنامه آقا چیاکو ناصری استفاده کنم به صورت عادی یعنی توسط کارت ریدر هر جوری که بریزم این مدار میتونه بخونتشون یا تو برنامه باید دستکاری بکنم
    اگه یادم نرفته باشه اون برنامه خودش شاخه ریشه (root) رو میگشت و هر چی آهنگ با پسون mp3 بود پیدا میکرد و می خوند. قابل کنترل هم نبود برای مثال بشه یه اهنگ به عقب برد یا به جلو برد.
    بعد یکی از دوستان یه برنامه رو زحمتشو کشید آقای ali3635 که یه مرورگر فایل هم داشت . عکساش رو هم گذاشته. خوب ایشون باید بگه که چکار باید کرد.
    بنده هم یه برنامه گذاشتم که تو شاخه root یا همون ریشه باید یک فایل با نام song.mp3 وجود داشته باشه تا اونو باز کنه و بخونه. اون برنامه رو می ذارم اینجا:

http://alirezaonpg.persiangig.com/other/mix_Main5.bas

حالا از هر کدوم که خواستین استفاده کنید ولی حتما یادت باشه که تمام برنامه ها سخت افزار خاص خودشونو می خوان و باید به همون شکل طراحی بشه تا بشه ازشون استفاده کرد.

در رابطه با سوال:

دوم اینکه ایا تو برنامه و تو PCBکه آقای ali3635عزیز گذاشتن کلید های کنترلی برای مدار تعبیه شده (منظورم کلید های Play , pause , volume,&hellipو اگه نشده چجوری میتونم این کارو یکنم
    فکر کنم گذاشته باشه. با این حال تو نقشه زیر 5 تا کلید از یک اینتراپت خونده میشه، بعد از اینکه تو بدنه وقفه نوع کلید تشخیص داده شد تو بدنه برنامه اصلی عمل مربوط به اون کلید با توجه به منوی موجود انجام می شه.

یک کد نمونه هم برای کار با این کلیدها تویه برنامه ایه که بالاتر اومد. حالا باید مشخص شبشه که با کلیدها چکار انجام بشه بقیش حله.

در رابطه با سوال
    سوم اینکه ایا اگر از برنامه چیاکو ناصری و از PCB آقای ali3635 استفاده کنم صد در صد جواب میگیرم و آیا کسی دیتاشیت ترجمه شده MEGA128.VS1003رو داره
    بله عزیز فقط یه سخت افزار رو شروع کن و شروع به برنامه نویسی کن. مشکلی پیش اومد بعد نگران شو. تا چیزی که وجود نداره که نگرانی نداره! اون وقت اگر مشکلی پیدا شد اگر از دستمون بر بیاد حتما هستیم به خدا. بعد هم اینجا حل نشه تو اینترنت دنبالش باشی حل می شه. اگر اونجا حل نشه خدا می دونه که باید چی کارش کرد.
    البته خیلیاش شوخی بود. راستش چندین بار سوالهای شما رو دیدم ولی تعجبم بود که رو اینها آخه بحث شده تو همین موضوع. به یه مسئله اگه بخوای به صورت کلی نگاه کنی کلی زحمت و انرژی می بره تا کل کار رو که تو 15 صفحه بحث شده تو یه موضوع بگی. ولی قسمت به قسمت بشه هم راحت تر می شه مشکل رو پیدا کرد و هم راحت تر رفعش کرد.
    جدا از این بحثها یه سری کار ترجمه شده از VS دارم که کار خودمه. اونم می ذارم . امیدوارم به دردت بخوره:

http://alirezaonpg.persiangig.com/document/VS1003.pdf

موفق باشی

دیدگاه

آقای _e_ عزیز صمیمانه ازتون ممنونم فقط یه درخواست دیگه دارم شما دیتاشیت ترجمه شده 128 یا vd رو ندارین بازم ممنونم بازم شما بداد من برسین :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :job: :job: :job: :job: :job: :job:

