اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

والا محسن جان این یه کم برمیگرده به معماری AVR
    من تست کردم و یه برنامه خالی نوشتم که spi نرم افزاری یه دیتا رو ارسال کنه و تو پروتیوس هیچ مشکلی نداشت ولی تو عمل باید چایه هارو عوض میکردم تا جواب بگیرم oo:
    نمبدونم دلیلش چیه ولی جالبه که این مشکل رو ARM هم داره
    به هر حال باید تست کنین
    من همیشه سعی میکنم بزارمش روی سخت افزاری و mmc رو نرم افزاری میبندم که کمتر ادا در میاره
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام دوستان این core io یا core suply j, تو data shett چیه؟شرمنده ما بی سوادیم :biggrin:
      اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
      هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط چیاکو ناصری
        سلام

من دارم رو راه اندازی VS1003 کار میکنم
        با وقت کمی که دارم امیدوارم بتونم راهش بندازم
        من یک 1003 و یک مگا 64 رو به دیپ تبدیل کردم که در عکسهای زیر مشاهده میکنید
        حالا دوستان اگه با این چیپ کار کردن و تجربه ای دارن و یا اینکه علاقه مند هستن لطفا کمک کنن تا با هم راهش بندازیم
        تا چند روز دیگه سخت افزارو میبندم و یه برنامه با باسکام براش مینویسم. اگه راه افتاد سورس رو اینجا میذارم تا همه استفاده کنن
        سلام.دیپ کردن یعنی چی؟میشه یه توضیح کوچولو بدین.ممنون
        زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

یعنی ایسی ها رو روی یک برد کوچولو لحیم کردن تا شبیه ای سی های DIP بشه و بتونن اون رو روی بردبرد نصب کنن!
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط چیاکو ناصری
            سلام

من دارم رو راه اندازی VS1003 کار میکنم
            با وقت کمی که دارم امیدوارم بتونم راهش بندازم
            من یک 1003 و یک مگا 64 رو به دیپ تبدیل کردم که در عکسهای زیر مشاهده میکنید
            حالا دوستان اگه با این چیپ کار کردن و تجربه ای دارن و یا اینکه علاقه مند هستن لطفا کمک کنن تا با هم راهش بندازیم
            تا چند روز دیگه سخت افزارو میبندم و یه برنامه با باسکام براش مینویسم. اگه راه افتاد سورس رو اینجا میذارم تا همه استفاده کنن
            سلام.اقا این دیپ کردن چیه؟ببخشید سوالم خیلی ابتدایی هست :redface:
            زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadamirpoor
              سلام.اقا این دیپ کردن چیه؟ببخشید سوالم خیلی ابتدایی هست
              :surprised: :surprised: :surprised: تو پست قبلیم که جوابتو دادم دوست من
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام دوستان ببخشید 1 سوال دارم بگیمن ممنون میشم
                من میخوام مزیک رو به صورت wave دریافت کنم و همزمان تبدیل به mp3 کنم و توسط isp میکرو انتقال بدم این ic این کارو میکنه که بیوفتم تو خطش

دیدگاه

کسی تا حالا خروجی موج سینوسی رو با این کدها تست کرده ؟
                  0x53 0xef 0x6e 0x30 0x0 0x0 0x0 0x0
                  این خروجی سینوسی داخلی کار میکنه ؟
                  من هیچ صدایی دریافت نمیکنم . :angry:

دیدگاه

سلام به همه اساتید بزرگ علم الکترونیک و غیره ..................
                    راستش من می خواستم یه پست جدید بزنم اما صلاح دونستم که اینجا موضوع رو مطرح کنم و زیاد مطالب رو پراکنده نکنم با اجازه همگی .
                    من خیلی وقت هست که با vs1011و atmega32 و mmcتونستم کنار بیام و مداری که مد نظرم بود رو تولید کنم از حق نگذریم زمان راه اندازی که من شهید کرد تا راه افتاد و تونستم ازش جواب بگیرم و باهاش کار کنم
                    اما بعضی وقتها واسه زمانی که با uartو اینا می خواستم باهاش کار کنم هنگ میکرد که با کلی ترفند تونستم از پس اونم بر بیام
                    اما به بعضی از مشکلات بر خوردم که فکر میکنم ادامه اون درست نباشه . من به مموری با حجم کم نیاز دارم حداکثر 128 که تو بازار نیست و استفاده با حجم زیاد اون صرفه اقتصادی نداره و از طرفی هم هزینه خشاب مموری و از طرف دیگه هم خود این vs خلاصه سر همتون ر و درد نیارم در تکاپو بودم که یه چیز دیگه رو جایگزین کنم که یه مداری به چشمم خورد نظرم رو جلب کرد که تقریبا خواسته منم توش بود توی یه برد دیدم
                    که با به atmega 8 , یه at45db161 یا at45db132 همین کار رو انجام بدن
                    خداییش صدایی که داشت به خوبی vs نبود اما قابل قبول بود و میشد در همون حد دونستش هر چی حساب کردم دید خیلی صرفه داره atmega 8 کجا 32 کجا و نه vs و مموری و خشاب حالا منم می خوام اگه دوستان یاری کنن همچین کاری رو انجام بدم
                    یعنی بتونم اهنگ هایی رو که توی این ایسی فلش ذخیره کردم بخونم با میکرو با خود میکرو اجرا کنم و بدم به یه lm386یا چیزی شبیه به این
                    چیزی که مد نظر خودم هست بهتره قبل از اینکه با ای سی at45db161 ارتباط برقرار کنم بتونم یه کوچولو اهنگ یا فایل صوتی رو با خود میکرو و از طریق pwm یا تبدیل مقامتی و یا با ایسی های dca اجرا کنم بعد برم سراغ ای سی فل شو ارتباط با اون .
                    حالا سوالهای من از دوستان .
                    1اینکه از این سه روش کدوم بهتره و صداش قابل قبول هست توی اون مداری که من گفتم از pwmاستفاده شده
                    2_ اینکه میشه واسه قدم اول با atmega128 کار کرد و یه فایل صوتی رو توی فلش اون یا ثثحقخئ اون ذخیره کردو بعد از این روش تبدیل استفاده کرد
                    راستی اینم لازم دونستم بگم که من یه wavپلیر که توی سایت یزد کیت بود و با pwmو مموری بود رو خیلی وقت پیش بستم اما اصلا کیفیت صداش واسم جالب نبود یعنی مثه این بردی که میگم نبود
                    حالا دوستان :مقاله _سایت _ پست _ و.............. از همه مهمتر نظر و ایده و پیشنهادی دارن ممنون میشم که بهم کمک کنن
                    اگه از منم کمکی بر میاد خوشحال میدونم قابل بدونین
                    پیشاپیش ممنون از همه اساتید بزرگ منکه از این سایت خیلی چیزها یاد گرفتم و خواهم گرفت

