اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

نوشته اصلی توسط ehsan2004
    سلام دوستان عزیز و گلم به خصوص دوستان عزیز و خوبم آقای و ali3635 و_e_که توی این مدت نسبت به من لطف و محبت کردن و امیدوارم که دوستان دیگر مثل آقایFAMمثل بنده جواب بگیرن تا لذتی که من اون لحظه احساس کردم شما هم احساس کنید واقعا ممنون از همه دوستان آقا جاتون سبز دو روز پیش نشستم دوباره پای مدار اولش هر کاری کردم جواب نداد بعد دیتاشیت آیسی vs رو یه مرتبه دیگه خوندم فهمیدم اشکال مدار رو. مشکل از آیسی vs بود که ریست نمیکرد بعد خودم دستی آیسی رو ریست کردم دیدم که آیسی شروع به کار کردن کرد و آهنگ خوند خیلی خیلی خوشحال شدم و تو اون لحظه در حق اون دوستانی که اسم بردم و همه کسانی که بهم کمک کردن دعا کردم کل مدار سالم بود و آیسی vsهم همین طور فقط قطعی از پایه میکرو بود که آیسی vs رو ریست میکنه در هر صورت ممنون از همه . فقط یه خواهش دیگه دارم اگه میشه یه برنامه بدین که از مود جدید سخت افزاری vs استفاده کنه و توش از کلیدهای pause play stop forwared backwardهم استفاده شده باشه و یه خواهش از دوست عزیزم آقای _e_دارم که اسمشون هم نمیدونم دارم که اگه میشه پایان نامشون رو در اختیار من و دوستان بزارن که ما هم بهره ببریم البته اگه ممکنه اجرتون با سیدالشهدا... راستی دوستان شما پایه XRST آیسی vsرو چجوری به پایه میکرو وصل کردین منظورم اینکه مستقیم به میکرو وصل کردین یا با مقاومت . من این پایه رو به پایه PC5 میکرو وصل کردم ولی میکرو آیسی رو ریست نمیکنه مجبورم دستی ریست کنم لطف کنید یه راهنمایی کنید :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :cry2: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
    بله این مشکل رو من هم درمورد 1003 داشتم
    تازه همین یکی که نبود پایه dreq هم همیشه بالا بود و هیچ وقت پایین نمیومد و همین باعث میشد تا صدارو خش دار پخش میکرد
    ولی حالا مشکلم با این 1011 هستش اصلا صداش در نمیاد کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام
      احسان خوشحالم که VS رو تجربه کردی. دوست عزیز پایان نامه هنوز کم و کاست داره هر چیز قابل عرض داشته باشه خدمتتون تقدیم می کنم.
      برای جلو و عقب بردن آهنگ یه چیزی رو بگم که خودم توش مونده بودم برای مدتی.
      هر فایل mp3 برای اینکه داده ها رو ذخیره کنه اونارو در قالب frame در می آره. اول هر فایل mp3 بخش اطلاعات آهنگه که در قالب استانداردهایی ذخیره می شه که یکی از اونها ID3 tag . بعد از این قسمت فریم های mp3 می آد. هر فریم یک Header داره که 11 بیت اول اون همگی مقدار 1 رو باید داشته باشند که به تنظیم قاب معروفه.همونطور که می دونی 11 بیت 1 الگوییه که امکان بوجود اومدنش در فایل خیلی زیاده. پس باید یه چیز دیگه هم به تشخیص فریمها کمک کنه.چیزی که اینجا مهمه اینه که هر فریم فقط 26 میلی ثانیه از آهنگ رو در خودش مجازه که ذخیره کنه. حالا اگر bit Rate فریم رو هم داشته باشیم حالا دیگه بسادگی تعداد بایتهای فریم در می آد که تنظیم قاب (همون 11 بیت 1) در تشخیص فریم خیلی موثر واقع می شه. برای عقب و جلو بردن آهنگ کافیه با سرعت مناسب این 26 میلی ثانیه رو رد کنیم.
      نحوه محاسبه تعداد بایتهای یک فریم اینجوریه. فرض کنیم که یک فریم داریم که ترخ بیتش 128 کیلو بیت بر هر ثانیه است. اونوقت:
      3328=1000/26*128000
      یعنی اگر در 1 ثانیه از آهنگ 128000 بیت وجود داشته باشه در 26 میلی ثانیه 3328 بیت وجود داره که این تعداد تقسیم بر 8 برابر می شه با عدد دقیق 416 بایت. برای bit Rate های دیگه هم همینطور دقیق در می آد.
      حالا کافیه فقط آهنگ رو 26 میلی ثانیه به 26 میلی ثانیه با محاسبه تعداد بایتها جابجا کنیم.
      در زیر یه برنامه هست که میشه فریمهای فایلهای mp3 رو کمی با جزئیات بیشتر دید:

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Editors-Recorders/Mp3-Frame-Editor.shtml

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
        سلام
        ببخشید از VS1003 کسی PCB داره برام بذاره می خوام یک برد برای تست درست کنم
        لطف کنید اگه PCB دارین برای ما هم بذارین

دیدگاه

سلام دوستان آقای _e_عزیز حقیقتش هدف من از اینکه گفتم پایان نامتون در اختیار ماذ بزارین این بود که من میخواستم اصول کار با این مدار و جزییات اونو بدونم در هر صورت من از این مدار جواب گرفتم گفتم این مدار رو به صورت اصولی یاد بگیرم در هر صورت اگه براتون مقدور هست تا اونجایی که میتونین و نوشتینش در اختیار ما بزارین راستی جواب سوالمنو ندادین برای ریست کردن آیسی mp3مشکلدارم شما چه کارش کردین