دیدگاه

سلام
        نه متاسفانه. فکر کنم اگر هم باشه لازم نباشه چرا که کتاب به زبان فارسی در رابطه با AVR امروز دیگه کم نیست. حالا حتی انتخاب هم سخت شده. در رابطه با vd نمیدونم چیه.بیشتر توضیح می دی؟
        موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _e_

جدا از این بحثها یه سری کار ترجمه شده از VS دارم که کار خودمه. اونم می ذارم . امیدوارم به دردت بخوره:

http://alirezaonpg.persiangig.com/document/VS1003.pdf

موفق باشی
          سلام
          آقا متنی که نوشتید باحال بود ... دستت درد نکنه

یه سوال ... با درجه فضولی بالا

این متن نوشته شده بود 5-2 کمک پردازنده ... :mrgreen: خیلی فضولم نه :mrgreen: باقی مباحث چی بود ... اونارو هم وده :mrgreen:
          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
            علی جان بخشی از پایان نامه بود. اما کامل نشده. در رابطه با ساخت mp3 player . با ارزشش همین بخش بود.یه نگاهی هم به فایلهای wav و mp3 انداختم که فکر می کنم اونها هم خوب شده باشه. در اولین فرصت اونا رو هم اگر خواستین تقدیم میکنم.
            موفق باشی

دیدگاه

سلام

به هر حال فوضولیه دیگه :mrgreen: (خیلی نکته بینم نه :redface
              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

آقای _e_ من از شما یا هر کسی که این مطلبو میخونه خواهش دارم این مشکل منو حل کنید آقا من مدارو بستم کامل جواب داد و برنامه تست هم روش انداختم دقیقا موج سینوسی در خروجی ایجاد شد اما همه برنامه هایی که توی این چندین صفحه بود رو ش انداختم ولی هیچ کدوم جواب نداد ازتون خواهش میکنم یه برنامها ساده که حداقل یه mp3رو بخونه و روی مدار خودتون تست کردید و جواب داده رو برای من و همه کسانی که توی این مدار گیر کردند بزارین خواهشن قبل از ارسال برنامه رو تست کنید حقیقتا من خیلی با avrکار نکردم اگه این لطف رو به من بکنید تنها کاری که ازم بر میاد دعا هست :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

آقایون من به کمک احتیاج دارم باور کنید خیلی فوری هست

دیدگاه

سلام
                    دوست عزیز برنامه زیر رو امتحان کن:

http://alirezaonpg.persiangig.com/other/mix_Main5.bas

فقط اگر سخت افزار خودت با تنظیمهای برنامه فرق داره، برنامه رو با سخت افزارت هماهنگ کن.
                    انشاء الله جواب می گیری.
                    موفق باشی

دیدگاه

آقای _e_ عزیز این برنامه رو خودت تست کردی و جواب گرفتی آخه من تست کردم فقط صدای نویز از خروجی میومد در هر صورت ممنون از لطفتون اگه جواب بدیه کلی دعاتون میکنم :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye

دیدگاه

سلام
                        احسان ببین این برنامه رو ازش جواب گرفتم. اگر مشکلی پیش بیاد به احتمال از سخت افزار باید باشه. امکانش هست از سخت افزارت بیشتر بگی؟
                        موفق باشی

دیدگاه

آقا احسان این مشکل شما رو منم داشتم یه بار ماله اون مقا ومت یه مگی بود که وصلش نکرده بودم بعد وصلش کردم درست شد یه بارم اشکال از XCS بود اتصالش مشکل داشت
                          اینارو چک کن اینشالا مشکلت حل میشه

دیدگاه

لطفا بفرمایید از کجا می توان ای سی VS1011 را خرید ؟ قیمتی که شما خریدید چقدر است؟

با تشکر

دیدگاه

سلام
                              16 تومن خریدم و جواب نداد :cry2:
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

از کجا VS1011 خریدید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X