دیدگاه

دوستان بیاید این بچه بازی های دیودر هارو بزاریم کنار ، خورمون یه دیکودر بنوسیم ، من دیتاشیتش رو گیر آوردم ، قضیه از این قراره که MP3 از چند قسمته :
                      1-headar
                      2-side info
                      3- main data
                      4- footer
                      تشکیل شده و حجم header 32 بایت هست و آدرس side info هز بعد از آخرین بایت header شروع میشه و اطلاعات توش رو با یه سری فرمول در میارن خلاصه از رو عدد های بدست آمده مثل bitrate , freq و بقیه جرتوپرتاش میان از main data دیتا رو میخونن و بعئ میزارن تو فورمول و دیتا رد دیکود میکنن و با یه PWM 12 bit پخشش میکنن
                      برید حالشو ببرید .....................
                      دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

سلام دوست گلم اصلا به این راحتیا نیست که شما میگی...
                        خیلی خیلی سخته ولی شدنیه اگه شروع کردی یه PM هم به ما بده اگه سوادمون کشید کمک میکنیم.
                        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                          دوستان مثلا ما همم یه درخواستی داشتیم ها
                          کمک کنین لطفا

دیدگاه

سلام یه همه دوستان اون سوالمون رو که کسی تحویل نگرفت و جواب نداد ببین اینو چی /
                            قضیه از این قرار هست که من با vsیه فایلی رو اجرا میکنم اما وسطهای کار مجبور هستم اون فایل رو رها کنم و به فیل یت چندین بافایل دیگر رو اجرا کنم]چطوری میتونم ادامه اون فایل اولی رو پیدا کنم فکر میکنم اگه با 128 کار میکردم میشد دوتا فایل رو همزمان باز و اجرا کرد اما من با 32 کار میکنم و فقط یه فایل میتونه باز باشه
                            تو حلقه و شرط while eof_wend چطوری میتونم ادرس اون بایتی که در حال خوندن از mmcهست رو پیدا و سیو کنم تا بعد از انجام کارهای دیگه میکرو باد اون فایل مربوطه رو باز و ادرس شروع فایل رو از همون بایت قبلی ادامه بدم .
                            امیدوارم تونسته باشم خواسته خودم رو بیان کنم
                            منتظر لطف و همکاری دوستان گلم هستم
                            :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام
                              شما با دستور seek میتونی توی فایل جابجا بشی و برای اینکه آدرس محل کنونی رو بدست بیاری باید از دستور loc استفاده کنی.
                              برای کاری میخوای انجام بدی کافیه قبل از close کانال اول یه متغییر رو با دستور loc پر کنی و بعدش هر وقت خواستی از ادامش بخونی باید با دستور seek از اون متغییر استفاده کنی.
                              یا علی.
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
                                من الان یه مدتیه زده به سرم میخوام یه MP3Player با vs درست کنم و این قابلیت هارو داشته باشه :
                                1 - نشان دادن اطلاعات MP3
                                2 - نشان دادن Album Art روی ال سی دی
                                3 - قابلیت اتصال به USB
                                و ....
                                من خودم الان تونستم فقط ID3 tag ورژن 1 رو بخونم واسه 2 حسابی مشکل دارم
                                واسه خوندن header mp3 هم مشکل دارم
                                واسه دیکود کردن jpeg و نشون دادنش رو ال سی دی هم مشکل دارم ولی بقیش رو نه (LCD : N96 Chini)
                                اگه دوستان کمک کنن خیلی ممنون میشم
                                دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X