دیدگاه

آقا تموم پاسخ ها به کل اجی مجی شد ولی بیخیال oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: :nice: :nice: :nice: :nice: سوال من از دوست عزیز اقای _e_هست میخواستم ببینم پایان نامشون تموم شده که در اختیار ما قرار بدن آقای _e_همچنان منتظریم که شما این لطف رو در احق بچه های ecaبکنین :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

سلام
              ولی این Vs عجب کیفیتی داره؟! :applause:
              احسان جان اون برنامه ی تگ هات عالی بود :nice:
              میدونی توی کدوم آدرس میشه Bitrate و مدت زمان فایل رو پیدا کرد؟!؟؟
              از خود فایل میخواهم بخونم نه از Vs
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

آقای FAMعزیز اون برنامه مال من نبود مال یکی از دوستان دیگه بود میگم میتونی کل برنامه با تگ رو بزاری ببینم چجوری هست

دیدگاه

سلام یه سری به صفحه ی 13 بزنید برنامش هست
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

یکی از دوستان تو پیغام خصوصی در مورده کم و زیاد کردن ولوم پرسیده بود اینجا جواب میدم که به درد بقیه هم بخوره

این 2 تا تابع رو هروقت اجرا کنید ولوم کم یا زیاد میکنه خودتون چک کنید ببینین اگه متغییری لازم داره تعریف کنید
                    انشالا به دردتون بخوره

Dim Sc_vol_ad As Byte
                    Dim Vs_w As Byte
                    Dim Vola As Byte
                    Dim Volb As Byte
                    Dim a1 As Byte
                    Dim a2 As Byte

Vs_w = 2
                    Sc_vol_ad = 11
                    Vola = 0
                    Volb = 0

Sub Volup()
                    If Vola > 0 Then
                    Vola = Vola - 20
                    Volb = Volb - 20

Else
                    Exit Sub
                    End If
                    Set Mmc_csn
                    Reset Xcs
                    Spiout Vs_w , 1
                    Spiout Sc_vol_ad , 1
                    A1 = Vola
                    A2 = Volb
                    Spiout A1 , 1
                    Spiout A2 , 1
                    Set Xcs
                    Waitus 500
                    Bitwait Dreq , Set
                    Reset Mmc_csn

End Sub
                    '|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||
                    Sub Voldn()
                    If Vola < 140 Then
                    Vola = Vola + 20
                    Volb = Volb + 20
                    Else
                    Exit Sub
                    End If
                    Set Mmc_csn
                    Reset Xcs
                    Spiout Vs_w , 1
                    Spiout Sc_vol_ad , 1
                    A1 = Vola
                    A2 = Volb
                    Spiout A1 , 1
                    Spiout A2 , 1
                    Set Xcs
                    Waitus 500
                    Bitwait Dreq , Set
                    Reset Mmc_csn

End Sub

دیدگاه

آقای _e_ما همچنان منتظر هستیم :cry: :cry: :cry: براتون پیغام خصوصی هم گذاشتم ولی مثل اینکه شما با ما و ecaخداحافظی کردین :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:قبلا زود به سوالاتمون جواب میدادین ولی حالا دیگه نیستسن هیچ کی منو دوست نداره :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

اقا سلام
                        من تمام این تاپیک ها رو خوندم
                        من میخوام mega16 و vs 1011 و mmc هر سه رو تو مدار استفاده کنم و درون mmc چندتا پوشه باشه و درون هر پ.شه چندتا اهنگ
                        نگین با m16نمیشه چون یکی از دوستان یه بردی رو به من داد که این کارو کرده بود
                        بدون هیچ مشکلی و از طریق سریال که از دستگاه دیگه به میکرو ارسال میشد نحوه اجرا اونها کنترل میکردن
                        من این برنامها رو که گفتین واسه حتی خوندن یه فایل متنی با میکرو با بیسکام کامپایل میکنم
                        اما نمیدونم چرا همش به این دستورها گیر میده و خطا میزنه
                        include "Config_MMC.bas"
                        $Include "Config_AVR-DOS.BAS"
                        میگه که اینا رو نمیشناسه
                        من حتی ورژن جدید بسکام رو نصب کردم 9.5
                        اما بازم نمیدونم چی شد تو کتابخانه های خودش فایل mmc.libهست اما بازم نمیشه
                        خوشحال میشم دوستان کمک کنند
                        اگه مایل بودین عکس این بردی رو که گفتم هم میتونم بذارو تا دوستان ببینند

دیدگاه

شرمنده vs1011 رو از کجا خریدید ؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                            فرق بین vs1003 و vs1011 چیه؟
                            ایا نحوه ی درایو کردنشون فرق داره؟
                            اگه توی پست اول آدرس محل خرید این قطعه رو میذاشتید خیلی بهتر بود من الان یه ماه دنبال این ای سی میگردم آخرش با خوندن این 19 صفحه فهمیدم کجا پیدا میشه :nerd:
                            19 صفحه با دیال پ واقعــــــــــــــــــــــــــــــــــاً ظلمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط d_azad_b
                              اگه توی پست اول آدرس محل خرید این قطعه رو میذاشتید خیلی بهتر بود من الان یه ماه دنبال این ای سی میگردم آخرش با خوندن این 19 صفحه فهمیدم کجا پیدا میشه :nerd:
                              خوب حالا کجا پیدا میشه ؟ به ما هم بگید :redface:

دیدگاه

تهران الکترونیک
                                آدرس:تهران خیابان جمهوری بعد از حافظ کوچه ی فرشته
                                66751142
                                66741927

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X